2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
D dstn33 canım kesinlikle yanlış anlama çok tatlı olduklarını kastederek kuduruk diyorsun ama daha hoş bi kelime seçebilirsin :) biz ve başkaları severken hitap edilen kelimelere dikkat etmeliyiz öyle öyle çocukta etiket olur. Ayrıca 40 kere söylersen olur da denir. Yanlış anlamayacağını düşünüyorum çünkü hepimiz yapıyoruz bunu . Ben elimden geldiğince düzelttim kelimelerimi :) ve çevremi de uyarıyorum. Şerefsiz diye çocuk sevilir mi mesela ne kadar büyük bir kelime...

Sevgiler

Teşeklür ederim
Geçmiş olsunn bizde de durum aayniydi. Umarım bir an önce toparlar minikler
inşallah canım genzimiz açılsın diye banyo yaptırdık bakalım faydası olacak mı
Sizede geçmiş olsun .
2. Diş göründü. accık huzursuz ve her şeyi çılgınca ağzına götürmek dışında başka bir şey yok çok şükür :) inşallah herkesin böyle kolay geçer. Hatta daha kolay :)
ay ne güzel bizimde çıksa biran önce .inşallah

Evet , zaten kıyafet almak çok zor başkasına

ayy evet. anneme kardesime bile zorlaniyorum ben. almis olmak icin almayi sevmiyorum,iyice icime sinmesi lazim. o yuzden dolas allah dolas:)
o yuzden altin daha cok is gorur. bi borcunu falan kapatir,kenara koyar biriktirir.

Niyetin güzel üslubun kusursuz...Bende yanlis olabilecegini dusundugun birseyi duzeltmeye calisma çaban icin de tesekkur ederim.Ama " şerefsiz" kelimesiyle eşdeger bir kelime kullanmis olsaydim yazdiklarinda sonuna kadar hakli olurdun ki...o da sadece benim özelime yazsaydin olurdu." Bir insanin bir insana başkalari yaninda verdigi öğüt ; öğüt değil hakarettir." (Hz.Ali)
Benim nasil "çirkin oğlum benim" dedigimi gorsen emin ol gözlerin yaşarir.40 defa söylersem cirkin olacagini da dusunmuyorum.Sadece baskasinin bir tek cocugunu isaret ederek "kuduruk bu" degil kendi kuzumu da dahil ederek sevgiyle sefkatle merhametle "kuduruk bunlar" dedigim bir kitle 40 defa soylesem kudurup agzindan köpuk mu gelecek?
Bence hayat dersi verebilmek icin daha derin olmak gerekir.
Bebeginizin ikinci disi hayirli olsun.
Sevgi ve saygilarimla

D dstn33 hayat dersi vermedim haddim değil. basit bir hatırlatma ve sadece sana hatırlatmak istemediğim için burdan yazdım farkında olmadan herkes yapıyor bunu.

teşekkürler dişimiz için :)

Amin insallah biter gider sizin de iki aydan fazla sürdü çok feci birşey. Sirtim kolum kopuyordu. Şimdi hasta diye yoruluyorum ama oturarak sakince emzirmeyu ozlemisim

ayni durumdayim canim. bel boyun kalmadi.
bizim de 2 ayi gecti

oturarak rahatca emzirmek oyle buyuk luks ki

Kim o cnm ben bilmek isterim sonuçta kimseye anlatmadıgımız konuları burda konuşuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…