2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Valla benim kaynanam yok ama esim sagolsun aratmiyor.bebekle ilgili herseyin icinde.sutu gelecek diye korktum yemin ederim.hep bir fikri var.bazen de hakli cikiyor yazdigin gibi sinir oluyorum iyi bir baba masallah
Sütü gelecek diye...
Çok güldüm buna

Valla benim kaynanam yok ama esim sagolsun aratmiyor.bebekle ilgili herseyin icinde.sutu gelecek diye korktum yemin ederim.hep bir fikri var.bazen de hakli cikiyor yazdigin gibi sinir oluyorum iyi bir baba masallah

Aynı benim eşim :)
Her konuda bi bildiği var :) dışardan bakan ay ne kadar ilgili diyor ama benide evde çok bunaltıyor :)
Ama iyiki ilgililer.kızımın bir gözyaşına dünyayı yakarım diyor.bir aşk sözleri söylüyor bana daha bugüne kadar öyle şeyler dememiştir :) kızıda babasına aşık aşık bakıyor :)
Anne zaten kim :) anne bakıcı :) anne pis :)

Hahahaha :)
Bazen eşime kızıyorum kaynana gibi karışma işime diye ama erkeklerinde söylediklerine kulak asmak lazımmış :)
Ama genelde ne derse tersini yapasım geliyor benim

ahaha bosverin hanimlar tumuyle ilgisiz olmasindan iyidir

Aynı benim eşim. Ne güzel ilgili baba gibisi yok her şeyin içinde olmaları ayrı güzel değil mi ? Kolaylığıyla zorluğuyla anneliğin ne olduğunu görüyorlar. :)

Bizim alerji testimiz 2 gün sonra ama dr muhtemelen süt alerjisi dedi dediğin gibi cildi kızarık her yerinde var lezyonlar ve nemlendirilmedigi surece kabuk bağlamaya kadar gidiyor kortizonlu kremler alerji şurupları hic biri geçirmedi ama süt ürünleri yemedigim sürece soluk renkteler bir de her gün banyo banyo sonrasi hemen nemlendirici iyi geliyor baya size de çok geçmiş olsun.. Umarım bir an önce atlatır kuzucuklar..

Cok gecmis olsun canım.dikkat et kendine,senin isin bizlerden 2 kat zor valla.
Öpüyorum.

Aynı benim eşim. Ne güzel ilgili baba gibisi yok her şeyin içinde olmaları ayrı güzel değil mi ? Kolaylığıyla zorluğuyla anneliğin ne olduğunu görüyorlar. :)

Kesinlikle.çocuk sadece anneye değil babayada düşkün oluyor böylece.
Ben rahatlıkla çocuğu eşime bırakıp çıkabilirim aklım kalmaz.
Ama anneme bile bırakamam.çünkü çocuğun huyunu suyunu bilmediği için bakamaz.

Oyle tabii iyi ki ilgililer masallah.bizim oglan da buyudukce babasina benziyor esim mest....bazen yatagina koyar koymaz uyanir ya bebekler ya da kisa araliklarla bezini kirletir falan..esim kosa kosa cocugun yanina gelip bana "kizma kizma" diyor hayir ben niye kizayim cocugumaannesiyim ben onun tovbe..

Sidefer demir ilacı kullanan arkadaşlar
Kiloya göre mi kullanılıyor
Bilgisi olan var mi

Aynen öyle. Ben de ondan başkasına bırakmakta çok tereddüt ederim. İyi ki ilgililer gerçekten de.

İkisi de aynı yolu izliyor bence.Alerji uzmanı da aynı şeyi yaptı bizim egzamalarımız olduğu için deriden yapamadı, kandan yaptık testi süt , kakao , fındıkta çok az yok denecek kadar az çıktı alerji,bunlardan bir tık fazla ev akarı ve polene çıktı ama o da öyle aman aman gazla değil eşik değerde çıktı. ben o ara emziriyordum kestim bunları yemeyi ama dediğin gibi başka şeyler de teikliyor sanırım kırmızı et ve balıktan da şüphelendim ben . Tabi bunları da kestim , lezyonlar azalsın süt deneyelim dedik ama bu sefer benim sütüm çok çok azaldı. Yani şuan deneme yanılma yoluyla bulamıycam neye alerjisi olduğunu. Artık ek gıdaya geçince çözücez inşallah bu işi. Hangi gıda olduğunu bulabilseydik bir.Sizin sonuçlar kaçta kaç çıktı mesela. Yüksek mi çıktı yani? Bugün tv de alerji ile yaşam derneği başkanı vardı oğlunda da alerji varmış ve hangi gıdalar olduğunu belirlemek 1,5 yılımı aldı diyor.

Hahaha aynen bende bende :) eşim 2. Annesidir :)

En rahat benim eşim galiba. Doğduğunda beri uykusuz bir gece geçirmemiştir. :) sabırsız çok. Ağlamaya başladığı an kaçıyor :) beni oğlumuz az daha büyüyünce gör sen diyor e hadi inşallah diyorum ben de bakalım ama ben de ilgisiyle bunaltmasına bu halini tercih ederim çünkü karışırsa o da kaynana gibi mibarek Allah’tan okul önceciyim de bir şeyler bildiğime güveniyor. Kayınvalideciğimler zaten uzak ya evlatlarımız için geceni gündüzüne katıyoruz zaten bir de üstüne hoşumuza gitmeyecek yorum yapılmasına tahammül edemiyor insan kimse konuşmasın daha iyi

Anne iki ayaklı inek

Annemi anne olmadan da anladığımı düşünüyorum ama anne olunca anladım diyebileceğim bir şey var ki bir kadının anneliğine laf edilmesi kadar canını bir şey yakmaz herhalde. :) çok şükür öyle elle tutulur bir eleştiri almadım hiç 5 aylık anneliğimde :)) ama herhangi birinin anneliğim hakkında en küçücük bir şeyi bile eleştirmesine dayanamıyorum. Böyle ağzına vurasım geliyor çok biliyorsun diye. Hele kaynanamın akıl vermesine tahammül edemiyorum. Uzaktan anca akıl ver diyorum içimden :))))))))) çok mu abartıyorum. Size de öyle oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…