- 3 Ocak 2017
- 988
- 1.460
- 63
Ay ben de utuluyorumBu arada bebeğinin kıyafetlerini ütüleyen var mı ?Doktorumuz sordu bende evet hala ütülüyorum dedim. Ütülemeyi bırak bence dedi. Yanındaki hemşire ilk çocuğunda herşeyini sürekli ütülüyormuş. Ve artık bebeğin cildi alerji olmuş ütülemeden giydirdiği zaman heryeri kızarıp kaşıntı ve döküntü oluyormuş. Hemşire kendisi anlattı çocuk büüyüdü 6 yaşına geldi hala ütülüyorum herseyini , şimdi 10 aylık bi bebeğim daha var sadece hastane çıkışını ütüledim bidaha hiç ütülemedim dedi. Ütü yerine kıyafetleri yıkarken 2 kez durulama yaptırmamı söyledi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?
Bende öyleydim ama etkilendim yani baya . Onada alışması gerekiyor hassas olmasın cildi dedi.Ay ben de utuluyorumozellikle de ic badilerini agiz bezleri onlukleri pijamalari carsaflari .. Sanirim sadece coraplarini utulemiyorum artik
Evet dogru o da oturdugmuz yerin suyu acayip kirecli durlama yaptirsam da icime sinmiyor su temiz degilmis gibi geliyorBende öyleydim ama etkilendim yani baya . Onada alışması gerekiyor hassas olmasın cildi dedi.
Evet ben uni baby almıştım hala ona devam ediyorumEvet dogru o da oturdugmuz yerin suyu acayip kirecli durlama yaptirsam da icime sinmiyor su temiz degilmis gibi geliyorhala bebeginiz icin ayri deterjan mi kullaniyorsunuz peki hanimlar?
Ben de ütülüyordum, 6 ay bitince bıraktım. Haftada 3 kez çamaşır yıkıyorum, dayanamadım açıkçası. Alışsın dedim.Bu arada bebeğinin kıyafetlerini ütüleyen var mı ?Doktorumuz sordu bende evet hala ütülüyorum dedim. Ütülemeyi bırak bence dedi. Yanındaki hemşire ilk çocuğunda herşeyini sürekli ütülüyormuş. Ve artık bebeğin cildi alerji olmuş ütülemeden giydirdiği zaman heryeri kızarıp kaşıntı ve döküntü oluyormuş. Hemşire kendisi anlattı çocuk büüyüdü 6 yaşına geldi hala ütülüyorum herseyini , şimdi 10 aylık bi bebeğim daha var sadece hastane çıkışını ütüledim bidaha hiç ütülemedim dedi. Ütü yerine kıyafetleri yıkarken 2 kez durulama yaptırmamı söyledi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?
Başta organik deterjan almıştım. Yeşil anne’den. Sonra ünibaby’ye geçtim. Ayrı deterjan kullanıyorum.Evet dogru o da oturdugmuz yerin suyu acayip kirecli durlama yaptirsam da icime sinmiyor su temiz degilmis gibi geliyorhala bebeginiz icin ayri deterjan mi kullaniyorsunuz peki hanimlar?
Ben de dalan aldim basindan beri hep onu kullandim hala onu kullaniyorum bana kalsa bizim camasirlari da onunla yikayacagim da iste malum butceyi kokten cokertirim diye tutyorum kendimiEvet ben uni baby almıştım hala ona devam ediyorum
Ben de alistirayim artik ufaktan sonu yok utulemenin gercekten takinti haline geliyor ama elde degil ...Ben de ütülüyordum, 6 ay bitince bıraktım. Haftada 3 kez çamaşır yıkıyorum, dayanamadım açıkçası. Alışsın dedim.
Bende ütülüyorum 4 yaşındaki oğlumun kıyafetlerinide ütülüyorumBu arada bebeğinin kıyafetlerini ütüleyen var mı ?Doktorumuz sordu bende evet hala ütülüyorum dedim. Ütülemeyi bırak bence dedi. Yanındaki hemşire ilk çocuğunda herşeyini sürekli ütülüyormuş. Ve artık bebeğin cildi alerji olmuş ütülemeden giydirdiği zaman heryeri kızarıp kaşıntı ve döküntü oluyormuş. Hemşire kendisi anlattı çocuk büüyüdü 6 yaşına geldi hala ütülüyorum herseyini , şimdi 10 aylık bi bebeğim daha var sadece hastane çıkışını ütüledim bidaha hiç ütülemedim dedi. Ütü yerine kıyafetleri yıkarken 2 kez durulama yaptırmamı söyledi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?
Zor olmuyor mu bebek zaten bi dünya kirli çamaşır bide büyük çocuk . E bide siz. :)Bende ütülüyorum 4 yaşındaki oğlumun kıyafetlerinide ütülüyorum
Ütüsüz kıyafet pismiş gibi geliyor banada :)Ben de alistirayim artik ufaktan sonu yok utulemenin gercekten takinti haline geliyor ama elde degil ...
Ben doğmadan giyeceklerini hepsini ütüledim sonra bir daha yapmadım. Ütü benim için çok rahatsız edici bir alet, mümkün olduğunca ütü kullanmam gerektirmeyen şeylerde.Bu arada bebeğinin kıyafetlerini ütüleyen var mı ?Doktorumuz sordu bende evet hala ütülüyorum dedim. Ütülemeyi bırak bence dedi. Yanındaki hemşire ilk çocuğunda herşeyini sürekli ütülüyormuş. Ve artık bebeğin cildi alerji olmuş ütülemeden giydirdiği zaman heryeri kızarıp kaşıntı ve döküntü oluyormuş. Hemşire kendisi anlattı çocuk büüyüdü 6 yaşına geldi hala ütülüyorum herseyini , şimdi 10 aylık bi bebeğim daha var sadece hastane çıkışını ütüledim bidaha hiç ütülemedim dedi. Ütü yerine kıyafetleri yıkarken 2 kez durulama yaptırmamı söyledi. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?
Evet Unibaby kullanıyorum daha uzun süre de kullanırım. Çünkü normal deterjanlar daha ağır parfümlü.Evet dogru o da oturdugmuz yerin suyu acayip kirecli durlama yaptirsam da icime sinmiyor su temiz degilmis gibi geliyorhala bebeginiz icin ayri deterjan mi kullaniyorsunuz peki hanimlar?
Canim ben onu yapınca ayağa kalkıyor ayakları üzerinde duruyor o zaman bile oturmuyor ki:)Oturur canım ya dert etme. Ben sırt üstü yatırıp ellerinden tutup 1 2 3 hoppp diyordum kendisini çekiyordu. Kol kaslarını ve boyun kaslarını güçlendirmek için. Sıksık yap ve yanına destek koyduğum zamanlar onlara güvenip yıkılıyormuş meğer benimki. Bi gün hiç bişey koymamıştım yıkılmadan oturunca baya şaşırmıştım
Bende doğmadan utuledim daha da utulemedim arada biri gelecek veya bir yere gideceksek o zaman utuluyorum :)Ben doğmadan giyeceklerini hepsini ütüledim sonra bir daha yapmadım. Ütü benim için çok rahatsız edici bir alet, mümkün olduğunca ütü kullanmam gerektirmeyen şeylerde.
Evet Unibaby kullanıyorum daha uzun süre de kullanırım. Çünkü normal deterjanlar daha ağır parfümlü.
Aynen Aynen emeklme calismalari yapiyor hiç hevesi kalmadı oturmaya :)Oglum da oyle canim ben otursun diye koyuyorum hemen eline alabilecegi bir seyler aramak icin ayaklarina kadar bukuyor kendini eline bir seyler veriyorum oturarak oynamiyor yatip yuzustu donuyor hemen totoyu kaldirip emeklemeye calisiyorben tamamen meraktan oldugunu dusunuyorum bi sorun oldugunu dusunmuyorum
Corabi da utuleyeyim bu body de utueyeyim bir daha utu yapmayayim diye diye birakamiyorum utuyuBen de alistirayim artik ufaktan sonu yok utulemenin gercekten takinti haline geliyor ama elde degil ...
Neredeyse disiplinli ve istikrarli oldugum tek mevzu utuBen doğmadan giyeceklerini hepsini ütüledim sonra bir daha yapmadım. Ütü benim için çok rahatsız edici bir alet, mümkün olduğunca ütü kullanmam gerektirmeyen şeylerde.
Evet Unibaby kullanıyorum daha uzun süre de kullanırım. Çünkü normal deterjanlar daha ağır parfümlü.
Dogmadan onceki utu ne uzun surdu öyle yaaa...bir de acemilik var.oyle ice sinmeyip bir daha bir daha utulemeler...ay corabi dustu bir daha yikamalar :)Bende doğmadan utuledim daha da utulemedim arada biri gelecek veya bir yere gideceksek o zaman utuluyorum :)
Merhaba canım ben ilçe seçim kurluda çalışıyotum sen hangi şehirdesibGünaydın Kızlar Yüksek Seçim Kurulu memur alımı var 2016 kbss en az 70. Almış olmak lise önlisans. Ve lisans mezunu olmak başvurular 3 martta 16 martta son başvuru kendimde bu kuruldu çalışıyorum zor bi işimize yok seçimden seçime bilgilendirmek istedim başvuru yapmak isteyen olur tanıdıklarına vesile .olan olur
Ben hiç ütülemedim ona ayırıcak vaktim olmuyor benimZor olmuyor mu bebek zaten bi dünya kirli çamaşır bide büyük çocuk . E bide siz. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?