- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.352
- 108
Sütü gelecek diye...Valla benim kaynanam yok ama esim sagolsun aratmiyor.bebekle ilgili herseyin icinde.sutu gelecek diye korktum yemin ederim.hep bir fikri var.bazen de hakli cikiyor yazdigin gibisinir oluyorum iyi bir baba masallah
Valla benim kaynanam yok ama esim sagolsun aratmiyor.bebekle ilgili herseyin icinde.sutu gelecek diye korktum yemin ederim.hep bir fikri var.bazen de hakli cikiyor yazdigin gibisinir oluyorum iyi bir baba masallah
Hahahaha :)
Bazen eşime kızıyorum kaynana gibi karışma işime diye ama erkeklerinde söylediklerine kulak asmak lazımmış :)
Ama genelde ne derse tersini yapasım geliyor benim
ahaha bosverin hanimlar tumuyle ilgisiz olmasindan iyidirValla benim kaynanam yok ama esim sagolsun aratmiyor.bebekle ilgili herseyin icinde.sutu gelecek diye korktum yemin ederim.hep bir fikri var.bazen de hakli cikiyor yazdigin gibisinir oluyorum iyi bir baba masallah
Aynı benim eşim.Aynı benim eşim :)
Her konuda bi bildiği var :) dışardan bakan ay ne kadar ilgili diyor ama benide evde çok bunaltıyor :)
Ama iyiki ilgililer.kızımın bir gözyaşına dünyayı yakarım diyor.bir aşk sözleri söylüyor bana daha bugüne kadar öyle şeyler dememiştir :) kızıda babasına aşık aşık bakıyor :)
Anne zaten kim :) anne bakıcı :) anne pis :)
+1Aynı benim eşim.Ne güzel ilgili baba gibisi yok her şeyin içinde olmaları ayrı güzel değil mi ? Kolaylığıyla zorluğuyla anneliğin ne olduğunu görüyorlar. :)
Bizim alerji testimiz 2 gün sonra ama dr muhtemelen süt alerjisi dedi dediğin gibi cildi kızarık her yerinde var lezyonlar ve nemlendirilmedigi surece kabuk bağlamaya kadar gidiyor kortizonlu kremler alerji şurupları hic biri geçirmedi ama süt ürünleri yemedigim sürece soluk renkteler bir de her gün banyo banyo sonrasi hemen nemlendirici iyi geliyor baya size de çok geçmiş olsun.. Umarım bir an önce atlatır kuzucuklar..Süt alerjisimi sizin kuzuda sizin belirti nasildi bizimkinin özellikle kol bacak olmak üzere kıpkırmızı kabuk olmustu kaşıntı coktu baska belirti vermedi bide kakisi salyamsi ama kan cikmadi cok şukür...deride olunca dahami cabuk geciyo sizin dr ne dedi
Ay süpermiş dimi bana çok lazım. Benzeri teorileri kendim geliştiriyorum aynı anda ikisini emzirmek ve biberonla beslemek için. Aynı anda emzirme çok felaket benimkiler savaş halinde oldukları için olmuyor da biberon verme konusunda geliştirdiğim taktikler var.
Bu arada nasılsınız güzel anneler, özledim hepinizi cok cokk.... uzun uzun yazacağım henüz okuyamadığım sayfalar var. Bebeleri odalarına kendi yataklarına aldım halim perişan. Gözümde de arpacık çıkıyor çok fenalardayım. Simdilik hepinize en yukseginden enerji güç ve sabır diliyorum gene gelecegim
Aynı benim eşim.Ne güzel ilgili baba gibisi yok her şeyin içinde olmaları ayrı güzel değil mi ? Kolaylığıyla zorluğuyla anneliğin ne olduğunu görüyorlar. :)
evet kaç ay kullanılır değer mi ben de karar veremedim. alırsam ikinci el alırımBen istiyorum ama gerçekten çok pahalı değer mi bilmiyorum
Oyle tabii iyi ki ilgililer masallah.bizim oglan da buyudukce babasina benziyor esim mest....bazen yatagina koyar koymaz uyanir ya bebekler ya da kisa araliklarla bezini kirletir falan..esim kosa kosa cocugun yanina gelip bana "kizma kizma" diyor hayir ben niye kizayim cocugumaAynı benim eşim :)
Her konuda bi bildiği var :) dışardan bakan ay ne kadar ilgili diyor ama benide evde çok bunaltıyor :)
Ama iyiki ilgililer.kızımın bir gözyaşına dünyayı yakarım diyor.bir aşk sözleri söylüyor bana daha bugüne kadar öyle şeyler dememiştir :) kızıda babasına aşık aşık bakıyor :)
Aynen öyle. Ben de ondan başkasına bırakmakta çok tereddüt ederim. İyi ki ilgililer gerçekten de.Kesinlikle.çocuk sadece anneye değil babayada düşkün oluyor böylece.
Ben rahatlıkla çocuğu eşime bırakıp çıkabilirim aklım kalmaz.
Ama anneme bile bırakamam.çünkü çocuğun huyunu suyunu bilmediği için bakamaz.
Hayır bana üç damla dediler ama her doktor farklı söylüyormuş sanırım siz kendi doktorunuza sorun daha doğru olurSidefer demir ilacı kullanan arkadaşlar
Kiloya göre mi kullanılıyor
Bilgisi olan var mi
İkisi de aynı yolu izliyor bence.Alerji uzmanı da aynı şeyi yaptı bizim egzamalarımız olduğu için deriden yapamadı, kandan yaptık testi süt , kakao , fındıkta çok az yok denecek kadar az çıktı alerji,bunlardan bir tık fazla ev akarı ve polene çıktı ama o da öyle aman aman gazla değil eşik değerde çıktı. ben o ara emziriyordum kestim bunları yemeyi ama dediğin gibi başka şeyler de teikliyor sanırım kırmızı et ve balıktan da şüphelendim ben . Tabi bunları da kestim , lezyonlar azalsın süt deneyelim dedik ama bu sefer benim sütüm çok çok azaldı. Yani şuan deneme yanılma yoluyla bulamıycam neye alerjisi olduğunu. Artık ek gıdaya geçince çözücez inşallah bu işi. Hangi gıda olduğunu bulabilseydik bir.Sizin sonuçlar kaçta kaç çıktı mesela. Yüksek mi çıktı yani? Bugün tv de alerji ile yaşam derneği başkanı vardı oğlunda da alerji varmış ve hangi gıdalar olduğunu belirlemek 1,5 yılımı aldı diyor.Çok geçmiş olsun. Sarımsak veya sarımsak yağıyla ilgili bir çözümü vardı sanırım bir ara anneannemde sık çıkardı o kullanıyordu ama hatırlayamadım. Bir araştır istersen. Uzun yazını ve bol bol haberi dört gözle bekliyorum
Kendi odalarına geçtilerse senin odalar arası mekik günün başlamıştır Allah yardım etsin
Alerji uzmanı test istemedi mi? O nasıl muayene etti neler yaptı? Ben de tekrar olursa gitmeyi düşünüyorum çocuk alerji uzmanına.
Çok ilginç değil mi ya sadece 200 tane olması şaşırtıcı .Kızlar sulu kaka neden oluyordu ya bilen var mı?kimler:)
Hahaha aynen bende bende :) eşim 2. Annesidir :)Kesinlikle.çocuk sadece anneye değil babayada düşkün oluyor böylece.
Ben rahatlıkla çocuğu eşime bırakıp çıkabilirim aklım kalmaz.
Ama anneme bile bırakamam.çünkü çocuğun huyunu suyunu bilmediği için bakamaz.
Anne iki ayaklı inekAynı benim eşim :)
Çok ilginç değil mi ya sadece 200 tane olması şaşırtıcı .Kızlar sulu kaka neden oluyordu ya bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?