2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Para Gonal f lere gidecegine ogluslara gitsin...aynen mantik sinirlari dahilinde oglumun acik ceki var.masallah eslerimize.

Ben ilk oglumu tam iki yaşı doğum gününe kadar emzirdim küçükken gittiğim yere annem hariç çorbasını yoğurdunu ne yiyecekse götürüyordum
Yoğurt vs. Nasıl götürüyordun soğutucu mu vardı? Muhtemelen ben de öyle yapacağım. Ve inşallah her şey yolunda gider de ben de 2 yaşına kadar emziririm.

Kortizonlu krem iyi geldi ama ilaci birakinca yeniliyor...kac gündür iyiydi sütü kestim ama bugün yine kizardi 2 gun önce kek pogaca yemiştim ondan oldu galiba..yediklwrimiz hemen gecmiyor süte diye biliyorum...cocugu alerjik bi yakinim var kek falan ye icinde az miktar aonucta dedi napsamki...ben süt ve ürünlerini komple kesince onun atlatmasi hizlanacakmi

Her çocuğun alerjisi farklı yiyeceklere veya farklı dozlarda . Bazı çocuklarda egzamaya neden oluyor bazı çocuklarda anafilaksi solunum yetersizliğine kadar gidebiliyor sonuçta. En önemlisi anne olarak sizin keskin çizgiyle süt ve süt ürünlerini kesinlikle hayatınızdan çıkarmanız. Ben yaklaşık 20 gündür et- süt- yumurta içeren hiçbir şeyi ağzıma sokmuyorum. O kadar çikolata düşkünüyüm , eşim hep çok yiyosun derdi ben de çikolatasız bir hayat düşünemiyorum derdim, yokmuş öyle birşey düşünülebiliyormuş, kendime ben bile şaşıyorum. Misafir geliyor o kadar hazırlık yapıyorum, bir tanesinin tadına bakmıyorum. Velhasıl kelam ciddi bir diyet yapmak gerekiyor.Yediklerimiz 48-72 saat arası belirti verirmiş, bu sebeple ek godaya geçtiğimizde 3 gün aynı şeyi yediricez zaten. Aslında benim alerji uzmanım günlük tutmamı ve her öğünü kaydetmemi istedi, böylelikle mesela kızarıklık gördüğümüz anda geriye dönüp yediklerimizi kontrol etmek daha kolay oluyor.İnsanız sonuçta dün ne yediğimizi bile unutabiliyoruz .

Sağlık ocaginin verdigini kullandim evet kan vardi. İlaç tan olmuş sonra ferrum verdiler onda olmadı. Burdaki duyduğum demir ilaclarını bulanadım henüz ben
Kusura bakma gec cevap veriyorum. Teşekkur ederim cevabın için. Ben sadece o gun kullanıp kestim ama dun de bugunde son yaptığında yine kan vardı. Yarin kontrole götürecez belkide ilactan degildir.

Bebek yağı kullanan var mı acaba? Bi süre badem yağı kullandım tüylenme vsyapar diye bed time kullanıyorum. Başka bebek yağı arayışındayım. Daha masum

Bebek yağı kullanan var mı acaba? Bi süre badem yağı kullandım tüylenme vsyapar diye bed time kullanıyorum. Başka bebek yağı arayışındayım. Daha masum
Zamanında burada Hindistan cevizi yağınin bebekler için uygun olduğu konusulmustu.Zeytinyağının cilt için bir sakıncası var demişlerdi lakin şimdi hatırlayamadım.Araştırıp ona bakabilirsin bende henüz geçiş yapmadım.İlk zaman baya zeytinyağı kullanmıştım.Şimdi de özellikle cenesinde isilikler var onlara ne iyi gelir onu araştırıyorum.

Kızlar cinnete beş kala durumları yaşıyorum. Uyumuyor huzursuz ve sinirli. Ben de mahvoldum artık migrenim şaha kalktı. Bu bebişlerin ataklarından anlayan varsa bize bakabilir mi sevabına ya atakta miyiz ve ataktaysak ne zaman geçecek benim kafa gitti bakamıyorum hiç bişeye 19 temmuz doğumluyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…