2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bence verme cnm illa katkı maddesi vardır hele o kavanozlara hic ısınamadm ben ya ilkte herkez cok ısrar etti ver ver diye kokusu bile tuhaf geliyor bana tabi en iyisini annesi olarak sen bilirsin

Kasik manasina ben pek sicak bakmiyorum o mamalardan yiyen bebekler normal yemek yemege geciste cok zorlaniyorlar diye duymustum... ne kadar dogru bilmiyorum ama... bir de illa bozulmasin raf omru olsun diye katki oluo onlarda... sen evde sebze puresi meyve puresi yaparsin zaten klasik besleyeceksen

Zor valla,bir arkadasım var kızı 2 yasına girdi 2.yi düsünüyor ayy sende yap valla dio... ne var öyle öyle büyüyorlar diyo.bunu diyen arkadasımın kızı yenidogan halinden beri aksam 8de yatar sabah 7de kalkar arada kalkar mamasını yer yatar. Ne gazı oldu ne bi huysuZlugu.. Uyanıkken koydugu yerde bıraksın 1 saat kalır gık demez,kucaktan nefret eder...öyle bende 3cocuk büyütürüm peşpeşe:)
Hos ne kadar zor olsa da 2. 3. Yü yapanlar varsa unutulup gidiyor demek ki:) gerci hep diorum saglıgı yerinde olsun da varsın biz uykusuz kalalım..

Canım bugün eşim hero baby nin meyve pürelerinden karışık aldı. Kavonozları minik diye yoğurt mayalıyacaktm.
Sonra dedim sen püreleri ye kavonozları bana ver.
Biraz sonra baktım hepsini açıp açıp çöpe sıyırmış.
Ben bile sevmedim tadını bebekler nasıl yesin onu diyor.
Bence taze taze al püre haline getir yesin bebişin. Koruyucu vs yok yazıyor ama o kadar raf ömrü nerden geliyor onu düşünmek lazım. Olabildiğince uzak tutmamız gerekiyor bebeklerimizi.
Tabi nacizane bu benim düşüncem

Her zaman duyarım ilk çocuğa güvenip 2. Yapanların bebekleri genelde huysuz oluyormuş ona güvenmemek lazım:)

Simge 84 ervahafsa arch2401 _Bayankus_

Her söylediğinize harfiyen katılıyorum.
İçeriğine bakmadım ama hiç içime sinmiyor.annelik iç güdüsü sanırım :)
Şua kaşıkla besliyorum çünkü daha eliyle yemeye uygun değil.mama kullandığım için dr ek gıdaya başla dedi.şimdilik meyve sebze püreleri yapıp veriyorum.
Avakado aldım.3 gün onu denicem şimdi.
Daha sonra blw ye geçicem inş.

Ah bu kocalar. Ne güzel eşim evde yapacak demiyor da ... valla ben içeriğini bilmiyorum ne desem yalan olur ama bu tarz şeyleri hep kendim yapma taraftarıyım. Evde yaparsan pirinç unu yerine irmik kullanmanı tavsiye ederim çok daha sağlıklı

Bana zahmet olmasın yorulmayayım diye söylüyomuş :)
Gerekirse kendimize yemek yapmam çocuğuma yaparım ama illa yaparım :)
Çocuk büyütmek kolaymı tabi uğraşıcam.
İrmikle suyu pişirip içine elma rendeliyorum.öyle yediriyorum.onu çok sevdi.

Ben dün avokado verdim icine az da peynir koyup,bir öğürüp kustu anlatamam
Bugun avokado armut elma verdim karıstırp,ehhh bayılmadı ama kusmadan yedi en azından.

Ben dün avokado verdim icine az da peynir koyup,bir öğürüp kustu anlatamam
Bugun avokado armut elma verdim karıstırp,ehhh bayılmadı ama kusmadan yedi en azından.

Avakadonun içine elma rendeliyim bende.bizimki hiç öğürmedi ama suratını buruşturup tiksiniyor :)
Ama kaşığı uzatınca ağzını açıyor her defasında :) öyle öyle alışıcaklar napalım.

Tamam gerçekten gerginlik hakim ortama öyleyse.. o zaman üstüne alınanlar grubuna kendimi de dahil ediyorum :) zaten bu meselede kişileri baz alarak yorum yapmadım fazla,, mesajlara dönsen sen de görürsün. Ben bürokrasiyi severim çünkü... problemlerimi de o şekilde çözmeyi tercih ederim. Bu mevzuda da öyle yaptım zaten, geri planda ve resmi yollarla...:) o yüzden daha fazla ortalığa dağılmasın istiyorum. Seninle aynı şeyi istiyorum yani.. ama birisi Mune dedikçe, başka birisi banlandıkça, başka biri cevap vermek zorunda kaldıkça vs vs uzadıkça uzuyor işte. Halbuki suçlu olduğunu kabul edenler zaten ya gitti ya da yazmıyor artık farkındaysan.. ortada burayı bağlayan bir sorun da kalmadı haliyle :) kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…