2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Evet haklisiniz. vajinayla alakasi yok o kremsi sivinin zaten ana rahminde suyun icinde durdugu icin bebegin cildi büzüsmesin diye 3 aydan sonra derisi onunla kapli oluyor bebegin ne taraftan ciktiginin hicbir anlami yok herkes icin hangisi saglikliysa ve hayirlisiysa oyle dogum olsun normal sezercik farketmez :)

Ama onların neresinden çıkıcak ki ayak? İmkansız çıkması. Acaba farklı şeylerden mi bahsediyoruz. Benim ayaklı dediklerim tuluma pijamaya bitişik, açık yeri yok ki çıksın.
Çıkıyor derken ayaklarını topladıkları için ilk zamanlar ve küçük oldukları için tulum yada ayaklı pjamalarin ayak kısmı boşta kalıyor yani üzerine çorap giydirince minik ayakları tutuyor tulumun içinden ayağı kaymiyor :) yani benim kizimda öyle oldu ilk doğduğunda

haklısın benm mesela görümcemn bir kv var maşallah kendi annesinden daha çok bakıyor bnmki de bişeyler yapmaya çalışır ama temizliğe düzene dıkkat etmezz ve ben deli oluyorum bir pilav yapsa bütün ocak pirinç içinde kalıyor çok zıtız temzlik düzen konusunda temizlik yapar ama üstün körü işte inşaalh anacım iyi olurda yanımda olur senin için üzüldm cnm ana gibisi olmuyor benmkide çok hasta ama annelik duygusyla herişin altından kalkar

Aynı benimki ınan. Her yer batar kendince yeni düzen kurar.tezgahı sildigiyle sandalye siler masa siler ilginç bir temizlik anlayışı var. Uzak olsun sağlıklı olsun diyorum. Mümkünse gelmesin insallah. Ben kızımı da ondan kiskaniyorum daha doğrusu benim kurallarimi cignettigi için çok vakit geçirdim istemiyorum. O yüzden doğum zamanı insallah bir an önce toparlarim ve bebegimde uyurda kızıma kendim bakarım. Kendisi ve oglu kızımın dibindeyken düşmek üzereydi tutayim diye bana sesleniyor. Ay hatirladikca sinir oluyorm

Günaydın hnimlr bende dün devlet hastanesindeki randevuma gittim. herset yolunda cinsiyet için 5 dakika ugrasti ama bebis inatla uyuyordu bir türlü uyanmadi. bacaklar kapali yatti. cikolata yedim amane fayda ..ulantilarim az ama hâlâ yemek yeme istegi yok. vitamin ve demir berbat ediyor

Yani acaba lazım bisey midir. Mesela hani ayakli tulumlar var ya internetten seyrettim icine corap giydiriyorlardi bir de o ic zibindan... biz de mi oyle yapacagiz acaba diye bilemedim.
Ben oğlumda almıştım o zıbınlardan dakat memnun kalmadım. Kullanışsızdı zaten çok kısa bi süre sonra çıt çıtlı badilere geçiliyor. İstersen aklında kalac
canım çok geçmiş olsun. Hiç araştırma sorma bakma çok etkilenirsin. Hep kötü örnekler çıkar karşına. Sana kendimden bahsedeyim. Bi oğluşum var 7yaşında. Hamileliğimi öğrendiğim andan doğuma kadar ara ara 9ay kanamam oldu. Ama bebeğim sağlıkla doğdu. İyi düşün iyi olsun. Seni çok iyi anlıyorum. Ben çok kafama takmıştım başka hiç biley düşünmüyordum. Kanama geçiyor herşey yolundayken bi süre sonra tekrar. Oğlum çok akıllı bi çocuktur. Fakat tam 5yıl geceleri hiç uyumadı. Yeni doğmuş bebek gibi ağladı. Çok araştırıldı ve sonuç anne karnında benim kötü psikolojimden etkilendiği için ona uykusuzluk olarak yansımış. Biraz güzel düşünmeye çalış bebişlerimiz herşeyi hissediyor.

Canim kalsiyum ilaclarını icemiyorum ben suya atilan portakal gibi tadı olan ilaç varya onu
Benim kalsiyum tablet şeklinde. İsmi osteocare. Saymadım ama içinde çok var. Fiyatıda 70tl. Ama senin sorman lazım dr una. Benim vitamin değerlerime bakıldı ve bebişim bendeki vitaminleri bitirmeye başladığı için başka vitaminlerde yazdı. Sabah akşam kalsiyum alıyorum mesela. Sormadan kullanma derim.

Aaa çok uzuldum bebeğinin o kadar uzun süre uyumamasina. Benim kızımda gece emmesini kesmeme rağmen çok kalkar oldu. Bir ay duzelmisti iki hafta hastalikalrla geçince yeniden düzen bozuldu. Dün gece 6 defa kalktı. Galiba bizdeki de psikolojik. Çünkü genel olarak sağlıklı bir bebek. Gunicinde de oyunlar falan bana açlığı yok. Ama iste huzursuzluk yansıyor gerçekten. Stres önemli bunda da ister istemez gergin zamanlarim oluyor. Allah yardımcımız olsun ya. Çok zor

Amin canım. Zaten o uykusuzluktan korktuğumuz için ikinci çocuk düşünmedik. Sanki yine aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi çok korkuyordum. Ama meleğim süpriz yaptı bize. Şimdilik iki hamileliğimi kıyaslayınca çok farklı ilerliyo. İlkinde çok problem yaşadım. Kanamalar hiç bitmedi düşük riski sonra o bitti erken doğum riski. İkili test sonuçlarım riskli grupta geldi. Neyse doğum oldu sağ salim. Bu seferde narkozu vücudum kaldırmadı. Narkoz ciğerlerime inmişti o dikişlerle bir ay öksürdüm. Baştaki aylarca süren bulantılarımı saymıyorum bile. Oğlumda 5yıl uyumayınca gözüm korktu tabii. Uykusuzluktan göz damarlarım çatladı. . Ama şimdilik herşey yokunda gidiyor bu sefer. Henüz hiç kanamam olmadı ikili test sonuçlarım çok güzel. Bulantılarımı daha rahat atlattım. Ve en önemlisi sakin olmaya çalışıyorum.

Şimdi anladım :) onu çorap da olsa yapıyodu benimki, yalnız ayaklı tulum giydirmezsem sabah ayaklar buz gibi oluyodu çünkü inanılmaz kabiliyetliydi ayaklarını birbirine sürtüp çoraplardan kurtulma konusunda :) bi de yepikleye tepikleye battaniyesini açardı benim cins kızım, onun için de uyku tulumu almıştım ayrıca :)

Eklentiler

• IMG_1015.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 67
Himm. Ben de sana onu onerecektim portakal suyu gibi tadi diye... sanirim sende yan etki bulanti yapiyor bak ben cumartesi dr a gidecegim ona sorarim olur mu? Onerecegi birsey olabilir.
Sorsan çok iyi olur Canim ya
Hap gibi olanı varsa ismimi alırmısın ondan alayım

Teşekkürler, artık düzene girdik sayılır. Geceleri uyuyor. Ama tabi öğle uykusu hiçbir zaman olmadı. Oyun grubuna götürdüğüm günler çok yorulmuşsa arabada uyuyordu dönüşte bazen. Bazen de çok yorulduğum için sırf uyusun diye sahilde arabayla gezdiriyordum. O dönemde de araba koltuğuna oturmak istemedi bi süre de, uyuyacağını bildiği için :) o kadar inatçıydı yani uyku konusunda. Pedagog mutlu çocuk, algısı da çok açık vs diye avuttu bir kere... ben de kendimi öyle şartlandırdım. Algı açık, yeterince yorulmadı vs diye çocuğa bol bol bilgi yükledim :)))) uyumayan çocukla ister istemez daha fazla aktivite yapıyorsunuz. O da tabi hem hızlı gelişmesini sağlıyor hem de başka problemler doğuruyor... anlat anlat bitmez yani... :) bakalım şimdi neler bekliyor bizi :)))

Teşekkür ederim baktığın için:) Yorumları da iyi yani heralde sahte değildir diye umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…