- 3 Mart 2017
- 2.781
- 6.184
- 158
Destekli olarak oturtuyorum. Egzersizlerle başladım şimdi kendisi de istiyor.Bu arada bebisleri oturtmaya başladınız mi acaba.
Tezimi çürütmesenize beBenimkinin de sağ ile problemi var iki çekiyor sonra feryat figan. Sol tarafta ise günün tamamını geçirebilir. Bi tek benimki mi farklı? :)Gretchen Grundler drucilla
Gün için de ara ara destekleyerek oturtuyorum kısa bir süreliğineBu arada bebisleri oturtmaya başladınız mi acaba.
Benim de sagda problem herkes solda deyince acaba ben solagim o yuzden mi sagda diye dusunup sacma bir baglanti kurdum kendi kendime ama yalniz degilmisimBenimkinin de sağ ile problemi var iki çekiyor sonra feryat figan. Sol tarafta ise günün tamamını geçirebilir. Bi tek benimki mi farklı? :)Gretchen Grundler drucilla
Amin. Kac aylik sizin bebis bu arada?Cevaplar için teşekkür ederim hepinize:)
Bende yavaş yavaş oturtayim zaten kafasını kaldırıp duruyor.
Allah hepimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.uzun uykulu geceler cumleten
Ben oturtuyorum özellikle biz yemek yerken mama sandalyesinde oturuyor bizi izliyor sağa sola yıkılıyor sinirlenip ağlıyor vs :) koltukta hafif eğimli yandan destekli oturuyor biraz ama 1 ay varmış arada yine de oturtabilirsin artk az azCevaplar için teşekkür ederim hepinize:)
Bende yavaş yavaş oturtayim zaten kafasını kaldırıp duruyor.
Allah hepimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.uzun uykulu geceler cumleten
4.5 aylık :)Amin. Kac aylik sizin bebis bu arada?
Ay maasallah cok iyi canim hic az degil oyle bir durumda 120 yi gorunce havaya ucuyorum inan Allah sutunu bol etsin
Çok teşekkürler.az az başlarım dediğiniz gibi. Kollarim kopuyor dik tutmaktan.Ben oturtuyorum özellikle biz yemek yerken mama sandalyesinde oturuyor bizi izliyor sağa sola yıkılıyor sinirlenip ağlıyor vs :) koltukta hafif eğimli yandan destekli oturuyor biraz ama 1 ay varmış arada yine de oturtabilirsin artk az az
Hoşgeldin bu arada :)
Canim suan 4 ay 9 gunluk 6.400 kg 62 cm bu ay 800 gram almis iyi dedi :) Emir ne kadar oldu
ben de basladim. elimle ya da yastiklarla destekleyerek oturtuyorum. ellerinden tutup kucagimda falan da oturtuyorum dengesini saglamayi ogrensin diye.Bu arada bebisleri oturtmaya başladınız mi acaba.
Canım ben bi ara kendi kafama göre yapmıştım sadece şimdi yapmıyorum yani.Ama başından beri osteocare kullanıyorum kalsiyum magnezyum d3 takviyesi dr demişti.Zaten süt yoğurt sevmem yemem iyi oluyo öle benim için
Gerçekten de kafalarına göre takılıyorlar başka açıklaması yokBenim de sagda problem herkes solda deyince acaba ben solagim o yuzden mi sagda diye dusunup sacma bir baglanti kurdum kendi kendime ama yalniz degilmisim
Alerji testi yaptıracaktınız, ne oldu?Canım biz her gün duş aldırıp kurumadan nemlendiricisini sürüyoruz baya iyi geldi.. Bir de sen dediğinden beri şurup vermiyorum gerçekten alerji şurupları sadece kaşıntıyı alıyor.. Bizim bebeklerimiz ekstra bakım istiyor terlemeyecek, pamuklu giyecek, belli gıdalarla beslenecek vb.
Neden yapmam dedi?Canım biz bugün Ali Bey'e gittik. Çok ilgili bir doktor. Ben bu sünneti yapmam dedi, en az 1 sene sonra yeniden gelin dedi. Şuan sünnet işini erteledik biz canım. Çok saol yardımların için.
Bunu daha önce sormuştun cevaplamayi unuttum. Ben de kalsiyum ve d vitamini destegi kullanıyorum. Bir de Decavit'e devam ediyorum. Kalsiyum ve d vitamini olarak osdevita D3 kullanıyorum.sut urunleri tukemezsem eger takviyeye ihtiyacim olabilir benim de.
Neden hep bu sol meme yaa. Bizim durum da aynı sola yatırıyorum biraz emiyor sonra ağlıyor sağa alıyorum hiçbişe yok gibi devam ediyor emmeye
Bunu daha önce sormuştun cevaplamayi unuttum. Ben de kalsiyum ve d vitamini destegi kullanıyorum. Bir de Decavit'e devam ediyorum. Kalsiyum ve d vitamini olarak osdevita D3 kullanıyorum.
Doktor içinde süt proteini olmayan 2 ilaç yazmış birinden biri dedi. Ben decavit de kullandığım için günde 1 içiyorum.
16sinda 5 ay dolacak ama geriden takip ediyor. 4900 gr. 61 cm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?