2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benimkinin de sağ ile problemi var iki çekiyor sonra feryat figan. Sol tarafta ise günün tamamını geçirebilir. Bi tek benimki mi farklı? :) Gretchen Grundler drucilla
Benim de sagda problem herkes solda deyince acaba ben solagim o yuzden mi sagda diye dusunup sacma bir baglanti kurdum kendi kendime ama yalniz degilmisim

Cevaplar için teşekkür ederim hepinize:)
Bende yavaş yavaş oturtayim zaten kafasını kaldırıp duruyor.
Allah hepimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.uzun uykulu geceler cumleten
Ben oturtuyorum özellikle biz yemek yerken mama sandalyesinde oturuyor bizi izliyor sağa sola yıkılıyor sinirlenip ağlıyor vs :) koltukta hafif eğimli yandan destekli oturuyor biraz ama 1 ay varmış arada yine de oturtabilirsin artk az az
Hoşgeldin bu arada :)

Çok teşekkürler.az az başlarım dediğiniz gibi. Kollarim kopuyor dik tutmaktan.

Kuzucuk masallah ona oturt annnesi arada yorulup pes ediyorlar zaten bizim minnos da 4 aylikken basladi simdi ayaga kalmaya calisiyo onlar bizden daha cok acele ediyor her seyi ogrenmek icin

sut urunleri tukemezsem eger takviyeye ihtiyacim olabilir benim de.

Alerji testi yaptıracaktınız, ne oldu?

sut urunleri tukemezsem eger takviyeye ihtiyacim olabilir benim de.
Bunu daha önce sormuştun cevaplamayi unuttum. Ben de kalsiyum ve d vitamini destegi kullanıyorum. Bir de Decavit'e devam ediyorum. Kalsiyum ve d vitamini olarak osdevita D3 kullanıyorum.
Doktor içinde süt proteini olmayan 2 ilaç yazmış birinden biri dedi. Ben decavit de kullandığım için günde 1 içiyorum.

Eklentiler

• 20180108_133529.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 53

sagol canim. ben de gidince bir sorayim.
kendime bakma zamanim geldi. degerlerime bir baktirayim ne var ne yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…