Çok geçmiş olsunGünaydın hasta olan bebeklere rabbim şifa versin biran öncebizimde zor bir gecemiz geçti burun tıkanıklığı ara ara ara öksürük sinirlenip ağlayarak 2 saatte bir uyanma
Ayyy insallah:))) amiiinnnnn diorum2. Diş göründü. accık huzursuz ve her şeyi çılgınca ağzına götürmek dışında başka bir şey yok çok şükür :) inşallah herkesin böyle kolay geçer. Hatta daha kolay :)
" Bir insanin bir insana başkalari yaninda verdigi öğüt ; öğüt değil hakarettir." (Hz.Ali)Niyetin güzel üslubun kusursuz...Bende yanlis olabilecegini dusundugun birseyi duzeltmeye calisma çaban icin de tesekkur ederim.Ama " şerefsiz" kelimesiyle eşdeger bir kelime kullanmis olsaydim yazdiklarinda sonuna kadar hakli olurdun ki...o da sadece benim özelime yazsaydin olurdu." Bir insanin bir insana başkalari yaninda verdigi öğüt ; öğüt değil hakarettir." (Hz.Ali)
Benim nasil "çirkin oğlum benim" dedigimi gorsen emin ol gözlerin yaşarir.40 defa söylersem cirkin olacagini da dusunmuyorum.Sadece baskasinin bir tek cocugunu isaret ederek "kuduruk bu" degil kendi kuzumu da dahil ederek sevgiyle sefkatle merhametle "kuduruk bunlar" dedigim bir kitle 40 defa soylesem kudurup agzindan köpuk mu gelecek?
Bence hayat dersi verebilmek icin daha derin olmak gerekir.
Bebeginizin ikinci disi hayirli olsun.
Sevgi ve saygilarimla
Selam cnm,ne oldu ki? Bildigim kadarıyla yardımcı olmaya calısırım...Günaydın ek gıdaya klsik yöntemle geçenlerden yardım istiyorum kafam çok karışık ya
Aynı durumdayız canım nedir sıkıntın?paylaşalım birbirimize.Günaydın ek gıdaya klsik yöntemle geçenlerden yardım istiyorum kafam çok karışık ya
Masallah darisi basimiza biz ilkini bekliyoruz daha2. Diş göründü. accık huzursuz ve her şeyi çılgınca ağzına götürmek dışında başka bir şey yok çok şükür :) inşallah herkesin böyle kolay geçer. Hatta daha kolay :)
Gelmis gecmis olsun size de tum hasta kuzucuklara da insallahDaha iyiyiz toparladık.buharımız bitti carsamba günü.cok nadir öksürügümüz var o da geciyor yavas yavas.
Senin kuzular nasıl? Ayse baslayacak diodun okula? Duru 'da tamamen atlatmıstır insallah
Masallah darisi basimiza biz ilkini bekliyoruz dahaaynen cilgi gibi her seye saldiriyor kucuk timsah daha sormusmuydum hatirlamiyorum kac aylik sizin bebiş canim
Masallah aynilar hemen hemenÇok teşekkürler 5,5 aylık :)
Ayyy insallah:))) amiiinnnnn diorum
2.disiniz de hayırlı olsun:)
D dstn33 biz de çok kullanırız o kelimeyi :) çirkin diye de severiz,, herşeyi cılkını çıkararak irdelemek manasız geliyor bana da.. hangi duygularla söylediğin önemli.. çirkin kızım diye seviyorum, gülüyor :) önemli olan o bence.. gerisi boş.. herşeyi kitabına göre yapsak, herşey kusursuz mu olacak? Yahut hepsi kusursuz, aynı kalıplarla yetişmiş birbirinin tıpatıp aynısı olan yeni bir nesil mi yetiştireceğiz sanki.. hadi hepsi öyle oldu, başardık diyelim; mutlu mu olacaklar o muhteşem dünyalarında.. :) işin esası bu değil bence de, hak veriyorum sana kendi bakış açımla :)D dstn33 canım kesinlikle yanlış anlama çok tatlı olduklarını kastederek kuduruk diyorsun ama daha hoş bi kelime seçebilirsin :) biz ve başkaları severken hitap edilen kelimelere dikkat etmeliyiz öyle öyle çocukta etiket olur. Ayrıca 40 kere söylersen olur da denir. Yanlış anlamayacağını düşünüyorum çünkü hepimiz yapıyoruz bunu . Ben elimden geldiğince düzelttim kelimelerimi :) ve çevremi de uyarıyorum. Şerefsiz diye çocuk sevilir mi mesela ne kadar büyük bir kelime...
Sevgiler
Canim özelden yazacagim sana burasi mesgul olmasin artikKim o cnm ben bilmek isterim sonuçta kimseye anlatmadıgımız konuları burda konuşuyoruz
Tesekkur ederimD dstn33 biz de çok kullanırız o kelimeyi :) çirkin diye de severiz,, herşeyi cılkını çıkararak irdelemek manasız geliyor bana da.. hangi duygularla söylediğin önemli.. çirkin kızım diye seviyorum, gülüyor :) önemli olan o bence.. gerisi boş.. herşeyi kitabına göre yapsak, herşey kusursuz mu olacak? Yahut hepsi kusursuz, aynı kalıplarla yetişmiş birbirinin tıpatıp aynısı olan yeni bir nesil mi yetiştireceğiz sanki.. hadi hepsi öyle oldu, başardık diyelim; mutlu mu olacaklar o muhteşem dünyalarında.. :) işin esası bu değil bence de, hak veriyorum sana kendi bakış açımla :)
Masallah boyuna kilosunaKızlar kontrolumuzu olduk 9 kilo 80 gram boyu da 70 cm olmuştadımlara başlıyoruz yavaş yavaş çok heyecanlıyım :) Kerem biraz hastaydı yazmıştım şükür ki Ciğerleri boğazı vs temiz sadece burun tıkanıklığı var. Öksürük de burnu tikanik olduğu için ağzından nefes alıyor boğazı kuruyor ondan yapıyor dedi. Normal klasik önlemleri söyledi ama ben zaten hepsini yapıyorum yine de tıkanıyor bu kış zor geçecek gibi bu konuda Dış belirtileri aynen devam sertlik de var ama görünürde dis yok hala, yakında çıkar dedi. Şimdilik yeni araştırma konularim yoğurt yapma, Buharda sebze haşlama falan
Hey maşallah tombik oğluna, ne güzel sağlıkla kocaman olmuş. Burnu da tıkanıyor elden bir şey gelmiyor maalesef. Ek gıda serüveniniz hayırlı olsunKızlar kontrolumuzu olduk 9 kilo 80 gram boyu da 70 cm olmuştadımlara başlıyoruz yavaş yavaş çok heyecanlıyım :) Kerem biraz hastaydı yazmıştım şükür ki Ciğerleri boğazı vs temiz sadece burun tıkanıklığı var. Öksürük de burnu tikanik olduğu için ağzından nefes alıyor boğazı kuruyor ondan yapıyor dedi. Normal klasik önlemleri söyledi ama ben zaten hepsini yapıyorum yine de tıkanıyor bu kış zor geçecek gibi bu konuda Dış belirtileri aynen devam sertlik de var ama görünürde dis yok hala, yakında çıkar dedi. Şimdilik yeni araştırma konularim yoğurt yapma, Buharda sebze haşlama falan
Yanlış biliyor olabilirim ama o jeller ağzını uyuşturup acıyı hissetmemesi için var sanırım ve yutması halinde boğazını da uyuşturuyor ve yutkunma sorunu yapıyor diye biliyorum. Biraz araştır istersen.Diş sıkıntı yapıyordur dedi bi de ondan da huzursuz olabilir dedi. Bi jel vardı elinle sür dedi ama kullanıp kullanmamakta kararsızim. Burnu için de sprey söyledi ama o da ilaç sonuçta bilmiyorum kullansam mi
Masallah kuzucugaKızlar kontrolumuzu olduk 9 kilo 80 gram boyu da 70 cm olmuştadımlara başlıyoruz yavaş yavaş çok heyecanlıyım :) Kerem biraz hastaydı yazmıştım şükür ki Ciğerleri boğazı vs temiz sadece burun tıkanıklığı var. Öksürük de burnu tikanik olduğu için ağzından nefes alıyor boğazı kuruyor ondan yapıyor dedi. Normal klasik önlemleri söyledi ama ben zaten hepsini yapıyorum yine de tıkanıyor bu kış zor geçecek gibi bu konuda Dış belirtileri aynen devam sertlik de var ama görünürde dis yok hala, yakında çıkar dedi. Şimdilik yeni araştırma konularim yoğurt yapma, Buharda sebze haşlama falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?