2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bizim de koku değişimi oldu. Normalde bizde salgılanan prolaktin hormonu nedeni ile bebeğin kaka kokusu normal bir insana göre daha az rahatsız ediciymis. Bizde bir de renginde koyulaşma da oldu hardal sarısı iken koyu yeşile döndü..

Yaa evet biz millet olarak bunu çok yapıyoruz gerçekten bende hiç dikkat etmedim açıkçası

canim ferrum ve bazen cok kotu kokuyor.

Bizde değişim olmadı evet hafif yeşil hangi marka kullanıyorsun

B bursa_83 canım hisselerine güven, en doğru zamanı anne hisselerine göre belirler uyku eğitimi çok öznel bir süreç eger hazır olduğunuzu düşünüyorsanız başlayın derim ama ilk olarak gündüz uykusu ile başlamanız daha doğru olur kanımca

Eskişehirden günaydınlar burada da kar yağıyor. Bebekler bu aralar sesli oyuncakları çok seviyor.Tavsiye edebilceğiniz bebeklerin ilgisi çeken çabuk sıkılmadıkları sesli oyuncak var mı.

Benim de mama konusunda kafam karışık şu anda bebelac gold veriyorum ama içerik konusunda besleyeciliği nedir bilmiyorum sizce hepsi aynımıdır kimisi ucuz kimisi pahalı insanın kafası karışıyor

Benim de mama konusunda kafam karışık şu anda bebelac gold veriyorum ama içerik konusunda besleyeciliği nedir bilmiyorum sizce hepsi aynımıdır kimisi ucuz kimisi pahalı insanın kafası karışıyor
Biz de aptamil kullanıyoruz. Keçi sütlü olan mamaların daha besleyici olduğunu biliyorum golden goat, evolvia vb. keçi sütlü. Bir de bebekler her mamayı sevmiyor. Ben bu iki keçi sütlü mamayı da denedim ama oğlum içmedi. Bence aşağı yukarı hepsi aynı içeriği. Bebekler beğendiğini içiyor.

İlk kızım bebelac dan başka mama içmemişti oyüzden şimdi yine bebelac aldım goldunu çıkarmış onu denedim hiç zorlanmadı içiyor sanırım dediğin gibi hepsi aynı

Hanımlar kaç numara bez kullanıyorsunuz? Ben premium care 4 numara kullanıyorum ama her kaka yapışta ya belinden çıkıyor yada bacağından ... her seferinde çıkıyor ama. Kilosuda uyumlu.
Prima aktif bebek4+ var onu kullanan var mi?

Şuan 4 numara komili bez kullanıyorum. Önceden prima premium care ve prima aktif bebek kullanıyordum geceleri sürekli bezinde sızma oluyordu.Şuan komilide yine arada sızma oluyor ama prima kadar çok olmuyor ayrıca dokusu da yumuşak. Şimdiye kadar huggies, prima ve komili kullandım, en çok komiliyi sevdim.

Bu numaraların gerçekten kiloyla bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Bizimki 8.5 kilo şimdiden sızdırıyor. 14kiloya kadar hayatta gitmez.
Bide komili deneyelim tşkler canm.

Pampers prima premium care 5 yildiz 3 numara kullaniyorum.premiumcare in 1 nosundan nefret etmistim.molfiksle devam ettik 3+ kullaniyordum arada kakasi cikiyordu ama gozume gelmiyordu cunku 1 no premiumcare koliyle almistik lohusaligimin kabusu olmustu.esim molfiks3+ bulamayinca aldim pampers 5 yildizi.valla ne cis ne kaka sizdirmadi.bebekten bebege degisiyor bezlerin faydalari cok garip.

Bu numaraların gerçekten kiloyla bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Bizimki 8.5 kilo şimdiden sızdırıyor. 14kiloya kadar hayatta gitmez.
Bide komili deneyelim tşkler canm.
Komilinin 4 numarası prima 4 numaraya göre biraz daha büyük gibi. Benim oğlum 9.5 kg komili 4 iyi geliyor. Arada farklı markaları deneyip doğru bezi bulmak gerekiyor sanırım her anne farklı bir markadan memnun kalabiliyor.

biz pampers kullaniyorduk. molfix deneyim dedim,hic sevmedim. kakalar belinden taştı. pampers belini de karnini da tamamen kapliyor,iyi oluyor. bu paket bitsin hemen pampers alalim diyoruz ama bitmek bilmedi

biz pampers kullaniyorduk. molfix deneyim dedim,hic sevmedim. kakalar belinden taştı. pampers belini de karnini da tamamen kapliyor,iyi oluyor. bu paket bitsin hemen pampers alalim diyoruz ama bitmek bilmedi
aynen molfiksde kakasi disari cikiyordu bizim oglanin da.pamperstan memnunun komiliyi merak ediyorum

Pampers kaç numara peki kilosu kaç şuan?
Bide artık oturtuyoruz ya galiba ondanda kaynaklanıyor.

Komiliyi bi akrabada önerdi merak ettim şuan küçük deneme boyu alıp deneyelim madem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…