- 29 Ocak 2017
- 4.552
- 8.677
- 158
Başka bir değer yoktu Can'ım ya sonuç sayfasındaGünaydın hanımlar
Canım önemli olan oranlar. Sayfanın sağında 1:10000 gibi değerler olması lazım onlari söylersen yardimci olurum
bir sonraki kontrolden sonra başlarsın canım almaya :) insanın içi gidiyor minik minik kıyafetleri görünce almamak için,bizim de belli olsun bakalım ona göre uygun bulduğumu alır koyarım kenaraDoğru canım. Artık büyük ihtimalle değişmez gibi. Zaten herkes mavi mavi şeyler almaya başladı bile, bir ben cesaret edip bir şey alamadım.
bir sonraki kontrolden sonra başlarsın canım almaya :) insanın içi gidiyor minik minik kıyafetleri görünce almamak için,bizim de belli olsun bakalım ona göre uygun bulduğumu alır koyarım kenara
Canım aynen anlattığın durum bendede oldu bir hafta sürdü. Dr , a gittim. Benim tsh normal bu arada. Beslenmeyi düzenli yapamadığım için vücudumdaki vitamin depolarını boşaltmış bizim ufaklık. Zaten vitamine başlayacaktı. Elevit haricinde dvit kalsiyum ve balık yağı hapı verdi. Tabii tüm vitamin değerlerime kanda baktı ona göre yazdı. Vitaminleri kullandım ikinci gün geçti tüm şikayetlerim.
Aynen ben d cinsiyeti belli olsun da bakmaya başlıcam inşallah , hastane çıkışı satıyorlar 5li 10lu 20li hangisi daha kullanışlı acaba ne tavsiye edersinizAynen canım, dün yenidoğan zıbınları gördüm almamak için kendimi zor tuttum. Ufacıklar ya :) Onun içine nasıl sığacaklar :) Artık beni çok heyecan bastı, kucağıma almak için sabırsızlanıyorum. İnşallah Allah da nasip eder.
Amin canım,onlar bile ilk zamanlar büyük geliyor miniklereAynen canım, dün yenidoğan zıbınları gördüm almamak için kendimi zor tuttum. Ufacıklar ya :) Onun içine nasıl sığacaklar :) Artık beni çok heyecan bastı, kucağıma almak için sabırsızlanıyorum. İnşallah Allah da nasip eder.
put gibi yattığını düşünürsek tabi ki sığar :):) ama benim oğlum çılgınlar gibi döner yatakta 80 cmde bir yana dönse yere yapışır bu çocuk dedik. bana imkansız geldi orda uyuması ki daha 4 yaşında. önermememin bir sebebi de o beşiğe göre yatak arıyordum. e şimdi çok kötü bişey olsun istemedim. 600 700 civarı bi fiyat verdiler en orta hallisine. Sonra dedim ki bu baza bakayım 900 liraya gayet güzel bir baza buldum. yatak baza başlık yani. Tabiki baza dedim. depolama alanı inanılmaz işimize yaradı. Ve ikinciyi hiç düşünmüyo insan ama beşiği de beşik olarak bırakıp 2.de kullanmaya karar verdik. küçük bir beşik kullandıktan sonra. Ama herkesin tecrübesi kendine tabiki sen kendin karar ver. Yok bende alıcam denicem diyosan al tabiki içinde kalmasın :) ben de kimseyi dinlemeyip almıştım çünkü :)doğrudur tabiki canım yan yana kıyaslama imkanım olmadığı için birşey diyemiyorum tabi 10 cm çok fark etmezmiş gibi geliyor. ama diyorum ya en azından ilkokul falan bitirene kadar sağlam dursa o mobilyalar yeter :) ilkokula giden çocuk da 80 cm genişliğindeki yatağa sığar diye düşünüyorum. sığmaz mı yoksa
aynen devam hatta izine çıkmayacakmısım gibi iş ve sorumluluk yüklemeye devam ediyorlargünaydın hanımlar, mutlu günler hepinize . Benim iş yerimde mevzuatta hamileler günde 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz var ancak uygulayamıyorum müdürüme söylesem kıyameti koparır. çalışan hanımlar sizlerde durum nedir.
aynen canım 10,5 saat çalışıyorum bengünaydın hanımlar, mutlu günler hepinize . Benim iş yerimde mevzuatta hamileler günde 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz var ancak uygulayamıyorum müdürüme söylesem kıyameti koparır. çalışan hanımlar sizlerde durum nedir.
Aynen ben d cinsiyeti belli olsun da bakmaya başlıcam inşallah , hastane çıkışı satıyorlar 5li 10lu 20li hangisi daha kullanışlı acaba ne tavsiye edersiniz
20 liye hiç gerek yok bence, bir tane 10 lu hastane çıkışı yeterli oluyor. diğerlerini tek tek alırsın daha uygun olur,nacizane fikrimAynen ben d cinsiyeti belli olsun da bakmaya başlıcam inşallah , hastane çıkışı satıyorlar 5li 10lu 20li hangisi daha kullanışlı acaba ne tavsiye edersiniz
bodyler de linkte eklediğim modelleri kullanmak ilk aylarda bana daha kolay gelmişti canım, giydirmek açısından,fikir olsun sizedeCanım ben chicco'nun 10'lu hastane çıkışını çok beğendim. Adı "time to be friends" diye geçiyor.Onu alıcam kısmetse. Kullanış açısından fikrim yok açıkçası, ilk çocuğum olucak ama kullanışlıdır herhalde :)
aynen devam hatta izine çıkmayacakmısım gibi iş ve sorumluluk yüklemeye devam ediyorlar
Kızlar cok haklısınız. Kendinizi cok yormamaya calisin disinizi sıkabildiginiz kadar sıkın... zira bebek demek masraf demek. Allah yardimciniz olsun.aynen canım 10,5 saat çalışıyorum benmaalesef her iş yerinde uygulanmıyor,ters düşmemek için de bişey diyemiyoruz,hele de bu kadar işsizlik oranı rekor bir dönemde
bizim dünyalar kütüğü bi müdürümüz var ve inanılmaz canımızı sıkıyor. İki hamileyiz ikmize de mobbing yapıyo sürekli. Daha dün tartıştık bu konuda. çünkü yarım gün çalışırken verimsiz olucaksınız napayım ben sizi gibi bi muhabbet yaptı. gemileri yaktık payladık onu Allah sonumuzu hayır etsin :) ama umrumda değil naparsa yapsın. Adalet aksaktır geç yürür ama gideceği yere elbet ulaşır :) hakkımı sonuna kadar ararım beni göndermeye kalkarsa. Taşranın basiretsiz idarecileri her yerde aynı. Müdür değil çoban zannediyolar kendilerinigünaydın hanımlar, mutlu günler hepinize . Benim iş yerimde mevzuatta hamileler günde 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz var ancak uygulayamıyorum müdürüme söylesem kıyameti koparır. çalışan hanımlar sizlerde durum nedir.
2 bebek 2 hamile toplam 4 kisiyiz. 4 kisi yarim gun calisirsa toplam herbirimiz icin tam gün eder deseydinizbizim dünyalar kütüğü bi müdürümüz var ve inanılmaz canımızı sıkıyor. İki hamileyiz ikmize de mobbing yapıyo sürekli. Daha dün tartıştık bu konuda. çünkü yarım gün çalışırken verimsiz olucaksınız napayım ben sizi gibi bi muhabbet yaptı. gemileri yaktık payladık onu Allah sonumuzu hayır etsin :) ama umrumda değil naparsa yapsın. Adalet aksaktır geç yürür ama gideceği yere elbet ulaşır :) hakkımı sonuna kadar ararım beni göndermeye kalkarsa. Taşranın basiretsiz idarecileri her yerde aynı. Müdür değil çoban zannediyolar kendilerini
amin canım sağolasın,ewet çok masraflı herşey minicik şeylere dünya kadar fiyat biçiyorlarKızlar cok haklısınız. Kendinizi cok yormamaya calisin disinizi sıkabildiginiz kadar sıkın... zira bebek demek masraf demek. Allah yardimciniz olsun.
Aynen ben de ekmeksiz doymaz oldum, ki normalde günlük kalorimi sayar ve karbonhidrattan uzak dururdum. Hele şu kola olayı, eve belki yılda 1 giren kolayı şimdi canım nasıl çekiyor, boğazımı gıcıklasın istiyorum, deli miyim neyimNormalde cok zayif biri degilim zaten. 66 ile hamile kaldim 69.50 oldum bile... sonra vermesi cok zor olur ya... ama hic yemedigim seyler cekiyor cnm mesela ekmegi hic tuketmezdim 1 dilim yerdim gunde simdi sabahlari 4 dilimle doyuyorum... aksamlari da 1 dilim yiyorum toplam 5 dilim zaten 450 kalori yapiyor. Sonra canim muzur seyler cekiyor cikolata seker gibi bazen kola cekiyor canim bunlari hic tuketmezdim. Nefsimi koreltmek icin az da olsa kola bile ictim... ne olacagim boyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?