- 18 Şubat 2016
- 878
- 1.194
- 113
Ben de yazacaktım :)7000. Sayfadan sevgilermaşallah en çok Ağustos anaları mı konuşuyor acep
Bizim de koku değişimi oldu. Normalde bizde salgılanan prolaktin hormonu nedeni ile bebeğin kaka kokusu normal bir insana göre daha az rahatsız ediciymis. Bizde bir de renginde koyulaşma da oldu hardal sarısı iken koyu yeşile döndü..Demir damlası kullanmaya başlayınca sizin bebelerde de kakanın kokusu korkunç bir hal aldı mı? Normalde kolay kolay rahatsız olan bir insan değilim ama kızımın bezini değiştirmek benim için challenge olmaya başladı. 5 saat sonra bile burnuma koku geliyor ve midem kalkıyor.
Koku olduysa da olmadiysa da hatta oldu ama hafif kokuysa da yazar misiniz, bir de ilacın ismini?
Belki kullandığım markadan dolayi çok kötüdür diye ümitlendim
Yaa evet biz millet olarak bunu çok yapıyoruz gerçekten bende hiç dikkat etmedim açıkçasıKızlar bir şey hatırlatmak istiyorum. Burda herkes dikkat ediyordur buna eminim. Bebeklerimizi inatçı, sinirli , öfkeli gibi sonradan öğrenilen davranışlarla yaftalamayalım. Ne dersek o olacak. Tabiki mizacından gelen huyları olacak ama çevresi de ona sürekli aynı şeyi hatırlatırsa, mesela bir konuda ağlıyorken ne kadar inatçısın deyip onun dediğini yaptığımızda hmm evet ben inatçıyım beni böyle kabul ediyorlar deyip bunu karakter haline getirecek. Onun için daha bebeklikten itibaren severken bile kullandığımız kelimelere dikkat etmeliyiz. “Yaramaz sen ne tatlısın. “ demek olmaz , ona yaramaz dedikçe gün gelir gerçekten işe yaramaz. Öyle paylaşmak istedim sevgiler :)
Demir damlası kullanmaya başlayınca sizin bebelerde de kakanın kokusu korkunç bir hal aldı mı? Normalde kolay kolay rahatsız olan bir insan değilim ama kızımın bezini değiştirmek benim için challenge olmaya başladı. 5 saat sonra bile burnuma koku geliyor ve midem kalkıyor.
Koku olduysa da olmadiysa da hatta oldu ama hafif kokuysa da yazar misiniz, bir de ilacın ismini?
Belki kullandığım markadan dolayi çok kötüdür diye ümitlendim
Bizde değişim olmadı evet hafif yeşil hangi marka kullanıyorsunBizim de koku değişimi oldu. Normalde bizde salgılanan prolaktin hormonu nedeni ile bebeğin kaka kokusu normal bir insana göre daha az rahatsız ediciymis. Bizde bir de renginde koyulaşma da oldu hardal sarısı iken koyu yeşile döndü..
Pregonun güzel oyuncakları var bakmanızı tavsiye ederimEskişehirden günaydınlar burada da kar yağıyor. Bebekler bu aralar sesli oyuncakları çok seviyor.Tavsiye edebilceğiniz bebeklerin ilgisi çeken çabuk sıkılmadıkları sesli oyuncak var mı.
Biz de aptamil kullanıyoruz. Keçi sütlü olan mamaların daha besleyici olduğunu biliyorum golden goat, evolvia vb. keçi sütlü. Bir de bebekler her mamayı sevmiyor. Ben bu iki keçi sütlü mamayı da denedim ama oğlum içmedi. Bence aşağı yukarı hepsi aynı içeriği. Bebekler beğendiğini içiyor.Benim de mama konusunda kafam karışık şu anda bebelac gold veriyorum ama içerik konusunda besleyeciliği nedir bilmiyorum sizce hepsi aynımıdır kimisi ucuz kimisi pahalı insanın kafası karışıyor
İlk kızım bebelac dan başka mama içmemişti oyüzden şimdi yine bebelac aldım goldunu çıkarmış onu denedim hiç zorlanmadı içiyor sanırım dediğin gibi hepsi aynıBiz de aptamil kullanıyoruz. Keçi sütlü olan mamaların daha besleyici olduğunu biliyorum golden goat, evolvia vb. keçi sütlü. Bir de bebekler her mamayı sevmiyor. Ben bu iki keçi sütlü mamayı da denedim ama oğlum içmedi. Bence aşağı yukarı hepsi aynı içeriği. Bebekler beğendiğini içiyor.
Şuan 4 numara komili bez kullanıyorum. Önceden prima premium care ve prima aktif bebek kullanıyordum geceleri sürekli bezinde sızma oluyordu.Şuan komilide yine arada sızma oluyor ama prima kadar çok olmuyor ayrıca dokusu da yumuşak. Şimdiye kadar huggies, prima ve komili kullandım, en çok komiliyi sevdim.Hanımlar kaç numara bez kulkanıyorsunuz? Nen premium care 4 numara kullanıyorum ama her kaka yapışta ya belinden çıkıyoryada bacağından ... her seferinde çıkıyor ama. Kilosuda uyumlu.
Prima aktif bebek4+ var onu kullanan var mi?
Bu numaraların gerçekten kiloyla bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Bizimki 8.5 kilo şimdiden sızdırıyor. 14kiloya kadar hayatta gitmez.Şuan 4 numara komili bez kullanıyorum. Önceden prima premium care ve prima aktif bebek kullanıyordum geceleri sürekli bezinde sızma oluyordu.Şuan komilide yine arada sızma oluyor ama prima kadar çok olmuyor ayrıca dokusu da yumuşak. Şimdiye kadar huggies, prima ve komili kullandım, en çok komiliyi sevdim.
Pampers prima premium care 5 yildiz 3 numara kullaniyorum.premiumcare in 1 nosundan nefret etmistim.molfiksle devam ettik 3+ kullaniyordum arada kakasi cikiyordu ama gozume gelmiyordu cunku 1 no premiumcare koliyle almistik lohusaligimin kabusu olmustu.esim molfiks3+ bulamayinca aldim pampers 5 yildizi.valla ne cis ne kaka sizdirmadi.bebekten bebege degisiyor bezlerin faydalari cok garip.Hanımlar kaç numara bez kullanıyorsunuz? Ben premium care 4 numara kullanıyorum ama her kaka yapışta ya belinden çıkıyor yada bacağından ... her seferinde çıkıyor ama. Kilosuda uyumlu.
Komilinin 4 numarası prima 4 numaraya göre biraz daha büyük gibi. Benim oğlum 9.5 kg komili 4 iyi geliyor. Arada farklı markaları deneyip doğru bezi bulmak gerekiyor sanırım her anne farklı bir markadan memnun kalabiliyor.Bu numaraların gerçekten kiloyla bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Bizimki 8.5 kilo şimdiden sızdırıyor. 14kiloya kadar hayatta gitmez.
Bide komili deneyelim tşkler canm.
Hanımlar kaç numara bez kullanıyorsunuz? Ben premium care 4 numara kullanıyorum ama her kaka yapışta ya belinden çıkıyor yada bacağından ... her seferinde çıkıyor ama. Kilosuda uyumlu.
aynen molfiksde kakasi disari cikiyordu bizim oglanin da.pamperstan memnunun komiliyi merak ediyorumbiz pampers kullaniyorduk. molfix deneyim dedim,hic sevmedim. kakalar belinden taştı. pampers belini de karnini da tamamen kapliyor,iyi oluyor. bu paket bitsin hemen pampers alalim diyoruz ama bitmek bilmedi
Pampers kaç numara peki kilosu kaç şuan?Pampers prima premium care 5 yildiz 3 numara kullaniyorum.premiumcare in 1 nosundan nefret etmistim.molfiksle devam ettik 3+ kullaniyordum arada kakasi cikiyordu ama gozume gelmiyordu cunku 1 no premiumcare koliyle almistik lohusaligimin kabusu olmustu.esim molfiks3+ bulamayinca aldim pampers 5 yildizi.valla ne cis ne kaka sizdirmadi.bebekten bebege degisiyor bezlerin faydalari cok garip.
Komiliyi bi akrabada önerdi merak ettim şuan küçük deneme boyu alıp deneyelim madem:)Komilinin 4 numarası prima 4 numaraya göre biraz daha büyük gibi. Benim oğlum 9.5 kg komili 4 iyi geliyor. Arada farklı markaları deneyip doğru bezi bulmak gerekiyor sanırım her anne farklı bir markadan memnun kalabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?