2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Arkadaslar sürekli kasin an var mı bende bi kasinti var anlayamıyorum doktora sordum.sordum.normal. dedi
Canim ben hamileligimin basindan beri kasiniyodum birde pul pul dokuluyodu karnimin oralar hatta bacaklarim kasiklarim gogsum deli gibi kasiniyodu simdi de kasiniyo ama ya az su icmekten yada geriliyo diye simdilik sebamedin catlak onleyici kremini aldim rahatlatti aklinda olsun

Tesekkur ederim canim insallah

Ama o ana koltugu aslinda ana kucagi gorevi de goruyor. Ancak tabiki arabasi olmayan aileler icin tasita binmek inmek zor olur buyuk bebek arabasiyla orasi da ayri bir gercek.

Aynı şeyler bende de oluyor çok sagol hemen alicam nekadar sıklıkla kullanıyorsun kremi

Kızlar iyi akşamlar bir şey soracaktım aranızda toksoplazma testini tekrar yaptıran var mı ben yaptırdım ama bu aralar böyle bazı çiğ şeylerle hasır neşir olduğum için tekrarlamayı düşünüyorum içime de bir Kurt düştü umarım bir sorun çıkmaz .

Ama o ana koltugu aslinda ana kucagi gorevi de goruyor. Ancak tabiki arabasi olmayan aileler icin tasita binmek inmek zor olur buyuk bebek arabasiyla orasi da ayri bir gercek.
Evet doğru anakucagi olarak da kullaniliyormus. Bahsettiğim model altında 5.5 kilo filan bir şey. Gayet hafif aslında. Tek elle katlanıyor filan diyordu gidip yerinde görmek lazım tabii

Benim negatifti Can'ım dışarda salata falan yememeye dikkat ediyorum bu zamana kadar dikkat etmedim olmadı bişey bundan sonra da olmaz inşallah diye düşünüyorum doktorum tekrarla diye bişey demedi tekrarlamayı düşünmüyorum

Evet doğru anakucagi olarak da kullaniliyormus. Bahsettiğim model altında 5.5 kilo filan bir şey. Gayet hafif aslında. Tek elle katlanıyor filan diyordu gidip yerinde görmek lazım tabii
Hem Bebek arabası hem ana kucağı hem oto koltuğu olan modeller var mı acaba o en kullanışlı olmaz mı acaba, ağır mı olur dersiniz

canım benimde negatif çıkmıstı konuşmadım doktorumla bakalım ne diyecek sağol cevabın için

Kızlar ben geçen hafta gittim doktora ek test falan bişey istemedi ek bişey kullan da demedi sizinkiler ne tavsiye etti ekstra tahlil yaptıran bişey kullanan var mı

Kızlar ben geçen hafta gittim doktora ek test falan bişey istemedi ek bişey kullan da demedi sizinkiler ne tavsiye etti ekstra tahlil yaptıran bişey kullanan var mı
Balik yagi-cinko-ferro sanol ( demir folik asit ve b12 var icinde) bir de d vitamini tahlil olarak arada enfeksiyon var mi vucutta ona bakiyoruz 1.5 ayda bir. Balik yagi olarak red krill oil ama normal balik yagi degil.

Hem Bebek arabası hem ana kucağı hem oto koltuğu olan modeller var mı acaba o en kullanışlı olmaz mı acaba, ağır mı olur dersiniz

travel sistemler öyle zaten aslında. ilk parçayı altı ay boyunca hem bebek arabası hem anakucağı hem de araba koltuğu olarak kullanıyorsunuz. 6 aydan sonra da ikinci parçaya geçiliyor. ama gerçekten ağır oluyor

Kızlar kasigimda batma hissi saatlerdir iki üç dk ya bir oluyor neden acaba. Çok hzuursuz oldum

Kızlar kasigimda batma hissi saatlerdir iki üç dk ya bir oluyor neden acaba. Çok hzuursuz oldum
Sen sabahleyin de yazmistin. Bu batma olayi genelde enfeksiyon tarzi seylerde oluyor diye biliyorum ama inan emin degilim. Emin olmadigimdan birsey yazmamistim. Yarin bir druna gitsen de icin rahatlasa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…