2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Geçer bence kalmaz o kadar eltimin oğlunda yumurta akı alerjisi vardı ama felaketti o 6 aylık oluncaya kadar vücudu kıpkırmızıydı ve kaşınıyordu saçı fln dökülmüştü kel kalmıştı çocuk 6 aydan sonra kızarıklık azalarak geçti 1 yaşına doğru paket gıdaları yedi ki çoğunda var yumurta akı 1.5 yaşında şimdi geçen test yapıldı hiç bişey kalmadı bide bu alerjide en fazla iki yıl oluyor çok abartı bişey değilse defnenin çok ileri değil gibi o yüzden çabuk geçer bence yani inşallah

Valla bu erkekler neden boyle benzer seyler bana da soylendi emin ol haksiz da sayilmazlar aslinda ama hamama giren terler.

Ay dün aynıları oldu sabahı sabah ettik zor düşürdük ateşi, bronşit dedi doktor hava veriyoruz

çok geldi bana gerçi ben de parça parça bayağı gittim anneme ama 4 ay aralıksız maşallah babam evden kovardı galiba beni ev soğuk diye gitmiştin öyle hatırlıyorum

kizlar zeytinyagiyla bebeginizi yagliyorsunuz ya,giysiler yag olmuyor mu?
Ben 2 banyoda bir sürüyorum canım. Zeytinyağını sürüp havlusuna sarıyorum sonra emziriyorum o sırada zeytinyağını emmiş oluyo vücudu. Yada masaj yapacaksam masajdan sonra ayırdığım ağız bezleri vardı onlardan koyuyorum karnına kıyafete hiç bulaşmıyo

Gretchen Grundler gastro ya gittiğinizde test falan yapıldı mı yoksa direk diyete mi başladın. Ben çocuk alerji uzmanına gittim ama garklı uygulama varsa bir de gastro ya mı götürsem ...

Valla bu erkekler neden boyle benzer seyler bana da soylendi emin ol haksiz da sayilmazlar aslinda ama hamama giren terler.

cocugu bu kadar isterken dusunecektin diyorum ben de

duruma gore yorumlar da degisiyor canim. hasteneye kontrole gidince kakasi icin bezini aldilar. bez arabada cantadaydi. ordan molfix verdiler. esimin de hosuna gitti. pampers bitince alayim dedim ben de ama bez ordaki gibi degildi. kisacik. onu ceksen popo aciliyor. arkayi ceksen ön kisa kaliyor:)bu sefer de esim emire diyor ki "oglum ananın cimriligi tuttu,bak ben sana pampersler aliyorum,anan birkac lira ucuz diye baska marka aliyor"

Günaydın anneler. Bebeğinize hoppala almayı düşünüyor musunuz. Çok önerilmiyor ama eğlenceli gözüküyor. Yalnız fiyatı yüksek kararsız kaldım.Siz ne düşünüyosunuz.
Ben yürüteç ve hoppala almayı düşünmüyorum yürümeyi geciktirdigi ve zararlı olduğu için. Bir de yürüteç kazaları çok oluyormuş.

ben de hep utuluyorum.
eller de ayni durumda,su parasi da fazla geliyor artik,sıvı sabun da yetistiremiyoruz
Ben sıvı sabun da kullanamıyorum egzama yüzünden katı sabun da eriyor küççük kalıyor hep ziyan

Geçmiş olsun, inşallah huzursuzluk ve ateş yapmaz.

canim kaka bizim de oyle,pisik de genelde oluyor,hatta doktor da sordu. insallah diyetle bunlar azalir ve o zaman red de biter belki
bitsin artık ya.

margarin zaten zararli diye kullanmiyorum ama tereyagi yerine mecbur kullanirim diyordum. ee ikisi de olmazsa ne kullanacagiz canim?
Ayçiçek ve zeytinyağı kullanıyorum ben. Pilavlarım rezil oldu hem lapa hem sert nasıl olur bir pilav ya

canim biz cocuk gastroya gittik ya,15 gun sonra da alerjiye gidiyoruz. deriden mi isteyim ben de kan alacagiz derlerse?
bir de universiteye gidiyoruz ya,siparis ustune test yapamayiz derler mi bana
Doktora sor kan testi kesin midir diye. Değil diyecek muhtemelen o durumda deriden iste. Ama yine de henüz yaptirmadigim için bizimki kadar çocuklarda bir yan etkisi olur mu çok arastirmadim. Üstünkörü araştırmada gerçek bir alerji uzmanı ile yapılırsa bir risk olmadığını okudum. Sen biraz daha araştır.

Ahaha orada yazdığını ben de unutmuşum
Sağlık olsun. Yazışmış olduk vesile oldu
Evet Asrın Ateş'in ismini de bir daha unutmayacağım bu sayede

Yok şiddetli değil sanırım, kakadaki kanı saymazsak. Anlattığın iyi oldu, iyilesen alerji hikayeleri içimi rahatlatıyor. Siz cihaz taktıracaktınız, hatırlayamadım takılmış miydi, nasıl oldu oğlun?

Gretchen Grundler gastro ya gittiğinizde test falan yapıldı mı yoksa direk diyete mi başladın. Ben çocuk alerji uzmanına gittim ama garklı uygulama varsa bir de gastro ya mı götürsem ...
Kanda alerji testi yapıldı. Sonuçlar çıkana kadar başladım ama ben diyete sonra da devam ettim ediyorum.

Hakikaten ayni tornadan cikmis gibiler erkekler.fiyati daha uygun baska markalari aarastirip bana sunar.ben de huzursuzluk cikmasin onyargili da olmayayim die ses etmem.alir getirir memnun kalmazsak da bana sen al dedin aldim dersanki denemeden bilme sansim ucuzlar da babasinin hayrina ucuz sanki.

Bu fotoğrafı daha önce de görmüştüm ama kaydetmeyi unutmuştum. Gördüğümde aklıma sen geliyorsun iyi yöntem olurmuş diye

Sensitivewitch

Ay süpermiş dimi bana çok lazım. Benzeri teorileri kendim geliştiriyorum aynı anda ikisini emzirmek ve biberonla beslemek için. Aynı anda emzirme çok felaket benimkiler savaş halinde oldukları için olmuyor da biberon verme konusunda geliştirdiğim taktikler var.
Bu arada nasılsınız güzel anneler, özledim hepinizi cok cokk.... uzun uzun yazacağım henüz okuyamadığım sayfalar var. Bebeleri odalarına kendi yataklarına aldım halim perişan. Gözümde de arpacık çıkıyor çok fenalardayım. Simdilik hepinize en yukseginden enerji güç ve sabır diliyorum gene gelecegim

O zaman tekrar oraya gitmeme gerek yok. Ama beni emmeyi bıraktı, özel mama içeriyoruz dolayısıyla ek gıdaya geçmeden neye alerjisi olduğunu da bulamıycam ben .

çok geldi bana gerçi ben de parça parça bayağı gittim anneme ama 4 ay aralıksız maşallah babam evden kovardı galiba beni ev soğuk diye gitmiştin öyle hatırlıyorum

babamla annem ayri canim ama babam evde olsaydi da kovmazdi:)
yok soguk diye degil,emir 1600 kiloya kadar dustu ya dogumdan sonra,annem calistigi ve bize gelemeyecgi icin(evlerimiz uzak) biz gittik.

hımmm evet oyle olabilir,aklima gelmedi,sagol canim:)
peki havluda falan yağ kaliyor mu yikadiktan sonra?
kac derecede yikiyosun?

ilk dozunda yapmadiysa bunda da yapmaz dedi hemsire. ilkinde yapmadi. yine yapmaz insallah.

evet biraz daha arastirayim ben.

Ben de yürüteç almayacaktım genelde zararlarını okudum ama dayısı almış. her gün 5 10 dk koyuyorum çok hoşuna gidiyor daha yürümeyi kavramadı ama ittiriyor kendini . Şu an önündeki oyuncaklarla ilgili 6 Aydan sonra yürümeye yaradığını anlar herhalde :) ama kesinlikle koyup bırakmam ve 10 dkdan fazla tutmam. Böyle yapıldığında zararlı olacağını düşünmüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…