2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İnşallah çok zor bir durum ama bize doktor genelde 1 yaşında geçtiğini söylemişti bizim alerji deride sizin de sindirim sisteminde kendini gösterdi eskiden bu kadar alerjik durumlar yokmuş şimdi doktorlar çok sık karşılaşıyoruz dedi. Sanırım artık yediğimiz içtiğimiz soluduğumuz hava temiz değil bizden sonraki nesillerde çıkıyor bu gibi durumlar bence bizden çok daha zeki olacaklar ama bünye olarak daha zayıf

Ne kadar doğrudur bilmiyorum ben bir yerde okumuştum doğruluk payını araştırmak lazım hamilelik döneminde paketli gıda tüketimi bebeğin alerjik bünyeli olmasına sebep oluyormuş ama paketli gıda nasıl tüketmiyeceğizki hiçbişey doğal değil artık köyde yaşamak lazım

Banyodan bir saat kadar önce zeytinyağı sür başına tara iyice kalksın Konak, banyodan sonda bişeyi kalmıyor

Anneler bebeğim uykusunda belli bir süreden sonra gazını çıkararak uyumuş olsa da böyle ağzına acı bir şey gelmiş gibi yapıyor yüzünde hosnutsuz bir ifade oluyor hatta bazen uyanıyor. Böyle olan var mı? Bu reflü mudur?

Paketli gıda hiç tuketmedim diyebilirim, hatta hayatımda beslendiğim en iyi donemdi kan değerlerim bile hiç düşmemiştir, sezeryan doğumda oran yüksek diyorlar normal doğum oldu, mama alan bebeklerde oran yüksek diyorlar anne sütü valla bilmiyorum canım ya olacağı varmış demek ki belki de genetiktir bebekte çıkmıştır

benim bebeğimde de oluyor uyurken ağzında acı bir tat varmış gibi bir ifade. Daha sonra uyandığında kucağıma aldığımda ağzından süt çıkıyor.Reflü olabilir diye düşünüyorum.
edit.şimdi internetten baktım fazla yedikleri zamanda böyle oluyormuş ya da gazı çıkmadığı zaman.

Yok cnm cikartmam seneye cikartirim ben de suan cok kucukler zaten pek bisey de anlamazlar

Tamam canım çok sağol bi danışayim bu haftasonu ben de..

Doktora msj attm bakalım ne dicek. Ya ilk ve sondu bi dahaa aslaaaa 180+17 bekleyecek! Biz yerken ağzını falan açtı her seferinde dayanamadık ilk defa verelim dedik. Bu korku bana yeter
Zaten bebekler şimdi taklit için yapıyorlar onu. Ellerine her geçeni ağızlarına götürüyorlar. Geçen gün ayağını ağzına sokmaya çalıştı kıyafetlerden ulaşamayınca iki kez ağzının suyu akti çocuğumun
Sindirim sistemleri çoğunlukla hazır değil.

Ya çözemedim valla laborant gibi çocuğun her yaptığı bezi incelemeye başladım …
Ben de öyleyim. Karanlıkta bile degiştirsem telefon feneriyle inceliyorum kan çıkar korkusuyla.

Ne yediğimiz temiz ne ictigimiz ne soluduğumuz. Radyasyon zaten her yerde. Dediğine katılıyorum daha zeki ama daha zayıf olacaklar

Reflüden oluyor genelde ama çok yediyse de olabilir reflü hastalığı olmadan sadece çok az kusma gibi.

akilli ben ne yaptim gecen gun, aldim kabi petegin uzerine koydum. niye poposunu silerken sicak olsun cocuk usumesin diye. padisah soyundan ya benim oglum neyse esim dedi napiyosun. dedim iyiyim sen napiyosun bakteri uremesi icin en elverisli ortami hazirliyorsun. sicak, nem. ben de dedim optum kib byeee anladin dimi beni greçın
haklisin ben yanlis tabir kullanmisim cilt yazmisim aynen ya bogumlar da pisik oluyor zaman zaman. neyse umarim emeklemeye basladiklarinda gider bu kilolar diye umut ediyorum

Evet genetikte olabilir allah yardımcınız olsun canım benimde büyük kızım alerjik kuru bir cildi var ve mevsimsel öksürüğü oluyor zor alerjik çocuk

Süt alerjisimi sizin kuzuda sizin belirti nasildi bizimkinin özellikle kol bacak olmak üzere kıpkırmızı kabuk olmustu kaşıntı coktu baska belirti vermedi bide kakisi salyamsi ama kan cikmadi cok şukür...deride olunca dahami cabuk geciyo sizin dr ne dedi

Evet bak iyi ki söyledin ben de bazen peteğin üzerine koyuyorum sıcak olsun diye ama çoğunlukla avcumda ısıtıyorum. Ayrıca öyle deme Barış padişah soyundan olabilir onda öyle bir izlenim aldım
Ayrıca emekleyince bence de ne annelerde ne bebeklerde kilo kalır emekleyince.

Aynen kesinlikle öyle hazır değil. Test edildi onaylandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…