Ya normalde ben peynirle karıstırınca seviyorum,fena olmuyor.hamileyken yemistim bol bol ama tabii bi elma armut muz gibi deil:)avokadonun tadi cok kotu ama,nasil yiyecekler bebeler
ben bile yiyemiyorum valla.
nerdeyse 6 ay olacak dogum yapali.hey gidi gunler. hastane cantasina ne koyacagimizi konusuyorduk bir vakitler:)
aminnn canim insallah:)
evet birkaç yorumun bu şekilde oldu malesef.. yani kötü niyetle yazmadığın belli oluyor gerçekten ama istemeden de olsa yanlış bir yere varıyor malesef :)A AysheDuru yok o kadar da değil. :) çocuğa şaka da olsa kötü söz söylememekten nelere gelmişsiniz :)
ya ben ne demek istediğimi anlatamıyorum burda genelde hiç kastetmediğim manalar çıkıyor
Herkes istediği gibi sevsin bebeğini.Ben sadece birkaç öğrendiğim şeyi burda paylaşmayı seviyorum ki onun için var burası. Farklı görüşlerde olmamız da çok normal sadece ricam söylediğim bir şeyi genellemeyelim. :) ama burda söylediklerimize tam ifade katamadığımız için böyle olabiliyor sorun değil. yorumun için teşekkürler :)
Cnm tadına baktın mı bebeğe vermeden önce?? Bana bir iki kere acısını denk geldi de, çok fena oluyor, minicik bir parça bile atsan bir tencere yemeği acıtabiliyorBen dün avokado verdim icine az da peynir koyup,bir öğürüp kustu anlatamam
Bugun avokado armut elma verdim karıstırp,ehhh bayılmadı ama kusmadan yedi en azından.
Cnm tadına baktın mı bebeğe vermeden önce?? Bana bir iki kere acısını denk geldi de, çok fena oluyor, minicik bir parça bile atsan bir tencere yemeği acıtabiliyorbir de sebze daha çok bastırıyor tadını, ben patates havuç vs ile verdim yedi bizim bıdık :)
Sevindim valla cnm,, uzamaması çok iyi olmuş.. biz çok yorulduk uzadıkça çünküDaha iyiyiz toparladık.buharımız bitti carsamba günü.cok nadir öksürügümüz var o da geciyor yavas yavas.
Senin kuzular nasıl? Ayse baslayacak diodun okula? Duru 'da tamamen atlatmıstır insallah
Soal cnmAyy masallah yesin yesin ne güzel:)
Baktım baktım acı deildi,cok az peynirle karıştırdım o tadını yumusatmıstı ama tabii armuta elmaya alıstıgı icin bi garip geldi...
Gecmis olsun hanimlar ...Sevindim valla cnm,, uzamaması çok iyi olmuş.. biz çok yorulduk uzadıkça çünküama Duru da epey toparladı, Ayşe’yi de son hafta götürdüm okula, ikinci dönemde de devam inşallah :) tabi ciğer koruyucular devam.. bazı günler elim gitmiyor vermeye, ama sonra toparlıyorum, girme böyle bir riske diyorum kendime... öyle öyle iyileşti çok şükür.. yine de diken üstündeyiz tabi
Bence de.. zaten kadının dünya kadar derdi var.. kılık kıyafet falan hiç yok gözünde yazıkayy evet. anneme kardesime bile zorlaniyorum ben. almis olmak icin almayi sevmiyorum,iyice icime sinmesi lazim. o yuzden dolas allah dolas:)
o yuzden altin daha cok is gorur. bi borcunu falan kapatir,kenara koyar biriktirir.
TeşekkürlerGecmis olsun hanimlar ...
Hoşbuldum canımHayır canım sünnet ve muayene farklı günlerde oluyor sr önce muayene ediyor pipisi gömük mü dönğyormu bebeğe bakıyor harekerlerine sönüp dönmediğine lokal anesteziye uygun mu diye uygunsa sünnet için randevu veriyor.
Hoşgeldin canım.
Ben 1 sebze,arada cok az yogurt aksam da meyve veriyorum.Soal cnmyeni denediğimiz herşeyde hem heyecanlanıp hem afallıyor tabi ama genel olarak kolay bir geçiş oldu.. artık yeşilliklere de başlayayım diyorum... iki öğün mü veriyorsun sen de şu an?
Sevindim valla cnm,, uzamaması çok iyi olmuş.. biz çok yorulduk uzadıkça çünküama Duru da epey toparladı, Ayşe’yi de son hafta götürdüm okula, ikinci dönemde de devam inşallah :) tabi ciğer koruyucular devam.. bazı günler elim gitmiyor vermeye, ama sonra toparlıyorum, girme böyle bir riske diyorum kendime... öyle öyle iyileşti çok şükür.. yine de diken üstündeyiz tabi
Cnm maasallah oncelikle tosuncuga8 900 cnm 14 ağustos
Blw sayfamiza da bekleriz cnm orasi da yavas yavas hareketlenecek insallahSimge 84 @ervahafsa arch2401 @_Bayankus_
Her söylediğinize harfiyen katılıyorum.
İçeriğine bakmadım ama hiç içime sinmiyor.annelik iç güdüsü sanırım :)
Şua kaşıkla besliyorum çünkü daha eliyle yemeye uygun değil.mama kullandığım için dr ek gıdaya başla dedi.şimdilik meyve sebze püreleri yapıp veriyorum.
Avakado aldım.3 gün onu denicem şimdi.
Daha sonra blw ye geçicem inş.
Oyle olan bebeklerim ardindan gelen hep kök sökturuyor cevremde hep oyle gordum... annem hala der ki ilk cocugum sen olmasaydin kardesini asla dusunmezdim. Ben cok usluymusum kardesim kok sokturdu tam 2 yil kolikti ve asla uyumuyordu kucaktan inmek istemiyordu ay cok zor bir bebekti gercekten... arkadasina selamimi ilet :)Zor valla,bir arkadasım var kızı 2 yasına girdi 2.yi düsünüyor ayy sende yap valla dio... ne var öyle öyle büyüyorlar diyo.bunu diyen arkadasımın kızı yenidogan halinden beri aksam 8de yatar sabah 7de kalkar arada kalkar mamasını yer yatar. Ne gazı oldu ne bi huysuZlugu.. Uyanıkken koydugu yerde bıraksın 1 saat kalır gık demez,kucaktan nefret eder...öyle bende 3cocuk büyütürüm peşpeşe:)
Hos ne kadar zor olsa da 2. 3. Yü yapanlar varsa unutulup gidiyor demek ki:) gerci hep diorum saglıgı yerinde olsun da varsın biz uykusuz kalalım..
Evet evet,bnm cevremde de çok örnegi var.. :)Oyle olan bebeklerim ardindan gelen hep kök sökturuyor cevremde hep oyle gordum... annem hala der ki ilk cocugum sen olmasaydin kardesini asla dusunmezdim. Ben cok usluymusum kardesim kok sokturdu tam 2 yil kolikti ve asla uyumuyordu kucaktan inmek istemiyordu ay cok zor bir bebekti gercekten... arkadasina selamimi ilet :)
Yok 180 günü bekliyoruz. 21 şubat ta inşallah:)canim basladiniz mi ek gidaya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?