- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.352
- 108
Hmm hindistan cevizi yağı kendime kullanmıştım çatlaklara baaaayaaaaaaa faydasını görmüştüm. Oğluma da kullanayım o zaman teşekkürlerZamanında burada Hindistan cevizi yağınin bebekler için uygun olduğu konusulmustu.Zeytinyağının cilt için bir sakıncası var demişlerdi lakin şimdi hatırlayamadım.Araştırıp ona bakabilirsin bende henüz geçiş yapmadım.İlk zaman baya zeytinyağı kullanmıştım.Şimdi de özellikle cenesinde isilikler var onlara ne iyi gelir onu araştırıyorum.
Tam 26 haftalık galiba değil mi? Çok üzgünüm tamda 26. Haftada var atak canım.Kızlar cinnete beş kala durumları yaşıyorum. Uyumuyor huzursuz ve sinirli. Ben de mahvoldum artık migrenim şaha kalktı. Bu bebişlerin ataklarından anlayan varsa bize bakabilir mi sevabına ya atakta miyiz ve ataktaysak ne zaman geçecekbenim kafa gitti bakamıyorum hiç bişeye 19 temmuz doğumluyuz
Aaa evet şu an gök gürültülu yerdeyizTam 26 haftalık galiba değil mi? Çok üzgünüm tamda 26. Haftada var atak canım.
Yaa 2 haftamız var desene şimdiden tırstımmmAaa evet şu an gök gürültülu yerdeyizneyse en azından sebebini anladım ve geçicek diye kendimi teselli edebilirim canım çok sagol mahvolduk bu hafta ya çok cok zor bi bebek oldu
Sen yazınca merak edip araştırdım cidden çok pahaliymis
sıcaklığını koruyan termos bardak kullanydmYoğurt vs. Nasıl götürüyordun soğutucu mu vardı? Muhtemelen ben de öyle yapacağım. Ve inşallah her şey yolunda gider de ben de 2 yaşına kadar emziririm.
Kızlar cinnete beş kala durumları yaşıyorum. Uyumuyor huzursuz ve sinirli. Ben de mahvoldum artık migrenim şaha kalktı. Bu bebişlerin ataklarından anlayan varsa bize bakabilir mi sevabına ya atakta miyiz ve ataktaysak ne zaman geçecekbenim kafa gitti bakamıyorum hiç bişeye 19 temmuz doğumluyuz
Nasıl bişey di fotoğraf atabilirmisin çantanın termal bölümü var ama pek yeterli olmayacak sanırımsıcaklığını koruyan termos bardak kullanydm
5 gün mü aman yarabbim az da değil
Canim inşallah seninki etkilenmez bu kadar. Belli olmuyor biliyorsun bu bebişlerin sağı solu :)Yaa 2 haftamız var desene şimdiden tırstımmm
wonder weeks kitabinin uygulamasi :)5 gün mü aman yarabbim az da değililiklerimize kadar hissettik bu sefer atağı. Program mi bu canım çok güzelmiş :)
Aynen ne yollardan geçtikwonder weeks kitabinin uygulamasi :)
3 haftayi geride birakmissin ezgi dayan son 5 koymaz adama
Çok geçmiş olsun canım. Ben çocuğu nası kucakladım nası acilde aldım soluğu bilmiyorum havaleye dönecek die korktum bakışları bi tuhaflaşmaya başlamıştı çünkü. Acilde herkez aynı şikayetten gelmişti. Seninde belirtiler aynıymış baksana. Bizim düzelir gibi oldu iki günü sakin geçti daha doğrusu ateş kalmamıştı halsizlik azalmıştı iştahı normale dönmeye başlamıştı tam bitiyor şükür dedim dün yine aynı ateş istahsızlık. İshal zaten devam. Beraber yatıyoruz eşimi postaladım salona yanıma aldım bebeği. Üstüne incecik bişey örttüm sürekli ateşini kontrol ediyorum. El kadar bebekte bronşit nedir yaa allahım sen koru yavrularımızı.Ay dün aynıları oldu sabahı sabah ettik zor düşürdük ateşi, bronşit dedi doktor hava veriyoruz
Aynısı kaynımda var:)Aynen ne yollardan geçtiko değil de 5 gün sonra 6.ay aşımız var ezgi hiç gün yüzü görmesin zaten
Çok çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun canım. Ben çocuğu nası kucakladım nası acilde aldım soluğu bilmiyorum havaleye dönecek die korktum bakışları bi tuhaflaşmaya başlamıştı çünkü. Acilde herkez aynı şikayetten gelmişti. Seninde belirtiler aynıymış baksana. Bizim düzelir gibi oldu iki günü sakin geçti daha doğrusu ateş kalmamıştı halsizlik azalmıştı iştahı normale dönmeye başlamıştı tam bitiyor şükür dedim dün yine aynı ateş istahsızlık. İshal zaten devam. Beraber yatıyoruz eşimi postaladım salona yanıma aldım bebeği. Üstüne incecik bişey örttüm sürekli ateşini kontrol ediyorum. El kadar bebekte bronşit nedir yaa allahım sen koru yavrularımızı.
2 gun ara ver asilar icin bisey olmaz :)Aynen ne yollardan geçtiko değil de 5 gün sonra 6.ay aşımız var ezgi hiç gün yüzü görmesin zaten
Haha bizde de oluyor o dakikalarca uğraş sonucu oyun halısına koyma durumu :) Uykusuzluktan kıpkırmızı gözlerle benimki de gülüyor bana. Güler misin Ağlar mısınAynısı kaynımda var:)
Biz de öleyiz .Çıldırdım bugün .40 dk uyutmaya çalıştım ya 40 dk büyüğün karnı acıktı bu arada 5 senedir ilk defa bi de tam bu sırada:)amaaan dedim uyumazsan uyuma be koydum oyun halısına kızıyorum ona nası gülüyo bana deli Kazım:)
Çok geçmiş olsun canım. Ben çocuğu nası kucakladım nası acilde aldım soluğu bilmiyorum havaleye dönecek die korktum bakışları bi tuhaflaşmaya başlamıştı çünkü. Acilde herkez aynı şikayetten gelmişti. Seninde belirtiler aynıymış baksana. Bizim düzelir gibi oldu iki günü sakin geçti daha doğrusu ateş kalmamıştı halsizlik azalmıştı iştahı normale dönmeye başlamıştı tam bitiyor şükür dedim dün yine aynı ateş istahsızlık. İshal zaten devam. Beraber yatıyoruz eşimi postaladım salona yanıma aldım bebeği. Üstüne incecik bişey örttüm sürekli ateşini kontrol ediyorum. El kadar bebekte bronşit nedir yaa allahım sen koru yavrularımızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?