Bence verme cnm illa katkı maddesi vardır hele o kavanozlara hic ısınamadm ben ya ilkte herkez cok ısrar etti ver ver diye kokusu bile tuhaf geliyor bana tabi en iyisini annesi olarak sen bilirsinKızlar bu pirinç unlu meyveli mamalar varmış.eşim bakkalda görmüş.illa alıcam kızıma yesin diyor.
Bende almana gerek yok.aynısını bende evde yapabilirim hemde katkısız diyorum.
Yok anlamıyor.onlardan yese ölürmüymüş
İçeriği nedir bunların.kullanan oldumu hiç.
Bilgim olmadığı için sadece kuru inat yapıyorum :) doktorumuz karar versin dedim kapattım konuyu.
Bide kavanozda meyve püreleri var.içeriğine baktım katkı maddesi ve koruyucu yoktu.biz elma ve havucu denediğimiz için elmalı havuçlu aldım bi tane.başta çok sevmesede yedi biraz.
Sizin fikirlerinizide almak istiyorum..
Rutin olusturmak gerekiyormuş yigit simdi kac kg ?Düşünüyorum ama nasıl bir yöntemle vercegimi bilmiyorum
Kasik manasina ben pek sicak bakmiyorum o mamalardan yiyen bebekler normal yemek yemege geciste cok zorlaniyorlar diye duymustum... ne kadar dogru bilmiyorum ama... bir de illa bozulmasin raf omru olsun diye katki oluo onlarda... sen evde sebze puresi meyve puresi yaparsin zaten klasik besleyeceksenKızlar bu pirinç unlu meyveli mamalar varmış.eşim bakkalda görmüş.illa alıcam kızıma yesin diyor.
Bilgim olmadığı için sadece kuru inat yapıyorum :) doktorumuz karar versin dedim kapattım konuyu.
Bide kavanozda meyve püreleri var.içeriğine baktım katkı maddesi ve koruyucu yoktu.biz elma ve havucu denediğimiz için elmalı havuçlu aldım bi tane.başta çok sevmesede yedi biraz.
İns cnm büyük oğlum 4 yaşında yatağına yatıyor masalını okuyoruz uyuyor küçükken çok zor bir bebekti sırayla yatıyorduk biraz babası biraz ben küçük paşamda abisi kadar olsa diyorum hepsi geçiyor unutuluyor
Ayyy du daldı bizimkii... bekliyorum valla basında:/ paranoyak oldum ha uyandı ha uyanacak diye.Biz de suan ayni durumdayiz ay ne atakmis ama suan o dokunma derdinde tablete Ayaz ' dan sevgiler tum gececi bebislere
Canım bugün eşim hero baby nin meyve pürelerinden karışık aldı. Kavonozları minik diye yoğurt mayalıyacaktm.Kızlar bu pirinç unlu meyveli mamalar varmış.eşim bakkalda görmüş.illa alıcam kızıma yesin diyor.
Her zaman duyarım ilk çocuğa güvenip 2. Yapanların bebekleri genelde huysuz oluyormuş ona güvenmemek lazım:)Zor valla,bir arkadasım var kızı 2 yasına girdi 2.yi düsünüyor ayy sende yap valla dio... ne var öyle öyle büyüyorlar diyo.bunu diyen arkadasımın kızı yenidogan halinden beri aksam 8de yatar sabah 7de kalkar arada kalkar mamasını yer yatar. Ne gazı oldu ne bi huysuZlugu.. Uyanıkken koydugu yerde bıraksın 1 saat kalır gık demez,kucaktan nefret eder...öyle bende 3cocuk büyütürüm peşpeşe:)
Hos ne kadar zor olsa da 2. 3. Yü yapanlar varsa unutulup gidiyor demek ki:) gerci hep diorum saglıgı yerinde olsun da varsın biz uykusuz kalalım..
Ah bu kocalar. Ne güzel eşim evde yapacak demiyor da ... valla ben içeriğini bilmiyorum ne desem yalan olur ama bu tarz şeyleri hep kendim yapma taraftarıyım. Evde yaparsan pirinç unu yerine irmik kullanmanı tavsiye ederim çok daha sağlıklıKızlar bu pirinç unlu meyveli mamalar varmış.eşim bakkalda görmüş.illa alıcam kızıma yesin diyor.
Ah bu kocalar. Ne güzel eşim evde yapacak demiyor da ... valla ben içeriğini bilmiyorum ne desem yalan olur ama bu tarz şeyleri hep kendim yapma taraftarıyım. Evde yaparsan pirinç unu yerine irmik kullanmanı tavsiye ederim çok daha sağlıklı
Dogru diosun genelde dedigin gibi oluyor,cevremde cok örneği var:)Her zaman duyarım ilk çocuğa güvenip 2. Yapanların bebekleri genelde huysuz oluyormuş ona güvenmemek lazım:)
Simge 84 ervahafsa arch2401 _Bayankus_
Her söylediğinize harfiyen katılıyorum.
İçeriğine bakmadım ama hiç içime sinmiyor.annelik iç güdüsü sanırım :)
Şua kaşıkla besliyorum çünkü daha eliyle yemeye uygun değil.mama kullandığım için dr ek gıdaya başla dedi.şimdilik meyve sebze püreleri yapıp veriyorum.
Avakado aldım.3 gün onu denicem şimdi.
Daha sonra blw ye geçicem inş.
Di mi ya ayniyim ben de resmen gozum yari acik kulagim onun kipirdayisina odakli pur dikkat sadece kestiriyorum artikAyyy du daldı bizimkii... bekliyorum valla basında:/ paranoyak oldum ha uyandı ha uyanacak diye.
Aynen tilki uykusu oldu bnmki artık :)Di mi ya ayniyim ben de resmen gozum yari acik kulagim onun kipirdayisina odakli pur dikkat sadece kestiriyorum artik
Ben dün avokado verdim icine az da peynir koyup,bir öğürüp kustu anlatamam
Bugun avokado armut elma verdim karıstırp,ehhh bayılmadı ama kusmadan yedi en azından.
8 900 cnm 14 ağustosRutin olusturmak gerekiyormuş yigit simdi kac kg ?
Ne kadar cabuk büyüyorlar kuzularımız yaa...saglıkla büyüsünler her daim
Ben dün avokado verdim icine az da peynir koyup,bir öğürüp kustu anlatamam
Bugun avokado armut elma verdim karıstırp,ehhh bayılmadı ama kusmadan yedi en azından.
Tamam gerçekten gerginlik hakim ortama öyleyse.. o zaman üstüne alınanlar grubuna kendimi de dahil ediyorum :) zaten bu meselede kişileri baz alarak yorum yapmadım fazla,, mesajlara dönsen sen de görürsün. Ben bürokrasiyi severim çünkü... problemlerimi de o şekilde çözmeyi tercih ederim. Bu mevzuda da öyle yaptım zaten, geri planda ve resmi yollarla...:) o yüzden daha fazla ortalığa dağılmasın istiyorum. Seninle aynı şeyi istiyorum yani.. ama birisi Mune dedikçe, başka birisi banlandıkça, başka biri cevap vermek zorunda kaldıkça vs vs uzadıkça uzuyor işte. Halbuki suçlu olduğunu kabul edenler zaten ya gitti ya da yazmıyor artık farkındaysan.. ortada burayı bağlayan bir sorun da kalmadı haliyle :) kendine iyi bakBana dogrudan yazdığın mesajı ben ustume almayayım da komsum alsın istersen.
Ben sana konuyu uzatıyorsun diye etiket yapmadım. Niye uzerine alındıgını anlamadım.
Mesajımın son kısmında seni konunun kapandığını ilan eden diye etiketledim.
Serum oneririm.biraz gozunu acmana hafif atlatmana yardimci olur.Ah nerdee bakan biribende dikkat ediyordum ama oğlumun hastalığı yüzünden uykusuz geceler falaan bittim galiba. Bir hafta sürer herhalde bu durum of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?