Soğan çok fayda sağlıyor gerçekten. Ben yemek yaparken falan arada koklatıyorumKombiyle ısınıyoruz. Odada ne ölçer var. Ona göre hava kuruysa nemlendiriyorum zaten. Önerilerin için teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim bugün aşıyı olduk sırada sünnet var Ayy inşallah sorunsuz geçeroyy ne yaptin oyle yaainsallah sikintisiz kolayca atlatirsiniz.
Biz aldık ama ek gıdaya geçmedik diye kullanamadım. Sidefer kullanıyoruz bitince ferromixini kulanıcamFerromixin kullanan var mı acaba? Varsa hangi öğünde nasıl veriyorsunuz? Purferro verecektim ama bulamadık hiç bi yerdedoktorda bunu önerdi onun yerine. 1 grlık saşe bu arada
Sünnet ne zaman canım. Bizde memlekete geldik tatil iyi geldi. Dönünce kaçınılmaz aşılar varÇok teşekkür ederim bugün aşıyı olduk sırada sünnet var Ayy inşallah sorunsuz geçer
Doktor anne sütüne karıştırıp verebilirsin dedi ama eşimle anlaşamadık bi türlü. Ben bi kaşık süte karıştırayım diyorum oda bi 30 cc süte karıştır diyoBiz aldık ama ek gıdaya geçmedik diye kullanamadım. Sidefer kullanıyoruz bitince ferromixini kulanıcam
yok canım ben okulda çalışıyorum sömestr olduğundan sadece bu hafta 9-4 çalışıyorum. Yoksa normalde 7.30 - 16.30 3 gün 17.00 bi gün bir gün de 15.30 ve süt iznimi toplu kullandım, inş. kesilmez sana da kolay gelsin
Amin insallah,cok sagolasın..Allah sizin de yardimciniz olsun.kolaylikla alisin yeni duzeninize insallah
Ben kullanıyorum aksamüzeri meyvesine koyuyorum.Ferromixin kullanan var mı acaba? Varsa hangi öğünde nasıl veriyorsunuz? Purferro verecektim ama bulamadık hiç bi yerdedoktorda bunu önerdi onun yerine. 1 grlık saşe bu arada
Sabahları veriyorum aç karna. Ama artık vermemeyi düşünüyorum , ne zaman vermeyi unutsam o gece mükemmel bi gece geçiriyoruz ne zaman versem saat başı uyanıyorDoktor anne sütüne karıştırıp verebilirsin dedi ama eşimle anlaşamadık bi türlü. Ben bi kaşık süte karıştırayım diyorum oda bi 30 cc süte karıştır diyodedim bi buraya sorayım. Sidefer i hangi öğün veriyosunuz
Arkadaşlar oğlumun dün gece burnu çok tıkandı. Sabaha doğru kalktık otri bebe ile aspire ettik. Doğduğundan beri ilk defa kullandık ve çok ağladı. Sizde de aynı tepkiyi veriyorlar mı? Birde hala hırıltı var, günde en fazla kaç kere yapılabiliyor? Başını yükselttik, soğan daha koymadım ama açılmazsa burnu koyucam.
Yine senden beklenen bir koşuşturmacaGünaydın hanımlar. Perşembe akşamı kardeşimin isteme/söz olayı, bu akşam nişanı, yarın da Ayşe’nin doğumgünü olduğu için sürekli koşturma halindeyiz. bir haftadır doğrudüzgün okuyamadım, herkes iyidir umarım.. öpüyorum
Gerçekten tebrik ediyorum seni ne iyi yaptın uyku konusunda .Ben bütün gün oglani uyutmaya çalışıyorum çok zor gerçekten.Senin ki kaç dakikada uykuya dalıyor ve kaç saat arayla uyutuyorsun?Sadece derin bir süpürme silme işi yapmak istemiştim ki saatlerdir bitiremedim. Biraz süpürüyorum siliyorum sonra denize koşuyorum. Bir yandan meyvesini veriyorum çorbasını yapıyorum. Bu gidişle akşma ancak bitecekiki oda beni bekler yemek beni bekler çamaşırlar beni bekler off canımda tatlı istiyor en iyisi tatlı bişeylerde yapayım şu durumlarda yaptığım en iyi şeyin uyku eğitimi olduğunu bir kez daha anlıyorum. En azından uyutmakla uğraşmıyorum. Denizden ses yok sanırım uykuya daldı. E hadi ben kaçar
cumartesi canım acayip gerginim hastanede ameliyathanede olacak eğer ortam musait olursa babası girecek allah kolay eylesin de geçsinSünnet ne zaman canım. Bizde memlekete geldik tatil iyi geldi. Dönünce kaçınılmaz aşılar var
Ben de senin gibiydim canım. Hatta bende eşimle ikimiz gireriz içeri diyordum. Ta ki görevli oğlumuzu kucağımızdan alıp götürene kadar.cumartesi canım acayip gerginim hastanede ameliyathanede olacak eğer ortam musait olursa babası girecek allah kolay eylesin de geçsin
Aynı şeyleri yaşayan ve hisseden bir anne ile konuşmak o kadar iyi geldi ki teşekkür ederim tavsiyelerin için senin oglus nasıl oldu? Daha iyi mi?Ben de senin gibiydim canım. Hatta bende eşimle ikimiz gireriz içeri diyordum. Ta ki görevli oğlumuzu kucağımızdan alıp götürene kadar.
Çok kötü oldum. Ama ameliyathane yasak dediler sadece tlfn verdik görüntü almışlar.
Sonradan iyi ki girmemişim dedim. Tabi ki bebeğimi yalnız bırakmak beni çok üzdü ama bizim gerginliğimizle o iyice gerilip korkacaktı. En iyisi buymuş dedim hem zaten anesteziden sonra 30 dk bekledik. Ameliyathaneye aldılar ve 10 dk sürdü . Hiç korkup gerilme. Bir de bize kimse söylememişti orda öğrendim bi aileden. İğne yapılırken ağlamasın diye o bölgeye uyuşturucu bi krem varmış onu sürüp gelmişler doktorları önermiş. Ve iğneyi hiç hissetmemiş bile. Doktorunuza sorun eğer onaylarsa kulanın bence hiç ağlamamış olur .
Ben de çok gergindim canım ama gereksiz bi gerginlikmiş. İnan bebekler güçlü biz acıyor mu diye içimiz içimizi yedi resmen ama ilk günden sonra acı hissetmezmiş.Aynı şeyleri yaşayan ve hisseden bir anne ile konuşmak o kadar iyi geldi ki teşekkür ederim tavsiyelerin için senin oglus nasıl oldu? Daha iyi mi?
Çok sevindim canım geçmiş olsun tekrardan.Darısı başımıza. Ben kafama takılan bir şey olursa sorarım yine.Çok sagol.Ben de çok gergindim canım ama gereksiz bi gerginlikmiş. İnan bebekler güçlü biz acıyor mu diye içimiz içimizi yedi resmen ama ilk günden sonra acı hissetmezmiş.
Benim oğlum iyi şükür canım . Dikişleri banyo yaptırdıkça düşer dedi. Çok çabuk iyileşiyor gerçekten. İlk ve ikinci gün calpol verdik hem birsz uyuyup sakinleşmesini sağladı hem de ağrısını azalttı. Bir hafta oldu tam ve çok iyiyiz şu anda . Korkumdan bırakamıyordum yüz üstü falan döner diye. Doktor bez varken hiç korkmayın dedi. Şimdi dönmeye falan başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?