2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Herkesin tecrubesi ve bilgisi degerli benim icin ne guzel sende yardimci olmaya calisiyormussun..Benim farkedemedigim ufacik bi detay tecrube eden bi arkadasimin kucucuk bi yardimiyla cozulecek belki.En onemlisi kararlilik dedigin gibi.Uykunun alternatifi yok gercekten beslenmenin ,kiyafetin ,egitimin herseyin var ama uykunun yok.Hem anne hem bebek icin.
Uykulu ,huzurlu gunler hepimizin olsun :)

2-3 gündür sanki oğlum da düzen kurmak istiyor gibi. Belirlediği saatlerde uyumak istiyor. Bir kaç gün daha gozlemleyip burdan sizlerin tecrübesiyle umarım bende bir düzen kurabilirim. Uykuya öyle ihtiyacım var ki
Ahh benim de hatta bizim diyeyim 3 kisilik cekirdek aile olarak :).Cok yakindir umarim uykuya kavusmamiz:)

Konuya girmiş gibi oluyorum ama sürecini paylasirsan belki fikir olur bizlere de :)

Kesinlikle inan uykusuz insan ne sağlıklı düşünebiliyor nede hayattam keyif alabiliyor resmen depresyon sebebi. Düşünsene bir de bebeklerimizi biz bu kadar etkileniyorsan onlar nasıl etkileniyordur. Her zaman seve seve yardımcı olırım canım damdan düşenin halini damdan düşen anlar.

Bende cok tesekkur ederim bu arada.Kimse kimseyle ugrasmak zorunda degil :) Bana ne nasil uyutuyosan uyut cocugunu da diyebilirdiniz .Kendi cocugumu uyuttum da seninki mi kaldi da diyebilirdiniz Uyku bu yani hassas konu

Rica ederim bu platformunda amacı bu değilmi bilgilerimizi birbirimizle paylaşıp destek olmak ne zaman istersen yardımcı olurum. Den yeterkş hazır ol ve karar ver.

Kızlar selamlar,

Aranızda yoğurt makinası kullanan var mı? Daha pratik olsun diye almayı düşünüyorum, sanırım peynir yapımında da kullanılıyormuş. Sizce işe yarar mı, yoksa klasik yöntemlerle mi yapayım?

Gerçekten öyle uykusuzluk çok kötü etkiliyor. Gece gündüz yok. Dinlenmek yok. Mutlu anne olmadığımı hissettiğim zamanlar oglumda az gülüyor sanki. Gerçekten mutlu ve biraz uykusunu almış anne = mutlu bebek

ay aynen
başladın dimi
napıyosun nası gidiyo bırakabildin mi süt?
İyi gibi gibi aslında sandıgımdan daha az zorlandım,kızımında keyfi yerindeymiş o da rahatlattı beni.
Sütüm vardı dolapta zaten.
Bugunde işte sagdıklarımı götürcem..öyle işte...
Sen nasılsın? Alışmışsındır herhalde,?iyi gidiyordur umarım...

evet canım öyle oluyo keyfi de yerindeyse süper işte
Geçen hafta okulda kimse yoktu daha rahattı
bu hafta açıldı tabi kalabalık ve çok erken kalkıyorum.
Gerçi uyumadığım için kalkmak da çok zor olmadı maalesef
03.30 dan beri ayaktayım
ben de stok yapmıştım iyi oldu
Geçen hafta biberona alışmasın diye alıştırma bardağıyla verdirtttim anneme. Hiç içememiş, artık biberon veriyoruz, içiyo.
İnş. memeyi reddetmez.Benim kızım öyle bırakmıştı memeyi
Sağdıklarım yetmez herhalde stoktan takviye yapıcaklar artık

Yoğurt makinası almana hiç gerek yok. Makinanın parçalarını yıkayan kadar 5 kilo süt mayalarsın

Canım bencede gerek yok çok kolay zaten mayalamak

Benim kızım biberonda almıyor ya:/ ancak annem uyurken veriyor o zaman iciyor,o da 60-70cc ona canım sıkılıyor... kalanı da sebzesi meyvesi yogurdu fln iste...
Uykusuzluk bende de var ama o ii olsun da,katlanılır.
Bi de aksam gittgmde ne yapacak onu merak ediyorum cook:)

Canım alıştırma bardağı ile içirmeyi denedin mi genelde başarılı olunuyor. Birde çalışan anneler işiniz zor gerçekten allah size kuvvet ve dabır versin

Yine atak zamani katila katila agliyor susmuyor emmiyor uyumuyor iyice bitap dusene kadar surekli kucak bilegimi de zedeledim gozumden yas geliyor gezdirirken ah kuzucuklar buyuyene kadar boyle bakmayin sizlandigima bi guluyor unutuveriyorum hepimiz oyleyiz eminim
okuyorum ama yetisemedim konulara uyku egitimi konusunda taktiklerinizi paylasmaya devam edin lutfen ben suan veremem ama biraz daha buyuyunce deneyebilirim masumca tabi aglarsa kiyabilecegimi sanmiyorum cunku dudagini buzusturup yuregimi sizlatiyo brnim sipa simdiden
Ayrica sevgili calisan anneler Allah yardimciniz olsun ... bakabilecek kimsem olmadigindan ben calisamiyorum olsaydi mecbur calisacaktim ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum heleki bu zamanlari ...
Herkese mutlu mesut bol gulucuklu bir gun diliyorum

canim bu aksam alistirma bardagiyla vermeye calisacagiz. onu da almazsa ben artik deliricem
baska bildigin bir sey var mi beslemek icin siringa biberon haric?

saat 11den beri cebellesiyorum icirmek icin. ictigi de 100 cc olmasi bile. artik emsin diye de umudum yok. yeter ki vucuduna sut girsin diye damar yolu acip ordan verecegim sütü.

biz de daha ek gida da baslamadi. doktora sorup 1 ayi beklemeden mama verecegim. bakalim onu icecek mi?
belki de benim sutumu istemiyor. baska bur sey gelmiyor aklima. ona da tatlandirici pekmez katmam gerekecek. onu da istemiyorum ama caresizim
3 aydir ne bitmedik red mis arkadas ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…