TabikiCnm banada yardımcı olurmusun
Herkesin tecrubesi ve bilgisi degerli benim icin ne guzel sende yardimci olmaya calisiyormussun..Benim farkedemedigim ufacik bi detay tecrube eden bi arkadasimin kucucuk bi yardimiyla cozulecek belki.En onemlisi kararlilik dedigin gibi.Uykunun alternatifi yok gercekten beslenmenin ,kiyafetin ,egitimin herseyin var ama uykunun yok.Hem anne hem bebek icin.Merhaba canım evet daha önce bir çok bilgi oaylaştım uyku eğitimi ile ilgili ilk oğlumda uzmandan yardım aldım 3.5 yaşında ve halen uykuları çok düzenli ve kendisi uyur bu haftada sarp a eğitim vereceğim sünneti bekliyordum atlattım çok şükür. Ama burdan yatdımcı olmaktansa dileyen arkadaşlar bana özelden yazarsa yardımcı olurum sonuçta her ailenve her bebek farklı detaylı konuşmak gerekir. Ve en önemlisi gerçekten istemek ve kararlı olmak. Araştırıp doğru karar vermek. Pınar sibirsky nin youtube videolarıda çok yatdımcın gerçekten bu konuda mutlaka izlemeni tavsiye ederim. Ama doğru eğitim verildiğşnde 3 günde gece deliksiz uyumayı başarır ortalama 15-20 günde gündüz uykuları düzene girer. Buaradan @tubigo ve @beyazinci arkadaşlarımuz bana özelden yazdı şuanda eğitimleri bitti ve deliksiz gece ve uzun gündüz uylularına kavuştular.
Ahh benim de hatta bizim diyeyim 3 kisilik cekirdek aile olarak :).Cok yakindir umarim uykuya kavusmamiz:)2-3 gündür sanki oğlum da düzen kurmak istiyor gibi. Belirlediği saatlerde uyumak istiyor. Bir kaç gün daha gozlemleyip burdan sizlerin tecrübesiyle umarım bende bir düzen kurabilirim. Uykuya öyle ihtiyacım var ki
Konuya girmiş gibi oluyorum ama sürecini paylasirsan belki fikir olur bizlere de :)
Herkesin tecrubesi ve bilgisi degerli benim icin ne guzel sende yardimci olmaya calisiyormussun..Benim farkedemedigim ufacik bi detay tecrube eden bi arkadasimin kucucuk bi yardimiyla cozulecek belki.En onemlisi kararlilik dedigin gibi.Uykunun alternatifi yok gercekten beslenmenin ,kiyafetin ,egitimin herseyin var ama uykunun yok.Hem anne hem bebek icin.
Uykulu ,huzurlu gunler hepimizin olsun :)
Ahh benim de hatta bizim diyeyim 3 kisilik cekirdek aile olarak :).Cok yakindir umarim uykuya kavusmamiz:)
Bende cok tesekkur ederim bu arada.Kimse kimseyle ugrasmak zorunda degil :) Bana ne nasil uyutuyosan uyut cocugunu da diyebilirdiniz .Kendi cocugumu uyuttum da seninki mi kaldi da diyebilirdinizUyku bu yani hassas konu
Gerçekten öyle uykusuzluk çok kötü etkiliyor. Gece gündüz yok. Dinlenmek yok. Mutlu anne olmadığımı hissettiğim zamanlar oglumda az gülüyor sanki. Gerçekten mutlu ve biraz uykusunu almış anne = mutlu bebekKesinlikle inan uykusuz insan ne sağlıklı düşünebiliyor nede hayattam keyif alabiliyor resmen depresyon sebebi. Düşünsene bir de bebeklerimizi biz bu kadar etkileniyorsan onlar nasıl etkileniyordur. Her zaman seve seve yardımcı olırım canım damdan düşenin halini damdan düşen anlar.
Rica ederim bu platformunda amacı bu değilmi bilgilerimizi birbirimizle paylaşıp destek olmak ne zaman istersen yardımcı olurum. Den yeterkş hazır ol ve karar ver.
Teşekkür ederim cnmTabiki
İyi gibi gibiay aynen
başladın dimi
napıyosun nası gidiyo bırakabildin mi süt?
Sağol canım çok zorlandım evden çıkarken ağlaya ağlaya çıktım ama şimdi daha iyiyim. 2 kez görüntülü konuştuk hemen özledim bileHayırlı olsun işe dönüşün cnm
Bana da lütfenTabiki seve seve paylaşırım ve dilersen özelden yaz bana yardımcı olayım
İyi gibi gibiaslında sandıgımdan daha az zorlandım,kızımında keyfi yerindeymiş o da rahatlattı beni.
Sütüm vardı dolapta zaten.
Bugunde işte sagdıklarımı götürcem..öyle işte...
Sen nasılsın? Alışmışsındır herhalde,?iyi gidiyordur umarım...
Yoğurt makinası almana hiç gerek yok. Makinanın parçalarını yıkayan kadar 5 kilo süt mayalarsınKızlar selamlar,
Aranızda yoğurt makinası kullanan var mı? Daha pratik olsun diye almayı düşünüyorum, sanırım peynir yapımında da kullanılıyormuş. Sizce işe yarar mı, yoksa klasik yöntemlerle mi yapayım?
TABİKi yardımcı olurum arkadaşım yaz banaBana da lütfen
Canım bencede gerek yok çok kolay zaten mayalamakKızlar selamlar,
Aranızda yoğurt makinası kullanan var mı? Daha pratik olsun diye almayı düşünüyorum, sanırım peynir yapımında da kullanılıyormuş. Sizce işe yarar mı, yoksa klasik yöntemlerle mi yapayım?
evet canım öyle oluyo keyfi de yerindeyse süper işte
Geçen hafta okulda kimse yoktu daha rahattı
bu hafta açıldı tabi kalabalık ve çok erken kalkıyorum.
Gerçi uyumadığım için kalkmak da çok zor olmadı maalesef
03.30 dan beri ayaktayım
ben de stok yapmıştım iyi oldu
Geçen hafta biberona alışmasın diye alıştırma bardağıyla verdirtttim anneme. Hiç içememiş, artık biberon veriyoruz, içiyo.
İnş. memeyi reddetmez.Benim kızım öyle bırakmıştı memeyi
Sağdıklarım yetmez herhalde stoktan takviye yapıcaklar artık
Canım alıştırma bardağı ile içirmeyi denedin mi genelde başarılı olunuyor. Birde çalışan anneler işiniz zor gerçekten allah size kuvvet ve dabır versinBenim kızım biberonda almıyor ya:/ ancak annem uyurken veriyor o zaman iciyor,o da 60-70ccona canım sıkılıyor... kalanı da sebzesi meyvesi yogurdu fln iste...
Uykusuzluk bende de varama o ii olsun da,katlanılır.
Bi de aksam gittgmde ne yapacak onu merak ediyorum cook:)
Allah kolaylık versin arkadaşım alışırsın zamanla ilk zamanlar zor gerçekten.Sağol canım çok zorlandım evden çıkarken ağlaya ağlaya çıktım ama şimdi daha iyiyim. 2 kez görüntülü konuştuk hemen özledim bile
Benim kızım biberonda almıyor ya:/ ancak annem uyurken veriyor o zaman iciyor,o da 60-70ccona canım sıkılıyor... kalanı da sebzesi meyvesi yogurdu fln iste...
Uykusuzluk bende de varama o ii olsun da,katlanılır.
Bi de aksam gittgmde ne yapacak onu merak ediyorum cook:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?