- 2 Mart 2017
- 2.822
- 3.494
- 133
Eşek senin gözünle -
Kayahan İpek Acar- Ninni
Uyu yavrum yine sabah oluyor.
Benim annem, benim annem.
Ve bu paylaştığım çok güzel kızlar duygulanabilirsiniz :)
Yaa gece gece gözlerim doldu valla
Cook güzelll
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşek senin gözünle -
Kayahan İpek Acar- Ninni
Uyu yavrum yine sabah oluyor.
Benim annem, benim annem.
Ve bu paylaştığım çok güzel kızlar duygulanabilirsiniz :)
ki diş çıkarma dönemindeyiz 2. geliyor Yaa gece gece gözlerim doldu valla
Cook güzelll![]()
Ben çok seviyorum valla.Oyuncular bence çok yeteneklicok kisi guluyor o programa:)
hatta biz esimle sorun bizde sanirim diye dusunmeye baslamistik:)
merak ettim o skeci,izleyecegim:)
Ben geçen ay kan değerlerime baktırdım canım her şey normal çıktı.tahlil yapildi mi canim sana?
Bende seviyorum belki tuhaf olan bizizdir :) özellikle Şevket favorim :)))Ben çok seviyorum valla.Oyuncular bence çok yetenekli
Ben çok seviyorum valla.Oyuncular bence çok yetenekli
Bende seviyorum belki tuhaf olan bizizdir :) özellikle Şevket favorim :)))
Ben geçen ay kan değerlerime baktırdım canım her şey normal çıktı.

Bende seviyorum belki tuhaf olan bizizdir :) özellikle Şevket favorim :)))
Ayy masallah yaa ne güzell... darısı basımıza...Bugün bir şey denedim sabahtan beri 5 uyku uyuttum hiçbirinde kucağıma almadım ordan oraya gezdirmedim :) uykusu geldiğini anladığımda yatağa bıraktım biraz ağlamasına izin verdim emziği 20 defa attı geri taktım ( bu sırada yüzümden gülümsemeyi hiç bırakmadım ) gözler gitti ve daldı. Ekstra yaptığım şey yine beyaz gürültü ve eline battaniyesini vermek. Tabi emzik zaten kurtarıcı. Normal yöntemlerime göre biraz daha uzun sürüyor ama olacak gibibu da benim çakma uyku eğitimim
ki diş çıkarma dönemindeyiz 2. geliyor
![]()
Evet ya hep evdeyim diye. Bir de devit kullandım hamilelikte falan doğumdan sonra devam et dedi doktorum. Ben ipeğe wellcare 400iu alacağıma 600iu almışım, onu kendim kullanıyorum ipeğe 400iu olanı aldım onu veriyorum.d vitamini takviye olsun diye mi aliyosun o zaman?
ben de dun baktirdim sonunda degerlerime:)
ilk defa kan degerlerim iyi cikti
tiroid de iyiymis. ultrason cekildi,onda da sorun yok.20 gun.sonra da d vit. sonucu cikacak.
Benim annemi de dinlediniz mi ?
Çok geçmiş olsun. Allah damatligini da gostersin insallah. Oğluma da haftaya çarşambaya gün aldık. Uyutmatacagim demiş doktor. Acikcasi biraz tedirgin oldum. Cok hareketli. Sunnet sirasinda nasil duracak ki! Birde cani acirmi, korkarmi.selam canim. lokal atestezi yapildi. dikisli oldu ve en son koter (sanirim boyleydi ismi) kullandi doktor. yanindaydim ama bakamadim ne yaptigina. bayiltilmadi ama.
Evet ya hep evdeyim diye. Bir de devit kullandım hamilelikte falan doğumdan sonra devam et dedi doktorum. Ben ipeğe wellcare 400iu alacağıma 600iu almışım, onu kendim kullanıyorum ipeğe 400iu olanı aldım onu veriyorum.
Ya ben tv izliyemiyorummmmm ağlıycam 1 den önc uyumuyo bizim bebe