2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
O tornadan eşim çıkmamış ama ben çıkmışım. Aman şu da iyidir alıp deneyelim derim. Hemen içeriğine bakar araştırır, sonra bana anlatır, pahalı olanı aldırır. Bizde cimri olan benim

1 yaşın altındaki çocuklarda hiçbir testin güvenilir olmadığını okudum ben de. % 50 hata payı varmış, en iyi belirleyicinin annenin gözlemleri olduğunu söylüyor doktorlar.
Ben de bir yazı okumuştum.Aslında bebeklerde de alerji testi doğru sonuç veriyomus ama türkiye de sadece 200 tane çocuk alerji uzmanı olduğu için hep öyle soyluyorlarmis.

Cihaz kullanıyor şimdi yazın da büyük ihtimal implant takılacak msrtta emar tomografi çekilecek onun sonucuna gire karar verilecek
Bu arada kakada kan var oğlumda hala bügün kanda alerjiye bakılacak

babamla annem ayri canim ama babam evde olsaydi da kovmazdi:)
yok soguk diye degil,emir 1600 kiloya kadar dustu ya dogumdan sonra,annem calistigi ve bize gelemeyecgi icin(evlerimiz uzak) biz gittik.
İyi yapmışsınız canım sen dinlenince daha iyi bakarsın hem emire çünkü ev işi ve çocuk çok çok yoruyor

O tornadan eşim çıkmamış ama ben çıkmışım. Aman şu da iyidir alıp deneyelim derim. Hemen içeriğine bakar araştırır, sonra bana anlatır, pahalı olanı aldırır. Bizde cimri olan benim

Evet bizde de . Cimri değil de tutumlu diyelim hatta her şeyde ben önce fiyata bakıyorum diye kızar bana.

Çok geçmiş olsun. Sarımsak veya sarımsak yağıyla ilgili bir çözümü vardı sanırım bir ara anneannemde sık çıkardı o kullanıyordu ama hatırlayamadım. Bir araştır istersen. Uzun yazını ve bol bol haberi dört gözle bekliyorum
Kendi odalarına geçtilerse senin odalar arası mekik günün başlamıştır Allah yardım etsin

O zaman tekrar oraya gitmeme gerek yok. Ama beni emmeyi bıraktı, özel mama içeriyoruz dolayısıyla ek gıdaya geçmeden neye alerjisi olduğunu da bulamıycam ben .
Alerji uzmanı test istemedi mi? O nasıl muayene etti neler yaptı? Ben de tekrar olursa gitmeyi düşünüyorum çocuk alerji uzmanına.

Bizde dün görümceme gittik.onun kızıda 9 aylık.yürüteci fena çözmüş.geri geri yan yan gidiyor :) çok ustalaşmış :)

Bizimkini bindirdim oyuncaklara baktı sadece :) yürüme ittirme olmadı :)
Bu sabah bi uyandık babası gitmiş aynısından almış çok şaşırdım.
Ben daha güzel modellerine bakıcaktım ama babasının hevesinide kırmak istemedim.
kurduk hemen sirkeli suyla sildim.
Bindirdik.sadece oyuncakları yalamak istedi :)
Daha erken olduğu için 2 3 dk bindiricem şimdilik..

Diyoloğunuza bayıldım
Demek bakteri üretiyomuş bak yeni öğrendim.benim arkadaş pamukları suyla ıslayıp bi kutuya koyuyordu.o kutuda kaloriferin üzerinde bekletiyordu soğuk olmasın diye.demekki oda yanlış.
Bu sayfayı bu yüzden seviyorum.her mesajla ayrı bir bilgi

Bizde de durum vahim canım, uyku düzeni yok gibi bir şey. Eli sürekli ağzında, dişle atak sancıları birleşti sanırım.

Ben de bir yazı okumuştum.Aslında bebeklerde de alerji testi doğru sonuç veriyomus ama türkiye de sadece 200 tane çocuk alerji uzmanı olduğu için hep öyle soyluyorlarmis.
Kanda alerji değil ciltte alerji testi doğru çıkıyormuş. Bahsettiğin yazıyı ben de okumuştum. Ciltte alerji testini de muhakkak çocuk alerji uzmanı yapsın ya da onun gözetiminde olsun deniyordu.

Cihaz kullanıyor şimdi yazın da büyük ihtimal implant takılacak msrtta emar tomografi çekilecek onun sonucuna gire karar verilecek
Bu arada kakada kan var oğlumda hala bügün kanda alerjiye bakılacak
İnşallah kolay geçecek bir şeydir, çok hırpalamaz hangi hastalıksa. Cihazla daha iyi olmuştur iletişimi, Allah sağlık versin yavruna.

gecmis olsun sensitiv arpacik fena ya. insallah cabuk gecer. kuzular da odalarina cabuk alisir umarim. biz de seni ozledik. firsat buldukca gel.
yani acikcasi benim hic aklima gelmemisti. dogrusunu yanlisini bilemem ama dusununce bakteri ureme kismina hak verdim :) bide icine fasulye koyup filizlendirelim

Hahahaha :)
Bazen eşime kızıyorum kaynana gibi karışma işime diye ama erkeklerinde söylediklerine kulak asmak lazımmış :)
Ama genelde ne derse tersini yapasım geliyor benim

Bizde de durum vahim canım, uyku düzeni yok gibi bir şey. Eli sürekli ağzında, dişle atak sancıları birleşti sanırım.
Evet dişten de şüphelendim ben 2 gün ama onun belirtileri geçti şimdi demir damlası ve atak vuruyor. Biz hiç uysal zamanlarını göremeyeceğiz bu canavarların, ya gaz ya atak ya diş... Hep bir derdi olur

hımmm evet oyle olabilir,aklima gelmedi,sagol canim:)
peki havluda falan yağ kaliyor mu yikadiktan sonra?
kac derecede yikiyosun?
Havluda çok fazla kalmıyor. Bizim havlunun içi mermerşahi canım belki ondandır. 30 derecede yıkıyorum kızın normal çamaşırlarıyla atıyorum

Hahahaha :)
Bazen eşime kızıyorum kaynana gibi karışma işime diye ama erkeklerinde söylediklerine kulak asmak lazımmış :)
Ama genelde ne derse tersini yapasım geliyor benim
Valla benim kaynanam yok ama esim sagolsun aratmiyor.bebekle ilgili herseyin icinde.sutu gelecek diye korktum yemin ederim.hep bir fikri var.bazen de hakli cikiyor yazdigin gibi sinir oluyorum iyi bir baba masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…