2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza 15 haftalık gebeyim kızım olucak insallah. Benim bi sorum olacaktı bahcelievlerde oturuyorum gidebileceğim yakınlarda gebelik eğitimi veren yerleri önerebilirmisiniz.teşekkürler.

KIZLAR birşye sorucam ben evde kendm silikon tabancamı alıp süsler yapmak istiyorum takı yastığıdır misafrlere ikram hediyeliklerden vs. nette bunları toptan satan uygun fiyata bildiğinz yerler var mı????

KIZLAR birşye sorucam ben evde kendm silikon tabancamı alıp süsler yapmak istiyorum takı yastığıdır misafrlere ikram hediyeliklerden vs. nette bunları toptan satan uygun fiyata bildiğinz yerler var mı????
Ben de bilmiyorum Can'ım birkaç ay sonra araştırıcam haberleşelim bulursak

Amin cumlemize inşallah. İşlerimiz kolaylaşır umarim

zaten öyle oluyor ister istemez,, emzir gazını çıkar salla vs derken sabah oluyor hiçbir şey anlamadan :) bi bakıyorsunuz kendi yatağı bozulmamış bile :))) ben o kadar çok ayağımda salladım ki,, artık öyle uyuyordum direk,, tabi bir süre sallamayınca vıkırdanmaya başlıyordu,, haydiiii bir daha salla :))))) tabi her çocuk bir değil, ama uyumayan cins olursa yapıcak pek bişey yok.. ben dünya kadar kitap okudum doğmadan önce de sonra da, kesin olan birşey var ki, kitaplar ideal olanı yazıyor, gerçekte olanı değil :) yalnız hepsi unutuluyor, uykusuz geceler vs... o zaman bitmeyecek dediğimiz günler hayal gibi geçip gidiyor... şimdi diyorum ki keşke daha uzun sürse bebeklikleri de isterse günlerce uyumasa :) o zaman kucaklamaktan kollarınızı tüketen bebek şimdi lütfedip beş dk kucakta dursa mest oluyorsunuz :) ben doya doya öptüm mesela kızımı, kimseyi dinlemedim, şimdi biraz sıkıştırsak kaçıcak yer arıyor :) şimdiden tadını çıkarın, doğunca hamileliği, büyüyünce de bebekliğini özeleyceksiniz çünkü... bence ikinci çocuk da asıl o özlemle yapılıyor zaten :)

Canım ne güzel yazmışsın :) Gözümde canlandı o günler. Bakalım ki bizimki nasıl geçicek? Ben de çaktırmadan bol bol öpüp koklamayı düşünüyorum, ama eşim dışında başkasına öptürmem tabiki. Ben nedense tek çocuğum olucak gibi hissediyorum. Baya da güçlü bir his. Ama bilemeyiz, hayırlısı. İnşallah hepimiz rahat bir hamilelik, doğum ve doğum sonrası süreç geçiririz.

Ben de bugün takım liderimle tartıștım. Hamileliğimi 1 aydır biliyor ve resmen bildiğinden beri benimle uğrașıyor. İșden çıkmamı istiyor diye düșünüyorum ama o da bir çalıșan sonuçta niye bu șekilde davrandığını anlayamıyorum. Bir aydır 4 defa uyarı aldım en son bugün de tartıștık. Çok anlayıșsız insanlar ... Hakkımızı sonuna kadar kullanmalıyız ancak böyle birșeyler değișir.

aliexpress e baby favors yazarsanz epey çeşit çıkıyor, tanesi bir liraya bile çok güzel şeyler var hediye için... ben kızımın 1. doğumgününde kuş yuvası içinde sabun hediye etmiştim gelenlere, aliexpresste aynısını (birebir aynı) beşte biri fiyatına gördüm sonra şimdi de ektekilerden birini düşünüyorum. tanesi 1 - 1,5 dolara falan geliyor. kendim yapsam aynı paraya çıkar zaten :)

https://www.aliexpress.com/item/20p...72.html?spm=2114.13010208.99999999.263.Md4ba7

https://www.aliexpress.com/item/10P...12.html?spm=2114.13010208.99999999.271.Md4ba7

Klasik yıldırma taktiği sakın bu oyunlara gelme.

selam bende ilk doğumumda ve doğum düğün yapan her arkadaşıma kendim yaptım :) . nerde oturuyorsun bilmiyorum ama bu tür malzeme satan çok yer var istanbulda. haricinde isim verebiliyormuyuz internet sitesi benim aldığım bir çok site var yardımcı olabilirm bu konuda :)

bebek odalarına bakmışsınız kızlar ben ilk bebeğimde oda yaptım birde yanıma bir beşik aldım kendi tutunup kalkana kadar küçük beşiğinde yatak odasındabeşikte yattı daha odasında yatırmaya başladım ama işe başlamıştım oda gece kalkıp odasına git emzir sonra gel yat bana çok zor oldu. yanımıza aldık :). hala öyle yatıyoruz ahahaha. odasın da bazen yatıyor. ama oda şart dolabı tıka basadolu çekmeceleri falan.

ay ne çok konuştum ama bizim cinsiyetimiz henüz belil olmadı ama bende ufaktan diğer şeylere bakayım dedim . ilk bebeğimde kanguru veya baby sling kullanmamıştım ama zorluğunu yaşadım . bu sefer kesin almak istiyorum aranızda öneri yapabilecek var mı ben biraz araştırdım. boba yı ve ergo yu tavsiye etmişler genelde.

Sitelerin ismini yazarsan çok sevinirim. Ben henüz araştırmadım ama kendim yapmayı düşünüyorum

E-eminönü gibi bi site vardı ordan bakabilirsin

Yardımcı olursan çok iyi olu canımm Özelden yazar mısın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…