2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Gerçekten mi ben kızımda hiç böyle birşey yaşamadığım için tek biz sanıyordum bunu yaşayan bende bununla veriyorum ama kusuyor boğazına kaçırıp . Peki sence biz ek gıdada sorun yasayacakmiyiz birqz zorlu olcak sanki

Arkadaşlar oğlumun dün gece burnu çok tıkandı. Sabaha doğru kalktık otri bebe ile aspire ettik. Doğduğundan beri ilk defa kullandık ve çok ağladı. Sizde de aynı tepkiyi veriyorlar mı? Birde hala hırıltı var, günde en fazla kaç kere yapılabiliyor? Başını yükselttik, soğan daha koymadım ama açılmazsa burnu koyucam.

Duru da nefret ediyor, görür görmez ağlamaya başlıyor ama başka yolu yok malesef çok geçmiş olsun..

iyi gec cıkıyorsun herhalde evden... valla 1 saatte 60 cc gayet iyi ,sonucta 3 saatte bir sagdıgını düsünürsen gayet iyi cıkar yani.hiç moralini bozma...kesilmez yani
Merak etme cnm.
Bende haftaya senin gibi olcam,cok stres oluyorum ama bi şekilde düzene girecek insallah...

Tabi cnm serum fzyolojik+otri bebe oglum da agliyor. Ama rahatliyor sonrasinda.bence sogan icin beklemeyin ne kaybedersiniz

Allah sizin de yardimciniz olsun.kolaylikla alisin yeni duzeninize insallah

Bizim yatak odamız apartman boşluğuna bakıyor,bebeğe iyi gelecek kadar havalandırıyorum.Soğanı koyarsam uzunca bir süre koku çıkmaz. O yüzden koymadım.

yok yanlış yazmışım 10da sağdım,
az çıkıyo ya bakalım neler yaşıycam

Allah yardimciniz olsun.uzulmemeye calisin ben bir işsiz olarak calisanlara cok imreniyorum.yrn ise baslayacak olsam da bebegimi evde birakacagim icin uzgun olurdum.iste insanoglu...her turlu uzulecek sey buluyoruz
doğru söylüyosun canım, ben de hiç sevmediğim bi işte çalışıyorum ama şükür tabi yine de

yok canım ben okulda çalışıyorum sömestr olduğundan sadece bu hafta 9-4 çalışıyorum. Yoksa normalde 7.30 - 16.30 3 gün 17.00 bi gün bir gün de 15.30 ve süt iznimi toplu kullandım, inş. kesilmez sana da kolay gelsin

Bizim yatak odamız apartman boşluğuna bakıyor,bebeğe iyi gelecek kadar havalandırıyorum.Soğanı koyarsam uzunca bir süre koku çıkmaz. O yüzden koymadım.
Evet soylediginn gibiyse zor cikar sogan kokusu ama daha rahat havalandirabileceginiz bir odaniz varsa kesinlikle oneririm.bebeler sogana otri bebeye gosterdikleri direnci gosteremiyorlar ve sogan burun tikanikligi konusunda mucizevi birsey

Evet soylediginn gibiyse zor cikar sogan kokusu ama daha rahat havalandirabileceginiz bir odaniz varsa kesinlikle oneririm.bebeler sogana otri bebeye gosterdikleri direnci gosteremiyorlar ve sogan burun tikanikligi konusunda mucizevi birsey
Bu gece yatağını kendi odasına geçirip deneyeyim o zaman

Bu gece yatağını kendi odasına geçirip deneyeyim o zaman
Nasil isiniyorsunuz bilmiyorum ama bizim dr bir de havlu islatip koyun peteklerin ustune demisti.klima da aciyorduk arada cok kurutuyordu havayi ve tikaniyordu oglusun burnu..

Nasil isiniyorsunuz bilmiyorum ama bizim dr bir de havlu islatip koyun peteklerin ustune demisti.klima da aciyorduk arada cok kurutuyordu havayi ve tikaniyordu oglusun burnu..
Kombiyle ısınıyoruz. Odada ne ölçer var. Ona göre hava kuruysa nemlendiriyorum zaten. Önerilerin için teşekkür ederim.

Sadece derin bir süpürme silme işi yapmak istemiştim ki saatlerdir bitiremedim. Biraz süpürüyorum siliyorum sonra denize koşuyorum. Bir yandan meyvesini veriyorum çorbasını yapıyorum. Bu gidişle akşma ancak bitecek iki oda beni bekler yemek beni bekler çamaşırlar beni bekler off canımda tatlı istiyor en iyisi tatlı bişeylerde yapayım şu durumlarda yaptığım en iyi şeyin uyku eğitimi olduğunu bir kez daha anlıyorum. En azından uyutmakla uğraşmıyorum. Denizden ses yok sanırım uykuya daldı. E hadi ben kaçar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…