Kızın hayırlı olsun cnm kasılmalar icin magnesyum tableti var suya atip iciyorsun o iyi gelir.kızlar hepinize merhaba
geçmişi okuyamadım hamişler ve bebişler iyidir inşallah...
ben bugün özel hastaneye gittim hem kontrol hemde cinsiyet öğrenmek için... direk 2. kızım mı geliyor diye sordum... evet dedi
benim bu bebeğimde kızmış inşallah hayırlısıyla ... 2 kız annesi olacağım...
gerçi sadece ben öğrenmiş oldum çünkü herkese zaten kızım olacak demiştim eşimde dahil...
bebek iyiymiş... haftasıyla uyumluymuş...gece uykuda kramplarım başladı... daha çok erken dedi muz ve maden suyu günlük tüket dedi...zaten yapıyorum ama yinede kasılma kramp oluyor... kızımda da çok oluyordu ama 7. -8. aylarda başlamıştı...
devlet hastanesinde yaptırdığım 2 li testimi gösterdim ... gayet iyi dedi... onunda riskli demesini bekledim ama iyi dedi...
bana hiç bir doktor ne vitamin ne bir ilaç vermedi... folic i zaten kendim aldım kullanmaya başlamıştım... 12. haftada bıraktım... Allah a emanet gidiyoruz bakalım
Masallah hayirlisi olsun ne guzel ben kiz bebeklere ayri bir duskunum Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinkızlar hepinize merhaba
geçmişi okuyamadım hamişler ve bebişler iyidir inşallah...
ben bugün özel hastaneye gittim hem kontrol hemde cinsiyet öğrenmek için... direk 2. kızım mı geliyor diye sordum... evet dedi
benim bu bebeğimde kızmış inşallah hayırlısıyla ... 2 kız annesi olacağım...
gerçi sadece ben öğrenmiş oldum çünkü herkese zaten kızım olacak demiştim eşimde dahil...
bebek iyiymiş... haftasıyla uyumluymuş...gece uykuda kramplarım başladı... daha çok erken dedi muz ve maden suyu günlük tüket dedi...zaten yapıyorum ama yinede kasılma kramp oluyor... kızımda da çok oluyordu ama 7. -8. aylarda başlamıştı...
devlet hastanesinde yaptırdığım 2 li testimi gösterdim ... gayet iyi dedi... onunda riskli demesini bekledim ama iyi dedi...
bana hiç bir doktor ne vitamin ne bir ilaç vermedi... folic i zaten kendim aldım kullanmaya başlamıştım... 12. haftada bıraktım... Allah a emanet gidiyoruz bakalım
Bende travel sistem dusunmustum ama arabamiz yok diye uygun olmadigini soyledi birkac kisi katlanmasi filan zor oluyomus heralde dogru mu acabaKızlar bu arada bebek arabası için Joie'nin travel sistem arabalarına bakabilirsiniz. Bana gayet makul geldi. Çok da hafifler. Ben normalde araba almayı düşünmüyordum. Malum Erzurum Ağustos sonu gibi soğuklar başlar, pek gezilmez. Ama bu markayı görünce bi alsam mı dedim
Ay çok şeker bit modelbodyler de linkte eklediğim modelleri kullanmak ilk aylarda bana daha kolay gelmişti canım, giydirmek açısından,fikir olsun sizede
http://www.hm.com/tr/product/49292?article=49292-M
canım kızımda da kullanmıştım ama banamı faydası olmuyor bilemiyorum... hamile olmadığım zamanlarda da oluyor bana bu kramplar... hamile olunca olma sıklığı artıyor...Kızın hayırlı olsun cnm kasılmalar icin magnesyum tableti var suya atip iciyorsun o iyi gelir.
amin canım inşallah cümlemizin... Allah herkesin gönlündekini sağlıkla nasip etsin...Masallah hayirlisi olsun ne guzel ben kiz bebeklere ayri bir duskunum Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Literatüre çok uzağım iç zıbın Ne diye baktım şimdi, alt kısmı Yok, gerçekten ne zamanlar kullanılıyor ben de merak ettimKızlar cok haklısınız. Kendinizi cok yormamaya calisin disinizi sıkabildiginiz kadar sıkın... zira bebek demek masraf demek. Allah yardimciniz olsun.
Literatüre çok uzağım iç zıbın Ne diye baktım şimdi, alt kısmı Yok, gerçekten ne zamanlar kullanılıyor ben de merak ettimKızlar cok haklısınız. Kendinizi cok yormamaya calisin disinizi sıkabildiginiz kadar sıkın... zira bebek demek masraf demek. Allah yardimciniz olsun.
Canım hiç bilmiyorum ki... sadece fikir olsun diye söyledim. İnternette bakıp yorumlarını okuyabilirsin istersen. Ben sadece fiyat ve hafiflik açısından degerlendirdim. Bir de videosuna baktım rahat katlanıyor görünüyordu. Travel sistem dedikleri şeyde oto koltugu var. Arabanız yoksa belki kullanışlı olmayabilir. Bilemedim.Bende travel sistem dusunmustum ama arabamiz yok diye uygun olmadigini soyledi birkac kisi katlanmasi filan zor oluyomus heralde dogru mu acaba
yok hiç alakası yok ben normal doğumu övüp sezeryanı kötülemedim ki... benim doğumum da 41 haftayı geçmişti sezeryanla alacaklardı ... ben bebeğin yıkanmadığı halde nasıl korunduğuyla ilgili okuduğum bir şeyi anlattım... hem Türkiye de yapılıyor demedim... yabancı bir makalede okumuştum... anne rahmindeki sıvının mucizesini anlatıyordu...Ya olur mu öyle şey, bulamak falan.. hiç duymadım ve çok da manasız geldi. Benimki epidural sezeryanla doğdu ve o akıntı dediğiniz beyaz şeyle kaplı doğdu her bebek gibi o da :) fotoğrafçının çektiği ilk fotolarda bembeyaz zaten vücudu :) dediğiniz gibi yıkamadan veriyolar çocuğu da zaten, ne kadar üstünde kalırsa o kadar iyi diye... geçen instagramda da bir kadın saçmasapan birşey yazmıştı "normal doğan çocuk tertemiz mis gibi doğuyor bir de sezeryanla doğan çocuğa bakın" gibi birşeydi... herkes öyle kafasına göre birşey sallıyor yani :) sezeryanla doğurmak anormal bir durummuş da normal doğuran kahramanmış gibi göstermeye çalışıyorlar; o kadar alıştık ki herşeyi ötekileştirmeye ayrışmaya, bu konuda bile ayrımcılık yapar oldu insanlar :)) e ben 41 hafta bekledim doğmadı, ne yapsaydım şoka girmesini mi bekleseydim mesela :) neticede iki türlü de rahimden, aynı sıvının içinden çıkıyor çocuklar; elbette normal doğum doğaya ve fıtratımıza daha uygun, ama yok öyle doğan pis böylesi temiz, yok işte normal doğan bilmemneyle kaplı sezeryanla doğan değil gibi laflara itibar etmeyin bence :)
Amin canim Allahim sifa versin en onemlisi saglik tabiki hep bunun icin dua ediyorumcanım kızımda da kullanmıştım ama banamı faydası olmuyor bilemiyorum... hamile olmadığım zamanlarda da oluyor bana bu kramplar... hamile olunca olma sıklığı artıyor...
canım seninde inşallah hevesle aldığın herşeyi bebeğinle güle güle kullanmak nasip olur...
amin canım inşallah cümlemizin... Allah herkesin gönlündekini sağlıkla nasip etsin...
kendi kardeşimden biliyorum... annem hamile kaldığında babam erkek olacak diye kendini çok kaptırmıştı... kız kardeşim oldu ama down sendromu oldu... ve üstelik bir çok rahatsızlığı da vardı kalbinde... inan erkek mi kızmı olduğunu unuttuk sağlığının derdine düştük... allah ım yaşatmasın kimseye ...
Bende travel sistem cok istiyodum internette daha cok birsuru ozelliginden bahsediliyor arkadasim oyle diyince biraz dusundum ama tabi otobuse filan almiyolar dedi katlanamayinca heralde daha kullanislilari vardir biraz daha bakayim.burda kullananlar yazinca daha iyi fikrim oluyor.Canım hiç bilmiyorum ki... sadece fikir olsun diye söyledim. İnternette bakıp yorumlarını okuyabilirsin istersen. Ben sadece fiyat ve hafiflik açısından degerlendirdim. Bir de videosuna baktım rahat katlanıyor görünüyordu. Travel sistem dedikleri şeyde oto koltugu var. Arabanız yoksa belki kullanışlı olmayabilir. Bilemedim.
olabilir... ben zaten böyle bir şeyin yapıldığını gözümle görmedim... görmedim diyede inkarda etmem... yapılmasında da garip bir durum görmüyorum... bende okuduğumda çok şaşırmıştım...belki bir ülkenin adeti geleneği falandır... geçmiş zaman bir yerde okudum kim bilir hangi ülkeydi... benim değinmek istediğim başka konuydu ama sorun değil...bebeğin plasentasını yiyen anneler varmış...duymuşmuydunuz... daha bilmediğimiz bir sürü duyduğumuzda ,bize absürt ,iğrenç gelen... fakat yapan kişi için çok normal doğal olan şeyler var...Valla kanada vancouverda yasiyorum ama epidural sezeryanda bebegi once temizlediklerini izledim sonra benim yanima getirdiler fotolarida var ama dediginiz akintilardan bulama olayi yoktu
Kangurumuzda var ama yeni doğan bebeği o sıcaklarda kanguruda taşımak bence zor olur kızımı iki aylıkken koymuştum kanguruda nisan ayiydi havalar ısındıkça kanguru yerini bebek arabasına bıraktı çok sıcaklarda yapış yapış oluyor insan cocuklaaynı durum bendede var bastonumuz var çok kullanışlı ama yenidoğan için travel sistem daha uygun.dediğiniz gibi 1500 den aşağı yok. vermek mantıklımı bilemedim . kanguruda alcam çünkü bu sefer kesin
7-10lu diye parça parça oluyor ya zibin iç atlet eldiven onlük vb gibiHastane çıkışı dediğin hangisi Can'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?