2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Selam bendemi sorun forumdamı anlamadım donup duruyor sürekli oyüzden yazamadım hiç günaydın bebişler büyüdü daha dün kim doğurdu doğurmadı diye konuşuyorduk 6 aylık oldular bile ek gıda konusunda biz çok zayıfız doğa yemek istemiyor oyüzden bişey yazmıyorum açıkçası inşallah herkes iyidir

Günaydıın
Gözlerimi çizdirdim, çok sık bakmamaya çalışıyorum ekrana, hala gözlerim ağrıyor uzun süre odaklanınca. Ek gıda tam gaz devam, nezle oldu yavrucağım yine. Ev işi hiç bitmiyor tüm gün yapsam yaparım yani

Biz arpacık sogan katıyoruz,gaz sorunu olmadı hiç.

Çok gecmis olsun... hem sana hem ipek'e cnm

Biz 7aylık olduk sayılırız,verdik ıspanağı cnm ya.

Merhaba

Karanlık loş ortamda bi emzirmeyi denesen...
Bir de bnmde adet dönemimde azalma oluyor,ayrıca artık eskisi kadar dolu dolu olmuyor göğüsler yani sert olmuyor.. belki ondandır,sütün vardır ama sertlik eskisi kadar olmuyor...

Madem is durumun yok henüz,arada gitsen ailenin yanına 1 hafta-10 gün fln kalsan belki ii gelir...hem önümüz bahar havalar açacak,bebişini atıp arabasına bol bol gezersiniz,kış olunca insan eve kapanıyor iyice daralıyor. Simdi bahar gelsin,yaz gelsin seninde havan değişir eminim.arada da ailenin yanına kaçamak yaparsın:)

Insallah 4 gozle baharin yazin gelmesini bekliyorum...yrm gun ana okuluna giden yegenime bakiyor annem.her gitne hamlemde evde biri hasta olunca kipirdayamadik.bile bile lades diyemiyor insan.ins az kaldi gidebilecegim gunlere

Çok geçmiş olsun yaa ciddi bişey yoktur ateşi düşmüstür inş Y yakamozeinstein . Bizde saat 03.40 kadar uyumadık bi türlü anlamadım nedenini bi dişimixi çıkardık sayılır ishal olmasını beklerden kabızlıkla uğraşıyoruz. Onlar huzursuz oldukça bizde oluyoruz. ebeveyn olmak çok güzel olduğu gibi çokta zor ve yıpratıcı yinede rabbim olmayanlara nasip etsin olanlarınkınıde bagıslasın

Teşekkür ederim biraz düşünce ateşi gitmedik acile.Saat 10 a doğru gideceğiz doktora çok yoruldu tabi bizde
Yorulmaz mı küçücük bebek, çabuk atlatır umarım. Haber ver bize de mutlaka

Biz arpacık sogan katıyoruz,gaz sorunu olmadı hiç.
Normalde gazlı bir bebek miydi? Ben geçen hafta bulgur pilavı yedim üstelik kimyonu yığdım tabağa yine de sabahlar olmadı bize. Gaza yatkın bizim kız, balkabağında da ilk gün çakmak çaksam ev havalanırdı öyle gaz yaptı ama sancısı olmadı neyse ki

Gaz olayi enteresan.gazli bir bebek degil normalde.ve yemekte hicbir seciciligim olmadi kurufasulye disinda...40 indan sonra onu da yedim.yesil mercimekli bulgur pilav cacik icinde mor lahana olan salata bile yiyordum.oglanin egzos iyi calisiyor diye:) 2-3 gundur hic olmadigi kadar gazli gaz yapan yiyecekler tuketmesem de.isyan mi etti intikam mi aliyor bilemedim:)

Çook gecmis olsun,kıyamam...
Nasıl oldu? Daha ii mi?
Çok mizmiz dokunsam ağlıyor ikinci dişi de patlamış o da mı eklendi acaba
Amin canım inşallah bizim ikinci dis patlamış ama dis değil bu belli ilkinde böyle olmamıştı insan şaşırıyor ateşi biraz daha düştü ama çok ağlıyor

Y yakamozeinstein gecmis olsun canim.ins cabucak iyilessin kuzu.sen de kendini koru.sana bulasirsa kisir bir donguye girersiniz.maske kullanmaya calis.
Canim inşallah geçer çok sağ ol. Doktora gidiyoruz şimdi inşallah ciddi değildir

Haklisiniz gunduzleri de sakin yerde emzirmeye calisayim. O bisey degil stres yapip olan sut asil simdi gidecek diye de korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…