2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Biz de gece mesaisi btmez bazen hic yatmasam mi diyorum en fazla 2 saat uyuyor onun da ilk saati kipirdandigi icin ben uyumuyor mu acaba diyerek geciriyorum annelik zor zanaat azizim Allah saglik sihhat versin gerisi hallolur
bende onu sabaha karşı diyorum. Eşimin ise gidiş saatine yakın yatarken ses çıkarıyor falan. Ben yatamiyorum.
Ay tam uyku moduna geçtim. İki dk eşimin dizine koydum kafamı hemen alarm gibi başladı yaa. Hemde ne zormuş ya. Normalde bu kadar uykusuzluga gücüm yetmez

Anneler ek gidadan sonra gaz problemi tekrar başlıyor mu? Başlarsa ne kadar sürüyor? Neler yapılabilir?

Ya ben de onu düşündüm süte geçerek bebeğe gaz yapan yemeklerin kendisi nasıl yapmasın :) gerçi süte gaz geçmesine pek inanmadım ama gaz yapan yiyecekleri abartınca sanki oluyor. :) he ya da yedikleri gaz yapacak ama artık kasları kuvvetlendiği ve hareketleri arttığı için rahatça çıkarabilecektir. mi ?

Merhaba,
Sabah yaşanan olaylar hakkında ufak bir açıklama yapayım ;

- Sitede albümleriniz sizin belirliyeceğiniz kurallar dahilinde istediğiniz kullanıcılar ile paylaşılır. Yani genele açık değil güvenliği tamdır. Yani başlıkta paylaşmak yerine dilediğiniz fotoğrafları albümde paylaşarak altında arkadaşlarınızın iyi dileklerini paylaşabilir ileriye ait bir anı olarak saklanmasını sağlayabilirdiniz. Çok rahatsız olursanız da albümü silebilirdiniz. Ek olarak burada gizlilik yok, fotoğraflar herkese paylaşılıyor yalanını bir kenara bırakın.

- Whatsapp, facebook vb alanlarda grup kurmak tamamen sizin insiyatifinizde olup buradan en ufak bir çağrınızda üyeliğinizin uyarısız kapatılacağı forumda her yerde yazıyor. Bu başlıkta da dönem dönem gelip gerekli hatırlatlamaları yaptığımızı sanıyorum.

Dediğim gibi gruplar kurmak tamamen size bağlı. Tabii ki kurabilirsiniz fakat burada bir kişi sizi şikayet ederse üyeliğiniz uyarısız kapatılır. Sebebini bugün gündüz yazılanlara ek olarak bu gruplara üye olmayan "gizliliği esas alan" üyelerin burada yazışmalarda ki azalmasından doğan rahatsızlıklarıdır. Gizlilik diyerek whatsapp grubu kurmak gizliliğin esas delindiği durumdur. Zira şu anda birbiriniz hakkında tek bildiğiniz ve bildiğimiz kullanıcı isimleri. Fakat whatsapp öyle değil, oradan bir üyenin telefon numarasını arama motoruna, hatta hatta Facebook'a arama alanına yazın bakın neler çıkıyor.

- Dediğim gibi kurduğunuz grup site yönetimi olarak bizi ilgilendirmiyor ama orada yaşadığınız olayları burada malzeme yapmak konunun huzurunu bozmak hiç bir üyenin haddine değildir. Hiç bir anne adayı yaşanan çirkinlikleri okumak zorunda değildir. Burada esas olan bebeklerinizdir. Bebekleriniz dışında o ortamda yaşadığınız sorunları lütfen gidin orada çözün, burayı da kirletmeyin.

Umarım gayet açıklayıcı yazmışımdır... Hepinize uykusuz ama keyifli ve sağlıklı annelik süreci dilerim....

Aynen ben hamileyken diyordum ki ben kesinlikle duymam uyanamam geceleri cok zorlanirim, uykuya duskundum biraz normalde esimin hafifti aksine simdi biz saat basi miz miz ayaktayiz esimin ruhu bile duymuyor

Sağlık ocaginin verdigini kullandim evet kan vardi. İlaç tan olmuş sonra ferrum verdiler onda olmadı. Burdaki duyduğum demir ilaclarını bulanadım henüz ben

Dün denizi doktora götürdük hasta gibiydi bugünde yoğun bir gündü arada sadece alıntılara cevap verip çıkmıştım forumdan şimdi okudum iki günü. Hatta arada verdiğim cevaplar tamda tartışma anlatına denk gelmiş ve kel alaka olmuş.Gerçekten çok üzüldüm ve hiç kimseye yakıştıramadım. Zaten kim kime ne demiş ne olmuş pekte anla adım. Son dönemlerde yaşanan tartışmaların sebebini ben bu gruplaşmaya bağlıyorum. Olabilir whatsapp grupları da kurulmuş olabilir. Dahil olmak ya da olmamak herkesin kendi tercihi. Ama keşke böyle şeyler yaşanmasaymış bizde şahit olmasaymışız. Bir daha forum eskisi gibi olur mu bilmem ama burada olmaktan öğrenmekten paylaşmaktan çok memnunum. Burada aktif olanlarda olmayanlarda hepsi farklı bir renk bence. Umarım en kısa zamanda herkes burada ki bir yılını hatırlar. Eminim şuan da tartışanlar bile zamanında birbirini teselli etmiş yardımcı olmuştur. Ve şundan da eminim az çok fikir sahibiyiz birbirimiz hakkında. Ben kimsenin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Sadece yazışmaların ve sanal ortamın azizliği gibi. Hani bazen eşimize ya da bir yakınımıza mesaj yazarız aslında iyi bişey yazmışken karşı taraf onu tam tersi anlar ya. Çünkü mimik yok gözüne tüzüne bakmak yok ifade yok ki ne demek istediğini net olarak anlasın. Sanki burada da biraz öyle olmuş gibi. Ya da ben öyle olduğunu varsayıp herkes hakkında güzel düşünüp irdelemek istemiyorum. Herkese başını yastığa rahat koyduğu huzurlu uzun uykulu geceler.

Aynen ben hamileyken diyordum ki ben kesinlikle duymam uyanamam geceleri cok zorlanirim, uykuya duskundum biraz normalde esimin hafifti aksine simdi biz saat basi miz miz ayaktayiz esimin ruhu bile duymuyor
Bizde de durum oyle bazen bilerek babasının yanına koyup gidiyorum. Mizirdaninca bilerek geç gidiyorum eşim kalksın diye. Yooook hiç duymuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…