2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben de öyleyim. Abartmıyorsun. Her bebek nasıl ki farklıysa her annede farklı bence. Herkesin yetiştirmesi farklı.
Mesela bi arkadaşım doğum yaptı geçmiş olsuna gittim . Bebek 40 günlük. Gazını çıkartmak için sırtına o kadar hızlı vuruyor ki pat pat pat diye. Kemik sesleri geliyor bebekten. Dilimin ucuna geldi geldi gitti . Uyarsam mı diye. Sonra dedim herkesin anneliği kendine sus tut şu dilini.
Bişi desem küsecek çünkü bana dese bende alınırdım :)

Bende senin gibiyim. En ufak bi eleştiriye tahammülüm yok. Kayınvalidem kıza bakmak için bizimle kalıyor mecbur. Sürekli diğer torunlarıyla bi kıyaslama halinde benim kızımı. Dolaylı olarak benim anneliğime laf söylüyor. Her bebek farklı, her anne farklı demekten yoruldum. Kırmakta istemiyorum ama ne yani eltimin 40 Günlük çocuğu 6 kilo, bu çok mu iyi bişey. Kilolu olup hantal olmasındansa zayıf olsun sağlıklı olsun demekten dilimde tüy bitti. Çok zorluyor onu kırmam için ama sabır diyorum sadece

Cok da abartmamak lazim cok takma kafaya anneyiz iste :)

Ben evde oldugum zaman gunde 2 defa altini yikiyorum hic pisik olmuyor sukur uno baby nin yenidogan mendilini disari ciktogimda kullaniuorum sadece . Bir de banyolardan 10 dk once ustunu cikardigimda hafif zeytinyagi suruyorum. Bez de onemli galiba bu lonuda ben soffia bez kullaniyorum. Bez gayet iyi tek sikintisi sizdiriyor . Turk mali olsun diye ve icerigi hosuma gitti gi icin bunu kullniyorum ama oneriniz varsa alabilirim bez konusinda

bende baktım reflü olabilir yazıyor.
Tabi senin dediklerin de ihtimal takip edeceğim.
Y yakamozeinstein reflu fiskirarak kusmak diye biliyorum oyle arada bir midede sut yukari cikabilir her bebekte olur fazlasi reflu
Baktığımda kusma reflü nün en önemli belirtilerinin başında geliyor.Ama başka belirtiler de saymislar onlar da var bizde.

Kusmasi da fazlasıyla oluyor bu aralar.Baya süredir kusmuyordu.

ay okuyorum hepinizin baba-evlat iliskisini gukmekten alamadim jendimi biz de boyleyiz surekli onunla cocuk olabilir ben ikaz ediyorum artik yahu dur bir mola ver emsin cocuk ya da birak artik uyusun diye :) esim evdeyken biberon muamelesi goruyorum ama boylesi en iyisi ilgilensinler tabi ki simdiki cocuklar sansli baba olmanin cocuga korku salacak aile bireyi olmamak oldugunun bilincinde artik hem erkekler hem kadinlar cok sukur ki evlatlarimiz babalariyla bol bol oynayip zaman gecirebilirler

Sensitivewitch canIm geçmiş olsun sarımsağı soy kes ortadan arpacık üstüne sür yakar ama çabuk geçirir

Yumurta çok çok az ve anne sütü sınırda çıktı kızımda. Yani 35 ve üzeri alerjik benim kız 35.

Sensitivewitch canIm geçmiş olsun sarımsağı soy kes ortadan arpacık üstüne sür yakar ama çabuk geçirir
Evet böyle bir şeydi. İşe yarıyor.

Saçlarınızı çok seviyorlar mı bebekler benimki bayılıyo ya ağlarken susturma yöntemi buldum resmen önünde oynuyorum saçlarımla kahkaha atıyo denemeyen varsa tavsiye ederim

Saçlarınızı çok seviyorlar mı bebekler benimki bayılıyo ya ağlarken susturma yöntemi buldum resmen önünde oynuyorum saçlarımla kahkaha atıyo denemeyen varsa tavsiye ederim
Ben eline dolanır fark etmem de yanlışlıkla ağzına atar diye çok çekiniyorum. Saçlarım hep toplu o yüzden.

evliligimizin ilk gunleri BAL ayimizdan sonra markete gittik. benim adam aliyor atiyor sepete. ben de illa fiyat karsilastiririm. askim napiyon dedim:))
neyse ona alisti artik.
emir konusunda da ben tam tersi. mantiksiz alisveris yapmam ama kemdimden kısarım,oglusuma alirim:))

sagolsunlar valla,her konuda fazlasiyla yardimcilar,hatta bazen fazla fazla

saka bi yana valla cok destekler hepsi. dun ammemle avm ye gittik,5 6 saat yoktum. bugün gelcen mi diye msj atmis

5-6 saat mi maşallah ya ben de dün bakkala gittim 10 dk ona bile iyi ilgilendim ama dimi deyip kendiyle övündü ya eşim bey efendicim

Ben ilk oglumu tam iki yaşı doğum gününe kadar emzirdim küçükken gittiğim yere annem hariç çorbasını yoğurdunu ne yiyecekse götürüyordum

Bugün ben baktım ama pek indirim göremedim bir iki gün önce ben de yazmıştım buraya %50+ % 30 indirim vardı sadece 2 gün geçerliydi. Ben bayağı bişey aldım, bugün kargom geldi, gerçekten çok kaliteli ürünler, iyi ki almışım dedim birkez daha . 130 lira etiket fiyatı olanları 45 e falan aldım,50 liralık ürünler 17,5 a falan geldi. Normal fiyatları gerçekten çok pahalı, belki okadar verip almam ama indirim iyi denk geldi. Böyle indirimler olursa tekrar haberleşelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…