Gecmis olsun ınsaalah geçer sizinkide canımKusura bakma gec cevap veriyorum. Teşekkur ederim cevabın için. Ben sadece o gun kullanıp kestim ama dun de bugunde son yaptığında yine kan vardı. Yarin kontrole götürecez belkide ilactan degildir.
Cok gecmis olsun kizlar acil sifalar olsun insallah yavrularinizaÇok geçmiş olsun canım. Ben çocuğu nası kucakladım nası acilde aldım soluğu bilmiyorum havaleye dönecek die korktum bakışları bi tuhaflaşmaya başlamıştı çünkü. Acilde herkez aynı şikayetten gelmişti. Seninde belirtiler aynıymış baksana. Bizim düzelir gibi oldu iki günü sakin geçti daha doğrusu ateş kalmamıştı halsizlik azalmıştı iştahı normale dönmeye başlamıştı tam bitiyor şükür dedim dün yine aynı ateş istahsızlık. İshal zaten devam. Beraber yatıyoruz eşimi postaladım salona yanıma aldım bebeği. Üstüne incecik bişey örttüm sürekli ateşini kontrol ediyorum. El kadar bebekte bronşit nedir yaa allahım sen koru yavrularımızı.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...irbirimizi-bilgi.1047782/page-4#post-54262948Arkadaslar birisi ek gidaya klasik yontemlerle baslayanlar icin acilan bir baslik paylasmisti. Hangi baslikti o ya bilen var mi
Aynen kıpkırmızı gözler yaHaha bizde de oluyor o dakikalarca uğraş sonucu oyun halısına koyma durumu :) Uykusuzluktan kıpkırmızı gözlerle benimki de gülüyor bana. Güler misin Ağlar mısın
Aradığın sayfa bu sayfa mı bilmiyorum ama yine de bir bak istersen.
Ay cok tanidik anlattiklarin minicik boylari var turlu turlu huylari var dort donduruyorlar biziAynen kıpkırmızı gözler ya
Sabah 40 dk uğraştım uyumadı 7.30da kalktı 13.30da bayıldı artık akşam bi saati buldu uyutmam yok uyumadı.Gözüm korktu.Dedim bu gece uzun olucak.Attım anakucağına bu soğukta evin etrafında bi aşağı bi yukarı yürüdük.Bi de yıkadım 2 saattir uyuyo işte.Ama geceki 2 saattir bir kalkma durumu hep aynı.Yenidoğan sanıyo kendini
Bilerek yapıyo kokunu kolluyodurAy cok tanidik anlattiklarin minicik boylari var turlu turlu huylari var dort donduruyorlar biziben de az once uyuttum zorla sizdi desek daha dogru simdi ben yaticam kesin dakikasina uyanir kesin bilerek yapiyo
Pek pişik olmadı oğlum ama ishalden sonra olmuştu sudokrem iyidir.Kizlar popo içi kizarklik var mi bebeklerinizde özellikle de süt diyeti yapanlar bizimki hep kırmızı hiç geçmiyor bir türlü ne kullansam uni bayb kullanıyorum ama pek ise yaramıyor gibi
Tamm cnm foto yükleyebilirsem atarmNasıl bişey di fotoğraf atabilirmisin çantanın termal bölümü var ama pek yeterli olmayacak sanırım
Biz de antibiyotik kullanıcaz 4 gün 6 veya 8 saatte bir hava veriyoruz. İki kez de fitil verdim önce calpol vermiştim hiç etki etmedi. Bir de kendi derdimiz yetmezmiş gibi etrafın bu çocuğu hasta ettik lafları bitmiyor. Bende diyorum ben caniii bir anneyim bebeğimi bile bile hasta ettimÇok geçmiş olsun canım. Ben çocuğu nası kucakladım nası acilde aldım soluğu bilmiyorum havaleye dönecek die korktum bakışları bi tuhaflaşmaya başlamıştı çünkü. Acilde herkez aynı şikayetten gelmişti. Seninde belirtiler aynıymış baksana. Bizim düzelir gibi oldu iki günü sakin geçti daha doğrusu ateş kalmamıştı halsizlik azalmıştı iştahı normale dönmeye başlamıştı tam bitiyor şükür dedim dün yine aynı ateş istahsızlık. İshal zaten devam. Beraber yatıyoruz eşimi postaladım salona yanıma aldım bebeği. Üstüne incecik bişey örttüm sürekli ateşini kontrol ediyorum. El kadar bebekte bronşit nedir yaa allahım sen koru yavrularımızı.
Başka şeylere de alerjisi olabilir bunu deneyerek tespit edebilirsin ben de zorlanıyorum bazen arada kaçıyor ama zaman içinde daha oturuyor diyet. Mesela benim tespit ettigim yumurta, fındık fıstığa da alerjisi var bunları da kestim bakalım. Sen de deneyerek öğrenebilirsin..Kortizonlu krem iyi geldi ama ilaci birakinca yeniliyor...kac gündür iyiydi sütü kestim ama bugün yine kizardi 2 gun önce kek pogaca yemiştim ondan oldu galiba..yediklwrimiz hemen gecmiyor süte diye biliyorum...cocugu alerjik bi yakinim var kek falan ye icinde az miktar aonucta dedi napsamki...ben süt ve ürünlerini komple kesince onun atlatmasi hizlanacakmi
Şifa olsun ohhhh sefan da olsunO değil de bu çikolata durumları ne olacak bilemedimbir haftadır gün içinde ve özellikle uyumadan önce... pişman değilim
Gecmis olsunnnnÇok geçmiş olsun canım. Ben çocuğu nası kucakladım nası acilde aldım soluğu bilmiyorum havaleye dönecek die korktum bakışları bi tuhaflaşmaya başlamıştı çünkü. Acilde herkez aynı şikayetten gelmişti. Seninde belirtiler aynıymış baksana. Bizim düzelir gibi oldu iki günü sakin geçti daha doğrusu ateş kalmamıştı halsizlik azalmıştı iştahı normale dönmeye başlamıştı tam bitiyor şükür dedim dün yine aynı ateş istahsızlık. İshal zaten devam. Beraber yatıyoruz eşimi postaladım salona yanıma aldım bebeği. Üstüne incecik bişey örttüm sürekli ateşini kontrol ediyorum. El kadar bebekte bronşit nedir yaa allahım sen koru yavrularımızı.
Ilginize tesekkürler...daha dikkatli olcam insaallah...nefes almada sorun cikti son muaynede ventolin buhar falan kullandik hirilti vardi ama üşütmüştü o yüzdenmi allerjidenmi bilemedim.tekrar goturcez dr.bakalim...sizede cok gecmis olsun gelisme olursa yazarmisinizHer çocuğun alerjisi farklı yiyeceklere veya farklı dozlarda . Bazı çocuklarda egzamaya neden oluyor bazı çocuklarda anafilaksi solunum yetersizliğine kadar gidebiliyor sonuçta. En önemlisi anne olarak sizin keskin çizgiyle süt ve süt ürünlerini kesinlikle hayatınızdan çıkarmanız. Ben yaklaşık 20 gündür et- süt- yumurta içeren hiçbir şeyi ağzıma sokmuyorum. O kadar çikolata düşkünüyüm , eşim hep çok yiyosun derdi ben de çikolatasız bir hayat düşünemiyorum derdim, yokmuş öyle birşey düşünülebiliyormuş, kendime ben bile şaşıyorum. Misafir geliyor o kadar hazırlık yapıyorum, bir tanesinin tadına bakmıyorum. Velhasıl kelam ciddi bir diyet yapmak gerekiyor.Yediklerimiz 48-72 saat arası belirti verirmiş, bu sebeple ek godaya geçtiğimizde 3 gün aynı şeyi yediricez zaten. Aslında benim alerji uzmanım günlük tutmamı ve her öğünü kaydetmemi istedi, böylelikle mesela kızarıklık gördüğümüz anda geriye dönüp yediklerimizi kontrol etmek daha kolay oluyor.İnsanız sonuçta dün ne yediğimizi bile unutabiliyoruz .
Bende yumurtadan şüpheleniyorum ..bide helva olmazsa tahin ve bal cok tüketiyorumBaşka şeylere de alerjisi olabilir bunu deneyerek tespit edebilirsin ben de zorlanıyorum bazen arada kaçıyor ama zaman içinde daha oturuyor diyet. Mesela benim tespit ettigim yumurta, fındık fıstığa da alerjisi var bunları da kestim bakalım. Sen de deneyerek öğrenebilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?