Geçmiş olsun.Ay dün aynıları oldu sabahı sabah ettik zor düşürdük ateşi, bronşit dedi doktor hava veriyoruz
O tornadan eşim çıkmamış ama ben çıkmışım. Aman şu da iyidir alıp deneyelim derim. Hemen içeriğine bakar araştırır, sonra bana anlatır, pahalı olanı aldırır. Bizde cimri olan benimHakikaten ayni tornadan cikmis gibiler erkekler.fiyati daha uygun baska markalari aarastirip bana sunar.ben de huzursuzluk cikmasin onyargili da olmayayim die ses etmem.alir getirir memnun kalmazsak da bana sen al dedin aldim dersanki denemeden bilme sansim ucuzlar da babasinin hayrina ucuz sanki.
@pilin B bursa_83
Eki Görüntüle 2094749
süt ürünleri diyeti yaparken bu kekten yapıyordum hep ben. havuç ceviz ve tarçın yerine sadece kakao da güzel oluyor denemek isterseniz.
Ben de bir yazı okumuştum.Aslında bebeklerde de alerji testi doğru sonuç veriyomus ama türkiye de sadece 200 tane çocuk alerji uzmanı olduğu için hep öyle soyluyorlarmis.1 yaşın altındaki çocuklarda hiçbir testin güvenilir olmadığını okudum ben de. % 50 hata payı varmış, en iyi belirleyicinin annenin gözlemleri olduğunu söylüyor doktorlar.
Cihaz kullanıyor şimdi yazın da büyük ihtimal implant takılacak msrtta emar tomografi çekilecek onun sonucuna gire karar verilecekYok şiddetli değil sanırım, kakadaki kanı saymazsak. Anlattığın iyi oldu, iyilesen alerji hikayeleri içimi rahatlatıyor. Siz cihaz taktıracaktınız, hatırlayamadım takılmış miydi, nasıl oldu oğlun?
Kanda alerji testi yapıldı. Sonuçlar çıkana kadar başladım ama ben diyete sonra da devam ettim ediyorum.
İyi yapmışsınız canım sen dinlenince daha iyi bakarsın hem emire çünkü ev işi ve çocuk çok çok yoruyorbabamla annem ayri canim ama babam evde olsaydi da kovmazdi:)
yok soguk diye degil,emir 1600 kiloya kadar dustu ya dogumdan sonra,annem calistigi ve bize gelemeyecgi icin(evlerimiz uzak) biz gittik.
Ben istiyorum ama gerçekten çok pahalı değer mi bilmiyorumGünaydın anneler. Bebeğinize hoppala almayı düşünüyor musunuz. Çok önerilmiyor ama eğlenceli gözüküyor. Yalnız fiyatı yüksek kararsız kaldım.Siz ne düşünüyosunuz.
O tornadan eşim çıkmamış ama ben çıkmışım. Aman şu da iyidir alıp deneyelim derim. Hemen içeriğine bakar araştırır, sonra bana anlatır, pahalı olanı aldırır. Bizde cimri olan benim
Çok geçmiş olsun. Sarımsak veya sarımsak yağıyla ilgili bir çözümü vardı sanırım bir ara anneannemde sık çıkardı o kullanıyordu ama hatırlayamadım. Bir araştır istersen. Uzun yazını ve bol bol haberi dört gözle bekliyorumAy süpermiş dimi bana çok lazım. Benzeri teorileri kendim geliştiriyorum aynı anda ikisini emzirmek ve biberonla beslemek için. Aynı anda emzirme çok felaket benimkiler savaş halinde oldukları için olmuyor da biberon verme konusunda geliştirdiğim taktikler var.
Bu arada nasılsınız güzel anneler, özledim hepinizi cok cokk.... uzun uzun yazacağım henüz okuyamadığım sayfalar var. Bebeleri odalarına kendi yataklarına aldım halim perişan. Gözümde de arpacık çıkıyor çok fenalardayım. Simdilik hepinize en yukseginden enerji güç ve sabır diliyorum gene gelecegim
Alerji uzmanı test istemedi mi? O nasıl muayene etti neler yaptı? Ben de tekrar olursa gitmeyi düşünüyorum çocuk alerji uzmanına.O zaman tekrar oraya gitmeme gerek yok. Ama beni emmeyi bıraktı, özel mama içeriyoruz dolayısıyla ek gıdaya geçmeden neye alerjisi olduğunu da bulamıycam ben .
Ben de yürüteç almayacaktım genelde zararlarını okudum ama dayısı almış. her gün 5 10 dk koyuyorum çok hoşuna gidiyor daha yürümeyi kavramadı ama ittiriyor kendini . Şu an önündeki oyuncaklarla ilgili 6 Aydan sonra yürümeye yaradığını anlar herhalde :) ama kesinlikle koyup bırakmam ve 10 dkdan fazla tutmam. Böyle yapıldığında zararlı olacağını düşünmüyorum :)
akilli ben ne yaptim gecen gun, aldim kabi petegin uzerine koydum. niye poposunu silerken sicak olsun cocuk usumesin diye. padisah soyundan ya benim oglumneyse esim dedi napiyosun. dedim iyiyim sen napiyosun bakteri uremesi icin en elverisli ortami hazirliyorsun. sicak, nem. ben de dedim optum kib byeee anladin dimi beni greçın
haklisin ben yanlis tabir kullanmisim cilt yazmisimaynen ya bogumlar da pisik oluyor zaman zaman. neyse umarim emeklemeye basladiklarinda gider bu kilolar diye umut ediyorum
Bizde de durum vahim canım, uyku düzeni yok gibi bir şey. Eli sürekli ağzında, dişle atak sancıları birleşti sanırım.Yok hep öyle bırakıyorsun demedim de şaşırdım o yüzden
23. Haftanın içinde girip 27. Haftanin içinde çıkan muazzam bir atak var. Bizi de o vurdu. Durum vahim
Ben de küçük bir kavanoza koyup pamuklari da ıslatıyorum içinde. Nasılsa taş çatlasa 1,5 günde bitiyor, bakteri oluşmaz diye düşündüm. Zaten kaynamis su kullanıyorum.
Kanda alerji değil ciltte alerji testi doğru çıkıyormuş. Bahsettiğin yazıyı ben de okumuştum. Ciltte alerji testini de muhakkak çocuk alerji uzmanı yapsın ya da onun gözetiminde olsun deniyordu.Ben de bir yazı okumuştum.Aslında bebeklerde de alerji testi doğru sonuç veriyomus ama türkiye de sadece 200 tane çocuk alerji uzmanı olduğu için hep öyle soyluyorlarmis.
İnşallah kolay geçecek bir şeydir, çok hırpalamaz hangi hastalıksa. Cihazla daha iyi olmuştur iletişimi, Allah sağlık versin yavruna.Cihaz kullanıyor şimdi yazın da büyük ihtimal implant takılacak msrtta emar tomografi çekilecek onun sonucuna gire karar verilecek
Bu arada kakada kan var oğlumda hala bügün kanda alerjiye bakılacak
gecmis olsun sensitiv arpacik fena ya. insallah cabuk gecer. kuzular da odalarina cabuk alisir umarim. biz de seni ozledik. firsat buldukca gel.Ay süpermiş dimi bana çok lazım. Benzeri teorileri kendim geliştiriyorum aynı anda ikisini emzirmek ve biberonla beslemek için. Aynı anda emzirme çok felaket benimkiler savaş halinde oldukları için olmuyor da biberon verme konusunda geliştirdiğim taktikler var.
Bu arada nasılsınız güzel anneler, özledim hepinizi cok cokk.... uzun uzun yazacağım henüz okuyamadığım sayfalar var. Bebeleri odalarına kendi yataklarına aldım halim perişan. Gözümde de arpacık çıkıyor çok fenalardayım. Simdilik hepinize en yukseginden enerji güç ve sabır diliyorum gene gelecegim
yani acikcasi benim hic aklima gelmemisti. dogrusunu yanlisini bilemem ama dusununce bakteri ureme kismina hak verdim :) bide icine fasulye koyup filizlendirelimDiyoloğunuza bayıldım
Demek bakteri üretiyomuş bak yeni öğrendim.benim arkadaş pamukları suyla ıslayıp bi kutuya koyuyordu.o kutuda kaloriferin üzerinde bekletiyordu soğuk olmasın diye.demekki oda yanlış.
Bu sayfayı bu yüzden seviyorum.her mesajla ayrı bir bilgi
Ben de bir yazı okumuştum.Aslında bebeklerde de alerji testi doğru sonuç veriyomus ama türkiye de sadece 200 tane çocuk alerji uzmanı olduğu için hep öyle soyluyorlarmis.
gecmis olsun sensitiv arpacik fena ya. insallah cabuk gecer. kuzular da odalarina cabuk alisir umarim. biz de seni ozledik. firsat buldukca gel.
yani acikcasi benim hic aklima gelmemisti. dogrusunu yanlisini bilemem ama dusununce bakteri ureme kismina hak verdim :) bide icine fasulye koyup filizlendirelim
Evet dişten de şüphelendim ben 2 gün ama onun belirtileri geçti şimdi demir damlası ve atak vuruyor. Biz hiç uysal zamanlarını göremeyeceğiz bu canavarların, ya gaz ya atak ya diş... Hep bir derdi olurBizde de durum vahim canım, uyku düzeni yok gibi bir şey. Eli sürekli ağzında, dişle atak sancıları birleşti sanırım.
o 200 kisi kim:)
Havluda çok fazla kalmıyor. Bizim havlunun içi mermerşahi canım belki ondandır. 30 derecede yıkıyorum kızın normal çamaşırlarıyla atıyorumhımmm evet oyle olabilir,aklima gelmedi,sagol canim:)
peki havluda falan yağ kaliyor mu yikadiktan sonra?
kac derecede yikiyosun?
Valla benim kaynanam yok ama esim sagolsun aratmiyor.bebekle ilgili herseyin icinde.sutu gelecek diye korktum yemin ederim.hep bir fikri var.bazen de hakli cikiyor yazdigin gibiHahahaha :)
Bazen eşime kızıyorum kaynana gibi karışma işime diye ama erkeklerinde söylediklerine kulak asmak lazımmış :)
Ama genelde ne derse tersini yapasım geliyor benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?