Gecmis olsun canimmm...keyfiniz bol olsun...Günaydınlar. Evet dün akşam geldik. Neredeyse tüm gün yolda geçti
Bebekli olunca dur kalk çok oluyor allahtan bizim kız yolu seviyor sesini çıkarmada annesine de acısı galiba. Çıkmadan bir gün önce hasta oldum
Boğaz ağrısı burun akıntısı dedim yandık tam tatil öncesi. Eceye geçmese bari. Bol bol limon portakal bal... Biraz hafifledi . Ece de de birşey yok gibi sükür.
Gelelim antalya ya. Hava harika neredeyse tişörtle gezilecek kadar
Sabah biraz yürüyüş yaptık iyi geldi.
Otel çok kalabalık . Futbolcular var ve yabancılar çok fazla. Pek sakin değil
Soğanı nasıl kullanıyorsun canimEvet soylediginn gibiyse zor cikar sogan kokusu ama daha rahat havalandirabileceginiz bir odaniz varsa kesinlikle oneririm.bebeler sogana otri bebeye gosterdikleri direnci gosteremiyorlar ve sogan burun tikanikligi konusunda mucizevi birsey
Valla kabukluyken 4 boluyordumSoğanı nasıl kullanıyorsun canim
Hoşgeldin ve geçmiş olsun. Çok üzüldüm kızına ve size. Umarım iyileşirsiniz bir an önceKızlarrr merhabaaa
Çook uzun zaman oldu biliyorum, yazamadım size kusura bakmayın nolurrr. Ara ara okumaya çalıştım sayfayı fakat yazmak kısmet olmadı bir türlü, öncelikle hepinizi özlediğimi bilmenizi isterim :)
Bir hafta önce işe başladımmDefne 1 aydır öksürük ve burun akıntısı çekiyor ve sonuç alt solunum yolu enfeksiyonu,antibiyotik kullandık ona rağmen atlatamadı. İki kez acile gitmek zorunda kaldık. Ömer de hastalandı işe başladığım gün boğaz iltihaplanması ateş ve şimdide ona antibiyotik kullanıyoruz. Çocuklar hasta olur da bana geçmez mi hiç bende hastayım. Aile boyu eşim hariç hastayız anlayacağınız üzere Bu arada hasta olan arkadaşlarım ve bebişleri sizlerede çook çook geçmiş olsun.
İş yerinde işler çok yoğun olduğu için nete girmeye fırsatım pek olmuyor maalesef. Ama fırsat buldukça yazmaya çalışıcamm
Kek
Granola
Beze
Mevcut tek sütsüz tariflerim bunlar. Kek için süt yerine portakal suyu koy aynı miktarda, içine de portakal kabuğunu küçük küçük kes iç beyaz kabuğunu ayırıp. İçine kuru meyveler ve ceviz de koyabilirsin. Her hafta aynı şekilde yapma insan sıkılıyor bir süre sonra
Ben de diyeti bırakınca bir kalıp peynir ve 2 paket de fıstıklı çikolata yiyeceğim. Gün sayıyorum ama şafak yok ki anca sayıyorum
Değişik isim listesini bir önceki mesajımı düzenleyip paylaştım sen görmeden yetisirim sandım ama yetişememişim
Kahvaltıda ben de yumurta, tahin pekmez, bal ve zeytin yiyorum. Ayaklarım geri gidiyor artık kahvaltıya okadar sıkıldım ki :/
Evet deri testi olacakmış gelecek ayki test, temiz olur inşallah. Ek gıdaya geçince ilk zamanlar zor olmaz da öğünlerde işimiz zor çünkü kalsiyumu bir şekilde vermemiz lazım çocuklara. Anne sütünden yoğurt tarifi demeyeceğim ben sen benden sonra başlayacaksın tutarsa paylaşırım seninle de sonuçları.
Takviyeye başladım Osdevita D3 hem kalsiyum hem d vitamini içeriyor. Bir de Decavit içmeye devam ediyorum. Sırtımızı ilaçlara dayadık bakalım ne kadar devam edecek böyle
Ekledim tarifi.
Yumuşacık olsun diye ipucu da vereyim mutfakla arası iyi olmayanlara
İlk başta şeker ve yumurta iyi cirpilir birkaç dakika. Kabartma tozu koymadan önce karışım güzelce cirpilmis olsun kabartma tozu koyduktan sonra ya mikserle çok az ya da kaşıkla kabartma tozunu yedirecek kadar az kabartıp karıştırılır ve sıcak fırına koyulur. Afiyet olsun
Net fotoğraf, kaydettim. Teşekkürler
Kızlarrr merhabaaa
Çook uzun zaman oldu biliyorum, yazamadım size kusura bakmayın nolurrr. Ara ara okumaya çalıştım sayfayı fakat yazmak kısmet olmadı bir türlü, öncelikle hepinizi özlediğimi bilmenizi isterim :)
Bir hafta önce işe başladımmDefne 1 aydır öksürük ve burun akıntısı çekiyor ve sonuç alt solunum yolu enfeksiyonu,antibiyotik kullandık ona rağmen atlatamadı. İki kez acile gitmek zorunda kaldık. Ömer de hastalandı işe başladığım gün boğaz iltihaplanması ateş ve şimdide ona antibiyotik kullanıyoruz. Çocuklar hasta olur da bana geçmez mi hiç bende hastayım. Aile boyu eşim hariç hastayız anlayacağınız üzere Bu arada hasta olan arkadaşlarım ve bebişleri sizlerede çook çook geçmiş olsun.
İş yerinde işler çok yoğun olduğu için nete girmeye fırsatım pek olmuyor maalesef. Ama fırsat buldukça yazmaya çalışıcamm
Hoş bulduk. Çok teşekkür ederim, inşallah tüm bebekler ve çocuklar iyileşir. Bu sene inanılmaz bir salgın var zira kime sorsam herkes hastaHoşgeldin ve geçmiş olsun. Çok üzüldüm kızına ve size. Umarım iyileşirsiniz bir an önce
Çok sağol canımgecmis olsun canim
Bizde aşı da yok aynı şekilde uyandı aşı olmaydı keşke çıkardı aradan atak dönemleri muhtemelenAşı mi ? Atak mi? Gece boyu 2 saat deliksiz uyumadi.Ateşi yoktu aşı yeri şişmiş biraz ama çok yorgunumhala mizmiz sürekli ağlamaklı ikisi de arada kaynıyor iyi mi oluyor yoksa ikisi birleşip bana pusu mu kuruyor anlamadim
Siz ne zaman olacaksıniz aşıyı? Ataksa ne biçim atakmis tünelin ucundaki ışığı gören var mı acaba? 26.haftadayiz birde.Şansıma regl donemim sutum de az Bebe de sürekli meme de kalmak istiyor.Geçenlerde kim demişti Yenidoğanken bu kadar emmiyordu diye? Gerçekten doğru özellikle geceleri daha çok uyuyorDUK! Sikayetlenmek istemiyorum ama her şey üst üste geldi ha birde misafir geliyor onu demeyi unuttumBizde aşı da yok aynı şekilde uyandı aşı olmaydı keşke çıkardı aradan atak dönemleri muhtemelen
Herşey üst üste gelir illa ki alışmak lazım yoksa kafayı yeriz :) diğer aşıları 5 inde oldu hep o gün oluruz evde değiliz yoksa bu hafta yaptırırdım da belki bu hafta da olabilir bakalımSiz ne zaman olacaksıniz aşıyı? Ataksa ne biçim atakmis tünelin ucundaki ışığı gören var mı acaba? 26.haftadayiz birde.Şansıma regl donemim sutum de az Bebe de sürekli meme de kalmak istiyor.Geçenlerde kim demişti Yenidoğanken bu kadar emmiyordu diye? Gerçekten doğru özellikle geceleri daha çok uyuyorDUK! Sikayetlenmek istemiyorum ama her şey üst üste geldi ha birde misafir geliyor onu demeyi unuttum
Evet koldan yapılan verem aşısı. Sizinki tuttu mu?
bende mesajını okuyunca mutlu oldum canım, çok teşekkür ederim, böyle güzel hatırlanmak ve dualarda anılmak ne hoşbalbocegim2
İlk hamileliğimizi öğrendiğimiz zamanlar, ben pcden girerken foruma, kısayol kayıtlı kalmış. O kısayolda ben sana 'inşallah keseyi de göreceksin ' diyorum. Sen de bana 'ağzın bal yesin' diyorsun :)
Her bilgisayardan girdiğimde görüyorum bu mesajı ve her seferinde seni anıyorum. Yazmanı bekliyorum, inşallah iyidir diye geçiriyorum içimden . Şimdi yazdığını görünce mutlu oldum :)
Çok geçmiş olsun hepinize. Daha sık gel :)
Reflüyü büyük ölçüde atlattı, uykusu da güzeldi aslında ama atak girince yine bozuldu. Yine de ayakta gezdirirken amuda kalkıp bir yandan da mızıkayla 9. senfoniyi çalmamı istemiyor artık, buna da şükürHoş bulduk. Çok teşekkür ederim, inşallah tüm bebekler ve çocuklar iyileşir. Bu sene inanılmaz bir salgın var zira kime sorsam herkes hasta
Defne nasıl, sen nasılsın, reflüyü atlatabildiniz mi, uykusu düzene girmiştir umarım,yanlışım yoksa bu konularda sana çektirmişti diye hatırlıyorum.
Siz ne zaman olacaksıniz aşıyı? Ataksa ne biçim atakmis tünelin ucundaki ışığı gören var mı acaba? 26.haftadayiz birde.Şansıma regl donemim sutum de az Bebe de sürekli meme de kalmak istiyor.Geçenlerde kim demişti Yenidoğanken bu kadar emmiyordu diye? Gerçekten doğru özellikle geceleri daha çok uyuyorDUK! Sikayetlenmek istemiyorum ama her şey üst üste geldi ha birde misafir geliyor onu demeyi unuttum
Defneler sanırım biraz zor mu oluyor? bilemedimReflüyü büyük ölçüde atlattı, uykusu da güzeldi aslında ama atak girince yine bozuldu. Yine de ayakta gezdirirken amuda kalkıp bir yandan da mızıkayla 9. senfoniyi çalmamı istemiyor artık, buna da şükür
Doğru hatırlıyorsun çok çektim bu konularda, büyüdükçe bazı şeyler zorlaşsa da bazı şeyler de daha kolaylaştı
Salgınlar keşke uzak olsa bebeklerden ama herkes hasta maalesef, kaçınmak çok zor
canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?