2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Gecmis olsun canimmm...keyfiniz bol olsun...

Evet soylediginn gibiyse zor cikar sogan kokusu ama daha rahat havalandirabileceginiz bir odaniz varsa kesinlikle oneririm.bebeler sogana otri bebeye gosterdikleri direnci gosteremiyorlar ve sogan burun tikanikligi konusunda mucizevi birsey
Soğanı nasıl kullanıyorsun canim

Kızlarrr merhabaaa

Çook uzun zaman oldu biliyorum, yazamadım size kusura bakmayın nolurrr. Ara ara okumaya çalıştım sayfayı fakat yazmak kısmet olmadı bir türlü, öncelikle hepinizi özlediğimi bilmenizi isterim :)
Bir hafta önce işe başladımm Defne 1 aydır öksürük ve burun akıntısı çekiyor ve sonuç alt solunum yolu enfeksiyonu,antibiyotik kullandık ona rağmen atlatamadı. İki kez acile gitmek zorunda kaldık. Ömer de hastalandı işe başladığım gün boğaz iltihaplanması ateş ve şimdide ona antibiyotik kullanıyoruz. Çocuklar hasta olur da bana geçmez mi hiç bende hastayım. Aile boyu eşim hariç hastayız anlayacağınız üzere Bu arada hasta olan arkadaşlarım ve bebişleri sizlerede çook çook geçmiş olsun.
İş yerinde işler çok yoğun olduğu için nete girmeye fırsatım pek olmuyor maalesef. Ama fırsat buldukça yazmaya çalışıcamm

Hoşgeldin ve geçmiş olsun. Çok üzüldüm kızına ve size. Umarım iyileşirsiniz bir an önce

rici ederim
yapacagim canim,tesekkurler tarif ve püf noktasi icin
ben peynirin her cesidinden,sutlu muhallebiden 5 porsiyon,2 litre sahlep,1 litre sicak cikolata icecegim ve yiyecegim

insallllllah alerji cikmaz diye dua ediyorum.

gecmis olsun canim

Hoşgeldin ve geçmiş olsun. Çok üzüldüm kızına ve size. Umarım iyileşirsiniz bir an önce
Hoş bulduk. Çok teşekkür ederim, inşallah tüm bebekler ve çocuklar iyileşir. Bu sene inanılmaz bir salgın var zira kime sorsam herkes hasta
Defne nasıl, sen nasılsın, reflüyü atlatabildiniz mi, uykusu düzene girmiştir umarım,yanlışım yoksa bu konularda sana çektirmişti diye hatırlıyorum.

Bizde aşı da yok aynı şekilde uyandı aşı olmaydı keşke çıkardı aradan atak dönemleri muhtemelen

Bizde aşı da yok aynı şekilde uyandı aşı olmaydı keşke çıkardı aradan atak dönemleri muhtemelen
Siz ne zaman olacaksıniz aşıyı? Ataksa ne biçim atakmis tünelin ucundaki ışığı gören var mı acaba? 26.haftadayiz birde.Şansıma regl donemim sutum de az Bebe de sürekli meme de kalmak istiyor.Geçenlerde kim demişti Yenidoğanken bu kadar emmiyordu diye? Gerçekten doğru özellikle geceleri daha çok uyuyorDUK! Sikayetlenmek istemiyorum ama her şey üst üste geldi ha birde misafir geliyor onu demeyi unuttum

Herşey üst üste gelir illa ki alışmak lazım yoksa kafayı yeriz :) diğer aşıları 5 inde oldu hep o gün oluruz evde değiliz yoksa bu hafta yaptırırdım da belki bu hafta da olabilir bakalım

balbocegim2
İlk hamileliğimizi öğrendiğimiz zamanlar, ben pcden girerken foruma, kısayol kayıtlı kalmış. O kısayolda ben sana 'inşallah keseyi de göreceksin ' diyorum. Sen de bana 'ağzın bal yesin' diyorsun :)
Her bilgisayardan girdiğimde görüyorum bu mesajı ve her seferinde seni anıyorum. Yazmanı bekliyorum, inşallah iyidir diye geçiriyorum içimden . Şimdi yazdığını görünce mutlu oldum :)
Çok geçmiş olsun hepinize. Daha sık gel :)

Yazım hatalarım için kusura bakmayın, hem cevap verenlere tesekkur etmek icin acele edip hem de mesajda teşekkur etmememem sahane kendime cok güldüm. Tesekkurumu de şuracıga iliştireyimde bir mesaj daha ertelenmesin

bende mesajını okuyunca mutlu oldum canım, çok teşekkür ederim, böyle güzel hatırlanmak ve dualarda anılmak ne hoş İpek'te iyidir inşallah :) daha sık gelmeye çalışıcam

Reflüyü büyük ölçüde atlattı, uykusu da güzeldi aslında ama atak girince yine bozuldu. Yine de ayakta gezdirirken amuda kalkıp bir yandan da mızıkayla 9. senfoniyi çalmamı istemiyor artık, buna da şükür
Doğru hatırlıyorsun çok çektim bu konularda, büyüdükçe bazı şeyler zorlaşsa da bazı şeyler de daha kolaylaştı
Salgınlar keşke uzak olsa bebeklerden ama herkes hasta maalesef, kaçınmak çok zor

yatılı mı?

Defneler sanırım biraz zor mu oluyor? bilemedim uyku sorunu bizde de var, örnek bu sabah 4 te güne başladıktabiki babanesine bırakırken uyudu arabada ohh :) garazi bana sanırım :) gece uykuya geçişlerimiz 00:00,01:00 atağında ne zaman geleceği hiçç belli olmuyor zaten. oyy canları sağolsun da dediğin gibi kolaylaşan güzelleşen tarafları da fazlalaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…