2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Art arda doğmuş bizimkiler ofelyam sen ben şimdi 24.haftanın içindeyiz yanılmıyorsam.Büyük bir merakla 26 yi bekliyorum allahtan hem aşı hem 26.haftada evde birileri olacak
Bir de 6.ay aşısı için hiç iyi şeyler duymuyorum. Tüm düzeni altüst eden bi aşıymış çok ağır ve huzursuz yapıyormuş . 4 aşı birden.
Bu ağızdan verilen hangisi onu biliyor musunuz merak ediyorum.

Art arda doğmuş bizimkiler ofelyam sen ben şimdi 24.haftanın içindeyiz yanılmıyorsam.Büyük bir merakla 26 yi bekliyorum allahtan hem aşı hem 26.haftada evde birileri olacak
Ya evet ard arda canıö yalnız bizim bekşenen d.tarihi 03 ağustos tu. Aşı haftaya hayır benim için daha kötüsü atağın bitişi işe ilk başlama haftamın sonu

Aynısı bizde de var. Demir ilacı hariç. Biz kullanmadan durumlar aynı.

Afiyet olsun kuzuna . Ek gıdaya geçme zorunluluğu olmasa böyle iyiydik diyorum bende
Bide emzirirken uyuyor napcaz bilmiyorm
Kesinlikle sadece emzirme en iyisiymis bunu anladım. Bizimki red den beri memede fazla uyumuyor

Bakmistim da şimdi unuttum adini evet ya dusunsene hem atak hem 4 aşı hem ekgida 6.ay gerçekten combo

Ya evet ard arda canıö yalnız bizim bekşenen d.tarihi 03 ağustos tu. Aşı haftaya hayır benim için daha kötüsü atağın bitişi işe ilk başlama haftamın sonu
Zor olur senin için bizim de beklenen 5 agustos tu biyolojik olarak aynı gelişim zamanindalar zaten baktım yazanlar da hep o sekilde

Aaa aynı nerdeyse:)sorma ya çok zor olucak inş.bari ilk hafta annem gelir de geç kalkarım hem çocuk hem ben 9-4çalışıcam çünkü ilk hafta

Hepsi anlaştı mı bu bebelerin ya. Bizimki de geceden beri üst düzey performans gösteriyor yine. Bugün yine sabah uykusunu es geçtik şimdi yine uyutmaya çalışıyorum. Gece gozu kapali aglama krizlerine girdi. Bi de emzik kaybolmasın mi. Yedeği de annemde kalmıştı. Gece saat 3 tam korku filmiydi. Eşim bi ara o deriiin uykusundan uyanıp şöyle bi bakindi emzik diğer odada kalmıştır diye yolladı beni. Kerem tabi kucağımda ağlıyor o sırada. Kaç dakika o şekilde emzik aradım bilmiyorum. En son eşimi zorla kaldırıp verdim bebeği kucağına ve ne göreyim. Eşim emziğin üzerine yatmış! Horuldadigi ve kalkmadığı yetmiyor gibi bi de işimi zorlaştırdi ya tabi Kerem uyuyunca bi kavga dövüş o saatte

arkandayim canim yürü

Selam kızlar doktor kontrolümüz vardı bugün hafif öksürük ve boğaz kızarıklığı mevcut prospan verdi ve odasına suyun içine nane yağı koyucakmışız nefesini açsın diye kilosu 7200 olmuş yanlız mamaya başladığımızı söyledim mama ticari bir ürün onun yerine üç gün kuralına göre ek gıda ver dedi bizdr ek gıda serüvenine başlıyoruz..

merhaba arkadaslar,sessiz takipcilerdenim.
sizin onerileriniz uzerine woolnattan kolsuz uyku tulumu almistim ayaklari acikta olanlardan. fakat icine kalin pijama giydirmeme ragmen boynu ve yuzu geceleri soguk oluyor. odanin isisi 23 derece civari genelde. kullanan arkadaslardan fikir alabilir miyim, sizlerde de durum boyle mi. usuyor mudur emin olamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…