Hadi gazan mubarek olsun.benim oglus da 28 agusr dogumlu.son iki uc gecedir saat basi kalkiyor.ins cok uzun surmez.erken yatirmaya korkuyorum sabaha kadar uyanma sayisi artacak diye
evet lokal anestezi ve dikisli yapildi. himm acaba ne soylemistim ki ben de hatirlayamadim suan gomuk pipi ile ilgili pipi actirma olayini soylemis olabilirim. sizde boyle bi durum yoksa dikkate alma levent beyle mi goruseceksin? yoksa baska bi doktor mu?
Canım biz bugün Ali Bey'e gittik. Çok ilgili bir doktor. Ben bu sünneti yapmam dedi, en az 1 sene sonra yeniden gelin dedi. Şuan sünnet işini erteledik biz canım. Çok saol yardımların için.
Hadi gazan mubarek olsun.benim oglus da 28 agusr dogumlu.son iki uc gecedir saat basi kalkiyor.ins cok uzun surmez.erken yatirmaya korkuyorum sabaha kadar uyanma sayisi artacak diye
arch2401
sut azligindan bahsetti de canim ben de bunu yazdim.galactago yu duydum burdan ama denemedim.
benim de hep sol azdi,hala oyle. solun yuzune bakmiyor zaten artik emir paşam
Kizlar bisey demeyecektim fakat dayanamadim hic de sevmem karismayi zaten aranizdaki olaya degil, olayin aranizda kalamayasina karsiyim. Kendiniz muhabbetinizi ilerletip numaralarinizi paylasip birbirinizle daha yakin olma karari almis ancak bazi sorunlar yasamis ve basaramamis olabilirsiniz. Fakat burasi bunu tartisacaginiz bi meydan degil. Madem numaraniza kadar sahipsiniz kendi arnizda halledebilirsiniz bu forumda yalniz deglsiniz. Her seyi gectim annelere yakismaz boyle karsilikli seviyesiz cumleler. İnsan egitmek icin once egitilmis olmak gerekir sizlere yakismiyor uzucu gercekten.
Canım biz bugün Ali Bey'e gittik. Çok ilgili bir doktor. Ben bu sünneti yapmam dedi, en az 1 sene sonra yeniden gelin dedi. Şuan sünnet işini erteledik biz canım. Çok saol yardımların için.
Ay bebişlerimiz aynı gün doğmuş bizimkide yaklaşık 1 haftadır öyle. Yılbaşından önce böyle olsa hiç sorun etmezdim ama çalışırken çok zor oluyo. Bide güne hep erken başlıyor benim kız. 6.35 e alarm kuruyorum normalde 6.30da kızım uyanıyor sağolsun
Biz de gece mesaisi btmez bazen hic yatmasam mi diyorum en fazla 2 saat uyuyor onun da ilk saati kipirdandigi icin ben uyumuyor mu acaba diyerek geciriyorum annelik zor zanaat azizim Allah saglik sihhat versin gerisi hallolur
Ay bebişlerimiz aynı gün doğmuş bizimkide yaklaşık 1 haftadır öyle. Yılbaşından önce böyle olsa hiç sorun etmezdim ama çalışırken çok zor oluyo. Bide güne hep erken başlıyor benim kız. 6.35 e alarm kuruyorum normalde 6.30da kızım uyanıyor sağolsun
Kalp sol tarafta, kan çok pompalaniyor ve tazyik yapıyor olabilir mi acaba? Bir uydurma ihtimalim var
Benimki tazyikten büyük ihtimalle sizinki de olabilir belki
Kalp sol tarafta, kan çok pompalaniyor ve tazyik yapıyor olabilir mi acaba? Bir uydurma ihtimalim var
Benimki tazyikten büyük ihtimalle sizinki de olabilir belki