Demir damlası kullanmaya başlayınca sizin bebelerde de kakanın kokusu korkunç bir hal aldı mı? Normalde kolay kolay rahatsız olan bir insan değilim ama kızımın bezini değiştirmek benim için challenge olmaya başladı. 5 saat sonra bile burnuma koku geliyor ve midem kalkıyor.
Koku olduysa da olmadiysa da hatta oldu ama hafif kokuysa da yazar misiniz, bir de ilacın ismini?
Belki kullandığım markadan dolayi çok kötüdür diye ümitlendim
Günaydın hanımlar tüm yazilanlari okumayı yeni bitirebildim. Baktim onca sayfa yazılmış bir günde tahmin ettim aslında tartisma olduğunu çünkü bu kadar çok olmuyordu yazilanlar.
Demek başka özel gruplar oldugundan burası bayadır daha sakinmiş.
Madem özel gruplarda sorun oldu yönetimin de dediği gibi buraya taşıyıp buranında tadını kacirmasaydınız keşke.
Çoğu kişi burdan çok şey öğrendi bende dahil. Böyle bi konu yüzünden buranin kapanmasini istemem.
Yaşadığıniz mesele hakkinda yorum yapmayacağım kim ne niyetle yazdi bilmiyorum. Haddim de değil zaten.
Ben sadece bu sayfanin böyle sebepler yüzünden kapanmasini istemem. Burdaki tüm arkadaslarimi çok sevdim ben tecrübelerini severek okuyorum. Özel gruplarda hiç olmadım. Olmayıda düşünmüyorum bura varken gerek yok bence özel gizli gruplara.
Inşaallah bu son olur böyle tartışmalarla karsilasmayiz bi daha. Hepiniz Allah a emanet olun görüşmek üzere.
Kızlar bir şey hatırlatmak istiyorum. Burda herkes dikkat ediyordur buna eminim. Bebeklerimizi inatçı, sinirli , öfkeli gibi sonradan öğrenilen davranışlarla yaftalamayalım. Ne dersek o olacak. Tabiki mizacından gelen huyları olacak ama çevresi de ona sürekli aynı şeyi hatırlatırsa, mesela bir konuda ağlıyorken ne kadar inatçısın deyip onun dediğini yaptığımızda hmm evet ben inatçıyım beni böyle kabul ediyorlar deyip bunu karakter haline getirecek. Onun için daha bebeklikten itibaren severken bile kullandığımız kelimelere dikkat etmeliyiz. “Yaramaz sen ne tatlısın. “ demek olmaz , ona yaramaz dedikçe gün gelir gerçekten işe yaramaz. Öyle paylaşmak istedim sevgiler :)