2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
cumartesi canım acayip gerginim hastanede ameliyathanede olacak eğer ortam musait olursa babası girecek allah kolay eylesin de geçsin
Canim hic gerilme..bak kac kuzu sunnnet oldu.hepimiz amaaaan korktugumuz gibi degilmis dedik.sizin de kolay gececek ins

Canim hic gerilme..bak kac kuzu sunnnet oldu.hepimiz amaaaan korktugumuz gibi degilmis dedik.sizin de kolay gececek ins
Canim inşallah ya gözümü kararttim aşı gitti bakalım bu da geçsin sorunsuzca inşallah. Şimdilik uyumuyor ama biraz gazı var gibi bu kadarla kalır umarim

Uyku eğitimi nasıl verdiniz acaba

Bizim bcg aşı yerimizden iltihap gelmiş üstünü değißtirirken farkettim. Sişmiş biraz ve üstü kurumuş. Tuttuğunun işareti olarak bir ay önce zaten iz belirginleşmisti bende yinede doktora göstermek istedim. Iki güne yine akıntı olursa verem savaşa götür dedi calpol ver rahatsız eder dedi.
Sizin aşı yerlerinizde boyle oldu mu sevgili ağustos anaları?

Eczaneden Siringa alip agzina koyup azcik azcik yuttukca damlat ilaci bende oyle iciriyorum yoksa yutmuyormar

Canım bu bcg koldan yapılan mı?

Bence buna alışırsa çok kolay olacak
Kizim uzun zamandır ilaç içiyor ve artık havada kapıyor resmen. Ek gıda kolaylaşacak gibi diyorum her seferinde

Nefret ediyor hem damladan hem aspiratörden. Daha sakin bir sefere denk gelmedim.

Bizim yatak odamız apartman boşluğuna bakıyor,bebeğe iyi gelecek kadar havalandırıyorum.Soğanı koyarsam uzunca bir süre koku çıkmaz. O yüzden koymadım.
Güzel havalansa da fark etmiyor. Soğan kokusu çıkmıyor birkaç gün

Bizim asi yeri hep kırmızı yara gibiydi şimdi kabuk tutmaya baslamis

benim de nur topu gibi bir diyet listem oldu
e ben bunlari yemezsem ölürüm
Alerji testi yapıldı mi? Neler var listede?

cumartesi canım acayip gerginim hastanede ameliyathanede olacak eğer ortam musait olursa babası girecek allah kolay eylesin de geçsin
Kolay geçer inşallah, geçmiş olsun.

İltihap yoktu ama hafif şişti ve kabuk bağladı. Birkaç hafta o şekildeydi şimdilerde küçülmeye başladı. Geçmiş olsun. İnşallah devam etmez ve önemli bir şey değildir.

Paşası sünnet olanlar çok gecmis olsun. Olacak olanların da Allah yardımcısı olsun Y yakamozeinstein kız annesi olarak konuyla ilgili pek bilgim yok ama insallah fazla ağısı olmaz hemen iyileşir.
Teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah kolayca iyileşir
Çok sağol insallah geçer gider bu sefer başka maceralardan bahsederiz.

Yine senden beklenen bir koşuşturmaca
Neyseki güzel ,tatlı heyecanlar.. kardesin icin hayırlı olsun... Aysecik icinse iyiki doğmuş,mutlu yıllar olsun
Çok saol cnm Dediğin gibi tatlı yorgunluklar bunlar... zaten sıkılmıştım son bir iki aydır fazla sakiniz diye, iyi geldi

Birde Bu köpük bardağı nasıl kesip koyuyoruz S sakyuz @drucilla @bayankus ve hatırlayamadıgim anneler yardimci olur musunuz? Gözümü korkuttu biraz.Ne kullandınız.Nasıl atlattiniz?

Merhaba canım yazını şimdi okudum ancak cevap yazabiliyorum. Biz klasik yöntrmle sünnet olduk ilk gün sünnete 1 saat kala anestezik krem emlayı sürdük gittik iğne yapıldı tabi biraz canı acıdı ağladı 15 dk bekledik ve sünnete başladı. Sünnet esnasında hiç ağlamadı yaklaşık 30!dk sürdü lokal anestezilin oldu. Biz özellikle yanında kalmak istediğimiz için muayanehanesinde yapan bir hekim bulduk baba hep yanındaydı ve telkin etti. Sünnet bitti yine dr anestezik etkilimkrem sürdü. Eve gittik ilk cişini yaparken biraz ağladı akşam uykusuna kadar biraz ağlak ve mızmızdı . 4 saat ara ile yarım ölçek calpol Verdik ve arada anestexik etkili krem sürdük . Geceyi rahat geçirdik. Ertesi gün akşam uyumadan önce 1 kez calpol verdim başka gerek duymadık. 3. Gün kontrole kadar banyo yaptırmadık ve krem sürüp pipinye bardak kapattık ben ikiye kesipmkoydum l köpük bardağı. Kendi bezini kullandık büyük beden bez önermedi doktoru. 3. Gün kontrolde doktor artık rutinine dönebilirsiniz dedi ben banyo yaptımaya başladım. Bugün 8.günümüz ve iyileşti pipi ödem indi. İlk oğkumu 3.5 ayken yaptırmıştık 2. Oğlumda 5 aylıkken oldu ama daha erken yaptırmak çok daha avantajlı keisnlikle gecikmedem yaptırmanı tavsiye ederim.

Geçmiş olsun canım.Aynı zamanda teşekkür ederim.Detaylı açıkladığın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…