2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Yok artık daha neler!!!
Burası buz dağının görünen kısmı demekki.bide görünmeyen kısmı varmış.
Ben bu ortamı çok samimi bilirdim ama son zamanlarda bu değeri kaybettim.
Çok üzüldüm..

Sen nerden ulaştın bu bilgilere canım.

Yok artık,pes diyorum. Nasıl çirkin bir durum bu. Burda konuşulup arka planda dedikodu mu yapılıyor. Gerçekten nutkum tutuldu inanamıyorum şuan. İnsanların gerçekten boş vakti çok demek ki. Çoğu zaman girip okuyorum, yazamıyorum bile. Bu senin eline nasıl ulaştı orası da ayrı bir konu. Şuan şoktayım. Sadece bu forumda mı yaşanıyor böyle şeyler Allah aşkına. Bu kaçıncı kriz.

Cesitli sesler cikartmasi normal bence dil gelisimidir genede drunuza bir danisin

Cesitli sesler cikartmasi normal bence dil gelisimidir genede drunuza bir danisin

Dönem dönem çıkardığı sesler değişiyor.bi ara kedi gibiydi miyavlar gibi yapıyordu :)
Bu dönemde ağzını kapatarak sesler çıkarıyor.yakın zamanda doktora gidicem sorarım sağol.

Çok çok geçmiş olsun aynı zamanlarda başlamışız katı gıdaya hemen hemen.. ben elmayı eline vermeye korkuyodum henüz ama cesaretlendim şimdi seni okuyunca :) bu arada biz de Ayşe’yi okula göndermiyoruz iki haftadır ama bir iki gündür bunun iyi bir çözüm olmadığını düşünmeye başladım. Çocuğu cezalandırıyomuşuz gibi hissediyordum ki bu akşam kendi de isyan etti ve “hep evdeyim, okula da götürmüyosun artık, sıkıldım” dedi.. haftaya götürmeyi düşünüyorum.. Duru için de aynı şekilde kistik fibroz çok korkutuyor beni, doktor adını geçirmedi, ama Salı günü kontrolde ben de sormayı ve gerekirse ter testi yaptırmayı düşünüyorum.. Allah hepimizin yardımcısı olsun; iki çocuk ve iş hayatı çok zor, ama en azından biraz kafan dağılır inşallah.. kendine iyi bak

Dönem dönem çıkardığı sesler değişiyor.bi ara kedi gibiydi miyavlar gibi yapıyordu :)
Bu dönemde ağzını kapatarak sesler çıkarıyor.yakın zamanda doktora gidicem sorarım sağol.
Soyledikleriniz cok normal seyler dil gelisimi acisindan

Biz de aynı durum oldu bıraktık bi süredir kullanmıyoruz kan da dediğin gibi tekrarlamadı

Bu nasil igrenc bir dialog.lutfen kimler arasinda oldugunu yazabilir misin? Şahsen bilmek isterim.Bir de nasil eline gecti...pessss diyorum.

Kendi aralarında bu tarz çirkin konuşmalar yapanlar çocuk mu büyütüyorlar.İlkokul döneminde çocuklar birbirlerinin canını yakmak için böyle abuk subuk konuşmalar yaparlar.Arkadaşım sende üzme kendini. Saçma sapan çocukça diyaloglar. Hem sen neden yazmayacaksın,bu saçma diyaloglara girenler yazmasın.Ben senin yerinde olsam ifşa ederdim.
Biz 5 ay önce anne olduk ya. Biraz empati. Han ve Agah'ın uzun,sağlıklı, mutlu ömürleri olsun. İsimleride çok güzel.

S SapkaliA senin bu paylasimi yapanlarla konusmak yerine neden burada paylastigini anlamadim cunku bu paylasimin burada yapilmis olmasi iletisim sucu ve topik bu sebeple kapanabilir diger arkadaslar da lutfen alintilayip mj yazmasinlar rica ederim. İşin yasal boyutu var.

Hic vermedin mi canim simdiye kadar kakada kan damladan olabiliyor?
Onceden herhangi bir alerji oykusu yoksa muhtemelen ondandir

Çok geçmiş olsun umarım tekrarlamaz Çok hasta oldu miniklerin kıyamam.

Kan görmedim ama rengi ve kokusu çok bozdu.

Çok geçmiş olsun aynı dert benim de basimda var her kahvaltı vakti suratım düşüyor artık. İnşallah alerji değildir.
Ben de soracaktım ne yaptınız diye ama giremedim foruma.

Bir sayfaya ne çok pislik sığmış, insan bunu gördükten sonra nasıl yüzlerine gülüp konuşabilir ki! Bunu yazan nasıl gel bizle konuş diyebilir bir de!
İşin yasal kısmı sorun oluyor ama vicdani kısmı kimsenin aklına gelmiyor mu ben bunu anlamıyorum.
Ayrıca arch2401 'e katılmıyorum. Senin arkandan çirkin şekilde konuşan insanlara özelden yazıp neden bunu dediniz demeyi insanın içi kaldırmaz. Ben muhatap olmak istemezdim. Sen gizliden soracaksın onlar açıktan afişe edecek! Sinirim zıpladı okuyunca gece gece. Sen de sakin ol, kendine gel ben bukadar sinirlendiysem senin işin daha zordur. Değmiyor demek ki insanlar değer verilmeye ve onlar için üzülmeye.

Grechen benzer sebeplerle birkac topik kapandi bu konulari kiminle konusacaksa konussun ama kk bu tur konularda cok kati ozel veya tuzel istedigi ortamda konussun ama kk da sikinti olur. Mesele katilip katilmamak degil. Herneyse iyi geceler

Merhaba Hanımlar,
birbirinizle veya bir başkasına ait sitedeki özel mesajlaşma sistemi vasıtasıyla özel yazışmalarınız veyahut farklı sosyal ağlar, mecralar da yapılan yazışmalar forum içinde ifşa edilemez.

Aranızdaki mesele nedir bilemem, o kısım da sizin özelinizdir karışamayız lakin site kuralları dışına çıkan davranışlarınız da müdahale etmek durumundayız.

Lütfen kişisel yazışmaları ifşa etmeyiniz.

Grechen benzer sebeplerle birkac topik kapandi bu konulari kiminle konusacaksa konussun ama kk bu tur konularda cok kati ozel veya tuzel istedigi ortamda konussun ama kk da sikinti olur. Mesele katilip katilmamak degil. Herneyse iyi geceler
Bu konuşmalar senin ve İrem'in arkasından yapılsaydı sen durabilir miydin? Benim gözüm görmezdi, forumu da topic'i de yerin dibine batsın derdim. O yüzden anlayabiliyorum SapkaliA'yı. Ayrıca Mune uyarısını yaptı gitti başlığı kapatmadı. Neyse ki!

Kimsenin arkasindan birsey yapilmasin konusulmasin grechen herkes cocuklari konusunda cok hassas... arkadasa zaten ozelden yazdim ancak mjin ulasip ulasmadigini bilmiyorum cunku sanirim ya kendi uyeligini kapadi ya da engellendi. Burada guzel paylasimlar yapiliyor birkac husumet yuzunden kapanmasini tabiki istememem cok dogal lutfen bunu benimle ikili atismaya dondurme cok sikildim bu topik ici atismalardan gercekten... konular uzatildikca uzatiliyor herkesin ozel mji var kim kime ne yazmak istiyorsa yazsin burasi koz paylasma yeri degil bilgi paylasim yeri... benim ve kizimin hakkinda birseyler yazilsaydi ben ortalik yerde konusmazdim herkesin kendi tercihi tabiki ama ben bu topigi korumak zorundayim kusura bakmazsan bu da benim gorevim. Rica ederim oyle unlemli münlemli cumleler yazip ortami germe benimle bir sikintin varsa ozelden yaz. Cünkü disardan tartisma cikartmak istiyormussun gibi gozukuyor ve ben bu usluptan hiç haz etmiyorum.

O zaman topic'i koru Arch, başka bir şey yapmana gerek yok. Topic'e zarar verenlere tavrını koy madem. Ayrıca ünlem, stresli konuşmaların çok sevilen bir noktalama işareti ortamı germeye yaramıyor gergin ortamda çıkıyor. Noktalama işaretlerine tavır almayalim onları sevelim. Neyse sustum ben. Ortam gerilmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…