2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ay ben de utuluyorum ozellikle de ic badilerini agiz bezleri onlukleri pijamalari carsaflari .. Sanirim sadece coraplarini utulemiyorum artik

Bende öyleydim ama etkilendim yani baya . Onada alışması gerekiyor hassas olmasın cildi dedi.
Evet dogru o da oturdugmuz yerin suyu acayip kirecli durlama yaptirsam da icime sinmiyor su temiz degilmis gibi geliyor hala bebeginiz icin ayri deterjan mi kullaniyorsunuz peki hanimlar?

Ben de ütülüyordum, 6 ay bitince bıraktım. Haftada 3 kez çamaşır yıkıyorum, dayanamadım açıkçası. Alışsın dedim.

Evet dogru o da oturdugmuz yerin suyu acayip kirecli durlama yaptirsam da icime sinmiyor su temiz degilmis gibi geliyor hala bebeginiz icin ayri deterjan mi kullaniyorsunuz peki hanimlar?
Başta organik deterjan almıştım. Yeşil anne’den. Sonra ünibaby’ye geçtim. Ayrı deterjan kullanıyorum.

Bende ütülüyorum 4 yaşındaki oğlumun kıyafetlerinide ütülüyorum

Ben doğmadan giyeceklerini hepsini ütüledim sonra bir daha yapmadım. Ütü benim için çok rahatsız edici bir alet, mümkün olduğunca ütü kullanmam gerektirmeyen şeylerde.

Evet Unibaby kullanıyorum daha uzun süre de kullanırım. Çünkü normal deterjanlar daha ağır parfümlü.

Canim ben onu yapınca ayağa kalkıyor ayakları üzerinde duruyor o zaman bile oturmuyor ki:)

Bende doğmadan utuledim daha da utulemedim arada biri gelecek veya bir yere gideceksek o zaman utuluyorum :)

Aynen Aynen emeklme calismalari yapiyor hiç hevesi kalmadı oturmaya :)

Neredeyse disiplinli ve istikrarli oldugum tek mevzu utu

Bende doğmadan utuledim daha da utulemedim arada biri gelecek veya bir yere gideceksek o zaman utuluyorum :)
Dogmadan onceki utu ne uzun surdu öyle yaaa...bir de acemilik var.oyle ice sinmeyip bir daha bir daha utulemeler...ay corabi dustu bir daha yikamalar :)

Merhaba canım ben ilçe seçim kurluda çalışıyotum sen hangi şehirdesib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…