Teşekkür ederim. Ben de bundan korkuyorum. Progestan engel olur umarımErken dogum gibi birsey... 15. Haftada oldu ikisi de rahim agzi yetmezliginden 2 kere kaybettim. Yani yaklasik 4 aylikken. Rahim agzina kese sarkip suyu geldi bebeklerimin.
Aaa çok uzuldum bebeğinin o kadar uzun süre uyumamasina. Benim kızımda gece emmesini kesmeme rağmen çok kalkar oldu. Bir ay duzelmisti iki hafta hastalikalrla geçince yeniden düzen bozuldu. Dün gece 6 defa kalktı. Galiba bizdeki de psikolojik. Çünkü genel olarak sağlıklı bir bebek. Gunicinde de oyunlar falan bana açlığı yok. Ama iste huzursuzluk yansıyor gerçekten. Stres önemli bunda da ister istemez gergin zamanlarim oluyor. Allah yardımcımız olsun ya. Çok zor
Aaa çok uzuldum bebeğinin o kadar uzun süre uyumamasina. Benim kızımda gece emmesini kesmeme rağmen çok kalkar oldu. Bir ay duzelmisti iki hafta hastalikalrla geçince yeniden düzen bozuldu. Dün gece 6 defa kalktı. Galiba bizdeki de psikolojik. Çünkü genel olarak sağlıklı bir bebek. Gunicinde de oyunlar falan bana açlığı yok. Ama iste huzursuzluk yansıyor gerçekten. Stres önemli bunda da ister istemez gergin zamanlarim oluyor. Allah yardımcımız olsun ya. Çok zor
Eki Görüntüle 1955007 Kızlar benim ikili test sonucum çıktı anlayan var mı
çok teşekkür ederiz :) Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin. Doğumlarımızı kolaylaştırsın inşaAllah.iyi akşamlar hepinize ayy çok heyecanlyıım bugün ilk cicisini aldık babası seçti aşık olduk görünce :) Allahım hepimizin sağ salim kucağına almasını nasip etsin inşallah rahatsız arkadaşlar geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşirsiniz biz buradayız siz burada takılın hep moral çok ama çok önemli kendinizi hiç üzmeyin olur mu
amin canım inşaAllah. Hiç morlini bozma herşey olacağına varır. Neden 3 farklı doktora gidiyosun. Doktorun mu önerdi sen içim rahat etsin mi dedin.Tşkr ederim benimde moralim bozuldu bugün , yarın gene 3 farklı Dr A gitcem, inşallah sağlık sıhhatle kucağımıza vakti geldiğinde almak nasip olur
gözünaydın canım. Hayırlı olsun oğlun.. Yuvanıza huzur mutluluk getirsin.. İlk çocuk galiba. Neşe ve ses getiricek o kesin zaten :)İyi akşamlar herkese, bugün bebeğimizi gördük.Cinsiyeti kesinleşti, erkek çok hareketliydi, şeker tüketimiyle ilgisi var mı bu hareketliliğin diye sordum, çünkü şekeri bu ara fazla kaçırdım, hayır yok dedi doktorum. omurilik ve kemik taraması yapıldı bugün. omurga, köprücük kemiğine falan baktı. spina bifida (omurilik yapısının oluşumunda hata sonucunda omuriliğin kapanmaması nedeniyle olurmuş - gebelik sonlandırma sebeplerinden biri imiş) hastalığı için de kan verdim. kanda tespit edilebiliyormuş. bir sonraki kontrolde iç organ taraması yapacaktı ama bizim minnoş fazla hareketli olunca onları da görebildiği için hepsi bir arada çıkmış oldu iç organlarda da bir problem yok çok şükür. tetanoz aşısını sordum 20.-24. haftalar arası yapılıyor çok da önemli değil, ha bir artısı olabilir bebek bağışıklık kazanır dedi.
folik asiti kesti demir hapı verdi. ikili test sonucum da 1/7633 çıkmış. telefonda bilgi vermişti ama raporu yeni gördüm
bende gelişmeler böyle. mutluyuz
Sagol cnm bana imom yazmis onlaarida sorayim eczaneyeKrillom yada redkrill oil kullanin.
Kızlar günaydın,
Nasılsınız? Ben biraz bebek odası işlerine daldım :) IKEA beşikleri hakkında bilgisi olan var mı acaba? Oda için şu beşik, dolap ve şifonyeri düşündüm. Aslında şifonyerden çok da emin olamadım ama dolapla beşik iyi gibi.
Bunları odasına koymayı düşünüyorum. Bir de kendi yatak odamıza daha ufak bir beşik düşündüm ama onda kararsızım. Siz ne dersiniz? İki beşik fikri biraz fazla mı abartılı?
Beşik: https://www.ikea.com.tr/urun-katalo...runleri/00248567/sundvik-bebek-karyolasi.aspx
Dolap: https://www.ikea.com.tr/urun-katalo...er/gardiroplar/90111391/hensvik-gardirop.aspx
Şifonyer: https://www.ikea.com.tr/urun-katalo...rler/sifonyerler/49929663/stuva-sifonyer.aspx Bundan tam emin olamadım. :)
hiç abartı değil bence,, ben de iki tane almıştım çünkü :)))) hatta sonradan park yatak aldık bir de ama hiç kullanmadık. ama çocuğa oda yapıcaksanız illaki iki tane lazım çünkü geceleri odasında uyuyamayacağı için yanınızda da bir beşik gerekiyor. rahatlık oluyor... gündüz odasında uyumaya alıştırırsınız hem de... öbür trlü sürekli taşımak lazım ordan oraya... beğendiğiniz modeller de çok güzel. yalnız dolabı mutlaka sabitleyin duvara. çok hafif onlar, tehlike yaratmasın :)
bu beşiği bende düşünmüştüm canım. Güzele benziyor. Yakından görmedim ama ben. Bu anne yanı da oluyor sanırım beni o cezbetmişti. Alıp odana koyabilirsin, senin yatağına bitişik bi şekilde. direk odasında yatmıcak nasılsa.Kızlar günaydın,
Nasılsınız? Ben biraz bebek odası işlerine daldım :) IKEA beşikleri hakkında bilgisi olan var mı acaba? Oda için şu beşik, dolap ve şifonyeri düşündüm. Aslında şifonyerden çok da emin olamadım ama dolapla beşik iyi gibi.
Bunları odasına koymayı düşünüyorum. Bir de kendi yatak odamıza daha ufak bir beşik düşündüm ama onda kararsızım. Siz ne dersiniz? İki beşik fikri biraz fazla mı abartılı?
Beşik: https://www.ikea.com.tr/urun-katalo...runleri/00248567/sundvik-bebek-karyolasi.aspx
Dolap: https://www.ikea.com.tr/urun-katalo...er/gardiroplar/90111391/hensvik-gardirop.aspx
Şifonyer: https://www.ikea.com.tr/urun-katalo...rler/sifonyerler/49929663/stuva-sifonyer.aspx Bundan tam emin olamadım. :)
gözünaydın canım. Hayırlı olsun oğlun.. Yuvanıza huzur mutluluk getirsin.. İlk çocuk galiba. Neşe ve ses getiricek o kesin zaten :)
Canım yorumlar için teşekkürler :) İkinci yatağı nasıl bir şey almam gerektiği konusunda hiçbir fikrim yok açıkçası ama anne yanı tercihim olucak gibi duruyor :) Biraz da onu araştırayım. Park yataklar benim de ilgimi çekiyor ama görüntülerine bir alışamadım nedense
Aa o da mantıklı aslında canım. Bir tek bundan alırım yanıma monte ederim, sonra odasına geçiririm :) Bir ara gidip görmek lazım.bu beşiği bende düşünmüştüm canım. Güzele benziyor. Yakından görmedim ama ben. Bu anne yanı da oluyor sanırım beni o cezbetmişti. Alıp odana koyabilirsin, senin yatağına bitişik bi şekilde. direk odasında yatmıcak nasılsa.
EVET ZATEN ANNENİN BELİRLEDİĞİ KURALLARI DAVRANIŞ ŞEKİLLERİNİ DEĞİTRYORLAR YA DELİ OLUYORUM ..3 GÜN SONRA GİDİYOSN O ÇOCUKLA YİNE ANNESİ UĞRAŞIYOR ALLAHM KOLAY SAĞLIKLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN İNŞALLAHAynı benimki ınan. Her yer batar kendince yeni düzen kurar.tezgahı sildigiyle sandalye siler masa siler ilginç bir temizlik anlayışı var. Uzak olsun sağlıklı olsun diyorum. Mümkünse gelmesin insallah. Ben kızımı da ondan kiskaniyorum daha doğrusu benim kurallarimi cignettigi için çok vakit geçirdim istemiyorum. O yüzden doğum zamanı insallah bir an önce toparlarim ve bebegimde uyurda kızıma kendim bakarım. Kendisi ve oglu kızımın dibindeyken düşmek üzereydi tutayim diye bana sesleniyor. Ay hatirladikca sinir oluyorm
çok hntal geliyor onlar bana ,, zerafet yoksunu yatak diyorum :))) bir de çocuğun üstüne kapanıcak korkusuyla çok huzursuz olmuştum, iki üç kez yatırıp yazlığa gönderdim. kendi odanıza küçüklerden de alabilirsiniz bence. çünkü gecenin çoğunu büyük ihtimal emerek geçirecek başlarda zaten :))))
Kizlar aranozda kalp carpintisi yasayan var mi 100 110lari buluyorum bazen dr balik yagi onerdi onu iciorum ama pskolojik mi yoksa neden bilmiyorum[/QUOTE
Tsh değeri çarpıntı yapar canım, ölçtür bence
Canım gidip gördüğünde yorumunu yazar mısın? Ben de merak ediyorum ikeanin eşyalarını. O kadar araştırdım en uygun fiyatlı ikea.Aa o da mantıklı aslında canım. Bir tek bundan alırım yanıma monte ederim, sonra odasına geçiririm :) Bir ara gidip görmek lazım.
Progestan iyi bir ilac rahim agzini kuvvetlendirir ancak ray durumu varsa dikiş sart.Teşekkür ederim. Ben de bundan korkuyorum. Progestan engel olur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?