2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Günaydın anneler. Bebeğinize hoppala almayı düşünüyor musunuz. Çok önerilmiyor ama eğlenceli gözüküyor. Yalnız fiyatı yüksek kararsız kaldım.Siz ne düşünüyosunuz.

Biz de oyleyiz.ellerim parmaklarimin eklem yerleri bicakla kesilmis gibi catlak.krem sursem de kar etmiyor cunku bitmek bilmeyen bir el yikama halindeyiz.
Cok titiz degilim ama utusuz hic giydirmedim.1 yasa kadar utulemeyi planliyorum

ben de hep utuluyorum.
eller de ayni durumda,su parasi da fazla geliyor artik,sıvı sabun da yetistiremiyoruz

bir de iyice temizleyim diye 2 3 tane kullaniyorum,esim de beze ve mendile calisiyoruz diyor
o yuzden dediginiz markalara da bir bakayim

sirayla denicem canim dediklerinizi,hangisi seversek ona devam:)

Kızlar sütçüm gelmiyor yeni yasa mı varmış neymiş denetimsiz satılmayacakmış galiba onu halletmeye çalışıyor. Her neyse dost süt vardı onla mayaladım taş gibi oldu ya çok güzel. Dost süt ucuz diye bakmayız ama içimle bile bu kadar güzel olmamıştı :) ama mayanın çiğ süt mayası olması da önemli galiba. Yani hazır yoğurttansa, hazır sütle mayalanmış yoğurt daha sağlıklıdır diye düşünüyorum.

tek tek alintilayamadim,banyo yorumlari icin sagolun kizlar

4.ay rota aşısını oldu oglusum.
eve gittiler babasiyla. ben de hastaneye geldim. tsh ve diger degerlerime baktirmaya. yakinimizda egitim arastirma var. oraya geldim. kalabaligi anlatamam. bu sogukta disarida bekliyorum. cam yok hava yok mikrop cok
bir daha buraya gelicem dersem beni uyarin

ben de pamuk ve su kullanacagim diyordum ama islak mendil kolay geldi

canim kaka bizim de oyle,pisik de genelde oluyor,hatta doktor da sordu. insallah diyetle bunlar azalir ve o zaman red de biter belki

margarin zaten zararli diye kullanmiyorum ama tereyagi yerine mecbur kullanirim diyordum. ee ikisi de olmazsa ne kullanacagiz canim?

canim biz cocuk gastroya gittik ya,15 gun sonra da alerjiye gidiyoruz. deriden mi isteyim ben de kan alacagiz derlerse?
bir de universiteye gidiyoruz ya,siparis ustune test yapamayiz derler mi bana

ben de hep utuluyorum.
eller de ayni durumda,su parasi da fazla geliyor artik,sıvı sabun da yetistiremiyoruz

bir de iyice temizleyim diye 2 3 tane kullaniyorum,esim de beze ve mendile calisiyoruz diyor
o yuzden dediginiz markalara da bir bakayim
Cis yapinca en az 2-3 kaka da saymiyorum bile.esim de isyanlardaunibaby kalitesine birsey diyemem ama bir pakette 40 tane olunca 2 gunde bitiyor.cildine zarar vermedigi surece diger markalar denenebilir

Ahaha orada yazdığını ben de unutmuşum
Sağlık olsun. Yazışmış olduk vesile oldu

Cis yapinca en az 2-3 kaka da saymiyorum bile.esim de isyanlardaunibaby kalitesine birsey diyemem ama bir pakette 40 tane olunca 2 gunde bitiyor.cildine zarar vermedigi surece diger markalar denenebilir

esim emire "oglum anan da unibaby ile buyudu zaten " diyor
"fransiz mürebbiyemiz getirirdi bize ucuz ucuz "diyorum ben de

ben ciste 1 kakada 3 kullaniyorum,o yuzden 2 degil 4 gunde bitiyor bizim

unibaby wipes almistik,o da iyi degildi,sulari akacakti resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…