2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Özel mi çalışıyorsun? 3saat süt iznin olmayacak mı? Bebeğine kim bakacak?
Özeldeyim haftada 1 gün gitmeyecegim,annem bakacak o konuda gözüm arkada deil ,ben nasılsam o da öyledir cok iyi bakar.zaten anaokulu öğretmenligi yapmıs zamanında,sabırlı ve cocukların dilinden ii anlar ama mevzu o deil tabii ki,bırakıp gitmek zor. Bi de memeden uzaklasırsa die de korkuyorum

zor bir durum inşallah uzaklaşmaz. Belki daha çok özler daha çok emer. Öyle düşün. :) yorucu bir işte mi çalışıyorsun? bedenen de yorulmazsan eğer eve geldiğinde nitelikli zaman geçirdiğin sürece kötü etkisi en aza inmiş olur. Annenin bakması da çok büyük nimet :) ben de en çok ona güvenirim.

O masraflarinizla ilgilenmeleri gerekir bu durumda... onlarin insaat durumu size zarar veriyorsa... kat mulkiyeti kanununa gore zaten ortak tesisat borulariyla ilgili giderler binanin ortak masrafi oluyor...
Ev sahibimize söyledim apartmandan para toplanıp başka bişey yapıcaklarmış ne yaparsa yapsınle sorunu çözsünlerde

ironik... herkes özelden yazıyor ama sen, bende olmayan bu engin sagduyunla buradan yazıyorsun.
Annelik ve bebek adına olan paylasimlarda bulusmak üzere o zaman.
Ben sana sağduyun yok falan demedim ki.. ama herşeyi üzerinize alınmaya başladınız :) hem de mesajımda o konuyla ilgili tek bir cümle bile yok. Anlamadım hala sorununuz nedir.. sen başkasına yazdığın mesajda beni etiketleyeceksin ben de görmezden mi geleceğim?

cik çık mı?? :))

bir ataktan digerine savruluyor bu bebeler ve anaları
bizde de var yabancilama.az once kardesimle yuzyuze gorusme yaptik,emiri gosterdim,iki hafta once gormustu,simdi yabanciladi,once dudaklar buzuldu,sonra gozler doldyu veeee aglama:))))

yok canim bir sey kacirmadin:)
ben naber genclik yazdim D dstn33 e,o da bana senden naber dedi,ben de Gretchen Grundler e sende durumlar nasil dedim,o da bana sende nasil dedi,ben de sana sende durumlar nasil dedim
olay boyle gerceklesti

Bana dogrudan yazdığın mesajı ben ustume almayayım da komsum alsın istersen.
Ben sana konuyu uzatıyorsun diye etiket yapmadım. Niye uzerine alındıgını anlamadım.
Mesajımın son kısmında seni konunun kapandığını ilan eden diye etiketledim.

gecmis olsun canim.
bol mandalina ve portakal. bol ihlamur balli ve limonlu. gece sıcak banyo yapip uyumak. imkanin varsa yani bebise bakan biri varsa emzirmek disinda hep uzanmak. bana iyi gelenler bunlar.
Ah nerdee bakan biri bende dikkat ediyordum ama oğlumun hastalığı yüzünden uykusuz geceler falaan bittim galiba. Bir hafta sürer herhalde bu durum of

Ah nerdee bakan biri bende dikkat ediyordum ama oğlumun hastalığı yüzünden uykusuz geceler falaan bittim galiba. Bir hafta sürer herhalde bu durum of

insallah o kadar surmez ve gecer hemen. baslariysa ihlamur ve c vitaminiyle ilerlemesini engellersin belki. hicbir anne ve bebek hasta olmasin.

ahah evet çık
e o zaman ben de ayrica sorayim sende durumlar nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…