2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Dogmadan onceki utu ne uzun surdu öyle yaaa...bir de acemilik var.oyle ice sinmeyip bir daha bir daha utulemeler...ay corabi dustu bir daha yikamalar :)
Haha aynen birde eşime diyorum düzgün yerlestir..Kirismasin yok hastane çantasına koyarken kiristi diye tekrar ütüle hem de Hatay sıcağında bir de. Ya ben kesinlikle ev kadını değilim çünkü alışkın değilim.Bir de yapı olarak biraz yavaşlık ta var. Insallah oğlum babasına çeksin bu konuda.Bu yüzden becerikli kadinlari çok takdir ederim

Ya isten ayrilali 3.senenin icindeyim ev hanimi olamadim. Calissa da calismasa da evinin hanimi olan kadinlari takdir ederim.beni is hayatina atacaksin unutacaksin yatirimlik arsa gibiyimama ev hanimi olmanin hakkini veremedim.issizim demek daha kolay benim icin.laf lafi acti : Allahim tez zamanda bana hayirli bir is kapisi.amin
Hatayin/iskenderunun sicagini bilirim.lise bitene kadar tatillerde demircelikte ya da belendeydik

Cnm bende doğumdan önce ütülemştim doğumdan sonrada iki üç kez yaptım.sonra yapmadım çok şükür ki negatif etkisini de görmedim umarım görmedim

Aynı ben aynı ha ha hiç gulecegim yoktu canım yaAmin inşallah en hayirlisindan en tez zamanında işin olsun inşallah.Yolun düşerse yine beklerim ben misafir ederim sizi

Corabi da utuleyeyim bu body de utueyeyim bir daha utu yapmayayim diye diye birakamiyorum utuyu
aynen bak yikanmis camasirlari vardi toplayayim direk katlayip koyayim dedim once sonra hadi bu sefer de utuleyeyim deyip vazgectim bakalim bir sonraki sefer basarabilecek miyim :)

@Bayankuş

Ben hiç ütülemedim ona ayırıcak vaktim olmuyor benim

Cnm bende doğumdan önce ütülemştim doğumdan sonrada iki üç kez yaptım.sonra yapmadım çok şükür ki negatif etkisini de görmedim umarım görmedim
Siz bastan alistirmissiniz sukur bir sey de olmamis biz de utulu utulu alistrdik ama en cok da kendimizi, simdi utulemeyince belki o rahatsiz olmayacak ama biz bi hapsursa falan" hah utulemedim ya ondan!" diyecegiz

Dogmadan onceki utu ne uzun surdu öyle yaaa...bir de acemilik var.oyle ice sinmeyip bir daha bir daha utulemeler...ay corabi dustu bir daha yikamalar :)
Ay evet ya ne titizlenirdik, çamaşırları ütüledikten sonra koltuğa değmesin diye altına örtü koy, tozlanmasın diye üstüne örtü ser, hastane çantasına koyarken çıtçıtlı poşete koy, gerçi onu şimsi de yapıyorum ama çantada tek tek aramamak için tek seferde hepsine ulaşmak için. Şimdi biraz rahata erdik

Biz alerjik bir aileyiz . Sute alerjisi olanimiz yok ama galiba yatkınız alerji durumlarina. Ablamın çogu meyveye, kardesimin guneşe, benim de balıga aklerjim var. O yuzden biraz hassas davraniyorum galiba.
Bende senin gibi düsundum aslinda ama doktora gitmeden de icime sinmeyecekti ki randevumuzu da aldık. Zaten test falan yapmıyorlar 3 yaşından once burada yapilsa da cikmiyormus ki yetişkinlerde bile cikmayabiliyor. Doktora gidene kadar yogurt vermicem ve yeni sebze meyvelerdrki tapkilerine dikkat edecem. Sagol
Detaylica cevabin icin teşekkur ederim insallah alerji falan degildir olsa bile gecicidir. Yukarida dedigim gibi galiba ben hassasım bu konuda damar yolu ignesine bile alerjim var ki allahtan artik igneyi bitakmiyorlar.

geçicek cnm.. ben fırçayı uzatıyorum, kendi tutuyor ağzına götürüyor, zaten bu ara sürekli diş kaşıdığı için.. ben de hızlı hızlı fırçalıyorum o arada.. oyuna çevirdik yani.. Ayşe’de çok çektiğim için bunda iki kat dikkat ediyorum. Yapısal olabilirmiş çünkü

İnşallah.. insan kendi çektiği bişey olunca gerçekten daha bir hassas oluyor çocukta da aynı eğilim olacak diye.. bizde yaşıyoruz bazı konularda aynı endişeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…