Bu fotograf buradaki bazi “annelerin” ogullarim ve isimleri hakkinda aralarinda konustuklarindan sadece bir kismi. Minicik yavrum size bir “teroristbasini” mi hatirlatti demek?
Benle ilgili yazdiklariniza bir sey demek bile istemiyorum ama yavrularim niye bu kadar eglendirdi sizi? Nasil eglendiniz?
Siz gercekten “ölü kardesinizin etini yemis” gibi olmussunuz.
Bir de bana “neden yazmiyorsun artik?” diye soruyor bu yazismayi yapanlardan bazilari.
Yaziklar olsun..
Yok artık,pes diyorum. Nasıl çirkin bir durum bu. Burda konuşulup arka planda dedikodu mu yapılıyor. Gerçekten nutkum tutuldu inanamıyorum şuan. İnsanların gerçekten boş vakti çok demek ki. Çoğu zaman girip okuyorum, yazamıyorum bile. Bu senin eline nasıl ulaştı orası da ayrı bir konu. Şuan şoktayım. Sadece bu forumda mı yaşanıyor böyle şeyler Allah aşkına. Bu kaçıncı kriz.Bu fotograf buradaki bazi “annelerin” ogullarim ve isimleri hakkinda aralarinda konustuklarindan sadece bir kismi. Minicik yavrum size bir “teroristbasini” mi hatirlatti demek?
Benle ilgili yazdiklariniza bir sey demek bile istemiyorum ama yavrularim niye bu kadar eglendirdi sizi? Nasil eglendiniz?
Bir de bana “neden yazmiyorsun artik?” diye soruyor bu yazismayi yapanlardan bazilari.
Yaziklar olsun..
Cesitli sesler cikartmasi normal bence dil gelisimidir genede drunuza bir danisinKızlar benim kız son zamanlarda değişik sesler çıkarıyor.
Sesini kaydettim ama site kabul etmedi yükleyemedim.
Uzun ve sürekli bi şekilde ıııııı diye ses çıkarıyor.ama biraz ıkınır gibi :)
Anlatabildimmi :)
Bakıyorum kaka yapmıyor.acaba karnımı ağrıyor diyorum ama keyfi yerinde.
Sizinkilerde böyle bi değişim varmı?
Cesitli sesler cikartmasi normal bence dil gelisimidir genede drunuza bir danisin
Çok çok geçmiş olsunSelamlar herkese
Uzun zamandır yazamadım çünkü bu dönemde çok hafif zatürre ve bronşiyolit atlattıkyine.İlaç, hava vs kullanmadan 4-5 günde kendiliğinden geçti Allahtan.Ve bunların ikisinde de ishal olduğu için bir daha bu şekilde bir tablo olursa farklı testler istiycem dedi.Taktık kafaya tabi.Kistik fibrozdan şüphelenmiş.Çok canımız sıkıldı topuk testi sonuçlarını falan araştırdık.Değerler düşük ama yine de diken üstündeyiz tabi.Şu anda yine nezle.Kakasında kan falan da oldu ishal olduğunda.Ama alerjiden şüphelenmem için daha ağır bi tablo olması gerekiodu dedi.Bade yi kreşten aldım.Ne olduğunu bi görelim die.Ama bu sefer de anneanneden bulaştı işte.Ben de hastayım bugün.İki çocukla çok zor.Bi de parka bile götüremiyorum korkudan.Delirdi artık çocuk haklı olarak.
2 hafta sonra işe başlıyorum .Süt stoğu yapmaya çalışıyorum bi de.Evin işi 2 çocuk süt sağ yemek yap derken 5 dk oturmuyorum.Çok yoruldum.Hem fiziken hem ruhen..
Bunların dışında 3 gündür blw yapıyoruz biz.Doktorumuz bi test yaptı.Gelişim özelliklerine göre.Tamam hazır 3 hafta tadım yapıyoruz dedi.O klasik blw listesi ve yöntemi gibi diil.3 gün tadım kuralı da yok.Öle bişe yok 3 gün gibi.Bişe olursa beni ara dedi:)Şimdiye kadar balkabağı havuç patates ve muz verdik mesela.Bana çok saçma gelen o listedeki elmayı buharda pişirmeyi sorucaktım.Ben sormadan o dedi ki o liste dr ların yaptığı bi liste diil.Sizin aileniz neyi nasıl yiyosa öle vericeksin ki sizin kültürünüze uyum sağlasın.9.10.aya kadar her yeniliğe açık olurlarmış.Sonra kendilerini kapatırlarmış.Bizim amacımız o zamana kadar tattırabildiğimiz kadar besin tanıtıp ilerde reddetmemesini sağlamak dedi.Mesela elmayı bütün halde bi ısırık alıp eline vericez.Muhtemelen evirip çevirio emicek sadece.Mandalina portakal da dilimleri ucundan ısırıp vericez.3 hafta sebze meyve.Sonra kahvaltı vericem dedi.Ne kadar çok tat koku doku duyumsarsa zekası da o oranda gelişicek der hep zaten.Bade'de de öleydi.O zmn blw yoktu ama.
EDİT: Az önce portakal verdim.Suyunu emip emip posasını attı.
Soyledikleriniz cok normal seyler dil gelisimi acisindanDönem dönem çıkardığı sesler değişiyor.bi ara kedi gibiydi miyavlar gibi yapıyordu :)
Bu dönemde ağzını kapatarak sesler çıkarıyor.yakın zamanda doktora gidicem sorarım sağol.
Biz de aynı durum oldu bıraktık bi süredir kullanmıyoruz kan da dediğin gibi tekrarlamadıDemir takviyesi kullanan anneler bebeginize ilk verdiginizden sonra kakasında kan oldu mu? Ben dün esimin ısrarıyla iki damla icirdim ve aksamina kan vardı bağlantılı olabilirmi acaba? Birdaha vermedim zaten vermekde istemiyordum ve kan tekrarlamadı.
Bu nasil igrenc bir dialog.lutfen kimler arasinda oldugunu yazabilir misin? Şahsen bilmek isterim.Bir de nasil eline gecti...pessss diyorum.Bu fotograf buradaki bazi “annelerin” ogullarim ve isimleri hakkinda aralarinda konustuklarindan sadece bir kismi. Minicik yavrum size bir “teroristbasini” mi hatirlatti demek?
Yaziklar olsun..
Kendi aralarında bu tarz çirkin konuşmalar yapanlar çocuk mu büyütüyorlar.İlkokul döneminde çocuklar birbirlerinin canını yakmak için böyle abuk subuk konuşmalar yaparlar.Arkadaşım sende üzme kendini. Saçma sapan çocukça diyaloglar. Hem sen neden yazmayacaksın,bu saçma diyaloglara girenler yazmasın.Ben senin yerinde olsam ifşa ederdim.Bu fotograf buradaki bazi “annelerin” ogullarim ve isimleri hakkinda aralarinda konustuklarindan sadece bir kismi. Minicik yavrum size bir “teroristbasini” mi hatirlatti demek?
Yaziklar olsun..
Selamlar herkese
Uzun zamandır yazamadım çünkü bu dönemde çok hafif zatürre ve bronşiyolit atlattıkyine.İlaç, hava vs kullanmadan 4-5 günde kendiliğinden geçti Allahtan.Ve bunların ikisinde de ishal olduğu için bir daha bu şekilde bir tablo olursa farklı testler istiycem dedi.Taktık kafaya tabi.Kistik fibrozdan şüphelenmiş.Çok canımız sıkıldı topuk testi sonuçlarını falan araştırdık.Değerler düşük ama yine de diken üstündeyiz tabi.Şu anda yine nezle.Kakasında kan falan da oldu ishal olduğunda.Ama alerjiden şüphelenmem için daha ağır bi tablo olması gerekiodu dedi.Bade yi kreşten aldım.Ne olduğunu bi görelim die.Ama bu sefer de anneanneden bulaştı işte.Ben de hastayım bugün.İki çocukla çok zor.Bi de parka bile götüremiyorum korkudan.Delirdi artık çocuk haklı olarak.
2 hafta sonra işe başlıyorum .Süt stoğu yapmaya çalışıyorum bi de.Evin işi 2 çocuk süt sağ yemek yap derken 5 dk oturmuyorum.Çok yoruldum.Hem fiziken hem ruhen..
Bunların dışında 3 gündür blw yapıyoruz biz.Doktorumuz bi test yaptı.Gelişim özelliklerine göre.Tamam hazır 3 hafta tadım yapıyoruz dedi.O klasik blw listesi ve yöntemi gibi diil.3 gün tadım kuralı da yok.Öle bişe yok 3 gün gibi.Bişe olursa beni ara dedi:)Şimdiye kadar balkabağı havuç patates ve muz verdik mesela.Bana çok saçma gelen o listedeki elmayı buharda pişirmeyi sorucaktım.Ben sormadan o dedi ki o liste dr ların yaptığı bi liste diil.Sizin aileniz neyi nasıl yiyosa öle vericeksin ki sizin kültürünüze uyum sağlasın.9.10.aya kadar her yeniliğe açık olurlarmış.Sonra kendilerini kapatırlarmış.Bizim amacımız o zamana kadar tattırabildiğimiz kadar besin tanıtıp ilerde reddetmemesini sağlamak dedi.Mesela elmayı bütün halde bi ısırık alıp eline vericez.Muhtemelen evirip çevirio emicek sadece.Mandalina portakal da dilimleri ucundan ısırıp vericez.3 hafta sebze meyve.Sonra kahvaltı vericem dedi.Ne kadar çok tat koku doku duyumsarsa zekası da o oranda gelişicek der hep zaten.Bade'de de öleydi.O zmn blw yoktu ama.
EDİT: Az önce portakal verdim.Suyunu emip emip posasını attı.[/QUOTEmerhaba canim.oncelikle cok gecmis olsun.
Birkac sorum olacak oncelikle ek besine bebegin ne kadarlikken gectin?
Ek besine neyle basladin nasil bir yol izledin
Hic vermedin mi canim simdiye kadar kakada kan damladan olabiliyor?Demir takviyesi kullanan anneler bebeginize ilk verdiginizden sonra kakasında kan oldu mu? Ben dün esimin ısrarıyla iki damla icirdim ve aksamina kan vardı bağlantılı olabilirmi acaba? Birdaha vermedim zaten vermekde istemiyordum ve kan tekrarlamadı.
Çok geçmiş olsun umarım tekrarlamaz Çok hasta oldu miniklerin kıyamam.Selamlar herkese
EDİT: Az önce portakal verdim.Suyunu emip emip posasını attı.
Kan görmedim ama rengi ve kokusu çok bozdu.Demir takviyesi kullanan anneler bebeginize ilk verdiginizden sonra kakasında kan oldu mu? Ben dün esimin ısrarıyla iki damla icirdim ve aksamina kan vardı bağlantılı olabilirmi acaba? Birdaha vermedim zaten vermekde istemiyordum ve kan tekrarlamadı.
Çok geçmiş olsun aynı dert benim de basimda var her kahvaltı vakti suratım düşüyor artık. İnşallah alerji değildir.kizlar bugün gastroya gittik. kaka tahlili yapildi. 15 gun sonra kontrol. tum sut ve sut urunlerini kes ve gozlemle kakayi dedi. ayrica diyetisyene ve alerjiye yonlendirdi. 15 gun sonraya randevu aldik.
internetten baktim da sevdigim her sey yasak
bir de inek sutune alerji cikarsa ozel mamalar varmis. kullanan oldu mu bu mamalari?
Bir sayfaya ne çok pislik sığmış, insan bunu gördükten sonra nasıl yüzlerine gülüp konuşabilir ki! Bunu yazan nasıl gel bizle konuş diyebilir bir de!Bu fotograf buradaki bazi “annelerin” ogullarim ve isimleri hakkinda aralarinda konustuklarindan sadece bir kismi. Minicik yavrum size bir “teroristbasini” mi hatirlatti demek?
Yaziklar olsun..
Grechen benzer sebeplerle birkac topik kapandi bu konulari kiminle konusacaksa konussun ama kk bu tur konularda cok kati ozel veya tuzel istedigi ortamda konussun ama kk da sikinti olur. Mesele katilip katilmamak degil. Herneyse iyi gecelerÇok geçmiş olsun umarım tekrarlamaz Çok hasta oldu miniklerin kıyamam.
Kan görmedim ama rengi ve kokusu çok bozdu.
Çok geçmiş olsun aynı dert benim dr basimda var her kahvaltı vakti suratım düşüyor artık.
Nem de soracaktım da giremedim foruma.
Bir sayfaya ne çok pislik sığmış, insan bunu gördükten sonra nasıl yüzlerine gülüp konuşabilir ki! Bunu yazan nasıl gel bizle konuş diyebilir bir de!
İşin yasal kısmı sorun oluyor ama vicdani kısmı kimsenin aklına gelmiyor mu ben bunu anlamıyorum.
Ayrıcaarch2401 'e katılmıyorum. Senin arkandan çirkin şekilde konuşan insanlara özelden yazıp neden bunu dediniz demeyi insanın içi kaldırmaz. Ben muhatap olmak istemezdim. Sen gizliden soracaksın onlar açıktan afişe edecek! Sinirim zıpladı okuyunca gece gece. Sen de sakin ol, kendine gel ben bukadar sinirlendiysem senin işin daha zordur. Değmiyor demek ki insanlar değer verilmeye ve onlar için üzülmeye.
Bu konuşmalar senin ve İrem'in arkasından yapılsaydı sen durabilir miydin? Benim gözüm görmezdi, forumu da topic'i de yerin dibine batsın derdim. O yüzden anlayabiliyorum SapkaliA'yı. Ayrıca Mune uyarısını yaptı gitti başlığı kapatmadı. Neyse ki!Grechen benzer sebeplerle birkac topik kapandi bu konulari kiminle konusacaksa konussun ama kk bu tur konularda cok kati ozel veya tuzel istedigi ortamda konussun ama kk da sikinti olur. Mesele katilip katilmamak degil. Herneyse iyi geceler
Kimsenin arkasindan birsey yapilmasin konusulmasin grechen herkes cocuklari konusunda cok hassas... arkadasa zaten ozelden yazdim ancak mjin ulasip ulasmadigini bilmiyorum cunku sanirim ya kendi uyeligini kapadi ya da engellendi. Burada guzel paylasimlar yapiliyor birkac husumet yuzunden kapanmasini tabiki istememem cok dogal lutfen bunu benimle ikili atismaya dondurme cok sikildim bu topik ici atismalardan gercekten... konular uzatildikca uzatiliyor herkesin ozel mji var kim kime ne yazmak istiyorsa yazsin burasi koz paylasma yeri degil bilgi paylasim yeri... benim ve kizimin hakkinda birseyler yazilsaydi ben ortalik yerde konusmazdim herkesin kendi tercihi tabiki ama ben bu topigi korumak zorundayim kusura bakmazsan bu da benim gorevim. Rica ederim oyle unlemli münlemli cumleler yazip ortami germe benimle bir sikintin varsa ozelden yaz. Cünkü disardan tartisma cikartmak istiyormussun gibi gozukuyor ve ben bu usluptan hiç haz etmiyorum.Bu konuşmalar senin ve İrem'in arkasından yapılsaydı sen durabilir miydin? Benim gözüm görmezdi, forumu da topic'i de yerin dibine batsın derdim. O yüzden anlayabiliyorum SapkaliA'yı. Ayrıca Mune uyarısını yaptı gitti başlığı kapatmadı. Neyse ki!
O zaman topic'i koru Arch, başka bir şey yapmana gerek yok. Topic'e zarar verenlere tavrını koy madem. Ayrıca ünlem, stresli konuşmaların çok sevilen bir noktalama işareti ortamı germeye yaramıyor gergin ortamda çıkıyor. Noktalama işaretlerine tavır almayalim onları sevelim. Neyse sustum ben. Ortam gerilmesin.Kimsenin arkasindan birsey yapilmasin konusulmasin grechen herkes cocuklari konusunda cok hassas... arkadasa zaten ozelden yazdim ancak mjin ulasip ulasmadigini bilmiyorum cunku sanirim ya kendi uyeligini kapadi ya da engellendi. Burada guzel paylasimlar yapiliyor birkac husumet yuzunden kapanmasini tabiki istememem cok dogal lutfen bunu benimle ikili atismaya dondurme cok sikildim bu topik ici atismalardan gercekten... konular uzatildikca uzatiliyor herkesin ozel mji var kim kime ne yazmak istiyorsa yazsin burasi koz paylasma yeri degil bilgi paylasim yeri... benim ve kizimin hakkinda birseyler yazilsaydi ben ortalik yerde konusmazdim herkesin kendi tercihi tabiki ama ben bu topigi korumak zorundayim kusura bakmazsan bu da benim gorevim. Rica ederim oyle unlemli münlemli cumleler yazip ortami germe benimle bir sikintin varsa ozelden yaz. Cünkü disardan tartisma cikartmak istiyormussun gibi gozukuyor ve ben bu usluptan hiç haz etmiyorum.
Benim bebem de yokKizlar bebislerinizin dogumdaki tüyleri döküldü mü ???yoksa bi bizde mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?