Cnm maasallah oncelikle tosuncuga
7 kg i gecince uyku egitimi verilebiliyor. Oncelikle rutin olusturmak gerekiyor ki benim de en zorlandigim sey o cunku evimizde yasantimiz pek rutin degil ancak cocuklar rutinleri severler bu sebeple mumkun oldukca ozellikle uyku oncelerini bir rutine baglamak gerekiyor mesela oyun yemek bir miktar dinlenme 15 dk gibi fln banyo ve uyku gibi... mesela ona uykuyla bagdastirabilecegi birsey verebilirsin uyku arkadasi gibi... onu gorunce uyuyacagini anlasin. Ben iremin cibinligine ortu ortuyorum o zaman uyuyacagini anliyor mesela bunun gibi birsey... uyku tulumu olabilir... gece uykularinda uyku tulumu giydiriyorum daha kolay uykuya daliyor mesela ama yazin bu iptal olacak o da sikinti... yemekle uykuyu pek bagdastirmak istemiyorlar ki omru boyunca yeme aliskanligi ile uyku arasinda bir baglanti kurmasin... onun disinda uyuyacagi ortamin sessiz ve karanlik olmasi sart ve gunduz uykulari icin de gecerli bu... bir de uyku oncesi rutin bir cumle secin diyorlar ki biz bunu hic uygulamadik mesela iyi geceler tatli ruyalar gibi birsey... ben de henuz tam egitim vermis degilim sadece alistirmalar yapiyoruz henuz