2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bizimki de çok içmiyomuş ya
şimdi sağdıklarını buzluğa koymadan verince belki içer canım
Bazı bebekler buzluğa koyunca süt sabun kokuyomuş o koku olmazsa belki daha çok içer canım
evet büyük kız da bugün tekrar kreşe başladı, artık başlar yine herhalde bizim için hastalıklar
sağlıktan gerisi yalan gerçekten

Kasikla denediniz mi kucuk cay kasigiyla bebeklerin isi belli olmuyor bi arkadasimin bebegi oyle iciyordu sagilmis sutu

Bizde de emmeye direnme başladı. Ben gündüz bile yatak odasına gidip, ışıkları kapatıp o şekilde emziriyorum.O zaman az da olsa alıyor. Mamaya başlayacaksan bile içine tatlandırıcı koyma bence. Dayanabiliyorsan şırıngayla da olsa devam etsen çok iyi olur.
siringa
biberon
kasik
hepsini ittiriyor eliyle.

siringa
biberon
kasik
hepsini ittiriyor eliyle.
Anladim insallah bir sekilde kabul eder zor gercekten bizimki de emmeye direniyor ilgsi dagiliyor sonra ac oldugu icin de agliyor .. Gecici zamanlar olur insallah ite kaka da olsa 6 ayi devirdik diye kendimi telkin etmeye calisiyorum ama geldigi surece anne sutu en onemlisi tabiki ...

Bakalım insallah dedigin gibi olur,icer buzluga koymadan.
Aman dikkat edin diecegim de,hastalık bu nasıl dikkat edilir ki krese giden cocuga Insallah hastalık yüzü görmez hiç bir bebe

canim emire verilen mama inek sutu alerjisi olan bebekler icinmis ve tadi-kokusu cok kotuymus. hani o sekilde icmezse ve mecbur kalirsam tatlandirici katarsin dedi doktor o yuzden.zaten suanda mamaya gecis yapmak icin degil de acaba mamayi icecek mi onu merak ediyorum.benim sutumu mu istemiyor dusuncesini ekarte etmek icin bunu dusundum. yoksa ben de istemiyorum.
siringayla da hava yutuyor hep,agzindan kopukler geliyor beslenme bitince. ayy bilmiyorum yoruldum artik.3 aydir her gun beslemeyle degil beslemeye calismakla gecti. bu gidisle bir 3 ay daha boyle gececek gibi,benim bulundugum noktadan tünelin ucunda ışık gorunmuyor cunku.

Sağol canım çok zorlandım evden çıkarken ağlaya ağlaya çıktım ama şimdi daha iyiyim. 2 kez görüntülü konuştuk hemen özledim bile
Eşek kadar oldu ama ben bile hala özlüyorum okuldayken.. zor tabi ama alışıyo insan,, işten döndüğünde daha sabırlı oluyorsun bir de o özlemin sonucu olarak :)

kesinlikle sadece anne sutu vermek istiyorum ben de ama denemek icin baska carem yok. ayda 300 gr cok az emir icin. icmeye icmeye nereye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…