- 10 Kasım 2017
- 217
- 186
- 103
- 40
Biz de oyleyiz.ellerim parmaklarimin eklem yerleri bicakla kesilmis gibi catlak.krem sursem de kar etmiyor cunku bitmek bilmeyen bir el yikama halindeyiz.
Cok titiz degilim ama utusuz hic giydirmedim.1 yasa kadar utulemeyi planliyorum
Baby&me nin yenidoğan ıslak mendili de saf ıslak pamuk hemde fiyatı uygun.bi dene istersen
bence en iyisi uni baby yenidogan ama evet gereksiz pahali.
B bursa_83 primanin mendili cok kotu dedigin gibi pamuk birakiyor tekrar tekrar sil dur.
ben suan uni baby sensitive kullaniyorum memnunum simdilik. bir de baby&me almistim henuz duzenli kullanmaya firsat olmadi disarda kullaniyorum onu sadece
Vallahi hic aklimin ucundan gecmedi dermatolojiye gitmek.ne kadar oglana odaklandiysak.bicakla kesilmis gibi catlaklar canim da yaniyor.aslinda lansinohun kremi de iyi gelmisti.gogsumde catlak olur diye almistim olmadi elimde kaldi krem.kutusunda kullanilabilecegi yaziyor ama duzenli kullanamadim.sira gelmiyor ban.bebegin ilk kontrolune randevu alayim dermatolojiden
B bursa_83 unibaby i baslarda kullandim oneriliyor diye.baska marka arastirmamistim hic.esim biraz kurcaladi huggies fiyati neredeyse yari yariya.ve bir pakette 56 tane var.unibabyde 40 tane.unibaby de paketten 1 tane mendil almaya calisirken en az 2 tane geliyor.3 5 de ciktigi oluyor.belki de ben beceremiyorum.ama huggies de tek tek geliyor mendiller.unibaby daha islak evet ama aradaki fiyay farkina degmez.bebegin cildinde bir tahrise de sebep olmadi.dusunursen huggiesin yenidogan paketi mavi.bir sefer yanlislikla yesil paket almis esim aloe verali cikti.onu ilerleyen aylarda kullanicam.
Su koyabilirsiniz keke arkadaşım evde süt ve yoğurt olmadığı bir gün suyla yapmış gayet güzel olmuş bir bardak süt yerine su koyun :)
Uyandiktan sonra veriyorum bir sonraki emzirmeye kadar arasında 1-1,5 saat bırakmaya çalışıyorum çünkü sütle birlikte verilirse demir emilimi azalıyor. Anne sütünde de geçerli mi hiç arastirmadim çünkü yıllarca demir ilacı kullaninca önyargım var geçmiyor
Benim de el yikamaktan egzamam coştu. Krem sürüyorum ama sürekli çocukla ilgilenince de krem suremiyorum bebeğe temas etmesin diye. Geceleri falan işte ancak.
Ama ütü yapmıyorum doğmadan önce yaptık o da bana yetti. Utuden nefret ediyorum çünkü ben
Haftada 2 kez yıkıyorum, yazın ğer gün yikarim herhalde
Geçmiş olsun önemli bir şeyi yok inşallah.
Unibaby normal kullanıyorum ben de memnunum. Bir de pamuk ve su kullanıyorum bazen.
Dermatolojiye git bence. Bana 3 krem verdi karıştırıp sürüyorum düzenli sürebilirsem 2 gecede ellerimi yaşlı elinden eski güzel haline çeviriyor
Evet canim dun yaptim bugun bisey yok cok sukur tesekkurlerBanyodan bir saat kadar önce zeytinyağı sür başına tara iyice kalksın Konak, banyodan sonda bişeyi kalmıyor
Gece ben de değiştirmiyorum artık kaka yoksa.
Yaa çok güzel bir huş geçen hafta bize de nasip oldu mutluluktan uçtum
Konak kaşınmaz diye okumuştum acaba başka bir şey olabilir mi sizdeki? Doktoruna bir sorsan mı? Alerjik bir belirti olabilir belki. İnşallah değildir ama tedbir için danış en azından.
Kaka salya kıvamlı. Geçmeyen pişik vardı, meme reddi o yüzden olabiliyormuş. Bir de kızımın kakasında kan çıktı birkaç kez. Ben orada karar verdim gastroenterolojiste gitmeye zaten.
Ek gıda biraz beni de düşündürüyor. Anne sütünden yoğurt yapmayı deneyeceğim. Gerçek yoğurt gibi kıvamlı olmuyormuş ama en azından sonra yabancılamaz diye düşünüyorum. Aslında ısınınca tüm faydası gider diye korkuyordum ama alerjik anneler tercih ediyormuş. Şimdi maya konusunu ne yapacağımı düşünüyorum onu da çözersem bir yoğurt denemem olacak. Burada da yazarım.
Çikolata ve peynir benim için de çok zorlayıcı ikisini de çok severim. Hele peynir, bağımlı gibi gözümün önünde peynir görüntüsü uçtuğunu biliyorum yabirde margarin ve tereyağı kullanmıyor olmak yemek kalitemi çok düşürdü kivam tutmuyor ya
Ama ben katlanırım yeter ki kızım sorun yaşamasın ek gıdaya geçişte falan.
Bir de doktoruna danışıp 3 gün kuralına uyup peynir veya yoğurt vermeyi deneyebilirim izin verirse.
3 yaşına kadar geçer deniyor ana daha erken de bitebilirmiş. İnşallah çabuk kurtulur yavrularımız. Çok geçmiş olsun size de.
Gece ben de değiştirmiyorum artık kaka yoksa.
Yaa çok güzel bir huş geçen hafta bize de nasip oldu mutluluktan uçtum
Konak kaşınmaz diye okumuştum acaba başka bir şey olabilir mi sizdeki? Doktoruna bir sorsan mı? Alerjik bir belirti olabilir belki. İnşallah değildir ama tedbir için danış en azından.
Kaka salya kıvamlı. Geçmeyen pişik vardı, meme reddi o yüzden olabiliyormuş. Bir de kızımın kakasında kan çıktı birkaç kez. Ben orada karar verdim gastroenterolojiste gitmeye zaten.
Ek gıda biraz beni de düşündürüyor. Anne sütünden yoğurt yapmayı deneyeceğim. Gerçek yoğurt gibi kıvamlı olmuyormuş ama en azından sonra yabancılamaz diye düşünüyorum. Aslında ısınınca tüm faydası gider diye korkuyordum ama alerjik anneler tercih ediyormuş. Şimdi maya konusunu ne yapacağımı düşünüyorum onu da çözersem bir yoğurt denemem olacak. Burada da yazarım.
Çikolata ve peynir benim için de çok zorlayıcı ikisini de çok severim. Hele peynir, bağımlı gibi gözümün önünde peynir görüntüsü uçtuğunu biliyorum yabirde margarin ve tereyağı kullanmıyor olmak yemek kalitemi çok düşürdü kivam tutmuyor ya
Ama ben katlanırım yeter ki kızım sorun yaşamasın ek gıdaya geçişte falan.
Bir de doktoruna danışıp 3 gün kuralına uyup peynir veya yoğurt vermeyi deneyebilirim izin verirse.
3 yaşına kadar geçer deniyor ana daha erken de bitebilirmiş. İnşallah çabuk kurtulur yavrularımız. Çok geçmiş olsun size de.
nilselen hiç söylemiyorsun çocuğumun ismi profilde yazıyor diye ben uykusuzluğun kuyusundan görmemişim üstelik bir de son birkaç entry'ni okuyup yazdım o mesajı daha once yazdiysan diye kör gibi görmemişim
Ne güzel anlatmışsın sen de terslemek yerine, teşekkürler. Ay utandım yorgunken mesaj yazmak yasaklanmalı bana
Benim kızımda kan testiyle yapıldı ama doktorunun sonradan dediğine göre çocukta dört dörtlük süt alerjisi bile olsa %15 oranında pozitif çıkarmış. Bunu bana baştan söylese ciltte alerji testi yaptırırdım kan aldırmazdım küçücük çocuktan.
Çocuk gastroenterolojistine gittim bunun için.
Hamdolsun umarim cabuk gecer ikimizde zorlanicaz belliki
ben de hep utuluyorum.
eller de ayni durumda,su parasi da fazla geliyor artik,sıvı sabun da yetistiremiyoruz
Cis yapinca en az 2-3 kaka da saymiyorum bile.esim de isyanlardabir de iyice temizleyim diye 2 3 tane kullaniyorum,esim de beze ve mendile calisiyoruz diyor
o yuzden dediginiz markalara da bir bakayim
Ahaha orada yazdığını ben de unutmuşumnilselen hiç söylemiyorsun çocuğumun ismi profilde yazıyor diye ben uykusuzluğun kuyusundan görmemişim üstelik bir de son birkaç entry'ni okuyup yazdım o mesajı daha once yazdiysan diye kör gibi görmemişim
Ne güzel anlatmışsın sen de terslemek yerine, teşekkürler. Ay utandım yorgunken mesaj yazmak yasaklanmalı bana
Cis yapinca en az 2-3 kaka da saymiyorum bile.esim de isyanlardaunibaby kalitesine birsey diyemem ama bir pakette 40 tane olunca 2 gunde bitiyor.cildine zarar vermedigi surece diger markalar denenebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?