2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Cok gecmis olsun kizlar acil sifalar olsun insallah yavrulariniza

Haha bizde de oluyor o dakikalarca uğraş sonucu oyun halısına koyma durumu :) Uykusuzluktan kıpkırmızı gözlerle benimki de gülüyor bana. Güler misin Ağlar mısın
Aynen kıpkırmızı gözler ya
Sabah 40 dk uğraştım uyumadı 7.30da kalktı 13.30da bayıldı artık akşam bi saati buldu uyutmam yok uyumadı.Gözüm korktu.Dedim bu gece uzun olucak.Attım anakucağına bu soğukta evin etrafında bi aşağı bi yukarı yürüdük.Bi de yıkadım 2 saattir uyuyo işte.Ama geceki 2 saattir bir kalkma durumu hep aynı.Yenidoğan sanıyo kendini

Ay cok tanidik anlattiklarin minicik boylari var turlu turlu huylari var dort donduruyorlar bizi ben de az once uyuttum zorla sizdi desek daha dogru simdi ben yaticam kesin dakikasina uyanir kesin bilerek yapiyo

Kizlar popo içi kizarklik var mi bebeklerinizde özellikle de süt diyeti yapanlar bizimki hep kırmızı hiç geçmiyor bir türlü ne kullansam uni bayb kullanıyorum ama pek ise yaramıyor gibi

Kizlar popo içi kizarklik var mi bebeklerinizde özellikle de süt diyeti yapanlar bizimki hep kırmızı hiç geçmiyor bir türlü ne kullansam uni bayb kullanıyorum ama pek ise yaramıyor gibi
Pek pişik olmadı oğlum ama ishalden sonra olmuştu sudokrem iyidir.
Çok ileri boyuttaysa(kızım 9 aylıkken 19 gün ishal olmuştu.Cılk açık yaraydı ve kanıyodu poposu.O zaman dermatoloğa yönlendirmişti dr umuz)Travogen hametan ve madecassol ü karıştırıp sürmüştük.Bikaç güne toparlamıştı.

Biz de antibiyotik kullanıcaz 4 gün 6 veya 8 saatte bir hava veriyoruz. İki kez de fitil verdim önce calpol vermiştim hiç etki etmedi. Bir de kendi derdimiz yetmezmiş gibi etrafın bu çocuğu hasta ettik lafları bitmiyor. Bende diyorum ben caniii bir anneyim bebeğimi bile bile hasta ettim sizede çok geçmiş olsun bir an önce iyileşsin yavrularımız inşAllah

Başka şeylere de alerjisi olabilir bunu deneyerek tespit edebilirsin ben de zorlanıyorum bazen arada kaçıyor ama zaman içinde daha oturuyor diyet. Mesela benim tespit ettigim yumurta, fındık fıstığa da alerjisi var bunları da kestim bakalım. Sen de deneyerek öğrenebilirsin..

Gecmis olsunnnn

Ilginize tesekkürler...daha dikkatli olcam insaallah...nefes almada sorun cikti son muaynede ventolin buhar falan kullandik hirilti vardi ama üşütmüştü o yüzdenmi allerjidenmi bilemedim.tekrar goturcez dr.bakalim...sizede cok gecmis olsun gelisme olursa yazarmisiniz

Bende yumurtadan şüpheleniyorum ..bide helva olmazsa tahin ve bal cok tüketiyorum

Atak dönemleri ne zaman bu kuzularin 14 agustos dogumlu kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…