2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Oglusum ilk defa döndü
Bu atakların bir anlamı olmaliydi
Valla bizim ki hala döneyim demiyor, ama yüzüstü bıraktığımda poposunu kaldırıp , dizinin birini kırıp ilerlemeye emeklemeye çalışıyor,tabi kolunu atmayı hala bilemiyor. Dönmeden mi emekleyecek napacak anlayamadım.

Biraz teşvik et yapar annesi bunlar çok akıllı :)
Ben sırt üstü yatarken hadi dön diye poposunu sağa yada sola doğru hafifte itiyodum.yada poposuna vuruyodum ( hafifçe :)
Yan dönünce kendi çabalıyor zaten.öyle öyle zamanla dönüyor.sonra altta kalan kolunu kendi başına çıkarmayı öğreniyor.
Ben hiç müdahale etmedim.
Hadi kızım yaparsın aferin alkışş dedim :)
Şimdi kendi kendine şıp diye dönüyor maşallah.

Yanına oyuncak koyup dikkatini çekmesini saglarsaniz daha çabuk olabiliyor sanırım. Burdan okumuştum bende. Ama kendileri karar veriyor:) emekleme hareketini bizimkide yapıyor. Azıcık daha zamanı vardır

Iki ayagini kaldirip ayni anda saga sola tasiyabiliyordu yilbasinda oyun halisi aldik.aldigimiz gunden sonra hersey daha da hizlandi.oyuncaklara asilip daha kuvvetli itmeye donmeye basladi oyuncaklarin asili oldugu kemerin elinin degdigi yerlerinden kuvvet alipyuzustu sirtustu donmeye basladi.emekleme sizinki gibi.ama ayagini birden agzina aldi.herhangi bir denemesi olmadi.sadece ben altini degisirken corabini cikartirdim kesfetsin diye.sag el ve sol ayak sol el sag ayak birlestirirdim cok gulerdi.dun bir baktim iki elle ayagini tutmus agzina goturmus afiyetle yaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…