Kızlar yiğiti erken yatırmaya alıştırmak istiyorum 9 yatıyorum 11 gibi uyanıyor uykuyu alıyor 1 buçuk 2 ye kadar uyumuyor şu anda olduğu gibi bağıra bağıra konuşuyor gülüyor elleriyle oynuyor yada ağlıyor acaba benim oğlum gündüzle geceyi ayıramıyormu
Ayni Irem :)) 23: 00 01:00 arasi oyleyiz biz de... bazen 23 de o uyanmadan emziriyorum o zaman kendi uyanmiyor tabi saat 4 e kadar fln... bir de oyle dene
Park yatağa falan mı yatırıyorsunuz nerde uyuyor yabancı evde? Aile büyükleri öyle maalesef ya dğzen falan anlamıyorlar sürekli yorum yapıyorlar Ben de çalışmaya başladım annem bakıyor şimdilik haftasonuna doğru bakıcı gelecek ona alışmaya çalışıcaz bakalım
Anadizine yatırıyoruz canım normalde biz gündüz uykusunda da buna yatırdığımız için alışkın aslında ama ortam ve kişiler çok etkiliyor herşeyin farkındalar daha minicikler ama. Bakıcı çok önemli ya inşallah gönlüne göre birisidir.
Ayni Irem :)) 23: 00 01:00 arasi oyleyiz biz de... bazen 23 de o uyanmadan emziriyorum o zaman kendi uyanmiyor tabi saat 4 e kadar fln... bir de oyle dene
Anadizine yatırıyoruz canım normalde biz gündüz uykusunda da buna yatırdığımız için alışkın aslında ama ortam ve kişiler çok etkiliyor herşeyin farkındalar daha minicikler ama. Bakıcı çok önemli ya inşallah gönlüne göre birisidir.
Normalde bebekleri ayak yapısı içe dönük ama bir ayağı sanki daha fazla içe dönük gibi sizlerin nasıl? 2 aylıkken kontrolde doktor sanki içe dönük gibi ortopediye gösterin demişti gösterdik normal yapısı böyledir bebeklerin normal demişti ama tam o doktorun dediği ayağı öyle gibi geliyor. Doktora gidicem en yakın zamanda. Ne yapabilirim bunun için?
Normalde bebekleri ayak yapısı içe dönük ama bir ayağı sanki daha fazla içe dönük gibi sizlerin nasıl? 2 aylıkken kontrolde doktor sanki içe dönük gibi ortopediye gösterin demişti gösterdik normal yapısı böyledir bebeklerin normal demişti ama tam o doktorun dediği ayağı öyle gibi geliyor. Doktora gidicem en yakın zamanda. Ne yapabilirim bunun için?
Ben aynen öyle yapıcam cnm. Kemik suyu muhakkak istiyor doktor çünkü. Büyük için de küçük için de.. hastalıklar vs.. bağışıklığı güçlendiriyormuş... ama Duru’nun kaşığı ağzına götürmesine izin veriyorum yine de.. 8. Ayda da tamamen önüne koyarım kaseyi :)
Bizimki doğduğunda öyleydi. Ablasından bildiğim için paniklemedim. Bir masaj gösterdi doktoru, altını açtıkça yap dedi ve bir ay sonra da düzelmişti tamamen.
Bizimkinin de bana öyle geliyor. Şimdi yüz üstü dönüp pat pat ayaklarını yere vurmayı moda edindi kendine dün akşam eşimde dedi parmak uçları acıdığı için yan yana vuruyor böyle kalacak sanki, ama birini daha yan tutuyor diye. Bu hafta kontrolümüz var bizimde bende sormayı düşünüyorum
Hanımlar bebeklerinize hangi marka su tercih ediyorsunuz ?
Cam şişe olması ve PH değerinin 7.5 8 olması ideal araştırdığım kadarıyla. Hangi markanın var ki bu kriterlere uygun?