- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.352
- 108
Tabi ki canım sorabilirisn içini ferah tutÇok sevindim canım geçmiş olsun tekrardan.Darısı başımıza. Ben kafama takılan bir şey olursa sorarım yine.Çok sagol..
Teşekkür ederimBen kullanıyorum aksamüzeri meyvesine koyuyorum.
Teşekkür ederimSabahları veriyorum aç karna. Ama artık vermemeyi düşünüyorum , ne zaman vermeyi unutsam o gece mükemmel bi gece geçiriyoruz ne zaman versem saat başı uyanıyor
Canim hic gerilme..bak kac kuzu sunnnet oldu.hepimiz amaaaan korktugumuz gibi degilmis dedik.sizin de kolay gececek inscumartesi canım acayip gerginim hastanede ameliyathanede olacak eğer ortam musait olursa babası girecek allah kolay eylesin de geçsin
Canim inşallah ya gözümü kararttim aşı gitti bakalım bu da geçsin sorunsuzca inşallah. Şimdilik uyumuyor ama biraz gazı var gibi bu kadarla kalır umarimCanim hic gerilme..bak kac kuzu sunnnet oldu.hepimiz amaaaan korktugumuz gibi degilmis dedik.sizin de kolay gececek ins
Uyku eğitimi nasıl verdiniz acabaSadece derin bir süpürme silme işi yapmak istemiştim ki saatlerdir bitiremedim. Biraz süpürüyorum siliyorum sonra denize koşuyorum. Bir yandan meyvesini veriyorum çorbasını yapıyorum. Bu gidişle akşma ancak bitecekiki oda beni bekler yemek beni bekler çamaşırlar beni bekler off canımda tatlı istiyor en iyisi tatlı bişeylerde yapayım şu durumlarda yaptığım en iyi şeyin uyku eğitimi olduğunu bir kez daha anlıyorum. En azından uyutmakla uğraşmıyorum. Denizden ses yok sanırım uykuya daldı. E hadi ben kaçar
Eczaneden Siringa alip agzina koyup azcik azcik yuttukca damlat ilaci bende oyle iciriyorum yoksa yutmuyormarMerhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum internet sorunum vardı ama çoğunu okudum. Biz son bir haftadır çok fena hasta olduk ilk önce Ela sonra baba sonra ben şimdi bebeğim hasta oldu influenza virusu olmuşuz hepimiz . Tabi ali küçük olduğu için onu hemen doktora goturduk. Doktorun vwrdiginilaclari iciremiyorum ağzında tutuyor yutmuyor. Yutsada kusuyor hiç böyle bir şeyle karsilasananiz oldumu . Geçen acile gittik . Ateşi 39 şurubu reddediyor . Banada ilac verdi doktor emziriyorum ama kullanmak zorunda kaldım 40 derece atesliyken iki hasta cocukla ilgilenmek hiç kolay olmadı . Birde kan tsti yapıldı araştırırken kan değerleri düşük çıktı çok üzüldüm bizim doktorumuz 6. Ayda başlarız demişti demir takviyesine.yanlış yapmışız üstelik 3 hafta erken doğmuştu meğer risk altındaymısız hastalık konulu gittiğimiz için çok soramadım kansızlıkla ilgili birşey doktora öncelikli konu ateşinin dusmesiydi. Sizce çok zararı olmusmudur. İnternette çok kötü şeyler yaziyor gelişim geriliği falan kilosu boyu iyi ama . Hastaliktan 5. Ay kontrolumuzude yaptıramadik rotavirusi de yaptırmadık.
Bizim bcg aşı yerimizden iltihap gelmiş üstünü değißtirirken farkettim. Sişmiş biraz ve üstü kurumuş. Tuttuğunun işareti olarak bir ay önce zaten iz belirginleşmisti bende yinede doktora göstermek istedim. Iki güne yine akıntı olursa verem savaşa götür dedi calpol ver rahatsız eder dedi.
Sizin aşı yerlerinizde boyle oldu mu sevgili ağustos anaları?
Bence buna alışırsa çok kolay olacakGerçekten mi ben kızımda hiç böyle birşey yaşamadığım için tek biz sanıyordum bunu yaşayan bende bununla veriyorum ama kusuyor boğazına kaçırıp . Peki sence biz ek gıdada sorun yasayacakmiyiz birqz zorlu olcak sanki
Nefret ediyor hem damladan hem aspiratörden. Daha sakin bir sefere denk gelmedim.Arkadaşlar oğlumun dün gece burnu çok tıkandı. Sabaha doğru kalktık otri bebe ile aspire ettik. Doğduğundan beri ilk defa kullandık ve çok ağladı. Sizde de aynı tepkiyi veriyorlar mı? Birde hala hırıltı var, günde en fazla kaç kere yapılabiliyor? Başını yükselttik, soğan daha koymadım ama açılmazsa burnu koyucam.
Güzel havalansa da fark etmiyor. Soğan kokusu çıkmıyor birkaç günBizim yatak odamız apartman boşluğuna bakıyor,bebeğe iyi gelecek kadar havalandırıyorum.Soğanı koyarsam uzunca bir süre koku çıkmaz. O yüzden koymadım.
Evet koldan yapılan verem aşısı. Sizinki tuttu mu?Canım bu bcg koldan yapılan mı?
Bizim asi yeri hep kırmızı yara gibiydi şimdi kabuk tutmaya baslamisBizim bcg aşı yerimizden iltihap gelmiş üstünü değißtirirken farkettim. Sişmiş biraz ve üstü kurumuş. Tuttuğunun işareti olarak bir ay önce zaten iz belirginleşmisti bende yinede doktora göstermek istedim. Iki güne yine akıntı olursa verem savaşa götür dedi calpol ver rahatsız eder dedi.
Alerji testi yapıldı mi? Neler var listede?benim de nur topu gibi bir diyet listem oldu
e ben bunlari yemezsem ölürüm
Kolay geçer inşallah, geçmiş olsun.cumartesi canım acayip gerginim hastanede ameliyathanede olacak eğer ortam musait olursa babası girecek allah kolay eylesin de geçsin
İltihap yoktu ama hafif şişti ve kabuk bağladı. Birkaç hafta o şekildeydi şimdilerde küçülmeye başladı. Geçmiş olsun. İnşallah devam etmez ve önemli bir şey değildir.Bizim bcg aşı yerimizden iltihap gelmiş üstünü değißtirirken farkettim. Sişmiş biraz ve üstü kurumuş. Tuttuğunun işareti olarak bir ay önce zaten iz belirginleşmisti bende yinede doktora göstermek istedim. Iki güne yine akıntı olursa verem savaşa götür dedi calpol ver rahatsız eder dedi.
Gecmis olsun onemli bisey degildir insallah bizim de kabuk oldu gecti hafif kizariklik vardi sizinki de kurur insallah kisa zamandaEvet koldan yapılan verem aşısı. Sizinki tuttu mu?
Teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah kolayca iyileşirPaşası sünnet olanlar çok gecmis olsun. Olacak olanların da Allah yardımcısı olsun Y yakamozeinstein kız annesi olarak konuyla ilgili pek bilgim yok ama insallah fazla ağısı olmaz hemen iyileşir.
Çok sağol insallah geçer gider bu sefer başka maceralardan bahsederiz.Alerji testi yapıldı mi? Neler var listede?
Kolay geçer inşallah, geçmiş olsun.
İltihap yoktu ama hafif şişti ve kabuk bağladı. Birkaç hafta o şekildeydi şimdilerde küçülmeye başladı. Geçmiş olsun. İnşallah devam etmez ve önemli bir şey değildir.
Çok saol cnmYine senden beklenen bir koşuşturmaca
Neyseki güzel ,tatlı heyecanlar.. kardesin icin hayırlı olsun... Aysecik icinse iyiki doğmuş,mutlu yıllar olsun
Ben evde fazla kalınca da bunalıyorum ama :) aslına bakarsan evden çok Duru’yu özledim.. sürekli ya bırakıp çıkmam ya da evdeysem bile teyzesinin ilgilenmesi gerekti,, doyamadım kuzuma bu haftaİnsan evini özlüyor dimi
Geçmiş olsun canım.Aynı zamanda teşekkür ederim.Detaylı açıkladığın için.Merhaba canım yazını şimdi okudum ancak cevap yazabiliyorum. Biz klasik yöntrmle sünnet olduk ilk gün sünnete 1 saat kala anestezik krem emlayı sürdük gittik iğne yapıldı tabi biraz canı acıdı ağladı 15 dk bekledik ve sünnete başladı. Sünnet esnasında hiç ağlamadı yaklaşık 30!dk sürdü lokal anestezilin oldu. Biz özellikle yanında kalmak istediğimiz için muayanehanesinde yapan bir hekim bulduk baba hep yanındaydı ve telkin etti. Sünnet bitti yine dr anestezik etkilimkrem sürdü. Eve gittik ilk cişini yaparken biraz ağladı akşam uykusuna kadar biraz ağlak ve mızmızdı . 4 saat ara ile yarım ölçek calpol Verdik ve arada anestexik etkili krem sürdük . Geceyi rahat geçirdik. Ertesi gün akşam uyumadan önce 1 kez calpol verdim başka gerek duymadık. 3. Gün kontrole kadar banyo yaptırmadık ve krem sürüp pipinye bardak kapattık ben ikiye kesipmkoydum l köpük bardağı. Kendi bezini kullandık büyük beden bez önermedi doktoru. 3. Gün kontrolde doktor artık rutinine dönebilirsiniz dedi ben banyo yaptımaya başladım. Bugün 8.günümüz ve iyileşti pipi ödem indi. İlk oğkumu 3.5 ayken yaptırmıştık 2. Oğlumda 5 aylıkken oldu ama daha erken yaptırmak çok daha avantajlı keisnlikle gecikmedem yaptırmanı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?