2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben de haftaya başlıycam.İkinci olmasına rağmen bakıp bakıp ağlıyorum açıkçası.Bi de ablası zaten emmiyodu.Daha rahattı.Bi de süt bırakma yetiştirme telaşı olucak bunda.Sabah babası taşıycak akşam önce kreşten ablayı alıp anneme gidicem.Orda babayı bekliycez.Eve gel yemek hazırla ye yedir yatır yemek yap ertesi güne hazırlan yat hayatı olucak benim için

İyi akşamlar :) biliyorsunuz bizimki nin uyku sorunu var.2 seferde yüz üstü uyuyor nispeten daha uzun uyuyor.Dönerken uyandırıyordu kendini gerçi hala uyandırıyor ara sıra ama bana bir ümit oldu 1 yaşına kadar Ani olum sendromu riski var allah korusun ama merak ettim bu şekilde olan var mı bebeği yüz üstü uyuyan var mı?

Göğsümü yaka yaka tam tabiri olmuş ben de çok sıcak severim.
Aynen bende severim öyle içmeilyi. Mikroplar ölür gibi bir bilincaltim mi var ne :)
Esasen marifet ihlamurda balda değil diyor bir dr vücuda sıcak birşeyin girip daha yoğun su kaybına neden olmasiymis. Su kaybetmek mikropların vücudu terketmesi ve daha hızlı iyileşme

Ya ben bu açık sütü alıp kaynatmak mı yoksa günlük süt alıp mayalamak mı hala bunu düşünüyorum hangisini yapmamız daha doğru bilen varsa lütfen yardımcı olsuuunnn
Süt tüketimi için açık süt hiç uygun değil. Şöyleki kaynatmak zorunda kalıyoruz ve çok fazla besin değeri kaybediyor. Yüksek ısıda uzun süre duruyor. Paketli sütlerde katkı olmaz ve yüksek derecelere saniyeler içinde inip çıktığı için hem temizleniyor hem de kısa süre maruz kaldığı için değer kaybetmiyor. Günlük süt bu ısıya daha az maruz kaldığı için daha kısa raf ömrü ve çabuk tüketecekseniz en sağlıklısı.gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Paket yoğurtta elbet katkı var onun için bunu söyleyemem. Bebek yoğurdu için günlük süt alıp kaynatmadan sadece ısıtarak mayalamak en iyisi bence

Hayır benimki hiç öyle uyumadı. Belki uyku arasında emzirdikten sonra ben koyarsam uyuyor o da çok uzun değil. Ama bence ani ölüm riski geçti ya kendini kurtarabilir diye düşünüyorum gerçi bakmadım kaç aya kadar risk altında

ö
Çok teşekkür ederim , söz konusu bebekler olunca her şeyin en sağlıklısı olsun istiyor insan.

ofelyam valla yazdıklarını okurken yoruldum :) Allah yardımcın olsun. Gün içinde düzenli nefes alıp vermeye dikkat et. Bedenin yorulsa bile zihnin dinç kalmalı. Ama anne ve kadın ikisi bir arada olunca altından kalkamayacağı bir şey yok :)

A atopikk valla günlük süt mayalamak daha kolay kaynatıp taşırma riski de yok Hem sütçü de gelmiyor zaten günlük sütle yapayım ben de madem.
Ben günlük sütle yaptım denemek için geçen gün. Kıvamı çok hafif sivi oldu ama bununla ilgili midir bilemiyorum. Normal taze sütle baya sıkı oluyor ama günlük sütle onu yakalayamadım. Yine de daha pratik bebeğe yapmak için.

Çok şükür her tarafa dönüyor kurtarır kendini istatistiklere bakınca 1 yaş olarak gördüm açıkçası işime geliyor çünkü o da bende uykusuzuz yani anlamadım hafif kundaga rağmen uyanıyor sırt üstünde neden yüz üstü daha uzun süre uyuyor gazı mi var acaba hala?

Y yakamozeinstein yan yatmıyor mu? Ben yana yatırıp eline bir örtü verdiğimde dalıyor.
Yan yatıyor ama tam donecegi zaman kendisini uyandırıyor yoksa yan yatınca da uyuyor ama aynı benim gibi deli yatıyor çok pozisyon değiştiriyor özellikle baktım uyurken dönüyor bu yüzden de hemen uyanıyor daha donmeye de alisamadi sanırım ya hiç anlamiyorum

ben hic oyle uyutmadim canim.

canim basladiniz mi ek gidaya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…