2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

pardon, ben üstüme alınmışım :))))))) niyeyse bana yazdınız gibi gördüm :))

pardon, ben üstüme alınmışım :))))))) niyeyse bana yazdınız gibi gördüm :))

Eki Görüntüle 1955007 Kızlar benim ikili test sonucum çıktı anlayan var mı

burdaki değerlerden biri down sendromlu çocuklarda daha yavaş artıyor, biri de daha yavaş azalıyor. herhangi bir değer vermiyorlar. sadece aynı değerlere sahip annelerde down dörülme oranı diye bir oran olması gerek, önemli olan o. şunu da unutmayın. down pozitif değer çıksa bile büyük ihtimal çocuğunuz sağlıklı olacaktır. çünkü bu test her otuz anneden birinde pozitif çıkarken, pozitif çıkan her 23 anneden sadece birinin bebeği downlu oluyor. yani bu sadece tarama testi, kesinlikle tespit teşhis testi değil. siz oranı sorun doktorunuza. 1/250 üstü değerler normal kabul ediliyor zaten :)

çok teşekkür ederiz :) Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin. Doğumlarımızı kolaylaştırsın inşaAllah.

Tşkr ederim benimde moralim bozuldu bugün , yarın gene 3 farklı Dr A gitcem, inşallah sağlık sıhhatle kucağımıza vakti geldiğinde almak nasip olur
amin canım inşaAllah. Hiç morlini bozma herşey olacağına varır. Neden 3 farklı doktora gidiyosun. Doktorun mu önerdi sen içim rahat etsin mi dedin.

gözünaydın canım. Hayırlı olsun oğlun.. Yuvanıza huzur mutluluk getirsin.. İlk çocuk galiba. Neşe ve ses getiricek o kesin zaten :)

Kızlar günaydın,

Nasılsınız? Ben biraz bebek odası işlerine daldım :) IKEA beşikleri hakkında bilgisi olan var mı acaba? Oda için şu beşik, dolap ve şifonyeri düşündüm. Aslında şifonyerden çok da emin olamadım ama dolapla beşik iyi gibi.

Bunları odasına koymayı düşünüyorum. Bir de kendi yatak odamıza daha ufak bir beşik düşündüm ama onda kararsızım. Siz ne dersiniz? İki beşik fikri biraz fazla mı abartılı?

Beşik: https://www.ikea.com.tr/urun-katalo...runleri/00248567/sundvik-bebek-karyolasi.aspx

Dolap: https://www.ikea.com.tr/urun-katalo...er/gardiroplar/90111391/hensvik-gardirop.aspx

Şifonyer: https://www.ikea.com.tr/urun-katalo...rler/sifonyerler/49929663/stuva-sifonyer.aspx Bundan tam emin olamadım. :)

hiç abartı değil bence,, ben de iki tane almıştım çünkü :)))) hatta sonradan park yatak aldık bir de ama hiç kullanmadık. ama çocuğa oda yapıcaksanız illaki iki tane lazım çünkü geceleri odasında uyuyamayacağı için yanınızda da bir beşik gerekiyor. rahatlık oluyor... gündüz odasında uyumaya alıştırırsınız hem de... öbür trlü sürekli taşımak lazım ordan oraya... beğendiğiniz modeller de çok güzel. yalnız dolabı mutlaka sabitleyin duvara. çok hafif onlar, tehlike yaratmasın :)

Canım yorumlar için teşekkürler :) İkinci yatağı nasıl bir şey almam gerektiği konusunda hiçbir fikrim yok açıkçası ama anne yanı tercihim olucak gibi duruyor :) Biraz da onu araştırayım. Park yataklar benim de ilgimi çekiyor ama görüntülerine bir alışamadım nedense

bu beşiği bende düşünmüştüm canım. Güzele benziyor. Yakından görmedim ama ben. Bu anne yanı da oluyor sanırım beni o cezbetmişti. Alıp odana koyabilirsin, senin yatağına bitişik bi şekilde. direk odasında yatmıcak nasılsa.

Selam kizlar

gözünaydın canım. Hayırlı olsun oğlun.. Yuvanıza huzur mutluluk getirsin.. İlk çocuk galiba. Neşe ve ses getiricek o kesin zaten :)

sagol canim insallah. evet ilk cocuk cok mu belli oluyo ben normalde cok heyecanlanan bi tip degilim hatta su haftalara kadar da pek heyecanli oldugum soylenemezdi. yanlis anlasilmasin tabi ki mutluyum ama oyle ultrasonda ilk gorunce aglamalar falan o tarz bi yapida degilim. normalde pimpirikli olmama ragmen hamileligim asiri rahat geciyor cok sakinim hersey guzel olucak bir sorun yok modundayim . ama artik ultrasonda bebegi gordukce bi garip heyecanlanmaya basladim. hormonlar devreye girdi galiba sonunda

çok hntal geliyor onlar bana ,, zerafet yoksunu yatak diyorum :))) bir de çocuğun üstüne kapanıcak korkusuyla çok huzursuz olmuştum, iki üç kez yatırıp yazlığa gönderdim. kendi odanıza küçüklerden de alabilirsiniz bence. çünkü gecenin çoğunu büyük ihtimal emerek geçirecek başlarda zaten :))))

Aa o da mantıklı aslında canım. Bir tek bundan alırım yanıma monte ederim, sonra odasına geçiririm :) Bir ara gidip görmek lazım.

EVET ZATEN ANNENİN BELİRLEDİĞİ KURALLARI DAVRANIŞ ŞEKİLLERİNİ DEĞİTRYORLAR YA DELİ OLUYORUM ..3 GÜN SONRA GİDİYOSN O ÇOCUKLA YİNE ANNESİ UĞRAŞIYOR ALLAHM KOLAY SAĞLIKLI DOĞUMLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH

İlk başlarda uykusuz geceler bizi bekliyor desene :) Baya heyecan yaptım, inşallah güzel olur. Eğer bu yatak anne yanı olursa belki başlarda kendi yanımda bile alabilirim. Şu aşamada çok fazla masraf yapmak istemiyorum çünkü. :)

Aa o da mantıklı aslında canım. Bir tek bundan alırım yanıma monte ederim, sonra odasına geçiririm :) Bir ara gidip görmek lazım.
Canım gidip gördüğünde yorumunu yazar mısın? Ben de merak ediyorum ikeanin eşyalarını. O kadar araştırdım en uygun fiyatlı ikea.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…