- 31 Ocak 2010
- 3.728
- 3.583
- 448
onları güzel söyleyen bulamadım ben. Biz bunlara bayılıyoruz benim de İngilizcem gelişti bu sayede
Aaa siz güldür güldürdeki kırmızı balık şarkısını dinlememişsiniz o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onları güzel söyleyen bulamadım ben. Biz bunlara bayılıyoruz benim de İngilizcem gelişti bu sayede
Aaa siz güldür güldürdeki kırmızı balık şarkısını dinlememişsiniz o zaman![]()

Aaa siz güldür güldürdeki kırmızı balık şarkısını dinlememişsiniz o zaman![]()
Biz de wellcare kullanıyoruz. Hem kızım hem ben.Tesekkur ederim biz de birinden memnun kaliriz umarim![]()
ya ben o güldür güldür e niyeyse gülemiyorum,kac defa denedim olmadi![]()
Ben de ben de...yilmaz erdogan in elemanlarinin bkm mutfagini seviyordumya ben o güldür güldür e niyeyse gülemiyorum,kac defa denedim olmadi![]()
Aaaa yok o skeci izledim ya Babalar Parkı mıydıevet çok komikti.
kırmızı balina
![]()
![]()
ya ben o güldür güldür e niyeyse gülemiyorum,kac defa denedim olmadi![]()
Ya ben tv izliyemiyorummmmm ağlıycam 1 den önc uyumuyo bizim bebewellcare reklamlarda da cikiyor artik:)
Eşek senin gözünle -
Kayahan İpek Acar- Ninni
Uyu yavrum yine sabah oluyor.
Benim annem, benim annem.
Ve bu paylaştığım çok güzel kızlar duygulanabilirsiniz :)
Tesekkur ederim ikisi den birini alicam yarin ben de deneyimimi yazarimBiz de wellcare kullanıyoruz. Hem kızım hem ben.
Eşek senin gözünle -
Kayahan İpek Acar- Ninni
Uyu yavrum yine sabah oluyor.
Benim annem, benim annem.
Ve bu paylaştığım çok güzel kızlar duygulanabilirsiniz :)
Yok bu kadar katı değil benimki. Hatta ben tahin pekmez yiyorum 3 kahvaltılığımdan biri. Onu da kesersem zeytinle yumurtaya talim inşallah kesmek zorunda kalmam.Eki Görüntüle 2096002
Gretchen Grundler
greçıncığım internette sut diyeti yapan birinin diyetini okudum. seninki bu kadar katı degildi sanirim degil mi?
ben bunlarin hepsini yiyorum![]()
Biz de wellcare kullanıyoruz. Hem kızım hem ben.
Yani bence de çok komik değil ama, Babalar Parkı güzeldi çünkü bizim hayatımızdan alıntıeşimle birlikte izlemiştik onu. :)
Ben de ben de...yilmaz erdogan in elemanlarinin bkm mutfagini seviyordum
Yok bu kadar katı değil benimki. Hatta ben tahin pekmez yiyorum 3 kahvaltılığımdan biri. Onu da kesersem zeytinle yumurtaya talim inşallah kesmek zorunda kalmam.
Evet evet kücük,kullanıslı memnun kaldıö ben.e bebekten almıstım,hem cokta uygundu fiyatı,ucuz bisey yani.Küçük mü bu ezici?
Bende alıyım gerekirse.çatalla cam rendede ezdim iyice.
Yok bu kadar katı değil benimki. Hatta ben tahin pekmez yiyorum 3 kahvaltılığımdan biri. Onu da kesersem zeytinle yumurtaya talim inşallah kesmek zorunda kalmam.