2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
İşe başlamadan biberonl bir dene istersen , memeyi bırakırsa kaygın varsa kaşıkla da verdirebilirsin sütü, ek gıdaya geçmiş miydin kaçırdım orasını ? Şöyle düşün çocuğuna daha iyi bir gelecek vermek için çalışıyorsun maddi açıdan çoçuğunun imkanlarındaha fazla olsun diye, bu belki motive eder seni

İyi geceler kızlar yiğit bu ara çok zor dalıyor uykuya kucağımda sallıyorum ayagmda sallıyorum yok iyice yorulunca pes ediyor uykuya dalıyor 10 15 gecmeden tekrar başlıyor önceden emzirirdim kendi uyurdu ne oluyor bu cocuklara ikinci olmasına rağmen unutmuşum

büyüyorlar sanırım canim

Öyle tabii klasik ama onun için calısacagım... arada anneme bırakup cıkıyorum alışsın diye biberonla verdi sütümü bi sıkıntı olmadı ama simdi her gün öyle olcak,dedigin gibi kasığı deneyebilirim sorun olursa.ek gıdaya geceli 2 hfta oldu Allahtan.

Algilari aciliyor cnm... uyku egitimi vermeyi dudunuyor musun peki ?

Seninki daha da zormus nasıl olcak bilmiyorum valla..
Saglıgı yerinde olsun da ben cekerim diyorum ama onu da benden mahrum bırakıcam o koyuyor ama calısmakta zorundayım..Allah yardımcımız olsun valla.

Bizzzne yaparsam yapayım yüz üstü olmayınca bir türlü uyumuyor maalesef ve hala dönemiyor oğlum ben hep yüz üstü uyuduğu için dönemediğini düşünüyorum. Bir umut dönmesini bekliyorum belki o zaman sırt üstü yatar

Yok yorucu deil isim,masa başı.sakin ortamım,işim fln... insallah dedigin gibi olur..ise baslayan arkadaslarla konustugumda ilk bir kac hafta zorlanıyorsun sonra ii bile geliyor diyorlar umarım onlar haklı cıkar...

Kızlar bu pirinç unlu meyveli mamalar varmış.eşim bakkalda görmüş.illa alıcam kızıma yesin diyor.
Bende almana gerek yok.aynısını bende evde yapabilirim hemde katkısız diyorum.
Yok anlamıyor.onlardan yese ölürmüymüş
İçeriği nedir bunların.kullanan oldumu hiç.
Bilgim olmadığı için sadece kuru inat yapıyorum :) doktorumuz karar versin dedim kapattım konuyu.
Bide kavanozda meyve püreleri var.içeriğine baktım katkı maddesi ve koruyucu yoktu.biz elma ve havucu denediğimiz için elmalı havuçlu aldım bi tane.başta çok sevmesede yedi biraz.

Sizin fikirlerinizide almak istiyorum..

Valla topikteki neredeyse tüm bebelerde aynı sorun var... hepimizinki aynı dönemde böyle olduguna göre atak mıdır ne zımbırtıdır die düsünüyorum,ama gececek ve topik olarak burada misss gibi uyudugu günleri de konusacagız insallah ,inanıyorum buna(evrene iyi maj göndermek lazım)
Tabii bunu yazarken bizimkinin babasının kucagında bu saatte uyumamak icin çılgınca aglaması da cok ironik

Bana sorarsan paketlenmis ürün tercih etme derim,dedigin gibi evde kendin yapsan daha iyi bence.kavanozda meyve püresini hipp inkini ablam yegenime cok vermisti bi sıkıntı olmadı:) ama ben onu da evde yapmaktan yanayım..

İns cnm büyük oğlum 4 yaşında yatağına yatıyor masalını okuyoruz uyuyor küçükken çok zor bir bebekti sırayla yatıyorduk biraz babası biraz ben küçük paşamda abisi kadar olsa diyorum hepsi geçiyor unutuluyor

Biz de suan ayni durumdayiz ay ne atakmis ama suan o dokunma derdinde tablete Ayaz ' dan sevgiler tum gececi bebislere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…