2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hmm hindistan cevizi yağı kendime kullanmıştım çatlaklara baaaayaaaaaaa faydasını görmüştüm. Oğluma da kullanayım o zaman teşekkürler

Tam 26 haftalık galiba değil mi? Çok üzgünüm tamda 26. Haftada var atak canım.

Eklentiler

• Screenshot_20170925-233332.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 73

tam simsekli gunlerdesiniz. atagin bitmesine 5 gununuz kalmis :)

Ay dün aynıları oldu sabahı sabah ettik zor düşürdük ateşi, bronşit dedi doktor hava veriyoruz
Çok geçmiş olsun canım. Ben çocuğu nası kucakladım nası acilde aldım soluğu bilmiyorum havaleye dönecek die korktum bakışları bi tuhaflaşmaya başlamıştı çünkü. Acilde herkez aynı şikayetten gelmişti. Seninde belirtiler aynıymış baksana. Bizim düzelir gibi oldu iki günü sakin geçti daha doğrusu ateş kalmamıştı halsizlik azalmıştı iştahı normale dönmeye başlamıştı tam bitiyor şükür dedim dün yine aynı ateş istahsızlık. İshal zaten devam. Beraber yatıyoruz eşimi postaladım salona yanıma aldım bebeği. Üstüne incecik bişey örttüm sürekli ateşini kontrol ediyorum. El kadar bebekte bronşit nedir yaa allahım sen koru yavrularımızı.

Aynen ne yollardan geçtik o değil de 5 gün sonra 6.ay aşımız var ezgi hiç gün yüzü görmesin zaten
Aynısı kaynımda var:)
Biz de öleyiz .Çıldırdım bugün .40 dk uyutmaya çalıştım ya 40 dk büyüğün karnı acıktı bu arada 5 senedir ilk defa bi de tam bu sırada:)amaaan dedim uyumazsan uyuma be koydum oyun halısına kızıyorum ona nası gülüyo bana deli Kazım:)

Çok çok geçmiş olsun

Arkadaslar birisi ek gidaya klasik yontemlerle baslayanlar icin acilan bir baslik paylasmisti. Hangi baslikti o ya bilen var mi

Haha bizde de oluyor o dakikalarca uğraş sonucu oyun halısına koyma durumu :) Uykusuzluktan kıpkırmızı gözlerle benimki de gülüyor bana. Güler misin Ağlar mısın

kizlar gecmis olsun
Dlkyvss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…