Geçer bence kalmaz o kadar eltimin oğlunda yumurta akı alerjisi vardı ama felaketti o 6 aylık oluncaya kadar vücudu kıpkırmızıydı ve kaşınıyordu saçı fln dökülmüştü kel kalmıştı çocuk 6 aydan sonra kızarıklık azalarak geçti 1 yaşına doğru paket gıdaları yedi ki çoğunda var yumurta akı 1.5 yaşında şimdi geçen test yapıldı hiç bişey kalmadı bide bu alerjide en fazla iki yıl oluyor çok abartı bişey değilse defnenin çok ileri değil gibi o yüzden çabuk geçer bence yani inşallah2 sene emziririm ben vücudum elverdiğince ama 2 sene ona içerik olarak yetmez ki süt. Nereden kalsiyum alacak bu çocuk. Bir de her yerde yemek yiyemeyecek mesela, misafirliğe gittiğimizde falan kendi yemeğimizi mi götüreceğim uzarsa onu düşünüyorum. Ama çocuk bu, eskaza yerse ne olacak Allah korusun anaflaksi oluşursa falan... İnşallah geçer ya, hiçbirinde kalmaz yaşına kadar.
Bilmiyorum etki eder mi o kadar zaman sonra. Biraz gozlemle olmadı bir test yaptır. Ama sanmıyorum önemli bir şey olacağını.
Valla bu erkekler neden boyleesim emire "oglum anan da unibaby ile buyudu zaten " diyor
"fransiz mürebbiyemiz getirirdi bize ucuz ucuz "diyorum ben de
ben ciste 1 kakada 3 kullaniyorum,o yuzden 2 degil 4 gunde bitiyor bizim
unibaby wipes almistik,o da iyi degildi,sulari akacakti resmen
Ay dün aynıları oldu sabahı sabah ettik zor düşürdük ateşi, bronşit dedi doktor hava veriyoruzAllah korusun inş sadece okadardır ve hemen geçer ama yinede Ateşine dikkat et canım bi anda yükseliyor. İlk gün sadece burun tıkanıklığı hapşırma vardı ertesi gün isal başladı akşamına bi anda 38 e çıktı ateşi
Ben 2 banyoda bir sürüyorum canım. Zeytinyağını sürüp havlusuna sarıyorum sonra emziriyorum o sırada zeytinyağını emmiş oluyo vücudu. Yada masaj yapacaksam masajdan sonra ayırdığım ağız bezleri vardı onlardan koyuyorum karnına kıyafete hiç bulaşmıyokizlar zeytinyagiyla bebeginizi yagliyorsunuz ya,giysiler yag olmuyor mu?
Valla bu erkekler neden boylebenzer seyler bana da soylendi emin ol haksiz da sayilmazlar aslinda ama hamama giren terler.
Ben yürüteç ve hoppala almayı düşünmüyorum yürümeyi geciktirdigi ve zararlı olduğu için. Bir de yürüteç kazaları çok oluyormuş.Günaydın anneler. Bebeğinize hoppala almayı düşünüyor musunuz. Çok önerilmiyor ama eğlenceli gözüküyor. Yalnız fiyatı yüksek kararsız kaldım.Siz ne düşünüyosunuz.
Ben sıvı sabun da kullanamıyorum egzama yüzünden katı sabun da eriyor küççük kalıyor hep ziyanben de hep utuluyorum.
eller de ayni durumda,su parasi da fazla geliyor artik,sıvı sabun da yetistiremiyoruz
Geçmiş olsun, inşallah huzursuzluk ve ateş yapmaz.tek tek alintilayamadim,banyo yorumlari icin sagolun kizlar
4.ay rota aşısını oldu oglusum.
eve gittiler babasiyla. ben de hastaneye geldim. tsh ve diger degerlerime baktirmaya. yakinimizda egitim arastirma var. oraya geldim. kalabaligi anlatamam. bu sogukta disarida bekliyorum. cam yok hava yok mikrop cok
bir daha buraya gelicem dersem beni uyarin
canim kaka bizim de oyle,pisik de genelde oluyor,hatta doktor da sordu. insallah diyetle bunlar azalir ve o zaman red de biter belki
Ayçiçek ve zeytinyağı kullanıyorum ben. Pilavlarım rezil oldu hem lapa hem sert nasıl olur bir pilav yamargarin zaten zararli diye kullanmiyorum ama tereyagi yerine mecbur kullanirim diyordum. ee ikisi de olmazsa ne kullanacagiz canim?
Doktora sor kan testi kesin midir diye. Değil diyecek muhtemelen o durumda deriden iste. Ama yine de henüz yaptirmadigim için bizimki kadar çocuklarda bir yan etkisi olur mu çok arastirmadim. Üstünkörü araştırmada gerçek bir alerji uzmanı ile yapılırsa bir risk olmadığını okudum. Sen biraz daha araştır.canim biz cocuk gastroya gittik ya,15 gun sonra da alerjiye gidiyoruz. deriden mi isteyim ben de kan alacagiz derlerse?
bir de universiteye gidiyoruz ya,siparis ustune test yapamayiz derler mi bana
Evet Asrın Ateş'in ismini de bir daha unutmayacağım bu sayedeAhaha orada yazdığını ben de unutmuşum
Sağlık olsun. Yazışmış olduk vesile oldu
Yok şiddetli değil sanırım, kakadaki kanı saymazsak. Anlattığın iyi oldu, iyilesen alerji hikayeleri içimi rahatlatıyor. Siz cihaz taktıracaktınız, hatırlayamadım takılmış miydi, nasıl oldu oğlun?Geçer bence kalmaz o kadar eltimin oğlunda yumurta akı alerjisi vardı ama felaketti o 6 aylık oluncaya kadar vücudu kıpkırmızıydı ve kaşınıyordu saçı fln dökülmüştü kel kalmıştı çocuk 6 aydan sonra kızarıklık azalarak geçti 1 yaşına doğru paket gıdaları yedi ki çoğunda var yumurta akı 1.5 yaşında şimdi geçen test yapıldı hiç bişey kalmadı bide bu alerjide en fazla iki yıl oluyor çok abartı bişey değilse defnenin çok ileri değil gibi o yüzden çabuk geçer bence yani inşallah
Kanda alerji testi yapıldı. Sonuçlar çıkana kadar başladım ama ben diyete sonra da devam ettim ediyorum.Gretchen Grundler gastro ya gittiğinizde test falan yapıldı mı yoksa direk diyete mi başladın. Ben çocuk alerji uzmanına gittim ama garklı uygulama varsa bir de gastro ya mı götürsem ...
Hakikaten ayni tornadan cikmis gibiler erkekler.fiyati daha uygun baska markalari aarastirip bana sunar.ben de huzursuzluk cikmasin onyargili da olmayayim die ses etmem.alir getirir memnun kalmazsak da bana sen al dedin aldim dercocugu bu kadar isterken dusunecektin diyorum ben de
duruma gore yorumlar da degisiyor canim. hasteneye kontrole gidince kakasi icin bezini aldilar. bez arabada cantadaydi. ordan molfix verdiler. esimin de hosuna gitti. pampers bitince alayim dedim ben de ama bez ordaki gibi degildi. kisacik. onu ceksen popo aciliyor. arkayi ceksen ön kisa kaliyor:)bu sefer de esim emire diyor ki "oglum ananın cimriligi tuttu,bak ben sana pampersler aliyorum,anan birkac lira ucuz diye baska marka aliyor"
Bu fotoğrafı daha önce de görmüştüm ama kaydetmeyi unutmuştum. Gördüğümde aklıma sen geliyorsun iyi yöntem olurmuş diye
Sensitivewitch
Bazen stresli olup hizli aceleci ya da isyankar bir sekilde emiyorlar bununla birlikte gaz da yutuyorlar tabi gaz cikarken emdigi suttu cikiyor az once bizim de yasadigimiz gibiAy güç bela emzirdim .hepsini çıkardı resmen
O zaman tekrar oraya gitmeme gerek yok. Ama beni emmeyi bıraktı, özel mama içeriyoruz dolayısıyla ek gıdaya geçmeden neye alerjisi olduğunu da bulamıycam ben .Yok şiddetli değil sanırım, kakadaki kanı saymazsak. Anlattığın iyi oldu, iyilesen alerji hikayeleri içimi rahatlatıyor. Siz cihaz taktıracaktınız, hatırlayamadım takılmış miydi, nasıl oldu oğlun?
Kanda alerji testi yapıldı. Sonuçlar çıkana kadar başladım ama ben diyete sonra da devam ettim ediyorum.
çok geldi bana gerçi ben de parça parça bayağı gittim anneme ama 4 ay aralıksız maşallah babam evden kovardı galiba beni ev soğuk diye gitmiştin öyle hatırlıyorum
Ben 2 banyoda bir sürüyorum canım. Zeytinyağını sürüp havlusuna sarıyorum sonra emziriyorum o sırada zeytinyağını emmiş oluyo vücudu. Yada masaj yapacaksam masajdan sonra ayırdığım ağız bezleri vardı onlardan koyuyorum karnına kıyafete hiç bulaşmıyo
Ben yürüteç ve hoppala almayı düşünmüyorum yürümeyi geciktirdigi ve zararlı olduğu için. Bir de yürüteç kazaları çok oluyormuş.
Ben sıvı sabun da kullanamıyorum egzama yüzünden katı sabun da eriyor küççük kalıyor hep ziyan
Geçmiş olsun, inşallah huzursuzluk ve ateş yapmaz.
bitsin artık ya.
Ayçiçek ve zeytinyağı kullanıyorum ben. Pilavlarım rezil oldu hem lapa hem sert nasıl olur bir pilav ya
Doktora sor kan testi kesin midir diye. Değil diyecek muhtemelen o durumda deriden iste. Ama yine de henüz yaptirmadigim için bizimki kadar çocuklarda bir yan etkisi olur mu çok arastirmadim. Üstünkörü araştırmada gerçek bir alerji uzmanı ile yapılırsa bir risk olmadığını okudum. Sen biraz daha araştır.
Evet Asrın Ateş'in ismini de bir daha unutmayacağım bu sayede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?