2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
" Bir insanin bir insana başkalari yaninda verdigi öğüt ; öğüt değil hakarettir." (Hz.Ali)
Ne kadar güzelmiş ilk defa duydum ve çok etkilendim. Aklımın bir kenarına kazıdım.

2. Diş göründü. accık huzursuz ve her şeyi çılgınca ağzına götürmek dışında başka bir şey yok çok şükür :) inşallah herkesin böyle kolay geçer. Hatta daha kolay :)
Masallah darisi basimiza biz ilkini bekliyoruz daha aynen cilgi gibi her seye saldiriyor kucuk timsah daha sormusmuydum hatirlamiyorum kac aylik sizin bebiş canim

Daha iyiyiz toparladık.buharımız bitti carsamba günü.cok nadir öksürügümüz var o da geciyor yavas yavas.
Senin kuzular nasıl? Ayse baslayacak diodun okula? Duru 'da tamamen atlatmıstır insallah
Gelmis gecmis olsun size de tum hasta kuzucuklara da insallah

D dstn33 biz de çok kullanırız o kelimeyi :) çirkin diye de severiz,, herşeyi cılkını çıkararak irdelemek manasız geliyor bana da.. hangi duygularla söylediğin önemli.. çirkin kızım diye seviyorum, gülüyor :) önemli olan o bence.. gerisi boş.. herşeyi kitabına göre yapsak, herşey kusursuz mu olacak? Yahut hepsi kusursuz, aynı kalıplarla yetişmiş birbirinin tıpatıp aynısı olan yeni bir nesil mi yetiştireceğiz sanki.. hadi hepsi öyle oldu, başardık diyelim; mutlu mu olacaklar o muhteşem dünyalarında.. :) işin esası bu değil bence de, hak veriyorum sana kendi bakış açımla :)

Kızlar kontrolumuzu olduk 9 kilo 80 gram boyu da 70 cm olmuş tadımlara başlıyoruz yavaş yavaş çok heyecanlıyım :) Kerem biraz hastaydı yazmıştım şükür ki Ciğerleri boğazı vs temiz sadece burun tıkanıklığı var. Öksürük de burnu tikanik olduğu için ağzından nefes alıyor boğazı kuruyor ondan yapıyor dedi. Normal klasik önlemleri söyledi ama ben zaten hepsini yapıyorum yine de tıkanıyor bu kış zor geçecek gibi bu konuda Dış belirtileri aynen devam sertlik de var ama görünürde dis yok hala, yakında çıkar dedi. Şimdilik yeni araştırma konularim yoğurt yapma, Buharda sebze haşlama falan

Diş sıkıntı yapıyordur dedi bi de ondan da huzursuz olabilir dedi. Bi jel vardı elinle sür dedi ama kullanıp kullanmamakta kararsızim. Burnu için de sprey söyledi ama o da ilaç sonuçta bilmiyorum kullansam mi

Tesekkur ederim

Masallah boyuna kilosunaHayirli olsun ek gidaya gecisiniz

Hey maşallah tombik oğluna, ne güzel sağlıkla kocaman olmuş. Burnu da tıkanıyor elden bir şey gelmiyor maalesef. Ek gıda serüveniniz hayırlı olsun

Diş sıkıntı yapıyordur dedi bi de ondan da huzursuz olabilir dedi. Bi jel vardı elinle sür dedi ama kullanıp kullanmamakta kararsızim. Burnu için de sprey söyledi ama o da ilaç sonuçta bilmiyorum kullansam mi
Yanlış biliyor olabilirim ama o jeller ağzını uyuşturup acıyı hissetmemesi için var sanırım ve yutması halinde boğazını da uyuşturuyor ve yutkunma sorunu yapıyor diye biliyorum. Biraz araştır istersen.

Masallah kuzucuga son zamanben de jelden alsam mi diye dusunmustum cok huzursuz kuzucum eger denersen paylas bizimle canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…