Krillom yada redkrill oil kullanin.Kızlar balik yagi alacam baligin karacigerinden yapilanmi vardi Avitamini içinde fazla diye onerilmiyormuydu hangi marka balik yagi kullanmaliyim
Sayfanin yarisi eksik gibi birde oran fln olmali bunda sadece birkac deger yaziyor.Ben hiç bir şey anlamadım da yardımcı olurmusunuz
Evet haklisiniz. vajinayla alakasi yok o kremsi sivinin zaten ana rahminde suyun icinde durdugu icin bebegin cildi büzüsmesin diye 3 aydan sonra derisi onunla kapli oluyor bebegin ne taraftan ciktiginin hicbir anlami yokYa olur mu öyle şey, bulamak falan.. hiç duymadım ve çok da manasız geldi. Benimki epidural sezeryanla doğdu ve o akıntı dediğiniz beyaz şeyle kaplı doğdu her bebek gibi o da :) fotoğrafçının çektiği ilk fotolarda bembeyaz zaten vücudu :) dediğiniz gibi yıkamadan veriyolar çocuğu da zaten, ne kadar üstünde kalırsa o kadar iyi diye... geçen instagramda da bir kadın saçmasapan birşey yazmıştı "normal doğan çocuk tertemiz mis gibi doğuyor bir de sezeryanla doğan çocuğa bakın" gibi birşeydi... herkes öyle kafasına göre birşey sallıyor yani :) sezeryanla doğurmak anormal bir durummuş da normal doğuran kahramanmış gibi göstermeye çalışıyorlar; o kadar alıştık ki herşeyi ötekileştirmeye ayrışmaya, bu konuda bile ayrımcılık yapar oldu insanlar :)) e ben 41 hafta bekledim doğmadı, ne yapsaydım şoka girmesini mi bekleseydim mesela :) neticede iki türlü de rahimden, aynı sıvının içinden çıkıyor çocuklar; elbette normal doğum doğaya ve fıtratımıza daha uygun, ama yok öyle doğan pis böylesi temiz, yok işte normal doğan bilmemneyle kaplı sezeryanla doğan değil gibi laflara itibar etmeyin bence :)
Hala kullananlar var demek ki satılıyor ama alma bence gereksiz .Ne kadar luzumlu luzumsuz sey var degil mi ya
Çıkıyor derken ayaklarını topladıkları için ilk zamanlar ve küçük oldukları için tulum yada ayaklı pjamalarin ayak kısmı boşta kalıyor yani üzerine çorap giydirince minik ayakları tutuyor tulumun içinden ayağı kaymiyor :) yani benim kizimda öyle oldu ilk doğduğundaAma onların neresinden çıkıcak ki ayak? İmkansız çıkması. Acaba farklı şeylerden mi bahsediyoruz. Benim ayaklı dediklerim tuluma pijamaya bitişik, açık yeri yok ki çıksın.
haklısın benm mesela görümcemn bir kv var maşallah kendi annesinden daha çok bakıyorkendi kanın canın daha iyi bakıyor canm gerçekten. Kimi kv deler bambaşka oluyor keşke öylesi olsa da gelse de 40 gün baksa . Ama malesef benimki birşey bilmiyorum ne kadar ne yapsam ayağına yemek bile yapmadı. Eşim yaptı yazık. Bir hosaf kaynatmayi bilemedi. Çok hakkima girdi. Yavrumunda öyle. Umarım senin annen gelir canm. Benim annem yok
Aynı benimki ınan. Her yer batar kendince yeni düzen kurar.tezgahı sildigiyle sandalye siler masa siler ilginç bir temizlik anlayışı var. Uzak olsun sağlıklı olsun diyorum. Mümkünse gelmesin insallah. Ben kızımı da ondan kiskaniyorum daha doğrusu benim kurallarimi cignettigi için çok vakit geçirdim istemiyorum. O yüzden doğum zamanı insallah bir an önce toparlarim ve bebegimde uyurda kızıma kendim bakarım. Kendisi ve oglu kızımın dibindeyken düşmek üzereydi tutayim diye bana sesleniyor. Ay hatirladikca sinir oluyormhaklısın benm mesela görümcemn bir kv var maşallah kendi annesinden daha çok bakıyorbnmki de bişeyler yapmaya çalışır ama temizliğe düzene dıkkat etmezz ve ben deli oluyorum bir pilav yapsa bütün ocak pirinç içinde kalıyor çok zıtız temzlik düzen konusunda temizlik yapar ama üstün körü işte inşaalh anacım iyi olurda yanımda olur senin için üzüldm cnm ana gibisi olmuyor benmkide çok hasta ama annelik duygusyla herişin altından kalkar
Ben oğlumda almıştım o zıbınlardan dakat memnun kalmadım. Kullanışsızdı zaten çok kısa bi süre sonra çıt çıtlı badilere geçiliyor. İstersen aklında kalacYani acaba lazım bisey midir. Mesela hani ayakli tulumlar var ya internetten seyrettim icine corap giydiriyorlardi bir de o ic zibindan... biz de mi oyle yapacagiz acaba diye bilemedim.
canım çok geçmiş olsun. Hiç araştırma sorma bakma çok etkilenirsin. Hep kötü örnekler çıkar karşına. Sana kendimden bahsedeyim. Bi oğluşum var 7yaşında. Hamileliğimi öğrendiğim andan doğuma kadar ara ara 9ay kanamam oldu. Ama bebeğim sağlıkla doğdu. İyi düşün iyi olsun. Seni çok iyi anlıyorum. Ben çok kafama takmıştım başka hiç biley düşünmüyordum. Kanama geçiyor herşey yolundayken bi süre sonra tekrar. Oğlum çok akıllı bi çocuktur. Fakat tam 5yıl geceleri hiç uyumadı. Yeni doğmuş bebek gibi ağladı. Çok araştırıldı ve sonuç anne karnında benim kötü psikolojimden etkilendiği için ona uykusuzluk olarak yansımış. Biraz güzel düşünmeye çalış bebişlerimiz herşeyi hissediyor.Hiç alakası yok için rahat olsun ben zayıfım. Hatta hiç tehlikeli hareket yapmadım vs. Yani yapısal olabilir bilmiyorum ki ailede de böyle bişey yaşayan duymadım. Olacağı varsa oluyor. Ama o korkuyu yaşadım. Hiç birşey almaya cesaret edemiyorum.Allah bu kadar heveslenmiş umutlanmışken kucağımzı boş koymasın. Araştırdıkça ileriki aylarda düşük yapan filan duyuyorum. Psikoloji gidiyor cidden. Her zaman Allaha emanet diyoruz yapacak bişey yok. Sen yatıyor musun
Benim kalsiyum tablet şeklinde. İsmi osteocare. Saymadım ama içinde çok var. Fiyatıda 70tl. Ama senin sorman lazım dr una. Benim vitamin değerlerime bakıldı ve bebişim bendeki vitaminleri bitirmeye başladığı için başka vitaminlerde yazdı. Sabah akşam kalsiyum alıyorum mesela. Sormadan kullanma derim.Canim kalsiyum ilaclarını icemiyorum ben suya atilan portakal gibi tadı olan ilaç varya onu
Aaa çok uzuldum bebeğinin o kadar uzun süre uyumamasina. Benim kızımda gece emmesini kesmeme rağmen çok kalkar oldu. Bir ay duzelmisti iki hafta hastalikalrla geçince yeniden düzen bozuldu. Dün gece 6 defa kalktı. Galiba bizdeki de psikolojik. Çünkü genel olarak sağlıklı bir bebek. Gunicinde de oyunlar falan bana açlığı yok. Ama iste huzursuzluk yansıyor gerçekten. Stres önemli bunda da ister istemez gergin zamanlarim oluyor. Allah yardımcımız olsun ya. Çok zorBen oğlumda almıştım o zıbınlardan dakat memnun kalmadım. Kullanışsızdı zaten çok kısa bi süre sonra çıt çıtlı badilere geçiliyor. İstersen aklında kalac
canım çok geçmiş olsun. Hiç araştırma sorma bakma çok etkilenirsin. Hep kötü örnekler çıkar karşına. Sana kendimden bahsedeyim. Bi oğluşum var 7yaşında. Hamileliğimi öğrendiğim andan doğuma kadar ara ara 9ay kanamam oldu. Ama bebeğim sağlıkla doğdu. İyi düşün iyi olsun. Seni çok iyi anlıyorum. Ben çok kafama takmıştım başka hiç biley düşünmüyordum. Kanama geçiyor herşey yolundayken bi süre sonra tekrar. Oğlum çok akıllı bi çocuktur. Fakat tam 5yıl geceleri hiç uyumadı. Yeni doğmuş bebek gibi ağladı. Çok araştırıldı ve sonuç anne karnında benim kötü psikolojimden etkilendiği için ona uykusuzluk olarak yansımış. Biraz güzel düşünmeye çalış bebişlerimiz herşeyi hissediyor.
Amin canım. Zaten o uykusuzluktan korktuğumuz için ikinci çocuk düşünmedik. Sanki yine aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi çok korkuyordum. Ama meleğim süpriz yaptı bize. Şimdilik iki hamileliğimi kıyaslayınca çok farklı ilerliyo. İlkinde çok problem yaşadım. Kanamalar hiç bitmedi düşük riski sonra o bitti erken doğum riski. İkili test sonuçlarım riskli grupta geldi. Neyse doğum oldu sağ salim. Bu seferde narkozu vücudum kaldırmadı. Narkoz ciğerlerime inmişti o dikişlerle bir ay öksürdüm. Baştaki aylarca süren bulantılarımı saymıyorum bile. Oğlumda 5yıl uyumayınca gözüm korktu tabii. Uykusuzluktan göz damarlarım çatladı. . Ama şimdilik herşey yokunda gidiyor bu sefer. Henüz hiç kanamam olmadı ikili test sonuçlarım çok güzel. Bulantılarımı daha rahat atlattım. Ve en önemlisi sakin olmaya çalışıyorum.Aaa çok uzuldum bebeğinin o kadar uzun süre uyumamasina. Benim kızımda gece emmesini kesmeme rağmen çok kalkar oldu. Bir ay duzelmisti iki hafta hastalikalrla geçince yeniden düzen bozuldu. Dün gece 6 defa kalktı. Galiba bizdeki de psikolojik. Çünkü genel olarak sağlıklı bir bebek. Gunicinde de oyunlar falan bana açlığı yok. Ama iste huzursuzluk yansıyor gerçekten. Stres önemli bunda da ister istemez gergin zamanlarim oluyor. Allah yardımcımız olsun ya. Çok zor
Çıkıyor derken ayaklarını topladıkları için ilk zamanlar ve küçük oldukları için tulum yada ayaklı pjamalarin ayak kısmı boşta kalıyor yani üzerine çorap giydirince minik ayakları tutuyor tulumun içinden ayağı kaymiyor :) yani benim kizimda öyle oldu ilk doğduğunda
Sorsan çok iyi olur Canim yaHimm. Ben de sana onu onerecektim portakal suyu gibi tadi diye... sanirim sende yan etki bulanti yapiyor bak ben cumartesi dr a gidecegim ona sorarim olur mu? Onerecegi birsey olabilir.
Aaa çok uzuldum bebeğinin o kadar uzun süre uyumamasina. Benim kızımda gece emmesini kesmeme rağmen çok kalkar oldu. Bir ay duzelmisti iki hafta hastalikalrla geçince yeniden düzen bozuldu. Dün gece 6 defa kalktı. Galiba bizdeki de psikolojik. Çünkü genel olarak sağlıklı bir bebek. Gunicinde de oyunlar falan bana açlığı yok. Ama iste huzursuzluk yansıyor gerçekten. Stres önemli bunda da ister istemez gergin zamanlarim oluyor. Allah yardımcımız olsun ya. Çok zor
Teşekkür ederim baktığın için:) Yorumları da iyi yani heralde sahte değildir diye umuyorum.Evet cnm bu çam kontraplaktan yani masif ahşap sinifinda gayet saglikli bir ürün zaten resmi buyutunce agacin budaklari bile görünüyor ama her malzemenin benzer goruntulu sahtesini yapabiliyorlar ve bazen resimden anlamak ayirt etmek zor oluyor. Ama bu urun yuzde 95 masif bir urun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?