2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Hanımlar bebeklerinize hangi marka su tercih ediyorsunuz ?
Cam şişe olması ve PH değerinin 7.5 8 olması ideal araştırdığım kadarıyla. Hangi markanın var ki bu kriterlere uygun?
E bebekte bebek suyu var. Minicik şişelerde satılıyor. Demir damlasından sonra ağzına 1 çay kaşığı su veriyorum diye gittim ondan aldım ama içinde özel farklı bişey yokmuş. Para tuzağı yani

Cam şişe olması ve PH değerinin 7.5 8 olması ideal araştırdığım kadarıyla. Hangi markanın var ki bu kriterlere uygun?
Özel bir marka tercih etmiyorum ben çok titizlenmek istemiyorum bilmiyorum yanlış mı ama..

Kendi içtiğimiz suyu kaynatıp bekletip veriyorum ben. Biz de cam damacana kullanıyoruz zaten. Her gün az az taze taze kaynatiyorum

E bebekte bebek suyu var. Minicik şişelerde satılıyor. Demir damlasından sonra ağzına 1 çay kaşığı su veriyorum diye gittim ondan aldım ama içinde özel farklı bişey yokmuş. Para tuzağı yani
Özel bir marka tercih etmiyorum ben çok titizlenmek istemiyorum bilmiyorum yanlış mı ama..
Kendi içtiğimiz suyu kaynatıp bekletip veriyorum ben. Biz de cam damacana kullanıyoruz zaten. Her gün az az taze taze kaynatiyorum
Şişe suyu kaynatmak yanlışmış içerisindeki mineraller kaybolmasın diye. Bende pınar aldım bugün onu vereyim.

Ben kendimize aldığım 5 litrelik sulardan veriyorum Erikli ya da Nestle. Yani vermiyorum da demir damlası sonrası ağzını onunla temizliyorum.

Ben çoktan başladım oturtmaya. Benimki yerde desteksiz oturacak nerdeyse :) Herhangi bir kemik rahatsızlığı yoksa oturt bence erken değil :)
Masallah cnm bzim tosun destekli bile oturamıyor
Bugun butun gun kollarimda evin icinde kosturup durduk suan babasi geldi diye yazabiliyorum yine ataktayiz ne zaman gececek bilemiyorum
ay bu ataklar bitmek bilmedi aynı bizimkide öyle kollarım uyuşuyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…