2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben evde fazla kalınca da bunalıyorum ama :) aslına bakarsan evden çok Duru’yu özledim.. sürekli ya bırakıp çıkmam ya da evdeysem bile teyzesinin ilgilenmesi gerekti,, doyamadım kuzuma bu hafta
Nişanıniz hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. Kizinizin doğum günü de kutlu olsun. Allah nice güzel günler göstersin maaile :)

Aşı mi ? Atak mi? Gece boyu 2 saat deliksiz uyumadi.Ateşi yoktu aşı yeri şişmiş biraz ama çok yorgunum hala mizmiz sürekli ağlamaklı ikisi de arada kaynıyor iyi mi oluyor yoksa ikisi birleşip bana pusu mu kuruyor anlamadim

1 ay sonraya randevu verdiler alerji testi icin.

Ben evde fazla kalınca da bunalıyorum ama :) aslına bakarsan evden çok Duru’yu özledim.. sürekli ya bırakıp çıkmam ya da evdeysem bile teyzesinin ilgilenmesi gerekti,, doyamadım kuzuma bu hafta
Bu hafta acısını çıkar cnm ben bırakıp çıktığımda yüzü gözümün önünden gitmiyor

1 ay sonraya randevu verdiler alerji testi icin.
Eki Görüntüle 2103120
İstersen sütsüz kek tarifi ve hazır bisküvilerden birkaç isim veririm. Bir de paketli gıdalarda süt proteinini bulmak için değişik isimleri var. Onlari da gondereyim de yapmışken yanlışlıkla yeme
Haftasonu kek yapıp haftaiçi yemek iyi oluyor çünkü insan yiyecek bir şey bulamıyor

Bir de doktorun söylemiştir belki ama ben yine de yazayım, süt proteini içermeyen kalsiyum d vitamini takviyesi önerdi bana kemik erimesine karşı. Onu ekliyorum diğerini de birazdan ekleyeceğim.

Eklentiler

• 20180108_133529.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:

yazacaktim unutmusum,ben de senden tarif isteyecektim canim. cok iyi olur. dun eger diyete gerek yok deseydi,esimle tanistigimizdan beri her ay gidip yedigimiz sutlu muhallebimiz vardi. 2 koca porsiyon ondan yiyecektim,resmen aşeriyorum ama olmadi olamadi

evet bana da verdi o degisik isim listesini ama sen yine de paylas canim,iyi olur.
evet bulanik cikti foto. cekip tekrar atacagim birazdan uygun bir anda.
ben tatlisiz yasayamam heleki sut tatlisiz
nasil olacak bilmiyorum.
kahvaltida da yiyecek sey cok az. allahtan annem ve kv iki buyuk bidon zeytin yapip verdiler. bol bol zeytin yiyecegim ve tahin pekmez.bir de yumurta.

iki hafta onceki kan tahlillerinde sonuclar temiz cikmis.kan degerleri ve vitamin degerleri iyi dedi. hatta kistik fibrozdan suphelenip ona da bakmis doktor. ben de dun bahsedecektim hamileligimde suphelendiler,test yapsak diyecektim. ben zaten baktim ama yine de ter testi yapilsin,o daha kesin sonuc dedi.
alerji testi icin de dun kan aldilar,1 ay sonra da yine test yapilacak,bu defa deri sanirim. doktor yanlis cevap vermediyse(oda biraz kalabalikti) deriden yapilacakmis. istek kagidinda da "rutin prick alerji testi(inhalan ve gida ile birlikte-her biri) ve deri - mukoza smearleri yaziyor.
insallah alerji cikmaz canim ya,cok zor beslenme kismi. bir de kuzular ek gidaya gecince onlara da yasak olacak.
1 ay da bunu bekleyecegiz,napalim.

bana da kalsiyum destegi al dedi. bir de yesil yapraklilari ve kuruyemis tuket dedi.bugun ya da yarin endokrine gidecegim,d vit. sonuclarim icin. o zaman takviye de isteyim. diyetisyen kemik erimesinden falan bahsetti.sen aliyor musun canim takviye?

Sutsuz kek tarifi icin surda bekleyeyim

Sahiden her şey yasakmış. Tabloyu biraz daha net çekip 2 parça da olsa bana yollar mısın? Benim listede dahil olmayan bir şey varsa dahil edeyim diyetime. İnşallah alerji çıkmaz. Deri testi mi kan testi mi olacak?

baksana suraya her sey yasak
anamin elleriyle yaptigi tarhana bile yasak

insallah nettie canim. sen de bir bak. yaslandim mi ne,cekerken ellerim titriyor

Kek
Granola
Beze
Mevcut tek sütsüz tariflerim bunlar. Kek için süt yerine portakal suyu koy aynı miktarda, içine de portakal kabuğunu küçük küçük kes iç beyaz kabuğunu ayırıp. İçine kuru meyveler ve ceviz de koyabilirsin. Her hafta aynı şekilde yapma insan sıkılıyor bir süre sonra
Ben de diyeti bırakınca bir kalıp peynir ve 2 paket de fıstıklı çikolata yiyeceğim. Gün sayıyorum ama şafak yok ki anca sayıyorum
Değişik isim listesini bir önceki mesajımı düzenleyip paylaştım sen görmeden yetisirim sandım ama yetişememişim
Kahvaltıda ben de yumurta, tahin pekmez, bal ve zeytin yiyorum. Ayaklarım geri gidiyor artık kahvaltıya okadar sıkıldım ki :/
Evet deri testi olacakmış gelecek ayki test, temiz olur inşallah. Ek gıdaya geçince ilk zamanlar zor olmaz da öğünlerde işimiz zor çünkü kalsiyumu bir şekilde vermemiz lazım çocuklara. Anne sütünden yoğurt tarifi demeyeceğim ben sen benden sonra başlayacaksın tutarsa paylaşırım seninle de sonuçları.
Takviyeye başladım Osdevita D3 hem kalsiyum hem d vitamini içeriyor. Bir de Decavit içmeye devam ediyorum. Sırtımızı ilaçlara dayadık bakalım ne kadar devam edecek böyle

Sutsuz kek tarifi icin surda bekleyeyim
Ekledim tarifi.
Yumuşacık olsun diye ipucu da vereyim mutfakla arası iyi olmayanlara
İlk başta şeker ve yumurta iyi cirpilir birkaç dakika. Kabartma tozu koymadan önce karışım güzelce cirpilmis olsun kabartma tozu koyduktan sonra ya mikserle çok az ya da kaşıkla kabartma tozunu yedirecek kadar az kabartıp karıştırılır ve sıcak fırına koyulur. Afiyet olsun

Net fotoğraf, kaydettim. Teşekkürler

Eklentiler

• 20180130_092015.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 38

A Astriddd gittiniz mi..yollar hava nasil antalya tarafinda
Günaydınlar. Evet dün akşam geldik. Neredeyse tüm gün yolda geçti
Bebekli olunca dur kalk çok oluyor allahtan bizim kız yolu seviyor sesini çıkarmada annesine de acısı galiba. Çıkmadan bir gün önce hasta oldum
Boğaz ağrısı burun akıntısı dedim yandık tam tatil öncesi. Eceye geçmese bari. Bol bol limon portakal bal... Biraz hafifledi . Ece de de birşey yok gibi sükür.
Gelelim antalya ya. Hava harika neredeyse tişörtle gezilecek kadar
Sabah biraz yürüyüş yaptık iyi geldi.
Otel çok kalabalık . Futbolcular var ve yabancılar çok fazla. Pek sakin değil

Canim hiç korkma takviyeni yap hiç birşey olmaz. Eğer bebeğine zarar vermiş olsaydı belirtilerini muhakkak görürdun içini ferah tut

Bizim asi yeri hep kırmızı yara gibiydi şimdi kabuk tutmaya baslamis

Gecmis olsun onemli bisey degildir insallah bizim de kabuk oldu gecti hafif kizariklik vardi sizinki de kurur insallah kisa zamanda
Genelde kabulasma evresine gecti demek asılar. Insallah onemli birsey degildir ben dun badisini oyle sai sari gorunce aşıyi bike unuttum aklim ciktı birsey oldu diye. Beyse ki normalmiş insallah.

Bizim yatak odamız apartman boşluğuna bakıyor,bebeğe iyi gelecek kadar havalandırıyorum.Soğanı koyarsam uzunca bir süre koku çıkmaz. O yüzden koymadım.
Ince bir dilim kesip deneyebilirsin canim uzun kalmiyor kokusu zaten benim kizlarda agliyordu bazen gosteriyorum anlatiyorum onlara oyle sessizce bazen izliyorlar artik serum fizyolojik almiyorum yarim litrelik serum aliyorum siringayla cekip kullaniyorum daha iyi oluyor tavsiye ederim sizlerede yada siprey kutusuna koyup sikabiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…