2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kombiyle ısınıyoruz. Odada ne ölçer var. Ona göre hava kuruysa nemlendiriyorum zaten. Önerilerin için teşekkür ederim.
Soğan çok fayda sağlıyor gerçekten. Ben yemek yaparken falan arada koklatıyorum
İnşallah şifa olsun. Ev lahmacuncu gibi kokuyor ama bu bir gerçek, günlerce de çıkmıyor

Ferromixin kullanan var mı acaba? Varsa hangi öğünde nasıl veriyorsunuz? Purferro verecektim ama bulamadık hiç bi yerde doktorda bunu önerdi onun yerine. 1 grlık saşe bu arada

Ferromixin kullanan var mı acaba? Varsa hangi öğünde nasıl veriyorsunuz? Purferro verecektim ama bulamadık hiç bi yerde doktorda bunu önerdi onun yerine. 1 grlık saşe bu arada
Biz aldık ama ek gıdaya geçmedik diye kullanamadım. Sidefer kullanıyoruz bitince ferromixini kulanıcam

Biz aldık ama ek gıdaya geçmedik diye kullanamadım. Sidefer kullanıyoruz bitince ferromixini kulanıcam
Doktor anne sütüne karıştırıp verebilirsin dedi ama eşimle anlaşamadık bi türlü. Ben bi kaşık süte karıştırayım diyorum oda bi 30 cc süte karıştır diyo dedim bi buraya sorayım. Sidefer i hangi öğün veriyosunuz

Kesilmez cnm icini ferah tut... cok sagol,inşallah kolay gelir..

Allah sizin de yardimciniz olsun.kolaylikla alisin yeni duzeninize insallah
Amin insallah,cok sagolasın..
Allahtan annem bakacagı icin ve iyi de bakacagına inandıgım icin icim rahat.zaten bakıcıya vs bırakma durumum olsaydı hayatta yapamazdım,cıkardım isten

Sabahları veriyorum aç karna. Ama artık vermemeyi düşünüyorum , ne zaman vermeyi unutsam o gece mükemmel bi gece geçiriyoruz ne zaman versem saat başı uyanıyor

Çok gecmis olsun serum fizyolojik 4-5 saatte bir sıkılıyordu sanırım.aspire etmeyi de dr bizd sabah aksam yap demişti burnumuz tıkndıgı zaman.
Bir de hırıltı devam ederse ihmal etme doktora git cnm,Allah korusun cigerlere inmesin.bir de yattıgı odayı havalandır fırsat oldukca.

Yine senden beklenen bir koşuşturmaca
Neyseki güzel ,tatlı heyecanlar.. kardesin icin hayırlı olsun... Aysecik icinse iyiki doğmuş,mutlu yıllar olsun

Gerçekten tebrik ediyorum seni ne iyi yaptın uyku konusunda .Ben bütün gün oglani uyutmaya çalışıyorum çok zor gerçekten.Senin ki kaç dakikada uykuya dalıyor ve kaç saat arayla uyutuyorsun?

cumartesi canım acayip gerginim hastanede ameliyathanede olacak eğer ortam musait olursa babası girecek allah kolay eylesin de geçsin
Ben de senin gibiydim canım. Hatta bende eşimle ikimiz gireriz içeri diyordum. Ta ki görevli oğlumuzu kucağımızdan alıp götürene kadar.
Çok kötü oldum. Ama ameliyathane yasak dediler sadece tlfn verdik görüntü almışlar.
Sonradan iyi ki girmemişim dedim. Tabi ki bebeğimi yalnız bırakmak beni çok üzdü ama bizim gerginliğimizle o iyice gerilip korkacaktı. En iyisi buymuş dedim hem zaten anesteziden sonra 30 dk bekledik. Ameliyathaneye aldılar ve 10 dk sürdü . Hiç korkup gerilme. Bir de bize kimse söylememişti orda öğrendim bi aileden. İğne yapılırken ağlamasın diye o bölgeye uyuşturucu bi krem varmış onu sürüp gelmişler doktorları önermiş. Ve iğneyi hiç hissetmemiş bile. Doktorunuza sorun eğer onaylarsa kulanın bence hiç ağlamamış olur .

Aynı şeyleri yaşayan ve hisseden bir anne ile konuşmak o kadar iyi geldi ki teşekkür ederim tavsiyelerin için senin oglus nasıl oldu? Daha iyi mi?

Aynı şeyleri yaşayan ve hisseden bir anne ile konuşmak o kadar iyi geldi ki teşekkür ederim tavsiyelerin için senin oglus nasıl oldu? Daha iyi mi?
Ben de çok gergindim canım ama gereksiz bi gerginlikmiş. İnan bebekler güçlü biz acıyor mu diye içimiz içimizi yedi resmen ama ilk günden sonra acı hissetmezmiş.
Benim oğlum iyi şükür canım . Dikişleri banyo yaptırdıkça düşer dedi. Çok çabuk iyileşiyor gerçekten. İlk ve ikinci gün calpol verdik hem birsz uyuyup sakinleşmesini sağladı hem de ağrısını azalttı. Bir hafta oldu tam ve çok iyiyiz şu anda . Korkumdan bırakamıyordum yüz üstü falan döner diye. Doktor bez varken hiç korkmayın dedi. Şimdi dönmeye falan başladı

Çok sevindim canım geçmiş olsun tekrardan.Darısı başımıza. Ben kafama takılan bir şey olursa sorarım yine.Çok sagol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…