Amin insallah biter gider sizin de iki aydan fazla sürdü çok feci birşey. Sirtim kolum kopuyordu. Şimdi hasta diye yoruluyorum ama oturarak sakince emzirmeyu ozlemisim
Günaydın hasta olan bebeklere rabbim şifa versin biran önce bizimde zor bir gecemiz geçti burun tıkanıklığı ara ara ara öksürük sinirlenip ağlayarak 2 saatte bir uyanma
2. Diş göründü. accık huzursuz ve her şeyi çılgınca ağzına götürmek dışında başka bir şey yok çok şükür :) inşallah herkesin böyle kolay geçer. Hatta daha kolay :)
Ddstn33
canım kesinlikle yanlış anlama çok tatlı olduklarını kastederek kuduruk diyorsun ama daha hoş bi kelime seçebilirsin :) biz ve başkaları severken hitap edilen kelimelere dikkat etmeliyiz öyle öyle çocukta etiket olur. Ayrıca 40 kere söylersen olur da denir. Yanlış anlamayacağını düşünüyorum çünkü hepimiz yapıyoruz bunu . Ben elimden geldiğince düzelttim kelimelerimi :) ve çevremi de uyarıyorum. Şerefsiz diye çocuk sevilir mi mesela ne kadar büyük bir kelime...
2. Diş göründü. accık huzursuz ve her şeyi çılgınca ağzına götürmek dışında başka bir şey yok çok şükür :) inşallah herkesin böyle kolay geçer. Hatta daha kolay :)
Günaydın hasta olan bebeklere rabbim şifa versin biran önce bizimde zor bir gecemiz geçti burun tıkanıklığı ara ara ara öksürük sinirlenip ağlayarak 2 saatte bir uyanma
ayy evet. anneme kardesime bile zorlaniyorum ben. almis olmak icin almayi sevmiyorum,iyice icime sinmesi lazim. o yuzden dolas allah dolas:)
o yuzden altin daha cok is gorur. bi borcunu falan kapatir,kenara koyar biriktirir.
Ddstn33
canım kesinlikle yanlış anlama çok tatlı olduklarını kastederek kuduruk diyorsun ama daha hoş bi kelime seçebilirsin :) biz ve başkaları severken hitap edilen kelimelere dikkat etmeliyiz öyle öyle çocukta etiket olur. Ayrıca 40 kere söylersen olur da denir. Yanlış anlamayacağını düşünüyorum çünkü hepimiz yapıyoruz bunu . Ben elimden geldiğince düzelttim kelimelerimi :) ve çevremi de uyarıyorum. Şerefsiz diye çocuk sevilir mi mesela ne kadar büyük bir kelime...
Niyetin güzel üslubun kusursuz...Bende yanlis olabilecegini dusundugun birseyi duzeltmeye calisma çaban icin de tesekkur ederim.Ama " şerefsiz" kelimesiyle eşdeger bir kelime kullanmis olsaydim yazdiklarinda sonuna kadar hakli olurdun ki...o da sadece benim özelime yazsaydin olurdu." Bir insanin bir insana başkalari yaninda verdigi öğüt ; öğüt değil hakarettir." (Hz.Ali)
Benim nasil "çirkin oğlum benim" dedigimi gorsen emin ol gözlerin yaşarir.40 defa söylersem cirkin olacagini da dusunmuyorum.Sadece baskasinin bir tek cocugunu isaret ederek "kuduruk bu" degil kendi kuzumu da dahil ederek sevgiyle sefkatle merhametle "kuduruk bunlar" dedigim bir kitle 40 defa soylesem kudurup agzindan köpuk mu gelecek?
Bence hayat dersi verebilmek icin daha derin olmak gerekir.
Bebeginizin ikinci disi hayirli olsun.
Sevgi ve saygilarimla
Ddstn33
hayat dersi vermedim haddim değil. basit bir hatırlatma ve sadece sana hatırlatmak istemediğim için burdan yazdım farkında olmadan herkes yapıyor bunu.
Amin insallah biter gider sizin de iki aydan fazla sürdü çok feci birşey. Sirtim kolum kopuyordu. Şimdi hasta diye yoruluyorum ama oturarak sakince emzirmeyu ozlemisim
Burdayim cnm bu hafta sonuna dogru sadece etiket var mi diye girip baktim arada... kirli birsey yok aksine sanirim gecen gerceklesen hadiselerin musebbihi olan kisi su yuzune cıkmış bildiğim kadariyla... hani sen de yazmistin ya birileri bir yerde iki muhabbet etmiş asil cirkin olan forumu kariştırmak isteyen bir köstebek var diye... o kostebek bulundu icini ferah tut sıkıntı yok
Daha iyiyiz toparladık.buharımız bitti carsamba günü.cok nadir öksürügümüz var o da geciyor yavas yavas.
Senin kuzular nasıl? Ayse baslayacak diodun okula? Duru 'da tamamen atlatmıstır insallah