2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ayni Irem :)) 23: 00 01:00 arasi oyleyiz biz de... bazen 23 de o uyanmadan emziriyorum o zaman kendi uyanmiyor tabi saat 4 e kadar fln... bir de oyle dene

Anadizine yatırıyoruz canım normalde biz gündüz uykusunda da buna yatırdığımız için alışkın aslında ama ortam ve kişiler çok etkiliyor herşeyin farkındalar daha minicikler ama. Bakıcı çok önemli ya inşallah gönlüne göre birisidir.

ilk defa duydum anadizini
nasil bir sey?

Normalde bebekleri ayak yapısı içe dönük ama bir ayağı sanki daha fazla içe dönük gibi sizlerin nasıl? 2 aylıkken kontrolde doktor sanki içe dönük gibi ortopediye gösterin demişti gösterdik normal yapısı böyledir bebeklerin normal demişti ama tam o doktorun dediği ayağı öyle gibi geliyor. Doktora gidicem en yakın zamanda. Ne yapabilirim bunun için?

doktor egzersiz verebilir. o yuzden doktora gorunmeden bir sey yapma bence.

Ben de 6.ay tadımları püre olarak yapsam da sonra mı blw e geçsem diye düşünmeye başladım olur mu ki öyle
Ben aynen öyle yapıcam cnm. Kemik suyu muhakkak istiyor doktor çünkü. Büyük için de küçük için de.. hastalıklar vs.. bağışıklığı güçlendiriyormuş... ama Duru’nun kaşığı ağzına götürmesine izin veriyorum yine de.. 8. Ayda da tamamen önüne koyarım kaseyi :)

Bizimki doğduğunda öyleydi. Ablasından bildiğim için paniklemedim. Bir masaj gösterdi doktoru, altını açtıkça yap dedi ve bir ay sonra da düzelmişti tamamen.

A AysheDuru inşallah bizim de düzelir. Nasıl bir masaj. Bi doktor da görsün bakalım.

Kemik suyu derken bildiğim dana etinin kemik suyu mu? Tavuk kemikleri de dahil mi

Bizimkinin de bana öyle geliyor. Şimdi yüz üstü dönüp pat pat ayaklarını yere vurmayı moda edindi kendine dün akşam eşimde dedi parmak uçları acıdığı için yan yana vuruyor böyle kalacak sanki, ama birini daha yan tutuyor diye. Bu hafta kontrolümüz var bizimde bende sormayı düşünüyorum

Hanımlar bebeklerinize hangi marka su tercih ediyorsunuz ?
Cam şişe olması ve PH değerinin 7.5 8 olması ideal araştırdığım kadarıyla. Hangi markanın var ki bu kriterlere uygun?

Anne karninda dururken oyle oldugu icin... 9 aya dogru duzelir bence her bebeginki oyle oluyor sadece bazi bebeklerde daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…