- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.352
- 108
Ya çözemedim valla laborant gibi çocuğun her yaptığı bezi incelemeye başladım …Hayır sadece anne sütü ve mama alıyor ama sadece anne sütü içtiği dönemde daha fazlaydı
Bende bakıyorum bakmakta lazım aslında sonra neden huzursuz bu çocuk demektenseYa çözemedim valla laborant gibi çocuğun her yaptığı bezi incelemeye başladım …
Aynen öyle. Ek gıdaya geçince napıcaz bilmiyorum artıkBende bakıyorum bakmakta lazım aslında sonra neden huzursuz bu çocuk demektense
İnşallah çok zor bir durum ama bize doktor genelde 1 yaşında geçtiğini söylemişti bizim alerji deride sizin de sindirim sisteminde kendini gösterdi eskiden bu kadar alerjik durumlar yokmuş şimdi doktorlar çok sık karşılaşıyoruz dedi. Sanırım artık yediğimiz içtiğimiz soluduğumuz hava temiz değil bizden sonraki nesillerde çıkıyor bu gibi durumlar bence bizden çok daha zeki olacaklar ama bünye olarak daha zayıf2 sene emziririm ben vücudum elverdiğince ama 2 sene ona içerik olarak yetmez ki süt. Nereden kalsiyum alacak bu çocuk. Bir de her yerde yemek yiyemeyecek mesela, misafirliğe gittiğimizde falan kendi yemeğimizi mi götüreceğim uzarsa onu düşünüyorum. Ama çocuk bu, eskaza yerse ne olacak Allah korusun anaflaksi oluşursa falan... İnşallah geçer ya, hiçbirinde kalmaz yaşına kadar.
Bilmiyorum etki eder mi o kadar zaman sonra. Biraz gozlemle olmadı bir test yaptır. Ama sanmıyorum önemli bir şey olacağını.
Ne kadar doğrudur bilmiyorum ben bir yerde okumuştum doğruluk payını araştırmak lazım hamilelik döneminde paketli gıda tüketimi bebeğin alerjik bünyeli olmasına sebep oluyormuş ama paketli gıda nasıl tüketmiyeceğizki hiçbişey doğal değil artık köyde yaşamak lazımİnşallah çok zor bir durum ama bize doktor genelde 1 yaşında geçtiğini söylemişti bizim alerji deride sizin de sindirim sisteminde kendini gösterdi eskiden bu kadar alerjik durumlar yokmuş şimdi doktorlar çok sık karşılaşıyoruz dedi. Sanırım artık yediğimiz içtiğimiz soluduğumuz hava temiz değil bizden sonraki nesillerde çıkıyor bu gibi durumlar bence bizden çok daha zeki olacaklar ama bünye olarak daha zayıf
Banyodan bir saat kadar önce zeytinyağı sür başına tara iyice kalksın Konak, banyodan sonda bişeyi kalmıyorBu arada bebisi hasta olan arkadasim cok gecmis olsun acil sifalar amin Allah korusun evlatlarimizi ... Bir de bu aralar bizde konak var sac derisinde bir suredir yasayan var mi ? Dr a goturmedik henuz evde de tedavi edilebilirmis tecrube edeniniz var ise yardimlarinizi beklerim
Paketli gıda hiç tuketmedim diyebilirim, hatta hayatımda beslendiğim en iyi donemdi kan değerlerim bile hiç düşmemiştir, sezeryan doğumda oran yüksek diyorlar normal doğum oldu, mama alan bebeklerde oran yüksek diyorlar anne sütü valla bilmiyorum canım ya olacağı varmış demek ki belki de genetiktir bebekte çıkmıştırNe kadar doğrudur bilmiyorum ben bir yerde okumuştum doğruluk payını araştırmak lazım hamilelik döneminde paketli gıda tüketimi bebeğin alerjik bünyeli olmasına sebep oluyormuş ama paketli gıda nasıl tüketmiyeceğizki hiçbişey doğal değil artık köyde yaşamak lazım
benim bebeğimde de oluyor uyurken ağzında acı bir tat varmış gibi bir ifade. Daha sonra uyandığında kucağıma aldığımda ağzından süt çıkıyor.Reflü olabilir diye düşünüyorum.Anneler bebeğim uykusunda belli bir süreden sonra gazını çıkararak uyumuş olsa da böyle ağzına acı bir şey gelmiş gibi yapıyor yüzünde hosnutsuz bir ifade oluyor hatta bazen uyanıyor. Böyle olan var mı? Bu reflü mudur?
Yok cnm cikartmam seneye cikartirim ben de suan cok kucukler zaten pek bisey de anlamazlarKar benim için çok heyecan verici.inşaallah kızımda çok sever :)
Bu kış çıkartmam belki dışarı,ama çok heves ediyorum karların üzerine yatırıp azcık dilinin ucuyla tadına bakmasını :)
Siz çıkıcakmısınız dışarı :)
Tamam canım çok sağol bi danışayim bu haftasonu ben de..Benim kızımda kan testiyle yapıldı ama doktorunun sonradan dediğine göre çocukta dört dörtlük süt alerjisi bile olsa %15 oranında pozitif çıkarmış. Bunu bana baştan söylese ciltte alerji testi yaptırırdım kan aldırmazdım küçücük çocuktan.
Çocuk gastroenterolojistine gittim bunun için.
Hamdolsun umarim cabuk gecer ikimizde zorlanicaz bellikikeke yasak dedi doktorun
Zaten bebekler şimdi taklit için yapıyorlar onu. Ellerine her geçeni ağızlarına götürüyorlar. Geçen gün ayağını ağzına sokmaya çalıştı kıyafetlerden ulaşamayınca iki kez ağzının suyu akti çocuğumunDoktora msj attm bakalım ne dicek. Ya ilk ve sondu bi dahaa aslaaaa 180+17 bekleyecek! Biz yerken ağzını falan açtı her seferinde dayanamadık ilk defa verelim dedik. Bu korku bana yeter
Ben de öyleyim. Karanlıkta bile degiştirsem telefon feneriyle inceliyorum kan çıkar korkusuyla.Ya çözemedim valla laborant gibi çocuğun her yaptığı bezi incelemeye başladım …
Ne yediğimiz temiz ne ictigimiz ne soluduğumuz. Radyasyon zaten her yerde. Dediğine katılıyorum daha zeki ama daha zayıf olacaklarİnşallah çok zor bir durum ama bize doktor genelde 1 yaşında geçtiğini söylemişti bizim alerji deride sizin de sindirim sisteminde kendini gösterdi eskiden bu kadar alerjik durumlar yokmuş şimdi doktorlar çok sık karşılaşıyoruz dedi. Sanırım artık yediğimiz içtiğimiz soluduğumuz hava temiz değil bizden sonraki nesillerde çıkıyor bu gibi durumlar bence bizden çok daha zeki olacaklar ama bünye olarak daha zayıf
Reflüden oluyor genelde ama çok yediyse de olabilir reflü hastalığı olmadan sadece çok az kusma gibi.Anneler bebeğim uykusunda belli bir süreden sonra gazını çıkararak uyumuş olsa da böyle ağzına acı bir şey gelmiş gibi yapıyor yüzünde hosnutsuz bir ifade oluyor hatta bazen uyanıyor. Böyle olan var mı? Bu reflü mudur?
akilli ben ne yaptim gecen gun, aldim kabi petegin uzerine koydum. niye poposunu silerken sicak olsun cocuk usumesin diye. padisah soyundan ya benim oglumYok hep öyle bırakıyorsun demedim de şaşırdım o yüzden
23. Haftanın içinde girip 27. Haftanin içinde çıkan muazzam bir atak var. Bizi de o vurdu. Durum vahim
Ben de küçük bir kavanoza koyup pamuklari da ıslatıyorum içinde. Nasılsa taş çatlasa 1,5 günde bitiyor, bakteri oluşmaz diye düşündüm. Zaten kaynamis su kullanıyorum.
haklisin ben yanlis tabir kullanmisim cilt yazmisimSağol canım maşallah barışa da. Selülit sıkıntısı bizde de var bi de bogumlarin pişik olmasiben yağlı derken kiloyla alakali düşünemedim hani yağlı cilt kuru cilt olur ya öyle düşündüm
Evet genetikte olabilir allah yardımcınız olsun canım benimde büyük kızım alerjik kuru bir cildi var ve mevsimsel öksürüğü oluyor zor alerjik çocukPaketli gıda hiç tuketmedim diyebilirim, hatta hayatımda beslendiğim en iyi donemdi kan değerlerim bile hiç düşmemiştir, sezeryan doğumda oran yüksek diyorlar normal doğum oldu, mama alan bebeklerde oran yüksek diyorlar anne sütü valla bilmiyorum canım ya olacağı varmış demek ki belki de genetiktir bebekte çıkmıştır
Süt alerjisimi sizin kuzuda sizin belirti nasildi bizimkinin özellikle kol bacak olmak üzere kıpkırmızı kabuk olmustu kaşıntı coktu baska belirti vermedi bide kakisi salyamsi ama kan cikmadi cok şukür...deride olunca dahami cabuk geciyo sizin dr ne dediİnşallah çok zor bir durum ama bize doktor genelde 1 yaşında geçtiğini söylemişti bizim alerji deride sizin de sindirim sisteminde kendini gösterdi eskiden bu kadar alerjik durumlar yokmuş şimdi doktorlar çok sık karşılaşıyoruz dedi. Sanırım artık yediğimiz içtiğimiz soluduğumuz hava temiz değil bizden sonraki nesillerde çıkıyor bu gibi durumlar bence bizden çok daha zeki olacaklar ama bünye olarak daha zayıf
Disari ciktiysak hastaneye kontrole gittiysek kesin yikarim ustuste gunler olsa bile.Gün aşırı yıkıyorum.birde dışarı çıktıysak eve gelir gelmez yıkıyorum.
Evet bak iyi ki söyledin ben de bazen peteğin üzerine koyuyorum sıcak olsun diye ama çoğunlukla avcumda ısıtıyorum. Ayrıca öyle deme Barış padişah soyundan olabilir onda öyle bir izlenim aldımakilli ben ne yaptim gecen gun, aldim kabi petegin uzerine koydum. niye poposunu silerken sicak olsun cocuk usumesin diye. padisah soyundan ya benim oglumneyse esim dedi napiyosun. dedim iyiyim sen napiyosun bakteri uremesi icin en elverisli ortami hazirliyorsun. sicak, nem. ben de dedim optum kib byeee anladin dimi beni greçın
haklisin ben yanlis tabir kullanmisim cilt yazmisimaynen ya bogumlar da pisik oluyor zaman zaman. neyse umarim emeklemeye basladiklarinda gider bu kilolar diye umut ediyorum
Aynen kesinlikle öyle hazır değil. Test edildi onaylandıZaten bebekler şimdi taklit için yapıyorlar onu. Ellerine her geçeni ağızlarına götürüyorlar. Geçen gün ayağını ağzına sokmaya çalıştı kıyafetlerden ulaşamayınca iki kez ağzının suyu akti çocuğumun
Sindirim sistemleri çoğunlukla hazır değil.
Ben de öyleyim. Karanlıkta bile degiştirsem telefon feneriyle inceliyorum kan çıkar korkusuyla.
Ne yediğimiz temiz ne ictigimiz ne soluduğumuz. Radyasyon zaten her yerde. Dediğine katılıyorum daha zeki ama daha zayıf olacaklar
Reflüden oluyor genelde ama çok yediyse de olabilir reflü hastalığı olmadan sadece çok az kusma gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?