2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Canim ben de hipp veriyorum tadi ve kokusu igrenc... mamalarin cogu boyle maalesef cunku tatlandirici konmasi iyi bisey degil. Bir de sutun icine katilan bir mama var anne sutuyle karistirilan onu da drunuza bir sorsan

Canim cay kasigi yerine silikon daha iyi cunku kullandigimiz kasiklar bir suru kimyasalla yikandi evvelinden... silikon kasik ve organik temizleyici sart
Ben surup verirken kucuk cay kasigi kullaniyorum canim ama bir kac kez icme suyuyla kaynattim her kullanimdan sonra da yapiyorum

Valla ağır geliyor ya birinin acısı bitmeden diğer iğneyi yapıyor
3 tane birden dedigin gibi birini unutmadan digerini vuryorlar 4. Ay asisinda emzirme odasina zor atmistik kendimizi bir de soyleniyordu ki ic ceke ceke emip zor sakinlesmisti kuzucum bu daha da zor olabilir artik kandirmasi daha zor

Canim ben de hipp veriyorum tadi ve kokusu igrenc... mamalarin cogu boyle maalesef cunku tatlandirici konmasi iyi bisey degil. Bir de sutun icine katilan bir mama var anne sutuyle karistirilan onu da drunuza bir sorsan

canim bize pregomin as yi soylediler,inek sutu alerjisi olan bebeklere veriyorlarmis. insallah alerji yoktur da mamayi deneyeceksem de normal mamalarla denerim,en azindan tatlari iyidir ve tatlandirici (pekmez,vanilya)vermek zorunda kalmam.
adi ne canim?

Kızlar sünnet sonrası zorlaniyoruz antibiyotik ve ağrı kesici surup ve batikon verdi sargı daha bugün çıktı ama şimdi ishal oldu tamam zor iyileşir dedi ki sizlerin hiçbirinden bunları duymadım bu kadar da zor mu oluyor yapisiklik böyle ilaç vereceğini bilsem bu yaşta yaptirirmiyim beklerdim çok mutsuzum

Ya ben de tam sormustum sen yazmissin gececek ins

Birde kızlar oğlum ameliyatta çok ama çok ağladı bi ara Bayılacak sandım buradan yaptırmayan anneler vardır. Diyorum ki eğer yapisiklik varsa çok hassas ve cok hareketli bir bebeğiniz varsa gerçekten genel anestezi ile yaptırın! Tabi ki vücudunda daha çok narkoz olacak tabi ki lokalden daha sakıncalı ama ameliyat sonrası ve ameliyat sırasında bebegimin yaşadıkları o irkilmelerini görmeyi bu kadar ağlamasın hiç istemezdim bunlar sadece gözlem ve tavsiyelerim en iyisini yine doktorunuz bilecektir.

Teşekkür ederim .Bu aya kadar hiç ilaç kullanmamistik. Bilseydim antibiyotik kullanıp onu bu kadar zorlayacagini kesinlikle biraz daha beklerdim inşallah geçer inşallah
Bence hangi yasta olsa tedbiren antibiotik vereceklerdi sizin ozel durumunuzdan oturu. Inan buyuyunce daha zor.iki gune biseyi kalmaz allahin izniyle

dayanabildigim kadar dayanicam canim. olmazsa yine gidecegiz mecburen.
benden baska da kimse kalmadi sanirim bunlari yasayan.ne mutlu sizlere.
Bence ddayanmak icin kendini zorlama.cok sukur annen hayatta ve ayni sehirdesiniz.
Evet hamdolsun kendi adima daha iyi gidiyor diyebilirimayakta emmiyor en azindan gunduz cok emmiyor ama gece emiyor.gece kalkmalarina o yuzden ses etmiyorum bazen cok yipratici olsa da en azindan besleniyor diyorum.
Tek basinalik konusuna gelince hamileligim de tek basima gecti...dogumun ilk 20 gununden sonrasi da...Allah yardimcimiz olsun.sen hic uzme canini.bebegin beslenmesi kadar onemli senin psikolojin.annen ise bile gitse sen onun evinde ol:) esinden once eve geliyorsa o bile kar

gecmis olsun. baris da bugun oldu. henuz bisey yok. ama atak yuzunden zaten yeterince huysuz. asinin huzursuzluk yapip yapmadigi mechul
Tşkler canım . Atak aşı hepsibir arada bziimkinin de.
Canim geçmiş olsun ateş değil ama iki gün huzursuzluk oldu bizde anlıyorum seni bir an önce düzeltin insallah
Sağol canım sizin nasıldı geceniz . Ağlaması geçti mi?
Cok gecmis olsun umarim kolay atlatirsiniz.6.ay asisindan ben de cok korkuyodum ama ates yapmadi huzursuzlugu hep var zaten uykusuzluktan o yuzden her zamanki kadar huzursuzdu.
Tşkler canım,ateş şimdilik yok ama baya huzursuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…