2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Gunduz uykularinizin 30 ila 45 dk arasi olmasi zaten normal cunku fazlasini uyursa gece uyumasi mumkun degil. Artik buyuduler ve algilari aciliyor bu sebeple uykuya dalmalari guclesiyor bu sebeple uyku egitimi veriyor bazi anneler size de uygunsa egitim vermeye calisin... onun disinda atak haftalarinda ise her zaman guc oluyor uyumalari

kizlar herkes ev tipi ana kucagi ve oyun halisi aldi mi?
ana kucagi alsak ustune oyuncak asilanlardan,oyun halisi yerine gecer mi,elini kolunu oyuncaklara uzatip hareket etme acisindan?
Ana kucağını az kullanırsın bence artk büyüdü dönmeye başlayacak çok yakında ve bayağı tehlikeli olabilir oyun halısı mantıklı ama onu da kenarları kapananlardan alırsan top havuzu yapıp daha uzun süre kullanabilirsin bence bu daha iyi olur

yok canim biliyorum onu kastetmedigini.cok sagol canim benim
iyi ki de baska doktora gitmisler annenler ve alciya alinmis.
biz de iste elimizden geleni yapmaya calisiyoruz,gerisi rabbime kalmis.

İyi dilekleriniz için teşekkürler

Başlarda ısırmıyordu sevinmiştim . Dün geceden beri göğsümü ısırmayı öğrendi. Çok acıtıyor tabi ona sorarsak oyun oynuyor tepki vermemeye çalışıyorum devam etmesin diye ama ne yapacağımı bilmiyorum inşallah vazgeçer . Çok acıkmadan emzirmeyeceğim artık çünkü keyifliyken daha çok yapıyor :)

Bu şarkıyla başladığımız günlerimiz harika geçiyor genelde. Hepimizin harika geçsin

Güünaydııııın

kolay gelsin,dun D dstn33 bugun sen :)
valla gozum hic kesmiyoe buyuk temizlige girismeyi,hele bu soguklarda. D dstn33 ne guzel temiz temjiz oturuyor simdi,ohh miss:))
mevludu evde yapsaydim ben de dip bucak yapacaktim,onu da disarda yapiyorum,boyle yasamaya devam

valla saka maka kadin bile yapsa ben yardim etmeden karismada duramam,o yuzden hic gozum kesmiyor

gule gule oturun evinizde:)
ben temizlige girismeyi goze alamazken ev tasimayi dusunemedim:)

hayirli ugurlu olsun :)
ayse ye simdiden mutlu yaslar

İpek 4 gündür hapşırıyor da alerjik diye şüpheleniyorum o yüzden bi dip bucak temizleyeceğiz onun odasını en azından. Yoksa tüm evi mümkün değil

gunaydin guzel bebeklerin guzel anneleri
gunaydin uykusuzluga,yorgunluga,hastaliga ragmen enerjilerinden hicbir sey kaybetmeyen anneler
gunaydin
gunaydin
gunaydin

bebislerle kocişlerle mutlu haftasonlari
Gunaydinnnnnn
Kolay gelsin Mutella
A AysheDuru kardesinin evlilige ilk adimlarini Allah tamamina erdirsin.ayse nin de dogum gunu kutlu olsun.
Oyun halisi almaya karar verdin mi @ bursa@83

Kaşla göz arasında yeni evimize taşındık :)) artık bebeğimin de bir odası var :)
yorucu bir gündü diş sıkıntısı hala devam ediyor. Herkese iyi geceler diliyorum mışıl mışıl uykular
Hayirli olsun güle güle oturun.ev tasimak kolay mi.ben sadece temizlikte pert oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…