2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bi de tecrubeli anneler ic zibın denilen alttan cit citli olmayan şey gobek bagi dusmeden kullaniliyor degil mi? Agustosta gerekir mi acaba? Acaba kac adet almak lazim?

gecen annem bir hastane cikisi aldi. bahsettigin gibi incecik tul gibi bi zibin vardi icinde. ben de dusundum bu nasil bisey ne yapacak cocuk bunu giyip de diye ama meger bu yuzden mi kullaniliyormus. ilahi cahillik hergun yeni bisey ogreniyorum burda

Bizimkiler muzur seyler sevecek galiba... yandik valla

Bi de tecrubeli anneler ic zibın denilen alttan cit citli olmayan şey gobek bagi dusmeden kullaniliyor degil mi? Agustosta gerekir mi acaba? Acaba kac adet almak lazim?
Ben o zıbınlardan almayı düşünmüyorum. Çünkü ağustosta doğacaklar. Kısa kollu alttan çıt çıtlı badi alıcam sadece.

Estafirullah

Ben o zıbınlardan almayı düşünmüyorum. Çünkü ağustosta doğacaklar. Kısa kollu alttan çıt çıtlı badi alıcam sadece.
Yani acaba lazım bisey midir. Mesela hani ayakli tulumlar var ya internetten seyrettim icine corap giydiriyorlardi bir de o ic zibindan... biz de mi oyle yapacagiz acaba diye bilemedim.

Yani acaba lazım bisey midir. Mesela hani ayakli tulumlar var ya internetten seyrettim icine corap giydiriyorlardi bir de o ic zibindan... biz de mi oyle yapacagiz acaba diye bilemedim.
ben ayaklı zıbın giydirip üstüne çorap giydiriyordum. Kış bebeği idi gerçi benim oğlum. çünkü zıbın bol olduğu için ısıtmıyor ayağı. çorap şart yani.

evinde mi sinek oluyor canım. Camlara sineklik falan yaptırsan. Doktorların onu çok önermediğini biliyorum çünkü

ay yalniz degilmisim. ayni sekilde kola 40 yilda 1 giredi eve. ama hamilelikte resmen kola tuketimim artti ya. sucuk nadiren yerdim o da artti. nerde patates kizartmasi nerde cikolata tatli ben ordayim. hergun kendime soz veriyorum yemicem diye.

ben hiç kullanmadım canım zıbın,normal çıtçıtlı body kullanmıştım ve sorun yaşamadık tam bir hafta da göbeğimiz düşmüştü,mümkünse ilk ay göbek oyuntulu bez kullanmanızı tavsiye ederim.göbek düşene kadar yıkamadım hiç bebeğimi annem ve k.v yıkamam konusunda çok baskı yapmışlardı ama benim araştırmalarıma ve hastanenin de söylemine göre yıkamama kararı almıştım ve uygulamıştım,ama şimdi ağustos ayı sıcak olucak o konu da biraz kafam karışık açıkçası hergün olmasada 2-3 günde bir yıkasam mı,çünkü göbek bağının düşme süresi bebekten bebeğe göre değişiyor,birde bize göbeğine sıkmamız için hasteneden çıkmadan önce sprey almamızı söylemişlerdi ama hemen sıkmaya başlamamız konusunda uyarmamışlardı,bizde düştükten sonra kullanıcak diye düşünmüştük,göbeğinde hafif kan görünce aile hekimine gittiğimizde sprey kullanıp kullanmadığımızı sormuştu hayır cevabını verdiğimizde de hemen kullanılması gerektiğini söylemişti aklınız da bulunsun kızlar

ha 30 ha 35 aramızda yaş farkı yok bence çocuk farkı var sadece :) evet emzirirken veriliyor ama süt yapsın diye de bir de çok yeniliyor. Dikkat etmek lazım..

Ah ne yapacagiz bu kilolari bir de ben yatiyorum surekli hersey yasak

Sizin hakkınız kilo almak; hiç üzülmeyin bence. Sağlıkla doğsun da hemen verirsiniz inşallah :) bir de hastaneden döner dönmez 7-8 kilo gitmiş oluyor zaten. :)
A AysheDuru bu arada sen de cok zevklisin belli belki son aylarda yaparsin zevkli insanlar guzel yapar bence gri saç yaraticiligindan belli :)

Çok teşekkür ederimmm :) düşünme konusunda zevkliyim de uygulama konusunda başarılı değilim :)))) ama son ay çalışmazsam deneyeyim gerçekten, belki odaklanırsam becerebilirim :)))

Evet bu yıkama olayını duymustum iyi yapmissin. Bizim evde kv kesin mualefet edecek ama dr ne derse o... bi de bebek dogar dogmaz degil de gobek baginin enaz 2 dk sonra kesilmesi gerekiyormus bunu duymus muydunuz?

Çok iyi yapmışsınız yıkamamakla. Bize hastane her gün yıkayın düşene kadaar dedi, sonra çocuk doktorumuza götürdük neden öyle birşey yaptınız ki düşmesi gecikmiş o yüzden dedi :) çok fena kafa karıştırıyor hastaneler. Spreye biz de hemen başlamıştık ama. Onu doğru yapmışız Allahtan..

Ay insallah dediginiz gibi olur benim bunye kilo konusunda inatçidir da:) deneyin tabi internette gayet ozel ders gibi anlatiyorlar. Mesela gecen gun kokulu taş diye bisey ogrendim bebek hediyeligi gibi gelenlere verilebilir yapimi fln da cok kolay hatıra olsun işte

kızlar günaydın tecrübesiz bir anne adayı olarak sorayım sizlere..
öncelikle rabbime hamdolsn 3,5 yıldan sonra nasip etti hamile kalmayı inşaalh hayrlısıyla sağlıkla dünyaya gelir yavrularımız
ben bebk özlemi çekmiş biri olarak herşeye özeniyorum yıllardr hayal kurup net basşnda bebk arabsı bebşiği kıyafetlerine bakardım..
yaşadığım yer küçük bi yer alış veriş için bursaya gtmek istyrz hersey daha uygun ve daha çeşitli bi sürü toptancı tarzı kaliteli eşya satan yerler var teyzmler bursada beraber gidelim dedik yaza doğum iznine çıknca hatta haziran sonu gbi izne çıkacagm için acaba sıcaklar bastrmadan mayıs gbi mi gitsek diye de düşündük(tbii eşimle) kv söledik bursaya gitcez olur gidelim herşeyini alırız dedi bi hevesli konuştu tabii bn sazan tamm gel anne dedim... dün akşam oturuyoruz bana arabasını almayız seneye yaza çıkarken alırız dedi ! ya ben mi abartıyorum niye yaza kalsın ki ağustosta doğacak Allah nasip ederse eylülde havalar güzel benm bi sürü yakn akrbm arkdsm var yakınlarda oturan çıklmazmı ? çıkılır yani hava almak için bile markte gidp gelinilir heryere eşim arabyla mı götrcek ve kv bişeyi o zamn aldı aldı bi daha sözünden hemen cayan bir insan
not:annemde tavbiki elini taşın altına koyacak beşiğini nevresmni alacak :)

Bebegin cildindeki kremsi yapiyi cildinin emmesi gerekiyormus galiba o sebepten yıkamayın diyorlar. Iste bu da benim bir yerlerden duydugum bisey tecrubesiz olunca bilemiyor da insan

Hic bebek arabasiz olur mu? Kanguru gibi 7 24 tasiyacak misin ustelik cok cabuk buyuyorlar seneye yaza aliriz dedigi zaman cocuk neredeyse yurumeye basliyor zaten arabanin icinde durmak istemez o zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…