2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ankara'da Bebek hediyeliği süsü kapı süsü vs satan yerleri bilen var mı kızlar nerden uygun fiyata alabilirim

Kızlar bugün kasığında batmalar hissediyorum. Keskin ve çok net iğne gibi. Bebeğim midir ki . Kizimda farklı hissetmistim

Belki fikir olur yazayım kızlar. Benim park beşik 70*110 ölçülerinde. Kızım sere serpe yatıyor su an. 83 cm boyu var. Abimin 60*120 3.5 yaşındaki kızı hala yatıyor.biraz geniş olsa daha iyi diyorlar genelde bnim yatak ölçülerinden memnunum ben

Ankara'da Bebek hediyeliği süsü kapı süsü vs satan yerleri bilen var mı kızlar nerden uygun fiyata alabilirim
Ulustan almıştı arkadaşım canm. Ama tam neresi bilmiyorum. Sorma imkanım olsa sorardm ama malesef
Eşinden ayrıldı sormaya yüzüm yok

Yasak mı değil mi çok bilmiyorum özelden yazabilirsiniz çok teşekkürler ilgilendiğiniz icin

Kizlar ben ilk iki çocuğumda mobilya seklinde karyola besik kullandım. goruntu güzel di cekmecesi falanda ama cok ağır olmasi sebebiyle yer degistirmek altini temizlemek zor oluyordu. 3. çocukta arkadasim patk yatak hediye etti çok kullanisli hafif kolay taşınır. o yüzden tatile bile gitsem heralde yanimda götürürüm . so nucta ilk sene hep yanimizda yada ayni odada olduğu icin hafif ürün tercih edin derim.benim kızlar illa ranza istedi 5 yasindan sonra odalarini değiştirdim. yani büyüyen karyola bence pek ise yaramaz. ama dolap ve sifonyer cok gerekiyo bebegin kiyafetlerini koyacak yer lazim yoksa daginiklik cok oluyo. herkese iyi alışverişler

Merhaba anneler ve adaylari bende bu topige katilmak istiyorum.Allah kismet ederse agustos ayinda bebegimi kucagima alicam.Cinsiyetini ogrenemedim henuz 2 hafta sonra randevum var belki ogrenirim.Bu aralar alisverisi daha sık dusunmeye basladim ne zaman basliyim diye ve birde evim cok kucuk oldugu icin nAsil duzen olusturucam kafam cok karisik.Mesela klima almaya karar verdik yatak odasina cunku yaz ayi oldugu icin sicakligi sabit tutmak gerekir diye dusunuyorum birde besik alicaz ama nasil sigdircam bilmiyorum bir sekilde idare edicem.

kızlar hepinize merhaba
geçmişi okuyamadım hamişler ve bebişler iyidir inşallah...
ben bugün özel hastaneye gittim hem kontrol hemde cinsiyet öğrenmek için... direk 2. kızım mı geliyor diye sordum... evet dedi
benim bu bebeğimde kızmış inşallah hayırlısıyla ... 2 kız annesi olacağım...
gerçi sadece ben öğrenmiş oldum çünkü herkese zaten kızım olacak demiştim eşimde dahil...
bebek iyiymiş... haftasıyla uyumluymuş...gece uykuda kramplarım başladı... daha çok erken dedi muz ve maden suyu günlük tüket dedi...zaten yapıyorum ama yinede kasılma kramp oluyor... kızımda da çok oluyordu ama 7. -8. aylarda başlamıştı...
devlet hastanesinde yaptırdığım 2 li testimi gösterdim ... gayet iyi dedi... onunda riskli demesini bekledim ama iyi dedi...
bana hiç bir doktor ne vitamin ne bir ilaç vermedi... folic i zaten kendim aldım kullanmaya başlamıştım... 12. haftada bıraktım... Allah a emanet gidiyoruz bakalım

Selam yoğun bir gündü benim için kızımın okulunda işler vardı onları hallettim arada eve gelip evi süpürdüm balkonu yıkadım şimdide toz alıp kızımı kursa goturucem ben şimdilik alışveriş yapmayı düşünmüyorum nisan gibi başlarım ufak ufAk bebek arabası konusu hala kafamı kurcalıyor istediğim tarzda olanlar bin binbesyuz civarı ikinci bebek ve en fazla bir sene kullanacagi için pekte mantıklı gelmiyor o fiyatları vermek bir yaşından sonra baston pusetler daha rahat oluyor cunki oda evde var kafam karışık bu konuda

İki kız annesi olmak hep hayalimdi bizimkide kıza benziyor dedi doktor ama 16.haftada kesinleşir dedi :)

İki kız annesi olmak hep hayalimdi bizimkide kıza benziyor dedi doktor ama 16.haftada kesinleşir dedi :)
yaşım biraz daha genç olsaydı 3. yüde yapardım sanırım... her gün ruh halim değişiyor... bir diyorum ki ne demeye 2. kez aynı şeyleri baştan yaşayacaksın... bir gün diyorum ki iyiki 2. yi nasip etti Allah... bir gün çooook sinirliyim... bir gün mülayim...
2 kız annesi olmak ve 2 kız kardeş düşüncesi çok güzel... benimde bir ablam var ve iyi ki var... 2. annem gibidir hem arkadaş hem abla hem sırdaş...
hayırlısı inşallah...

aynı durum bendede var bastonumuz var çok kullanışlı ama yenidoğan için travel sistem daha uygun.dediğiniz gibi 1500 den aşağı yok. vermek mantıklımı bilemedim . kanguruda alcam çünkü bu sefer kesin

Kızlar bu arada bebek arabası için Joie'nin travel sistem arabalarına bakabilirsiniz. Bana gayet makul geldi. Çok da hafifler. Ben normalde araba almayı düşünmüyordum. Malum Erzurum Ağustos sonu gibi soğuklar başlar, pek gezilmez. Ama bu markayı görünce bi alsam mı dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…