- 28 Aralık 2016
- 1.445
- 1.736
- 53
ne demek tatlımAy canım ben bunları çok beğendim. HM'in bebek giyim sattığını bilmiyordum. Güzel de şeyler var gibi duruyor. Ben bir bakayım :) Çok saol canım benim.
ha 30 ha 35 aramızda yaş farkı yok bence çocuk farkı var sadece :) evet emzirirken veriliyor ama süt yapsın diye de bir de çok yeniliyor. Dikkat etmek lazım..
Yakasından dolayı mı diyorsun Can'ım ağustos sonu doğum yapıcam inşallah kısa kol mu uzun kol mu iyi olurbodyler de linkte eklediğim modelleri kullanmak ilk aylarda bana daha kolay gelmişti canım, giydirmek açısından,fikir olsun sizede
http://www.hm.com/tr/product/49292?article=49292-M
Takmıyorum da insanın canı sıkılıyo böyle gereksiz muhabbetlere girince. Devley kanunu çıkarırken verimsiz(!) olacağımızı da hesaplamıştır heralde. Onun haddine değil bana kanuni hakkım üzerinden baskı yapmak. Önce insan olsa zaten bu hassas dönemimizde böyle ileri geri konuşmaz. O yüzden takılmıyorum hiç.2 bebek 2 hamile toplam 4 kisiyiz. 4 kisi yarim gun calisirsa toplam herbirimiz icin tam gün eder deseydiniztakmayin madem boyle bir imkan var tabi ki kullanacaksiniz.
Ay insallah dediginiz gibi olur benim bunye kilo konusunda inatçidir da:) deneyin tabi internette gayet ozel ders gibi anlatiyorlar. Mesela gecen gun kokulu taş diye bisey ogrendim bebek hediyeligi gibi gelenlere verilebilir yapimi fln da cok kolay hatıra olsun işte
ay yalniz degilmisim. ayni sekilde kola 40 yilda 1 giredi eve. ama hamilelikte resmen kola tuketimim artti ya. sucuk nadiren yerdim o da artti. nerde patates kizartmasi nerde cikolata tatli ben ordayim. hergun kendime soz veriyorum yemicem diye.
ne demek tatlım
ewet canm güzel modelleri var tavsiye ederim ben kullanmıştım,c&a nın da bebek ürünleri güzel ve uygun body ler var,
ebebek te de oluyor farklı markaların özellikle indirimleri takip edince bayağ uyguna geliyor,mark&spencer,civil,soobe,kanz,panço,aziz bebe,idil baby,zara,chicco,fisher price aklıma gelen markalar canım uygun olan birşeyler mutlaka bulursun, gerçi içeriği %100 pamuk olan heryerden giysi alınabilir marka olması da şart değil tabiki)
Böyle zamanlarda Müdürlerle ilgili Recep İvediğin o meşhur lafı geliyor aklımabizim dünyalar kütüğü bi müdürümüz var ve inanılmaz canımızı sıkıyor. İki hamileyiz ikmize de mobbing yapıyo sürekli. Daha dün tartıştık bu konuda. çünkü yarım gün çalışırken verimsiz olucaksınız napayım ben sizi gibi bi muhabbet yaptı. gemileri yaktık payladık onu Allah sonumuzu hayır etsin :) ama umrumda değil naparsa yapsın. Adalet aksaktır geç yürür ama gideceği yere elbet ulaşır :) hakkımı sonuna kadar ararım beni göndermeye kalkarsa. Taşranın basiretsiz idarecileri her yerde aynı. Müdür değil çoban zannediyolar kendilerini
kv den kendince fikrini beyan etmiş. Ama tabiki çocuk küçükken lazım araba. Tamam annecim haklısın annecim deyin sonrada biz bunu çok beğendik aldıııkkkk deyin nolucak bebeğinize araba aldınız diye küsecekmi? kaldı ki o niye karışıyo ki anlamadım? bu eşinle senin bileceğin iş.. arabayı o mu alacaktı acaba ?kızlar günaydın tecrübesiz bir anne adayı olarak sorayım sizlere..
öncelikle rabbime hamdolsn 3,5 yıldan sonra nasip etti hamile kalmayı inşaalh hayrlısıyla sağlıkla dünyaya gelir yavrularımız
ben bebk özlemi çekmiş biri olarak herşeye özeniyorum yıllardr hayal kurup net basşnda bebk arabsı bebşiği kıyafetlerine bakardım..
yaşadığım yer küçük bi yer alış veriş için bursaya gtmek istyrz hersey daha uygun ve daha çeşitli bi sürü toptancı tarzı kaliteli eşya satan yerler var teyzmler bursada beraber gidelim dedik yaza doğum iznine çıknca hatta haziran sonu gbi izne çıkacagm için acaba sıcaklar bastrmadan mayıs gbi mi gitsek diye de düşündük(tbii eşimle) kv söledik bursaya gitcez olur gidelim herşeyini alırız dedi bi hevesli konuştu tabii bn sazan tamm gel anne dedim... dün akşam oturuyoruz bana arabasını almayız seneye yaza çıkarken alırız dedi ! ya ben mi abartıyorum niye yaza kalsın ki ağustosta doğacak Allah nasip ederse eylülde havalar güzel benm bi sürü yakn akrbm arkdsm var yakınlarda oturan çıklmazmı ? çıkılır yani hava almak için bile markte gidp gelinilir heryere eşim arabyla mı götrcek ve kv bişeyi o zamn aldı aldı bi daha sözünden hemen cayan bir insan
not:annemde tavbiki elini taşın altına koyacak beşiğini nevresmni alacak :)
Canm valla ben 15 günlükken cikardim bebeği yürüdüm evde bunalmistim.ve sonra sıkça çıktım. Bence araba şart en baştan itibaren.ekim sonu hava anca soğuyor o zamana kadar defalarca çıkılır. Zaten genelde kız anneleri daha çok alıyor ya canm napcn. Ama biz bir çok şeyi kendimiz aldık. Kimseyi karıştırmasın açıkçası. 6. Aydan başladık yavaş yavaş yatağı arabası oto koltuğu derken 7 . Ayda ters döndü hemen kıyafet aldık. Doğum çantası yaptık arabaya attık. Herkes birşey diyor kafa karışıyor. Ben çok karıştırmadm. Bir tek kıyafetlerin çoğunu kayinvalide aldı. Onda da cok pişman oldum. Kızıma çokça birşey alamadım yeni doğduğunda. İnsanın sonradan içine oturuyor.kızlar günaydın tecrübesiz bir anne adayı olarak sorayım sizlere..
öncelikle rabbime hamdolsn 3,5 yıldan sonra nasip etti hamile kalmayı inşaalh hayrlısıyla sağlıkla dünyaya gelir yavrularımız
ben bebk özlemi çekmiş biri olarak herşeye özeniyorum yıllardr hayal kurup net basşnda bebk arabsı bebşiği kıyafetlerine bakardım..
yaşadığım yer küçük bi yer alış veriş için bursaya gtmek istyrz hersey daha uygun ve daha çeşitli bi sürü toptancı tarzı kaliteli eşya satan yerler var teyzmler bursada beraber gidelim dedik yaza doğum iznine çıknca hatta haziran sonu gbi izne çıkacagm için acaba sıcaklar bastrmadan mayıs gbi mi gitsek diye de düşündük(tbii eşimle) kv söledik bursaya gitcez olur gidelim herşeyini alırız dedi bi hevesli konuştu tabii bn sazan tamm gel anne dedim... dün akşam oturuyoruz bana arabasını almayız seneye yaza çıkarken alırız dedi ! ya ben mi abartıyorum niye yaza kalsın ki ağustosta doğacak Allah nasip ederse eylülde havalar güzel benm bi sürü yakn akrbm arkdsm var yakınlarda oturan çıklmazmı ? çıkılır yani hava almak için bile markte gidp gelinilir heryere eşim arabyla mı götrcek ve kv bişeyi o zamn aldı aldı bi daha sözünden hemen cayan bir insan
Yok canım abartmıyorsun. Biz de bebek arabasını eşimin ailesine aldırmayı planlıyoruzkızlar günaydın tecrübesiz bir anne adayı olarak sorayım sizlere..
evet herkesi dinlemek zorundasın o dönem yoksa seni yerler bitirirler :) benim sütüm de çok du çocuğum da emiyodu ona rağmen her ağladığında o klasik cümleleri duydumBen deli gibi yedim süt için. Hiç ama hiç farketmedi yemekle. Su çok içince çok, az içince az oluyor. Gayet net; ama işte vicdan yapıp herkesi dinleyip yiyoruz saçmasapan. 30 kiloya maloldu bana öyle cahil gibi davranmak. Acaip pişmanım. 36 beden vücudu 44 bedene çıkardım! Şimdi içerim suyumu, yerim sağlıklı kaliteli besinleri, ne kadar sütüm olursa o kadar... inanın annenin psikolojisi herşeyden çok etkiliyor çocuğu. Kötü anne imajı yaratmak istemem; zira bebeğim "uyumayan bebek" olduğu için hastaneden çıktıktan sonra 32 saat uyumamış kadınım. Ondan sonra da 3 ay boyunca anca günde 1-2 saat uyku... yine de herkesten ayrı laf, aç diye uyumuyo şu bu... o yüzden bu defa kendi içgüdülerimle atlatmaya çalışacağım bu dönemi. Doymuyorsa daha fazla biberon takviyesi yaparım. Diğerine verdik, memeyi bırakır, bu çocuk daha emmez falan dediler habire. Doktorum bırak bunları bu çocuk ne mamayı ne memeyi bırakır, gerekince vericeksin dedi; gerçekten de 2 yaşına kadar emdi. Bıraksam 5 e kadar emerdi :))) kendinizi de düşünün hanımlar.. sağlıklı anne = sağlıklı bebek , mutlu anne = mutlu bebek ... gerisi hurafe :)))
özellikle normal dogum yapan bayanlarin bebekleri beyaz bir akintiyla kaplaniyor... bildigin ilk aşı gibi bir şeymiş...cocugu koruyormus...yurt disinda sezeryanla dogan bebeklere annenin vajinasindan bu kremsi akintiyi alip bebege buluyorlarmis...Bebegin cildindeki kremsi yapiyi cildinin emmesi gerekiyormus galiba o sebepten yıkamayın diyorlar. Iste bu da benim bir yerlerden duydugum bisey tecrubesiz olunca bilemiyor da insan
Evet duymuştum ama hastanede ne şekilde uygulandı bu işlem bilemiyorum açıkçası, genel anestezi olduğum için o heyecan ve stresten de bu konu hakkında konuşmak hiç aklıma gelmemiştiEvet bu yıkama olayını duymustum iyi yapmissin. Bizim evde kv kesin mualefet edecek ama dr ne derse o... bi de bebek dogar dogmaz degil de gobek baginin enaz 2 dk sonra kesilmesi gerekiyormus bunu duymus muydunuz?
Yanlis hatirlamiyorsam 2013 agustos annesiydin bende ordanim hatirladim seniCarpinti bendede oluyor.ama bugun fldaha kotu bi sorunum var karnim kasiliyor sertlesiyor ve ishallik var kasilma yasayan varmi kizlar
yakasından dolayı değil canm, yelek gibi giydiriyorsun kafasından geçirmene gerek kalmıyor kollarından geçirip çıtçıtlayıp hallediyorsun,denersin sen de istersen bikaç çeşit alıp hangisi kolay olursa senin için onu tercih edersinYakasından dolayı mı diyorsun Can'ım ağustos sonu doğum yapıcam inşallah kısa kol mu uzun kol mu iyi olur
Ya kızlar valla KV bir şey alsa dert almasa dert. Bizimki de kıyafet almaya başlamış, dün bir resim gönderdi. Ne kadar zevksiz şeyler. Ben onları nasıl giydiricem çocuğuma.Hele bir tane alt almış poposunda "Dikkat gaz kaçağı" yazıyor. Ya ben onu nasıl giyindiricem? Bana böyle şeyler komik gelmiyor. Eşim de hiç beğenmedi, diyor dolabın arkasına saklarsın, giydirme. Bir tane de cırtlak sarı almış
Valla nankörlük mü yapıyorum bilmiyorum ama çok almak istiyorsa, hediye kartı falan atsın biz kendimiz alırız daha iyi olur. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?