2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızın hayırlı olsun cnm kasılmalar icin magnesyum tableti var suya atip iciyorsun o iyi gelir.

Masallah hayirlisi olsun ne guzel ben kiz bebeklere ayri bir duskunum Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Bende travel sistem dusunmustum ama arabamiz yok diye uygun olmadigini soyledi birkac kisi katlanmasi filan zor oluyomus heralde dogru mu acaba

Kızlar benim bebişin arabası 2 senedir bekliyor valla kutu icinde insallah bunda kullanmak nasip olur. Bizimki concorde neo travel sistem. Cok begenerek ve severek almistim. En yakin arkadasima da tavsiye etmistim o da aldi bebegi 1 yasinda ve cok memnun. Tabi traveller baston kadar hafif degiller.

Kızın hayırlı olsun cnm kasılmalar icin magnesyum tableti var suya atip iciyorsun o iyi gelir.
canım kızımda da kullanmıştım ama banamı faydası olmuyor bilemiyorum... hamile olmadığım zamanlarda da oluyor bana bu kramplar... hamile olunca olma sıklığı artıyor...
canım seninde inşallah hevesle aldığın herşeyi bebeğinle güle güle kullanmak nasip olur...

Masallah hayirlisi olsun ne guzel ben kiz bebeklere ayri bir duskunum Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
amin canım inşallah cümlemizin... Allah herkesin gönlündekini sağlıkla nasip etsin...
kendi kardeşimden biliyorum... annem hamile kaldığında babam erkek olacak diye kendini çok kaptırmıştı... kız kardeşim oldu ama down sendromu oldu... ve üstelik bir çok rahatsızlığı da vardı kalbinde... inan erkek mi kızmı olduğunu unuttuk sağlığının derdine düştük... allah ım yaşatmasın kimseye ...

Kızlar cok haklısınız. Kendinizi cok yormamaya calisin disinizi sıkabildiginiz kadar sıkın... zira bebek demek masraf demek. Allah yardimciniz olsun.
Literatüre çok uzağım iç zıbın Ne diye baktım şimdi, alt kısmı Yok, gerçekten ne zamanlar kullanılıyor ben de merak ettim

Kızlar cok haklısınız. Kendinizi cok yormamaya calisin disinizi sıkabildiginiz kadar sıkın... zira bebek demek masraf demek. Allah yardimciniz olsun.
Literatüre çok uzağım iç zıbın Ne diye baktım şimdi, alt kısmı Yok, gerçekten ne zamanlar kullanılıyor ben de merak ettim

Bende travel sistem dusunmustum ama arabamiz yok diye uygun olmadigini soyledi birkac kisi katlanmasi filan zor oluyomus heralde dogru mu acaba
Canım hiç bilmiyorum ki... sadece fikir olsun diye söyledim. İnternette bakıp yorumlarını okuyabilirsin istersen. Ben sadece fiyat ve hafiflik açısından degerlendirdim. Bir de videosuna baktım rahat katlanıyor görünüyordu. Travel sistem dedikleri şeyde oto koltugu var. Arabanız yoksa belki kullanışlı olmayabilir. Bilemedim.

yok hiç alakası yok ben normal doğumu övüp sezeryanı kötülemedim ki... benim doğumum da 41 haftayı geçmişti sezeryanla alacaklardı ... ben bebeğin yıkanmadığı halde nasıl korunduğuyla ilgili okuduğum bir şeyi anlattım... hem Türkiye de yapılıyor demedim... yabancı bir makalede okumuştum... anne rahmindeki sıvının mucizesini anlatıyordu...

Amin canim Allahim sifa versin en onemlisi saglik tabiki hep bunun icin dua ediyorum

Bende travel sistem cok istiyodum internette daha cok birsuru ozelliginden bahsediliyor arkadasim oyle diyince biraz dusundum ama tabi otobuse filan almiyolar dedi katlanamayinca heralde daha kullanislilari vardir biraz daha bakayim.burda kullananlar yazinca daha iyi fikrim oluyor.

Valla kanada vancouverda yasiyorum ama epidural sezeryanda bebegi once temizlediklerini izledim sonra benim yanima getirdiler fotolarida var ama dediginiz akintilardan bulama olayi yoktu
olabilir... ben zaten böyle bir şeyin yapıldığını gözümle görmedim... görmedim diyede inkarda etmem... yapılmasında da garip bir durum görmüyorum... bende okuduğumda çok şaşırmıştım...belki bir ülkenin adeti geleneği falandır... geçmiş zaman bir yerde okudum kim bilir hangi ülkeydi... benim değinmek istediğim başka konuydu ama sorun değil...bebeğin plasentasını yiyen anneler varmış...duymuşmuydunuz... daha bilmediğimiz bir sürü duyduğumuzda ,bize absürt ,iğrenç gelen... fakat yapan kişi için çok normal doğal olan şeyler var...
bir şeyi duymamamız görmememiz o şeyin olmadığı, olmayacağı anlamına gelmez ki :)

aynı durum bendede var bastonumuz var çok kullanışlı ama yenidoğan için travel sistem daha uygun.dediğiniz gibi 1500 den aşağı yok. vermek mantıklımı bilemedim . kanguruda alcam çünkü bu sefer kesin
Kangurumuzda var ama yeni doğan bebeği o sıcaklarda kanguruda taşımak bence zor olur kızımı iki aylıkken koymuştum kanguruda nisan ayiydi havalar ısındıkça kanguru yerini bebek arabasına bıraktı çok sıcaklarda yapış yapış oluyor insan cocukla

Ben yağ sürdükten sonra bile kaşınıyorum iki üç gündür. Olan var mı öyle. Göğüs ve belim karnım

Herkese iyi aksamlar. Bugun uyandigimdan beri karnimin sol yaninda surekli ayni noktada kucuk kasilmalar oluyor. Buyume kasilmasi mi yoksa anormal bir durum mu bilemedim. Biraz endiseliyim.Bilgisi olan ya da ayni seyi yasayan var mi acaba?

Kizlarrr merhabaa
Bizim de bugun ikili testimiz vardi, cook sukur hersey yolunda. Kan testimiz bir hafta sonra cikicakmis. 125 tl ultrasona 84 tl de kana ucretine odeme yaptik.veeeee cinsiyetimiz %90 kizzz:))))
Benim kiz sizin teorileri yaniltti teyzeleri :))) isim arayisina basladik bile 'defne' simdilik cepte. Bizden haberler bu kadar :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…